|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
6.11.2008 21:32:44   
bella02
Maja T, te je prav lepo spet brati! Sem te že res pogrešala. Jaz sem na RR res takrat, ko mala spi. To je dopoldne in zvečer. Pol pa tle gor visim, pa še kakšen film pogledam (dr. House, Monk) in hodim spat okoli polnočiuser posted image , zjutraj pa težko vstanem. HB naša pikica prespi celo noč!
Pa tudi jaz se redim oziroma ne izgubljam kg, pomoje bom na srečanju ena večjih žogicuser posted image . Sam se ne morem upreti sladkariji. Ravno zdaj je pri koncu 100g-ska Milkauser posted image user posted image user posted image . Jokam zato, ker se ne morem upreti in ne zato, ker je bo kmalu konec. Čakam na klik v glavi, da neham s tem cukrom!!!

Bambi, tudi Tjaša je ful počasi pridobivala na teži, pa ji danes nič ne manjka. Le pogumno naprej!!!

Naty, samo, da ste jo dobro odnesli. Te stvari tudi mene vržejo iz tira. Tjaši vsakič posebej govorim, da mora it počas. In ravno danes je gledala risanke in sem ji rekla, da naj se po koncu le teh obleče in pride ven. Ko je pa naju s Tejo videla, da greva po cesti, je pošibala po stopnicah in tudi padla, vendar ni bilo sile. HB!!!

Tilen, vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image

Ponoči nisem mogla spat in sem ugotovila, da bo se treba spet začet učit, je še veliko izpitov do diplome. Sem si spet pospravila pisalni mizo, da se lahko začnem, samo ne vem...
Popoldne smo šle s puncama na sprehod, zvečer pa še na obisk k prijateljema. Doma sem dobila popuser posted image . Samo pospravljam za mojima dvema. Pustita vse tam, koder jima od riti pade. Sej je lepo, da si lubi sam naredi večerjo, sam pulta pa za sabo ne zna pospravit. Joj, me to razjezi. HB sem s cunjami na nuli, mi nekako uspeva trenutno sproti likat. Samo kolk časa bo to trajalo?

Pa še po darilce moram skočit. Vsaj to me tolaži, da vem, kaj bom vzela in mi ne bo vzelo veliko časa. Kako si bomo pa to izmenjale? Bomo žrebale? Potem rabimo malo papirja in kuli. Bom jaz to doma že napisala, kar nas je na seznamu, katera pa še pride, pa še tam dodamo. Prav?

Nič, grem pančat! Jutri bo lep dan! Nočka

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 176
6.11.2008 21:38:27   
matejchi
gajka  kar takole ga pusti..
Kaj ko bi jutri kar po teh RR imenih.. drugače bo pomoje ful kaos..
Mukkla jutro.. long time no see..
Zdaj se grem pa namakat v bano, mam pir v rit, upam da ne zaspim.. v načrtu je user posted image , vsaj z moje strani. user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 177
6.11.2008 22:13:55   
matejchi
mkj pridi še ti jutri... 

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 178
6.11.2008 22:14:50   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: Maja T.
Punce jaz sem imela tako še +10 kg, danes se pa vagam in namesto da bi hujšala sem se 2 kg zredila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... Ne jem sladkarij, ok edino vsak dan Čokolino  user posted image .

&
IZVIRNO SPOROČILO: bella02
Pa tudi jaz se redim oziroma ne izgubljam kg, pomoje bom na srečanju ena večjih žogicuser posted image . Sam se ne morem upreti sladkariji. Ravno zdaj je pri koncu 100g-ska Milkauser posted image user posted image user posted image . Jokam zato, ker se ne morem upreti in ne zato, ker je bo kmalu konec. Čakam na klik v glavi, da neham s tem cukrom!!!

maja in bella
aha, pol nisem sam js tolk sladkosneda. js jem zajtrk in kosilo normalno, pol pa cel popoldan kr neki iščem, kaj bi blo za pozobat... če boste najdle kak načrt kako nehat bit odvisen, še meni povejte!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: matejchi
Zdaj se grem pa namakat v bano, mam pir v rit, upam da ne zaspim.. v načrtu je user posted image , vsaj z moje strani. user posted image

matejči, fajn scenarij si nardila za danes zvečer user posted image user posted image

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 179
6.11.2008 22:22:21   
tinka14
lepo se imejte jutri,
nočko vsem.

