|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
7.11.2008 13:06:10   
luna8
konina občutek imam, da bo okrog martina gužva, ker nas bo kar nekaj šlo takrat noter, če se seveda ne bo prej kaj odvijalouser posted image

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
7.11.2008 13:24:26   
orka
ja no jaz moram povedat da imave mi2 2000 gramčkov user posted image user posted image user posted image

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
7.11.2008 13:28:57   
nagajiva
Oh, a vas tud vsi že "nadlegujejo" kdaj bo???? Madonca, menda bomo javle a ne....Pa dragega vsak dan v službi zaslišujejo, je pol čist nervozen, ker naš user posted image  še lepo vztraja v bušiju....se pač ne pusti motit user posted image . Pa vsem bi najbolj odgovarjalo ta ali pa drugi vikend...Haloooooooo, kako pa naj vplivam na to????? Ah, tel. še nisem dala na tiho, ste pa mi dale dobro idejo.....samo potem bo dragi, pa mami, ati in še kdo, če se seveda takoj ne javim, zagnal vik in krik. Pa naj človek ve, kaj je prav.....
Caligula-upam, da gre tokrat zares...........pa jaz bi se kar pridružla, pa še nič ne kaže. Malo me sicer "špika" v križu, ampak.......Brce čutim, a kot ste napisale bolj premike kot pa bum,bum,bum......
Jasna81-user posted image user posted image user posted image user posted image  za user posted image  in čim lepšo nosečnost.....pa javi se nam še kaj.

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
7.11.2008 13:30:29   
nagajiva
Orka-user posted image user posted image  za 2000 g......pa lepo se redite še naprej......

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
7.11.2008 13:34:50   
Polynesia
IZVIRNO SPOROČILO: orka

ja no jaz moram povedat da imave mi2 2000 gramčkov user posted image user posted image user posted image

Waaaaaa...bravoooooooo user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
7.11.2008 13:36:47   
klavdiy4
orka....bravo za 2000gramov!!!!!user posted image user posted image user posted image

Mene tudi križ full boli...se še premaknit ne morem...tako da ,ko grem v posteljo se naštimam, potem pa se ne premikam, če ni nuja (wc)user posted image  ....

Nevem kaj delate na forumu namesto, da bi šle v p.po user posted image  !!!?????

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
7.11.2008 13:39:43   
tamy31
Caligula sem že misla da si odšla v Rim brez mene!
Sem vesela za Tinko pozdravi jo če se še kaj slišita , upam da  oba čim prej okrevata in gresta domov!

Ja jst res ne vem kva je zdej to pr men dons sem šla spet že trikrat na wc na veliko potrebo pa včeri 6 krat ja sploh ne vem kdaj sem tok pojedla ker sicer grem vsak dan normalno!
Pa tok sem utrujena da sem šla prej kar mal nazaj ležat sem par stavri zlikala pa sem jih komi še pospravla!
Zdej sem se najedla in grem se uredit in na Ctg , pomoje čist brezveze k itak spet ne bo nič!
Prej pa  moram še v BC po igračko Frančka( želvica iz risanke) sem moji mali žabici obljubila da ga dobi! Sicer sem res tok zmatrana da najraje nebi šla nikamor ampak kaj pa čem doma čepet , mogoče me pa kaj prežene!
Lep dan še naprej , čeprav je deževen vsaj pri nas!

Pa javim ko pridem nazaj!

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
7.11.2008 13:58:00   
caligula
sem preračunala, da bi do torka moralo biti vsaj 11 novih user posted image
tamy, jaz itak tebe pa konino čakam user posted image ve dve samo povejta kdaj gremo.

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
7.11.2008 14:00:48   
petra *k
dan!!

najprej iskrene čestitke vsem novopečenim mamicam in malčkom, veliko cartanja vam želim!!!

jaz sem mela danes pregled, pa se še nič ne dogaja. cel teden mam že tak mir, samo brca, nič več dol ne tišči, križ me ne boli, ko da sploh nebi bla noseča, edino v postelji je problem se obračati. nevem kaj je to.
odprla se nisem nič bolj, tak da mam naslednji pregled komaj na rok, to je 12.11, ki so mi ga prestavili z 9.11.
jaz bi pa se že tak cartalauser posted image user posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
7.11.2008 14:43:58   
onur
Bravo Jasna81 in zdravo nosečnost! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
7.11.2008 15:00:42   
klavdiy4
user posted image danes pa praznuje:user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image DARIO MESEC DNI........ISKRENE ČESTITKE!!!!!!!user posted image !user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .......................

