|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
5.11.2008 10:02:56   
jasna
vanili, bošček pikec maliuser posted image . Živa bo pa verjetno res rabila op.user posted image  Aja dajem 5 kapljic vsem trem.

otroške norije - raj ne bom pisala, nimam dost časauser posted image . Se pa ful smejem vašimuser posted image

nohti - pri nas delamo po tekočem traku. Tako zobe, tuš, ušesa, nohti... in Neli se kar postavi v vrsto in pusti vse, da le dolgo ne traja. Zgledi vlečejouser posted image .

TV, sladkarije - imam podobne težave pri priženjeni familiji (pa moji včasih tudi). Pa ker otroke redko vidijo, se z možičkom niti ne spuščava v bojeuser posted image . Si pa živa upravičeno jeznauser posted image .

mišk, sem ti en mičkeno favš, ko pišeš kako Dona spiuser posted image

živa, čimprej ven iz vlageuser posted image

< Sporočilo je popravil jasna -- 5.11.2008 10:15:34 >

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 201
5.11.2008 11:06:28   
nova10ka
hvala vsem za dobre želje za Tjašo. upam, da bodo pikepoke kmalu prijele. zdaj sem zbolela še jaz user posted image bom očitno vse fasala, kar bo iz vrtca prinesla.

nohti (in tv) - striženje nohtov pri tjaši je eno izmed opravil višje težavnostne stopnje. zato jih strižem samo med vikendi dopoldne ko je živ žav in te stvari. in to je tudi edinkrat ko tjaša gleda tv. drugač ga imamo itak načeloma ugasnjenega, v nedeljo pa najdem kakšno risanko, ona se fascinirano zazre in jaz izkoristim priliko - cop cop cop, nohtov ni več.

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 202
5.11.2008 11:42:33   
jasna
nova 10ka, user posted image user posted image user posted image user posted image  obemauser posted image

zdej se grem pa gužvat na UE...

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 203
5.11.2008 12:48:01   
mama06
striženje nohtov - vsaj nekje nimamo težav, če že pri spanju občasno štrajkauser posted image user posted image user posted image

pedopsiholog - danes sva imela pregled, ker to baje spada v paket razvojne ambulante. OK, če je terba je treba. In na koncu se je imel mali ful dobro, užival, se igral s psihologinjo, ji pospravljal,....skratka ženska je dejala, da je v sposobnostih, kar se tiče rok in logičnega razmišljanja daleč naprej kot povprečen enoletnik. Ja, veste da mi je špeh rasteluser posted image user posted image . Da pa ima za samostojno hojo še čas, sploh glede na to, da je hipoton otrok. Je pa celo čakalnico prehodil s tamalim stolčkom in niti enkrat sedel ali počepnil na tlauser posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 204
5.11.2008 13:45:54   
skuštrana
Hojla...

Kopanje - jaz tudi zvečer oba skupaj dam v kad in potem čofotata, zmočita celo kopalnico ampak mir pa je v stanovanju vsaj pol ureuser posted image In full uživata, Arsen takoj prileze ko sliši da se voda toči v banouser posted image

Kopalnica, naš Ars ima najrajši sifonuser posted image user posted image In ga gor dvigne pol pa broža tam noter...Bljek, bljek..Zdej sem ga prekrila, ampak...

Je pa začel naš škrat full jokat, če gre kdo od nas (mož, Liza ali jaz) iz sobe in za seboj zapre vrata..Ga ne moreš potolažit..Izgleda, da ima rad da smo vsi na kupuuser posted image

Otroci in TV, jah, danes zjutraj (smo trenutno pri moji) se je Liza zbudila ob 7h in šla v dnevno sobo k babici..Jaz sem z Arsom še malo zalegnila, ker spet ni spal celo noč in Liza je gledala risanke od 7 do 10 user posted image user posted image   Ja, tako je fajn pazit otroke, ni kajuser posted image O sladkarijah pa sploh ne bom- katastrofa..Ampak ker doma tega niti ne jemo se ne sekiram..Mi gre pa na živce, ko mama tik pred kosilom tišči lizi v roke čokolado, keks.. Pa vsak dan mora jest čokolino...user posted image user posted image