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 180
6.11.2008 22:34:51   
bella02
tinka14, škoda, da te ne bouser posted image

Ne vem, katera je spraševala za garažo pri Mercatorju. JA, je garaža pod parkiriščem. Še en razlog več za to lokacijo.

Nočka

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 181
6.11.2008 22:48:36   
Tamy30
Dober veceruser posted image
a ste me kaj pogresaleuser posted image

Berem vas vsak dan, ponavadi zvecer, ko imam malce prostouser posted image Ko pap pridem do konca, pa mi zmanjka moci za komentarjeuser posted image

Gajka ful ful cartik videouser posted image

Erin vidim da tvoj Tilen (upam da nisem mimo udarila), ze gleda TVuser posted image  Moj Martin jo pa res rad. Vem da ni to Ok, ampak ko se kam posedema in ce je prizgana TV pogled usmeri proti njej, in ce ne pazim kar strmi vanjo.
Pa cestitke za rojstni dan (3 mesece)user posted image

Se malo pa bo Martinovo. Letos bo posebej lustno, ker imamo mi Martina, in bomo se posebej nazdraviliuser posted image .

Punce katere plenice kaj uproabljate, zanima me namrec ce je katera opazila razliko pri Pamperskah kupljene v Mulerju in drugod. Ker jaz sem jo, in to je bila tako ocitna razlika (ker baje so Pameprse kupljene v Mercatorju, Tusu, Intersparju, slabse kvalietete kot tiste v Mulerju.) In sem prejsnji teden le kupila ene v Tusu, predvsem zato, ekr so imeli akcijo, in so delili prikupne brisacke. No pol pa je tista plenicka, kupljena v Tusu totalno premocila, in sicer je prislo skozi Martinovo pizamico, rjuho celo do jogi vlozka. Groooza. In ocitno res drzi da so v osztalih trgovinah delane Pamperske za vzhod, kao slabsa kvaliteta.

Aja, je katera iz Mb, ali Rus (ker po posti mi ravno ni za posiljat), si lahko pride po plenice 50 kosov, stevilka Midi od 4 do 9 kg, firma Babylove iz DM. Sem jih dobila gratis, samo jih ne uporabljam.

Jutri imam UZ kolkov, z zamudo. Sem spregledala datum (ki je bil z majckeno pisavo napisan na odpustnici), ki je bil konec oktobra. Sem jih z zamudo poklicala, pa mi je prijazna sestra rekla naj pridem jutri, brez problema. A je katera bila v UKC Maribor, da vem kako dolgo se caka?

Igralni center, se na tla nisem dala. Ga imam vedno na najini postelji.

Hehe sem se danes nasmejala. Sem sla kupiti v Babycenter grizala, samo zato da si ne bi Martin tako vneto tiscal pesti v usta, ali cmokal in sesal prstke. Se malce bojim da bi mu to prislo v navado. Ko mu hocem podtakniti dudo, jo izpljune in spet najde prstke.
In jaz seveda domov prinesem dva tipa razlicnih grizal. Eno je gumijasta rokica, eno pa taksno grizalo, ki ima rocaj in od zgoraj  krogec, v katerem je tekocina (za hlajenje). Mu jo nekako podtakenm med prstke, in jo je tako obracal (rokico), da jo je drzal ampak jo obrnil navzdol in spet nasel prstke. grrrrruser posted image

Danes zvecer ok, recmo pozno popoldne sem bila z mojima starsema in seveda mojim malckom na otvoritvi Merkurjeve riviere. Baje da je najvecji Merkur dalec naokoli. Je mami hotela kupiti sesalec ki je bil 50% cenejsi, pa ssmo bili malce prepozni. Ej ta nas folk, se vedno ko se trgovina odpre cakajo pred vrati in kot divje zveri planejo na izdelke. Baje da so posli v piclih pol ure, in to 70 sesalcev, si lahko mislite.....
Pa smo se malce sprehodili po trgovini, res zelo lepo okraseno, ....najboljse pa se je bilo vracati. Ker je ze dezevalo in je bilo groza priti iz parkirnega, in ker se je priblizevala ura hranjenja. Smo se 15 vrteli v krogu iz parkirisca, in pol jok in stok Martin lacen. Ni ga potolazil niti cajcek, niti kake kapljice. In pol seveda jaz ustavim na enem fraj parkplacu, menjava sedezev, in se ga podojila prvic v avtu. In pol je bil ves zadovoljen, ko sem ga dala nazaj v lupinico, in ga ni nic motilo da smo se se pol ure pocasi premikali na parkiriscu proti izvozuuser posted image user posted image

