|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
6.11.2008 17:16:31   
Polynesia
luna bom vidla kolk to kej drži da naj bi se začel, dokler ne doživim ne verjamem user posted image . Drugač pa pejva midve kr skupi, hihihi...če ne drugega grem jaz v soboto zjutri v P se pokazat...sam se kr bojim da mi bojo spet roke notr tlačl, matr me je bolel, pol nej pa še rodim tm čez, hahahaha, ufffff, upam da me orng zadanejo s čim protibolečinskim, hahahahauser posted image .

aja pomaranča anestezista za epiduralno imajo v Lj samo enega in še ta je samo dopoldan, tko daje kao zelo majhna možnost da jo dobiš, no jaz bi jo takoj vzela, bom tut vprašala.

caligula a pa si ti sploh kej odprta?

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 6.11.2008 17:18:47 >

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
6.11.2008 17:19:48   
caligula
polynesia...2centi že mesec in poluser posted image

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
6.11.2008 17:31:59   
lyra*
Helloooooo babuškeuser posted image

Tinka čestitaaam za sina!user posted image user posted image user posted image  Končno si ga dočakala!

Jaz zdaj čakam,da se moji babiki zbudita pa se gremo kopat...user posted image

No včeraj smo preživeli prvi dan sami doma... Je šlo ampak koooomaj! user posted image Samo sm vseeno fuul ponosna na sebe,da sem obe sfolgala. hihihihi
Je blo težko obe naenkrat pristavit in si ju naštimat,da sta bile obe zadovoljni.... Ampak prvič je itak najtežje pol pa je vedno lažjeuser posted image  In pred 12 uro se sploh nismo ven spravli. Jaz sebe oblečem in preden še niju sem cela prešvicana ju dam v voziček in že šibamouser posted image  In pol tut user posted image user posted image  takoj zaspita!

Je pa problem,da spita samo v vozičkuuser posted image  Po dveh urah sta v stanovanju ful zaspani ampak enostavno ne zaspita. Jočeta,jočeta..... jaz pa nevem kaj naj! Pa si očke maneta,zehata....user posted image  Da bi pa zaspali pa ne.... Upam,da je samo obdobje al kaj podobnegauser posted image

< Sporočilo je popravil lyra* -- 6.11.2008 17:32:28 >

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

Neposredna povezava do sporočila: 1103
6.11.2008 17:32:47   
lyra*

Danes ima PDP
user posted image Polynesiauser posted image

Čez PDP pa so
user posted image SSheilauser posted image
user posted image tamy31user posted image
user posted image Luna8user posted image

GO,GO,GO,GO PUNCEuser posted image user posted image user posted image user posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
6.11.2008 17:53:00   
pomar*ANČA*
IZVIRNO SPOROČILO: Polynesia

aja pomaranča anestezista za epiduralno imajo v Lj samo enega in še ta je samo dopoldan, tko daje kao zelo majhna možnost da jo dobiš, no jaz bi jo takoj vzela, bom tut vprašala.

ja, full sem čudno napisala.... za epiduralno je sam en, proti bolečinam pa trije nočejo dat ničesar...

polynesia, a se že kaj dogaja? verjetno so te že vsi sklicali, če si že rodila... kot da bi tako pomembno novico pozabila sporočitiuser posted image

cel dan  sem bila full aktivna, zdej je pa čas za lenarjenje. sem si kupila kilo arašidov, zdaj grem pa pred tv, pa liter linonade si bom naredila... mi full paše, da hodi dragi popoldan za dve urci nazaj v službo, takrat imam jaz mir- zdaj ga moram še izkoristiti, saj kmalu ne bo več časa zame

Neposredna povezava do sporočila: 1105
6.11.2008 18:36:14   
Polynesia
Joj mene spet tolk zgaga peče da bom znorela, pa to je že nevzdržno, pa še tašča full kuha vse s česnom in to me še bolj podraži...sem že malo donata spila, pa rupurut in moram biti samo vodoravno, čim se uležem je katastrofa...tko da sem si šla kupit še en sladoled ker ga je učeraj zmanjkalo, to mi full pomaga.

No mož gre kmalu v Tivoli gledat košarko, tko da pomaranča jaz bom tudi še malo potem sama doma uživala ob sladoledu.

Punce, tiste ki ste že rodile imam eno vprašanje, kaj če mi rečejo v soboto v P če grem kar rodit...a so umetni full drugačni od naravnih popadkov?!?!

Drugač se pa tut jaz sprašujem a bom sploh vedla kdaj it v P...no pa ni hudič da ne bom vedla.

Aja caligula menda so tut ženske k so skor celo nosečnost mal odprte...no jaz upam da nisem bla med njimi in da sem se sedaj odprla da grem rodit glede na to da je danes moj PDP.
Moram imeti pa kar mini vložek, da nimam hlačk umazanih od pregleda. Porkaduš user posted image .
So mi vsi rekli naj grem potem ko bo mož šel ene 3x po bloku po stopnicah, pa ni hudič da res mogoče ne bom šla, čeprov me dol vse boli.Bom še vidla, če ne danes pa jutri.