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
7.11.2008 16:09:27   
zara13
Ojlaaa!!!!

Pa ne noooo, sem mislila, da bo res katera že rodila. Dejte se zmigat mamike :P zgleda da je vsem dojenčkom tok fletn v bušijih, da se jim nikamor ne mudi user posted image

Ja kompletek je pa iz H & M-a, stal je 10€ ;) drugače pa "mum" variante nimajo. Majo neki druzga za punčke, na to foro, da je tud nekaj lepa, samo ne kot mami...so mi full všeč take majčke z napisi, ko sem to zagledala, sem se kr zakadila tja, da ja ne bi zmanjkalo user posted image

orka - bravo Emi za 2000g user posted image in res lušne fotkice so. Res lepo napreduje.

Mojga je danes babica skopala, je prav užival in ga tudi stehtala 2715g ima. Naslednji teden, 12.11. sva naročena v posvetovalnico.

Jst moram pa zdejle it malo pospravit, dokler mali spančka

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
7.11.2008 16:16:30   
zara13
Aja orka, Tian ima tudi tak body kot Ema user posted image tist svetel zelen plišast.

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
7.11.2008 16:44:56   
luna8
user posted image user posted image user posted image emi za 2000-kouser posted image user posted image user posted image

ja dejmo se zmigat v P-vključno z manouser posted image

Jst sm ji zdele razložila, da se mora dons ponoč začet dogajat in da se potem tudi rodi v jutranjih, nočnih urah, da se bomo jutri čez dan že cartali in da gremo drug teden že domovuser posted image  - zdej bomo pa vidl kolk ubogljivega otroka imamuser posted image

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
7.11.2008 16:52:05   
Polynesia
luna polulala se bom od smeha user posted image user posted image user posted image user posted image ...jaz sem tut zdele našmu mulčku rekla, da nej se s tvojo zmenta in nej skup ven "padeta".
Madonca, zdej je pa tega zadost, hahahaha...men je pa tole že prov smešno res, zdej pa kr nobeden noče več ven.
Porkaflik user posted image .

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
7.11.2008 17:00:49   
tamy31
ojla!
Jaz sem nazaj s pregleda , kot sem že prej napovedala nič novega nobenih popadkov, rekla je da moram v nedeljo v bolnico na CTG ker pa bo v ponedeljek že en teden čez rok pa bom verjeten tut mogla notr če do takrat še ne bo  nič!

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
7.11.2008 17:03:29   
Oaza

IZVIRNO SPOROČILO: klavdiy4

user posted image danes pa praznuje:user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image DARIO MESEC DNI........ISKRENE ČESTITKE!!!!!!!user posted image !user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .......................

DARIO, ČESTITKE!!! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za EMO in TIANA, da tako lepo rasteta!!

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
7.11.2008 17:11:04   
Polynesia
tamy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in vsem nam ki smo že čez PDP želiiiiiiim, da bodo  jutri vsi rojeni in bodo sami "Martini in Martine" user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
7.11.2008 17:39:10   
Andromeda
Helou!

Ja madonca, kaj pa štrajkate punce? Hitro rodit! user posted image Očitno je ta lunin krajec pošteno zatajil...
Drugače pa.... orka & Ema user posted image za 2000 gramov! Pa Ema je ful cukrček, enako tudi Tian, lepi otročički! Ima pa tudi naš Dario tak zelen pajacek kot Ema na zadnji sliki.

jasna81 - user posted image za user posted image , želim ti, da se tokrat dobro izteče, še user posted image za srečo! Pridi nas še kaj obiskat.

Daro je danes dopolnil mesec dni in v ponedeljek imamo pregled pri pediatru. Sem kar malo zaskrbljena zaradi tiste bule na vratu, pa zdi se mi, da ima kilo v dimljah, ki se opazi, ko fajn joka, drugače se pa sploh ne vidi, no, saj bom v ponedeljek več izvedela. Sicer sem pa optimist glede teh zadev, ker je fantek živahen in se lepo razvija. Danes zjutraj mi je namenil tak angelski nasmešek...Ja, zdaj pa se je zbudil... Pa pa!