Pablo svetovne barve na slikah, pa seveda cute , cuteuser posted image

Aja pa se to, lepo se mejte na srecanju, se pofotkajte pa kaj pokazite na forumih..

Lahko nocko, sem zaspana, pa da se malce se naspim predem se moj cukrcek zbudi.

Papa

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 182
6.11.2008 23:02:19   
matejchi
Moj user posted image pravi, da sem zvečer skozi na internetu, pa sem mu rekla, seveda če do TV ne pridem.. hihi (če ne bi samo menjala položaje. Pa grem pred tv pa samo kanale menjava.. ku** pa taka veselica..

RD RR

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 183
7.11.2008 2:18:07   
Zoja Miša
Kavicauser posted image user posted image user posted image . Res zgodnja, za taprve tu. Sicer danes ni treba, si jo bomo v živo privoščile.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Ej babe...moj sine ma dans 3 mesece... a njemu pa ne boste čestitale?????user posted image user posted image

Tilen vse naj, naj... En dan prepozno, ampak vseeno!user posted image user posted image user posted image user posted image

Naty, upam da je z Nejcem vse o.k.!user posted image

Matejchi, jaz poznam Tejkaz, Cebrco in Krisyo. Mislim da je bila še ena Majah, ki se sedaj ne javlja večuser posted image

Vilika, definitivno se palji v garažo! Glede GH k meni pride patronažna pa mi bo kaj več povedala.

Joj, grem še pumpat in spat! See U!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 184
7.11.2008 6:40:34   
tejkaz
Jutro

Danes sem pa prej vstala user posted image

Matejchi, jaz poznam Zojo Mišo, Cebrco, Naty, Nevoevo, Arait, Buhtlčka, Krysio, Gajko, Erin, Ivo77, Miškolinko,... Upam da nisem katere zgrešila.

Spali super, me kar glava boli od preveč spanja.

GH - bodo pediatrinje in patronažne še preveč govorile o tem, sicer pa približno po takšnem postopku kot ga je Vilika opisala. Korenčka in jabolka ravno na začetku ne zmešaš skupaj.

Tamy, glede pleničk imaš kar prav. Jaz še vedno prisegam na Mullerjeve Beauty baby.

Sandra, očitno te je perilo premamilo, da se včeraj potem nisi več javila. Upam da ste bolje spali.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 185
7.11.2008 7:06:13   
naty13
Jutro.

Zoja Miša hvala za user posted image . Bo za lepoto. user posted image

Tejka a sem te s postle vrgla. Upam, da ne boš zaradi mene mogla hitet. user posted image

Moj miško ima že pevske vaje. Spali od 18h-5h-6.30 user posted image user posted image user posted image

Tolk z moje strani, saj se vidimo na čveku, kaj bi pisala. user posted image

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 186
7.11.2008 7:11:01   
sandra123
Jutrouser posted image ...no, moja noč spet nikakršna....ga je Taja začela sračkat že ob 22-ihuser posted image ...Sem jo podojila, mi zadremčka in jo položim nazaj v posteljico...no, kmalu slišim jaz iz sobe njeno smejanje in vriskanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image , jo dvignem iz posteljice, da mi ne bi še Tejke zbudila, pa se mala ful na glas smejiuser posted image , seveda jo še enkrat pristavim k prsim, nato pa ji še dodatek pripravim,mala je ful jedla, gledala naokrog, jaz pa sem z njo vred skakala in ugašala luči, ker se je njej očitno zdelo, da je danuser posted image ...Tejka ga je pa sračkala od 1-ih dalje....skratka....rezultat vsega skupaj....spet vsaka ne eni strani postelje, jaz pa kot zombi danesuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz
Sandra, očitno te je perilo premamilo, da se včeraj potem nisi več javila. Upam da ste bolje spali.