House, kakao ga sodelavci zapuščajouser posted image A ga niso že zapustili, zdej pa nove išče? Ma, nisem gledala par tednov, je pa res da jaz na HTV gledam...Men je pa House všeč, ufffuser posted image

Mama06, mene je tudi strah odstavljanja..Liza se je hb odstavila sama, tale bo pa bolj trd oreh..No, sicer še ni panike, je še čas ampak bi bila res najbolj vesela, če bi se odločil in sam odstavil..Ker jez vem da nimam srca tega spelatuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 205
5.11.2008 13:53:20   
skuštrana
Otroške norije - grrr, Liza je majstor nad majstri , enkrat je z Biokilom oprala celo kopalnico, še ogledalo, par dni nazaj je Arsenu na glavo zlila celo flaško šampona proti ušem, danes je pri mami z alkoholnim flumastrom v dnevni sobi popisala cel bel radiator(hb sem videla in z vlažnimi robčki je šlo takoj dol),...Ko je bila še manjša je v wc školjki končalo vse - od daljincev, telefonov,...Ni da ni. Me je kar strah, ker sedaj se ji pridruži še Arsen..Pred kakšnim tednom je vzela iz hladilnika sirup (hb tistega od smrekovih vršičkov) in sta celega spila.Več kot pol flaškeuser posted image user posted image Pa ko jo vidiš izgleda kot kakšen angelček in mi vsi govorijo, joj kako pridno punčko imete vi, tale pa res ne more bit vragec..Ja, sigurnouser posted image user posted image Vam jo posodim za kak mesec...user posted image Da ne govorim o tem, ko se kao šminka in se s flumastri popiše po celem obrazu, recimo s črnim si pobarva ustnice..Pa še Arsena zraven...Ja, res je pestro, samo se mi zdi da se navadišuser posted image  

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 206
5.11.2008 13:54:55   
skuštrana
Jasna, ha, ha, imam v glavi full sliko tvojih malčkov, kako stojijo v vrsti in čakajo da pridejo na vrsto za striženje nohtov, umivanje zob,...user posted image user posted image Kot v vojskiuser posted image user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 207
5.11.2008 14:24:50   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Jasna, ha, ha, imam v glavi full sliko tvojih malčkov, kako stojijo v vrsti in čakajo da pridejo na vrsto za striženje nohtov, umivanje zob,...user posted image user posted image Kot v vojskiuser posted image user posted image

točno tko si predstavljam tudi jaz user posted image

Skuštrana, tale tvoja Liza je pa navihana ... ojej user posted image .

jaz sem prišla sam ene mičken pojamrat čez taščo: mene pa (trenutno) ful moti, da ne razume, da je treba v službo dejansko res hodit in tam delat. Ima v spominu še une cajte, ko je bila še sama zaposlena, v Jugi, ko so bile službe pač bolj same sebi v namen (sploh državne) pa si vmes mal skočil na plac pa na kavo pa opravil si vse nakupe, pa prej si šel domov in ni nihče nič vprašal, pa tud, ko si delal, se nisi ravno utrudil ... ne trdim, da so bile vse take, ampak ona je pač tako imela. In pol, ko je mal slabe volje, mojmu teži, da si ne vzame dovolj časa zanjo, naj si vendar službo organizira tako, da bo vmes lahko po mili volji hodil ven (to je bilo še prej, ko je moj res hodil delat, zdaj je doma s.p.) pa jamra, ker moj dela tud zvečer pa ponoč (ok, všasih res pretirava), pa da se jaz ženem za službo, včasih, ko so imeli otroke so imeli samo otroke in nič drugega (ergo: "kakšna mama pa si") ... grrrr.... ne šteka, da si zdaj lahko vesel, če imaš službo za nedoločen čas, da se je treba potrudit, pa še kaj extra izobrazit, da človeka lahko služba tud veseli (mene moja stroka pač zanima in rada vložim mal extra truda, ne pa da vse odpravim vse po liniji najmanjšega odpora). user posted image . Res ne razume al noče razumet, da se zdaj svet mal drugače vrti kot se je v "dobrih straih časih".

