Tamy30
|
Dober vecer a ste me kaj pogresale Berem vas vsak dan, ponavadi zvecer, ko imam malce prosto Ko pap pridem do konca, pa mi zmanjka moci za komentarje Gajka ful ful cartik video Erin vidim da tvoj Tilen (upam da nisem mimo udarila), ze gleda TV Moj Martin jo pa res rad. Vem da ni to Ok, ampak ko se kam posedema in ce je prizgana TV pogled usmeri proti njej, in ce ne pazim kar strmi vanjo. Pa cestitke za rojstni dan (3 mesece) Se malo pa bo Martinovo. Letos bo posebej lustno, ker imamo mi Martina, in bomo se posebej nazdravili . Punce katere plenice kaj uproabljate, zanima me namrec ce je katera opazila razliko pri Pamperskah kupljene v Mulerju in drugod. Ker jaz sem jo, in to je bila tako ocitna razlika (ker baje so Pameprse kupljene v Mercatorju, Tusu, Intersparju, slabse kvalietete kot tiste v Mulerju.) In sem prejsnji teden le kupila ene v Tusu, predvsem zato, ekr so imeli akcijo, in so delili prikupne brisacke. No pol pa je tista plenicka, kupljena v Tusu totalno premocila, in sicer je prislo skozi Martinovo pizamico, rjuho celo do jogi vlozka. Groooza. In ocitno res drzi da so v osztalih trgovinah delane Pamperske za vzhod, kao slabsa kvaliteta. Aja, je katera iz Mb, ali Rus (ker po posti mi ravno ni za posiljat), si lahko pride po plenice 50 kosov, stevilka Midi od 4 do 9 kg, firma Babylove iz DM. Sem jih dobila gratis, samo jih ne uporabljam. Jutri imam UZ kolkov, z zamudo. Sem spregledala datum (ki je bil z majckeno pisavo napisan na odpustnici), ki je bil konec oktobra. Sem jih z zamudo poklicala, pa mi je prijazna sestra rekla naj pridem jutri, brez problema. A je katera bila v UKC Maribor, da vem kako dolgo se caka? Igralni center, se na tla nisem dala. Ga imam vedno na najini postelji. Hehe sem se danes nasmejala. Sem sla kupiti v Babycenter grizala, samo zato da si ne bi Martin tako vneto tiscal pesti v usta, ali cmokal in sesal prstke. Se malce bojim da bi mu to prislo v navado. Ko mu hocem podtakniti dudo, jo izpljune in spet najde prstke. In jaz seveda domov prinesem dva tipa razlicnih grizal. Eno je gumijasta rokica, eno pa taksno grizalo, ki ima rocaj in od zgoraj krogec, v katerem je tekocina (za hlajenje). Mu jo nekako podtakenm med prstke, in jo je tako obracal (rokico), da jo je drzal ampak jo obrnil navzdol in spet nasel prstke. grrrrr Danes zvecer ok, recmo pozno popoldne sem bila z mojima starsema in seveda mojim malckom na otvoritvi Merkurjeve riviere. Baje da je najvecji Merkur dalec naokoli. Je mami hotela kupiti sesalec ki je bil 50% cenejsi, pa ssmo bili malce prepozni. Ej ta nas folk, se vedno ko se trgovina odpre cakajo pred vrati in kot divje zveri planejo na izdelke. Baje da so posli v piclih pol ure, in to 70 sesalcev, si lahko mislite..... Pa smo se malce sprehodili po trgovini, res zelo lepo okraseno, ....najboljse pa se je bilo vracati. Ker je ze dezevalo in je bilo groza priti iz parkirnega, in ker se je priblizevala ura hranjenja. Smo se 15 vrteli v krogu iz parkirisca, in pol jok in stok Martin lacen. Ni ga potolazil niti cajcek, niti kake kapljice. In pol seveda jaz ustavim na enem fraj parkplacu, menjava sedezev, in se ga podojila prvic v avtu. In pol je bil ves zadovoljen, ko sem ga dala nazaj v lupinico, in ga ni nic motilo da smo se se pol ure pocasi premikali na parkiriscu proti izvozu Pablo svetovne barve na slikah, pa seveda cute , cute Aja pa se to, lepo se mejte na srecanju, se pofotkajte pa kaj pokazite na forumih.. Lahko nocko, sem zaspana, pa da se malce se naspim predem se moj cukrcek zbudi. Papa
|