Evo, Tejka, nič ni bilo z urejanjem perilauser posted image , samo prat sem dala eno rundouser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 187
7.11.2008 7:45:26   
sayuri
Jutro še od mene. user posted image  Po kavico sem mogla priti. Tud moja noč je nikakva. PA ne zarad L&Z, ampak kar nisem mogla spat user posted image

Komaj čakam, da vas vidim user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 188
7.11.2008 7:46:58   
sayuri
user posted image user posted image user posted image Aaaaaaaaa Erin, sem jst teb en SMS poslala? Ojej, ni bil zate user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 189
7.11.2008 7:54:29   
tejkaz
Naty, Eva me je iz postelje vrgla. Potem pa nisem nazaj zaspala, ker imam dost. Midva sva že parajt.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 190
7.11.2008 8:04:24   
Maja T.
Jutro!

Zoja Miška hvala za user posted image .
Mi smo se zbudili samo enkrat ob 2.30. Se je pa totalno zbudila, gledala kot sovica in ona se bi igrala user posted image . HB, da imamo zvezdico, sem ji par-krat navila, luč ugasnila in je bil mir user posted image .

Sayuri, Sandra vama pošljem eno user posted image , ker nista spali, ko bodo zrasli, bo boljše user posted image , slaba tolažba.

Tamy30
, za UZ kolkov v UKC nič ne čakaš.
Prideš tja, je tam mislim da 6 previjalnih miz, user posted image slečeš od pasu dol in greš noter. Fertik si v par minutah. Gre kot po tekočem traku. Ne se pa ustrašit, ker ti user posted image tako prime, kot da je vreča krompirja. Mi smo imeli 2x UZ kolkov in sem bila prvič malo šokirana.
Aja obvezno imej zraven tetro pleničko (da user posted image zaviješ, ko ga neseš noter in položiš na mizo) in flaško.

Uh mi smo se zbudili user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 191
7.11.2008 8:04:25   
gajka
Dobro jutro!

Rok se že lišpa za današnje srečanje. No, v resnici samo vneto telovadi na igralnem centru, da bo videti lepo fit, ko bo bejbike osvajal. user posted image Mami pa razmišlja, da bi mogla vsaj po tahujšem blato z vozička spravit, da ne bova v beli Ljubljani izgledala kot dva Pohorca. user posted image Mah, dvomim, da se mi bo še to dalo, ampak saj ne pridemo čistoče vozičkov ocenjevat, kajne? user posted image

Upam, da ti je načrt uspel. user posted image Pa da ne bosta tako kot anita in njen user posted image zbudila. user posted image Kaj, če bi drugič kar med gledanjem TVja malo telovadila?

IZVIRNO SPOROČILO: Krysia
srečanje: Jutri prideva, če ne pride kaj vmes. Tud darilce imam, sam ni preveč izvirno user posted image ... priznam, da sem bla mal presenečena pa nisem dobila nobene pametne ideje ... sem pa tud jaz o tistem WC papirju razmišljla, ki ga je sayuri (men se zdi) omenjala - iz 1001 dar ...

Sva že dve brez kakšnih izvirnih idej. user posted image Mene vedno izbiranja daril čisti izmozgajo, pa še potem se težko kaj dobrega domislim. user posted image Pa še nisem ravno šoping frik, pa je to ravno prava kombincija. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: bambi14
izpit je ob 16.30. Gledam plonke in mi ni jasno kam jih bom taki kup stlačla.user posted image
Bili pri P in bili zopet kregani,....prelahki in premali- ja kaj češ,...4300 in 55, bo treba malo dodat kaj.user posted image

Upam, da je plonkanje uspešno za tabo. Glede teže tvoje Ele Nine pa se nič ne sekiraj. Od mojega user posted image sestrična ima 8 mesecev staro pupo, ki še 7 kg nima, dolga pa je tudi okrog 65 cm. Sta pa ona dva oba precej majhne postave. Njej tudi pediatrinja vedno najeda glede teže in velikosti in ji je ves čas govorila, da mora dodajat AM, ampak je bila pupa vedno že samo od dojenja sita. Pa od te punce starša sta oba zdravnika, pa sta še sama rekla, kaj ji le ima P za najedat, naj pogleda, kakšne postave so starši, ker genetika je le genetika.