grem nazaj študirat, se sploh nisem mislila tolk razpisat user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 208
5.11.2008 15:39:18   
Ulaa
Ikea - mene tudi vabi, se bolj pa trga da bi sla, ker celovc je takooo prikladno blizu, pa se po 4ure delam, tako da bi lahko sla kar med tednomuser posted image user posted image , se mi kera pridruzi?

sluzba: ja trije dnevi so ze za mano, in ce sem to prezivela bom tudi se naprej.

Nik: naredi samostojno od 5-10 korakov, in se hvalimo da hodi user posted image user posted image user posted image

Zdravje: vsem bolanckom en kup user posted image user posted image user posted image da boste cimprej zdravi.

Zdaj pa sibam roze dat v bundice, dokler je se soncek in bom videla kaj delam.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 209
5.11.2008 20:33:11   
*pikijakob*
IZVIRNO SPOROČILO: sanwebdra

ŠTAJERKE;
srečanje, v soboto 08.11.2008 ob 09.30, SIRČEK
prijavljene:
1. sanwebdra
2. teka
3. vedra
4. pandica ???
5. alina_alin
6. pikijakob
7. zala07

Če ne bomo spet zboleli, ampak upam da ne.

< Sporočilo je popravil *pikijakob* -- 5.11.2008 20:34:11 >

Otrok je bitjece, ki naj bi mehčal trda srca.

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 210
5.11.2008 20:40:54   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: *pikijakob*

IZVIRNO SPOROČILO: sanwebdra

ŠTAJERKE;
srečanje, v soboto 08.11.2008 ob 09.30, SIRČEK
prijavljene:
1. sanwebdra
2. teka
3. vedra
4. pandica ???
5. alina_alin
6. pikijakob
7. zala07

Če ne bomo spet zboleli, ampak upam da ne.

Ne, ne ... ne smete!!!user posted image

Nik, bravo mali hodalček!!!

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu *pikijakob*)
Neposredna povezava do sporočila: 211
5.11.2008 20:43:03   
jasna

No, nekaj podobnegauser posted image , čeprav skačejo vmes okoliuser posted image . Se pa Nelči vriva in hoče bit prej na vrsti, pol se pa jezi, ker mora čakatuser posted image .

Dobr, da je Liza popisala radiator, ne kaj bolj uničljivegauser posted image . Drugače pa imamo mi doma izključno samo flumastre, ki se sperejo z vodouser posted image

2ursae, bi rekla, da je tvoja tašča tudi mal pozabila, kako je bilouser posted image . Kako pa rešujete z varstvom? A vam uspe po službi zviznt takoj domov?user posted image

Ulaa, za 4 ure si šla delat?user posted image  Sem ti mal favšuser posted image . Bravo Nikuser posted image user posted image user posted image

pa, pauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 212
5.11.2008 20:49:27   
Alina_alin
IZVIRNO SPOROČILO: mama06

striženje nohtov - vsaj nekje nimamo težav, če že pri spanju občasno štrajkauser posted image user posted image user posted image

user posted image enako za nas.user posted image

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 213
5.11.2008 20:51:35   
Alina_alin

Kopalnica, naš Ars ima najrajši sifonuser posted image user posted image In ga gor dvigne pol pa broža tam noter...Bljek, bljek..Zdej sem ga prekrila, ampak...

Enako Tjaša. Sem dala kopalniško preprogo čez - je bilo še bolj zanimivo. Pa sem že ene pol leta nazaj kar s salotejpom prilepila- od takrat je mir: v luknjice tišči prstke, ampak dvignit ga ne more.

