Krysia
|
Dan (po dolgem času) Sem vas včeraj cel dan brala, pa najprej mi nič ni blo jasno, ker sem direkt drugi del odprla, pa ni bilo strani 177, kjer sem ostala . Skratka, sem vidla, da ste se kregale, pa pol pomirile, jst ne bom zdej za nazaj pogrevala .... Cebrca, jst še nimam M pa polno dojim ... pa upam, da še nekaj časa tako ostane. sm bla pa tud jaz včeraj v šopingu in lahko uporabim kar tvoje besede - samo plenice in fasnga pa sm konkretno vsoto denarja v trgovinah pustila ... Igralni center: včasih ga dam na najino posteljo, če je pa na tleh, dam pa en star kovter spodaj ... pa če se mi zdi, da od vrat piha (čeprav so zaprta), dam še blazino za dojenje na tisto stran, kjer so vrata ... Sej vem, kompliciram, ampak jst sm bolj zmrzljive sorte, pol pa nimam glih občutka, kolk je Roku udobno ... Ok, še poročilo z dopusta: v Izoli blo super, velik sončka pa mal dežja ... prehodili velik slovenske obale, bli na solinah, šli po uni potki od Izole proti Kopru, bli na portoroški plaži in ... moj dragi se je celo kopal .... morje je melo 17 stopinj ... skratka, Rok je bil skoraj skoz zunaj, smo se tud navadili "javnega" dojenja - eni Nemci so me mal čudn gledal, kakšnih hudih pretresov pa ni bilo ... je pa fajn zdej na morju, ko ni preveč turistov ... soline so pa sploh en tak "zen" prostor - ful mirno pa lepo ... V torek zvečer smo se spokal domov, ker je deževalo, pa nam je blo včeri mal žal, ker je bilo potem lepo vreme ... aja, pa nobenih hudih težav ni bilo, ker je bila druga posteljica pa drug prostor .. smo sicer nesli njegovo "pojočo ribo" s sabo, ker jo rad posluša, drugač pa ... ni blo nč hudga, edin ni mu blo preveč všeč, ko sem ga na kavču previjala ... je bil neskončno srečen, ko je doma prišel na svojo previjalno in se je spet lahko v špegu gledal (lev pač ... ) Hranjenje: Rok ima zadnje čase kar neke napade lakote - včasih bi jedel na 2 uri Pa mu lepo dam za jest, čeprav se mi zdi čudno ... ampak mi še vedno jemo po 20 minut, ker včasih kar zaspi zraven. Ga zdej kr mal žokam, da se vsaj približno naje, drugač bi mi kr skoz na joški visel ... srečanje: Jutri prideva, če ne pride kaj vmes. Tud darilce imam, sam ni preveč izvirno ... priznam, da sem bla mal presenečena pa nisem dobila nobene pametne ideje ... sem pa tud jaz o tistem WC papirju razmišljla, ki ga je sayuri (men se zdi) omenjala - iz 1001 dar ... tejkaz, men se zdi, da je 100g = 100 ml, čeprav bi se verjetno fiziki mal usajal, da odvisno, za katero tekočino gre . Pri vodi je definitivno isto, ampak mislim, da se tud pri ostalem to tko šteje, nisem pa ziher Ok, men se zdi, da je to nekak vse ... upam, da vas bom jutri našla - sem ljubljančanka, ampak v prenovljenem Mercator centru sem bla samo 1x, pa še to samo spodaj Pač, imam bližje vse ostale centre, pa ne zahajam glih tja, kaj čmo. Če sem kej pozabla pokomentirat, se opravičujem ... sem morala prebrat n strani .... Komaj čakam, da se jutr vidmo
|