Katere med vami ste se že srečale enkrat?

Hmmm, od udeleženk današnjega srečanja poznam samo tejkoz. Sicer pa vem še, kako v živo izgledajo PABLO, sandra123, košuta, kaja02, arany, mishel, Maja T., bambi14 in Neža7. Upam, da nisem katere izpustila. user posted image

Srečanje v Celju - več kot očitno bo to treba organizirat. andrejaboris, ti si se nekaj javljala za seznam.

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 192
7.11.2008 8:09:58   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Mami pa razmišlja, da bi mogla vsaj po tahujšem blato z vozička spravit, da ne bova v beli Ljubljani izgledala kot dva Pohorca. user posted image Mah, dvomim, da se mi bo še to dalo, ampak saj ne pridemo čistoče vozičkov ocenjevat, kajne? user posted image

Hehe, jaz sem ga ravnokar gor pripeljala, da ga potahujšem umijem

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 193
7.11.2008 8:10:16   
gajka
No, pa še nekaj, ko že jamrate o nočeh. Rok je šel spat ob 20h, potem pa jedel ob 23h, 3h, 5h, in 6h. In to je vedno intenzivno vlekel 15 minut kot najbolj sestradano bitje pod soncem. user posted image Pa naj še omenim samo to, da je fante že nekaj tednov uspešno prespal noči in spal min 7 ur v kosu. user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 194
7.11.2008 8:11:29   
gajka

IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Mami pa razmišlja, da bi mogla vsaj po tahujšem blato z vozička spravit, da ne bova v beli Ljubljani izgledala kot dva Pohorca. user posted image Mah, dvomim, da se mi bo še to dalo, ampak saj ne pridemo čistoče vozičkov ocenjevat, kajne? user posted image

Hehe, jaz sem ga ravnokar gor pripeljala, da ga potahujšem umijem

Jah nič. Potem bo pač treba en izlet do garaže z mokro krpo izvest. user posted image A si mogla povedat?!?

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 195
7.11.2008 8:25:28   
anita goitan
jutrooo,
uf sem zjutraj kmal mojmu user posted image vrat zavila..slučajno se spomnm da je zadnjič od obeh avtov ključe vzel in ga vprašam če mam ključe za danes..JIH NI blo nikjeruser posted image , evo zdej mam rezervne, HB, namreč me2 z Zojo se do januarja vozive z avtom brez vinjeteuser posted image , jah mal po Horenjskem dišimo, oz spim z Horenjcemuser posted image

Vas grem prečitat

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 196
7.11.2008 8:27:10   
Vilika
Sam tolko javim - verjetno bova malo zamudila, ker bo ravno 10.45 lakota špilala.....

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 197
7.11.2008 8:27:13   
bambi14
Dan,
spali skupaj od 23.30- 6.30 in še spi. Jo grem čez pol ure zbudit, ker grema na kontrolo kolkov v Mb UKC. Včeraj je bla cepljena in ni bilo nobene reakcije, nič vročine, malo več je edino spala.user posted image

Na izpit sem že pozabla,...ampak toti ni normalni, nas stare trotle je pregledoval, obup, stresal plašče, skoraj plazil pod mizami, celo uro nekaj blebetal- grrrrruser posted image . In seveda so plonki ostali neuporabljeni in izpit ??

Mah danes je nov dan in se bom mela fajn.

Ejte ženske meni user posted image noče pit iz flaše oz rabi 5 min, da skapira da je not mleko. Katere flaše uporabljate? Jaz pa sem si izborila vsak torek in četrtek predavanja na faxu in me ni od 16- 20 in med tem časom jo moj user posted image nahrani z izčrpanim mlekom. Malo morem met cajta za sebe,....mi ful paše in včasih prešpricam predavanja pššštttttttt.user posted image

Nič se user posted image zrihtat in potem zbudit tamalo.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 198
7.11.2008 8:29:02   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: Vilika

Sam tolko javim - verjetno bova malo zamudila, ker bo ravno 10.45 lakota špilala.....

ma tud me2 verjetno, zdej bo šla narej ninat in potem vse procedure

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 199
7.11.2008 8:54:51   
sayuri
No moja dva sta se pa zdajle zbudila. Se gremo počasi rihtat....user posted image

Se vidmo user posted image user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?