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

Neposredna povezava do sporočila: 214
5.11.2008 20:51:44   
Ulaa
IZVIRNO SPOROČILO: jasna

Ulaa, za 4 ure si šla delat?user posted image  Sem ti mal favšuser posted image .

Ja, in prav pase user posted image ! Sem za malico ze doma.

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 215
5.11.2008 20:59:49   
teka
ojla, se javljam po dolgem času...

najprej moram seveda čestitat (za nazaj) našemu zadnjemu korenjaku, ki je prestopil prag v svet malčkov! naj ti bo na tej strani neznansko zabavno, čarobno in prijazno dragi JERNEJČEK! uživaj user posted image

user posted image

pa seveda sledijo čestitke vsem malim postopačem, ki so naredili prve in druge in tretje in .... korakce user posted image user posted image user posted image

tudi naš max že veselo pohajkuje po stanovanju, nosi stvari iz ene sobe v drugo....bom poskusla naložit kak filmček...drugače je pa še v babini oskrbi, je še na zdravilih zaradi vnetih ušes in bronhitisa...

majoli...oh, zaviiiidam! uživjate v novem domeku 100 na uro!

lane31, vedra...upam da sta se že navadli na nov vsakdan, še bolj pa vajina malčka...sta zdrava?

vanili...ej držte se, še posebej malecka...ma vedno se kaj najde, ne moreš verjet

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 216
5.11.2008 21:06:08   
Alina_alin
Poročilo naše današnje posvetovalnice:
Pri pregledu je vse ok (grlo, ušesa, pljuča). Šum na srčku bi se naj  zaraščal. Mere: 7430 g, 69 cm.  Cepljenje je prestavila za 2 meseca z razlago, da se Tjaša okrepi, ko je bila sedaj bolna zapored 3x. Hemoglobin 106 in je predpisala sirup Ferrumlek.
Torej, smo najlažji pri 1. letu? Pa saj nekdo mora bit, ne?user posted image In potem na posvetovalnici zraven Tjaše ena mamica sleče svojega otroka (izgledal je čisto dojenčkasto, vendar veeeelik, močan). Slišim, da ima 8500 g. Povprašam po starosti: 5 mesecev! 
Odstavljanje:  tudi jaz imam občutek, da bo pri nas trd oreh.  Aja, še to: sem zadnji čas pokasirala komentar ob pogovoru na težo in neješčosti naše malčice in ob tem, da omenim, da se še dojiva: Ja, ona že ve- da bo dobila svoje, kar hoče, zato pa ne je. user posted image Mah, mi jasno dajo vedet,  naj jo odstavim, pa bo več jedla.user posted image Pa, sem probala tudi to varianto, me ni bilo doma, pa namesto da bi jedla, se je drla, dokler se nisva podojile, potem pa je sledila gh.

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 217
5.11.2008 21:06:35   
VANILI
ojmamčice!

mi3 pred pol ure iz j, zdaj oba uspešno spita, jaz pa klasika.

živa ima v torek pregled na otroški kirurgiji, boščica moja, sploh ne vm, kako naj ji razložim, kaj ji bodo delali  -kako pa lahko na le način razložiš otroku, da ga bodo rezali - razmišljam o tem, da ji sploh ne bi povedala,ker se mi zdi,da bo lažje prenesla. Ma ne vem, moram mal še skako olegico o tem predebatirat.

v ponedeljek ima paTeo pregled na nevrologiji zaradi tistih znamenj na koži. JOj me je spet strah. Da bi le bilo vse ok z obema.