Neposredna povezava do sporočila: 1169
7.11.2008 18:37:46   
poli*
Dolžna sem vam še porodno zgodbo. Če bi jo pisala na dan D, bi bila precej bolj "krvava", kot bo sedaj user posted image .
Kot sem vam že povedala, mi je čep odpadel nekje 5 dni pred porodom (ker pravijo, da odpade DO 3 dni prej, sem četrti dan že pozabila nanj in čakala na druge znake). 26.10 zvečer sem imela močno povečan beli tok- mogoče so bile tudi že kapljice plodovnice (?!).
Potem greva spat in se zbudim ob 01:20 in takrat se iz mene vlije polno vode user posted image
Čez 10 minut je prišel pome rešilec in smo šli... v porodnišnico. Tam me je pregledala babica in ugotovila, da nisem odprta niti še 1 cm- mojga so poslali domov, ker so rekli, da do jutra ne bo nič. No, ob 02:00 so se začeli popadki... sprva je bilo še znosno, ampak ko so minevale ure, je bilo vedno težje. Čez noč sem ostala na hodniku, kjer sem bila še na ctg-ju. Ob 07:00 je prišla izmena in potem me je pregledala nova babica.. po petih urah sem bila odprta samo 1,5 cm user posted image  (!!). Kmalu je sledilo klistiranje in odhod v porodno sobo (medtem je prišel tut moj nazaj v bolnico). Za hitrejše odpiranje mi je dala umetne popadke- saj niso bili močnejši, samo toliko jih je bilo, da je blo že zlo hudo. Ja, tut nekaj proti bolečinam so mi dali, ma mislim, da ni kaj dosti pomagalo. In končno sem bila odprta 5 cm; vse je začelo pritiskati dol, popadkov kar ni bilo konca, lačna sem bila za umret! Zadnje ure se sploh ne spomnim, ker sem bila verjetno že pol nezavestna.. potem je prišel zdravnik, ki se mi je dobesedno ulegel na trebuh, vsi so mi nekaj govorili, ma nobenega nisem nič razumela user posted image . Pritisk dol spodaj je bil tako velik, da sem mislila, da mi bo razneslo medenico. No,in potem končno ob 11:55 se je rodila najina punčka Tanja. Babice sploh nisem slišala, ko je povedala kaj imava user posted image , ampak samo glas od mojga tam nekje za glavo.
V trenutku so se končale vse bolečine in vsa utrujenost. To so bili trenutki popolne sreče- niti jokala nisem, ker je bilo takooo lepo user posted image .
Zdravnik mi je naredil še 4 notranje šive (nič ni bolelo). tko močno sem bila zadovoljna z babico, da vam kar povedat ne morem- ženska z dušo in srcem pri svojem poklicu.
Porod je trajal 10 ur- bilo je zelooo hudo.
Je pa res, da se po vsem hudem pozabiš na bolečino, ko zagledaš svoje zlato detece user posted image

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
7.11.2008 18:40:48   
poli*
Vsaka čast tistim mamicam z dvojčki! user posted image  Jaz sem od naše punčke čisto zmučena user posted image

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
7.11.2008 18:45:05   
luna8

polynesia resnično upam, da se tvoje besede uresničijouser posted image

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
7.11.2008 19:10:49   
klavdiy4
Zara13 ..... hvala za odgovor za tisti cute komplet...in čestitke za kopanje in gramčke....

Luna8 in polynesia.... držim pesti, da vaju vajina user posted image  ubogata ...razložita jima, da bi jaz rada popravila seznama!!!...user posted image user posted image Mogoče pa kaj bo...

Andromeda, Orka, Zara13 .... ali ste te zelene pajacke skupaj kupovale???user posted image  kje smo pa me ostale bile?user posted image user posted image user posted image

Sedaj pa se tako zmenimo, jaz grem zdajle v kuhinjo in ,ko pridem nazaj začnem urejati seznama...a O.K.?user posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
7.11.2008 20:50:32   
Polynesia
klavdy naša optimistka, hahahahaha user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
7.11.2008 21:10:29   
klavdiy4
Eden mora biti optimist........user posted image .......

poli*,....super, da si nam tudi ti zaupala svojo porodno zgodbo....

Mene pa spet neki ta računalnik zajeuser posted image  ........user posted image ..........

Grem še mal po forumu pobrskat,če je kej novega za prebrat...tuki se tk nč ne dogaja, ker nočete it rodit..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.