mojsoncek
|
Jutro! No, moja dva decka sta sla k frizerju, tako da imam eno mirno jutro . Zacuda sem se naspala, kljub temu,d a sem spala "samo do sedmih" . Sem pa ze takoj sla v akcijo in dala prat eno zehto. No, sedaj pa v miru pojem zajtrk in spijem kavo, pa malo po netu pobrskam, potem pa nadaljujem z akcijo. Joj punce, jaz sploh ne znam pocivat IZVIRNO SPOROČILO: klavdiy4 mojsoncek....si se le oglasila...sem že mislila, da si kam ušla in me prehitela...zakaj pa boš imela CR? Ne ne, nic ne prehitevam. Pravijo, da red mora bit, pa ceprav slab . CR sem imela ze prvic in sicer zaradi medenicne vstave in prevelikega obsega glavice za mojo medenico (sem namrec ena miniaturna izvedba cloveka ). No, tokrat je sicer obrnjen/a na glavico, ampak kot kaze bo imel/a vsaj tako velik obseg le-te, ce ne se vecjega . Tako da, bomo probali z vaginalnim porodom, ce bo pred rokom, drugace pa na rok direktno v operacijsko. Ja ni kaj, tako pac je. In bolje tako, kot pa da me dva dni brez veze matrajo ali pa da se kaj zaplete, a ne. Sem pa malo pregledala, ce imamo ze vse nakupljeno in sem ugotovila, da sem na sebe cisto pozabila. Moram it kupit ene dva modrcka za dojenje. In ce me spomin ne daje, so spomladi v nasem malem kraju odprli eno trgovinco, kjer jih bom dobila, da mi ne bo spet treba ali v KR ali v LJ. Punce, bodite lepo in pustite se razvajat...