glede na to, da se mi nič posebnega ne dogaja, vam bom opisala, kakše neumnosti pa jaz počnem:torej zjutraj živo peljem v vrtec in vsako jutro zapeljem na eno malo umaknjeno parkirišče, kjer samo obrnem avto, potem pa ga parkiram ob cesti, obrnjenega v smer, v katero bom potem šla. No in danes sem tudi tako pripeljala, obrnila in odpelala - čez čas mi Živa zadaj reče: "Mami, a ne greva v vrtec?!" Ja, pozabila sem jo pustit v vrtcuuser posted image . podobno se mi je zodilo nekaj tednov nazaj, ko sem zjutraj teotka peljala k tašči, odložila njegovo torbo z opremo, rekla stavek-dva i odšla - s teotkom vred.user posted image

teotkova strast pa so - gumbi. ko imam oblečeno kaj na gumbe, jih ves čas prešteva, valja med prstki... ko se doji, se obvezno za enega drži. Danes sem mu oblekla srajco in mu pokazala na zapestjih gumbka, skos jih je gledal, sploh, ko je videl, da sem mu jih zapela celo vrsto, se mu je kar smejalouser posted image

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 218
5.11.2008 21:14:03   
VANILI
ulaa - super, da delaš polovično!!!user posted image

korakci, hoja - kar obenem bom čestitala vsem po vrsti. bravo, malčki in malčice!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

alina_alin, joooj ste pa res drobceni! pa kaj potem, važno, da ste zdravi.

daens sem bila pri zobozdravniku z živo, na kontroli. Ima že 4 šestke in dve enkici stalni. In ker ji nikoli ničsar niso delali na zobeh, ji je zdaj premazala šestko, eno, z eno zaščito Moja pogumna ženskica je vse lepo prečula, potem pa ji reče zobarca, naj plune. In živa plune kar se da, kar pred sebeuser posted image user posted image user posted image . ja pismu, saj pravim, če ji do zdaj ni bilo hb še nikoli treba kaj popravlat, da bi sploh vedla, kam naj plune

no, potem pa je tam bil tudi stevo, rizer, s svojo družinico in medtem ko je njegova pametovala  z mamicami, se je naveličani s vsedel nasproti mene. njegova mala luštkana princeska namreč ni htelsaust odpret, a jo zobek boli. In sem naredila dobro del, sem mu svetovala kaj naj poskusi. upam, da bo zaleglo.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 219
5.11.2008 21:15:52   
VANILI
alina_alin, ma jaz pa verjamem, da bo tjaška jedla, ko ji bo pasalo - bo pač bolj zbirčna - ej vem, o čem govorim, imam živ primerek izbirčosti doma!! zato ji bi jaz na tvojem mestu brez težav in slae esti še narej dajala svoje mleko. ji že paše in rabi.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 220
5.11.2008 21:16:38   
VANILI
no kaj zdaj, spet imam monologe v stilu vojna in mir kar se dolžine tiče... no, pa grem kaj naredit

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 221
5.11.2008 22:05:19   
Alina_alin
Vanili, ti me spominjaš malo na mojega moža: tudi on je že parx pozabil odložit ta večjo (takrat še pri varuški). Mu je potem že kar malčica rekla: Ati, sva mimo, ustavi in obrni k teti Zdenki...user posted image

Ne vem ti nič svetovati glede tega, kaj povedat Živi, oz. kako jo pripravit. Uboščica, joj joj. Samo, da se porihtate in da bo vse ok. S Teotkom bo pa tudi vse ok. Hm, ne zdi se mi slaba ideja, da ji sploh nič ne poveš. Pa ji po posegu obrazložiš glede na to, kako bo odreagirala.Ne vem, no.
In kakšen je nasvet, kako odpret usta pri zobarju?
Pljunek- user posted image user posted image user posted image zmagovalna. Še dobro, da ni v zobarja.user posted image

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 222
5.11.2008 23:39:51   
valči
Čer,mamice!

Stanje pri nas-slabo.Nina še kar kaka kislčo,4 krat na dan fejst,z noska ji teče,od včeraj ima vročino 38.Trudim se z hranjenjem,jo pogosto hranim,pa mleko HN 25 mi tudi pije,doji se pogosto.Upam srčno,da mi bo v ponedeljek teža nad 8 kil.Si ne predstavljam,da mi še shujša.Jaz pa tudi že drugi dan z vročino in z eksdnšusom v vratu.Če ne veste,kaj je to,boli,boli v vratu,noče spusti,a k dr. nočem it.Mi je tzast dal Voltaren tablete in Lekadole jem.Groza vglavnem,kripl semuser posted image

Skuštrana,sem se ti nasmejala.Naša Nina obožujeodtok v kopalnici,skoz brodi tam not,bljak,pa wc metlica ji je zakon,pa wc papir odmotat,pa papirnate robčke z užitkom trga.Pa stanovanje razmeče v trenutku.Vse leti dol,igrače piskri,sklede,vse leti,jaz pa skoz pospravljam,pa tako slabo se počutimuser posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 223
5.11.2008 23:53:21   
valči
VANILI,ti si tuidi faca,.ki pozabiš otroke notuser posted image ,dobro,da govorijo,ne?Pa držim pesti za oba otročka,za Živo in Teotauser posted image user posted image Pa fajn za pljunek,faca mala.user posted image user posted image

lane 31,upam,da ti je Aneta vredu,pa da si ti vredu v službi.Sočustvujem.user posted image

Alina_alin,vaša pupika je res drobižek,z našo vred.Sta verjketno nekje enaki,ker naša ima 8100 in 74 cm,tak da najbrž isto zgledata.

Anekdota o kilah,izgledu,
smo bili na pokopališču v mojem kraju,kjer mi je mama pokopana.In po dolgem času srečam sosede od doma.Tam sem bila ogromno,kot otrok.In oni mene vidijo,več ljudi skupaj in vsi rečejo,da sem ista,kot sem bila.Pa rečem,da imam tri otroke.Pa začnejo,"Pa kako si lahko tak suha,pa nikjer se ti otroci ne poznajo,pa kak to,da nisi močna?user posted image user posted image Meni pa čudno,kaj blebečejo.Kaj bi mogla imet sto kil,če sem trikrat rodila,ali kaj?Ne razumem folka,kake misli hecne.Mimogrede-imam 60,61 kil,na 165 cm še preveč,tako da suha glih nisem.

Grem si vrat pretegnit,me booooli

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 224
6.11.2008 9:40:22   
jasna
Valči, user posted image  user posted image  user posted image

Vanili, sem razmišljala o vaši situaciji... pa moram povedat svoje mnenjeuser posted image . Jaz otroku ne bi prikrivala. Povedala bi tako kot je, brez olepševanja. Na kakšen način in koliko pa je odvisno od tega, koliko sta do sedaj šli v podrobnosti delovanja človeškega telesa. Zakaj? Ker se mi zdi, da je odkritost največ vredna. Otrok mora vedeti, da ti lahko zaupa kadarkoli in kjerkoli in se zanese na tvoje besede. Si predstavljaš, da se Živa zbudi v bolnici, boli jo trebušček, nima pojma kaj se dogaja in ve, da si ti vedela kaj bo in ji nisi povedala? Težko bosta spet vzpostavili zaupanje...
Alen je lani padel s kolesom tako nerodno, da si je močno poškodoval enko. Smo jo poskušali rešit ampak se je tako zakompliciralo, da so jo morali izpulit. In preden sva šla na puljenje je imel tisoč vprašanj. Bo bolelo? Bo. Kako bo bolelo? Ne vem, lahko pa pokličeva bratranca, ki je dal to že skozi in ti bo povedal.... Bi bilo verjetno zaupanje hitro porušeno, če bi mu lagali kako nič ne boli, pol bi ga pa bolelouser posted image .
No, jaz bi počakala do pregleda pri krg, potem bi se pa pogovorila. Ti pa razmisli, saj Živo najbolje poznašuser posted image . Ampak čisto brez solzic verjetno ne bo šlo...user posted image  
Še to: če  bodo mulci čez 10 in več let imeli toliko zaupanja v nas, da se bodo po nasvet v težavah obrnili na "ta stare" smo zmagaluser posted image .

no pa sem naložila... sej lahk preskočteuser posted image

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?