Pismo babe, a zdej k je pa november pa kr nočjo otročki ven al kaj je zdej to, hahahaha user posted image .

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 6.11.2008 18:44:56 >

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
6.11.2008 19:56:28   
luna8
lyra lepo, da ste se same zrihtale, tko kot si rekla vedno lažje in hitreje vam bo šlouser posted image

jst sm mela tud ta strah, da bom vedla kdaj it, ampak vsi pravijo, da veš, zdej sm pa itak že čez rok, tko da po moje ne bi noben več kompliciral

samo res, zdej ko je november pa le počasi kapljajo ti naši novmberčki in noveberčiceuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1107
6.11.2008 20:04:30   
klavdiy4
user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime              (št.user posted image , št.user posted image )     starost     kraj      pregledi        spol
========================================================

1.  30.10.   Anime user posted image user posted image        (1user posted image ,0 user posted image )         29 let        LJ      RODILA  user posted image ,user posted image

2.  30.10.   varci                   (3user posted image ,? user posted image )         28 let        LJ      RODILA  user posted image  

3.  01.11.   emina83             (2user posted image ,1user posted image )          25 let       CE     RODILA  user posted image

4.  02.11.   Iyra*  user posted image user posted image         (? user posted image ,0user posted image )        27 let       MB     RODILA  user posted image ,user posted image

5.  02.11.    poli*                  (1user posted image ,0 user posted image )          ?? let      kraj    RODILA  user posted image

6.  02.11.   Ssheila                (2user posted image ,0user posted image )          24 let      GO     pregled 

7.  03.11.   vejicica               (1user posted image ,0user posted image         23 let      kraj    pregled  user posted image

8.  03.11.    tamy31               (2user posted image ,1user posted image )          24 let      NM     pregled   

9.  04.11.   zara13                (1user posted image ,0user posted image )          28 let   Jesenice RODILA user posted image   

10. 05.11.   Mijavček user posted image  user posted image    (1user posted image ,0user posted image )         32 let        LJ      RODILA user posted image ,user posted image     

11. 05.11.    luna8                  (1user posted image ,0user posted image )         27 let        LJ      10.11.   user posted image

12. 06.11.   Polynesia           (2user posted image ,0user posted image        28 let        LJ       08.11.   user posted image

13. 07.11.   carly                   (?user posted image ,?user posted image )         26 let    Jesenice RODILA user posted image

14. 08.11.     vebo                (4user posted image ,?user posted image )          32 let   Koroška  RODILA user posted image

15. 08.11     letalo                (1user posted image ,0user posted image )          28 let     kraj       pregled  user posted image

16. 09.11     petra *k           (1user posted image ,0user posted image )          25 let     Ptuj       pregled  user posted image

17. 10.11.   nagajiva            (1user posted image ,0user posted image )          27 let     MB        pregled   user posted image

18. 11.11.    jada                  (?user posted image ,1user posted image )           ?? let   Domžale RODILA   user posted image

19. 11.11.    _katja_            (1user posted image ,0user posted image )           24 let   Domžale 10.11.    user posted image  

20. 12.11.  mali_marsovček (1user posted image ,0user posted image         27 let    LJ          pregled   user posted image

21. 13.11.   pat13                 (1user posted image ,0user posted image )           31 let    LJ         pregled   user posted image

22. 13.11.   Šema                  (2user posted image ,1user posted image )           33 let   LJ      
    RODILA   user posted image

23. 13.11.   pomar*ANČA*   (?user posted image ,0user posted image )           24 let  Mengeš  pregled   user posted image

24. 13.11.   Charleyuser posted image user posted image       (1user posted image ,0user posted image )           29 let  Kamnik   RODILA   user posted image ,user posted image

25. 14.11.    Malapikice          (2user posted image ,1user posted image          29 let   KR         pregled   user posted image

26. 14.11.    Članica               (2user posted image ,1user posted image )           36 let  Kamnik   RODILA   user posted image

27.  16.11    caligula              (1user posted image ,0user posted image )           26 let   NM         pregled   user posted image

28. 17.11.    taly82               (1user posted image ,0user posted image )           26 let  Gorenj.   RODILA   user posted image

29. 17.11.    TINKA05           (?user posted image ,?user posted image )           28 let   NM         RODILA   user posted image   

30. 19.11.    Lakšmi              (1user posted image ,0user posted image )           30 let   LJ          pregeld   user posted image

31. 20.11.   orka                   (3user posted image ,2user posted image )           33 let   LJ          RODILA    user posted image

32.  20.11.    onur                  (?user posted image ,0user posted image )           27 let    Kras      pregled   user posted image  

33. 21.11    Andromeda        (1user posted image ,0user posted image )           28 let   LJ          RODILA    user posted image

34. 21.11.    natasa78 user posted image user posted image   (2user posted image ,1user posted image         ?? let    kraj       pregled   user posted image ,user posted image

35. 21.11.    j5ra                    (2user posted image ,0user posted image         30 let   LJ           pregled    user posted image

36. 22.11.    Jelka123            (3user posted image ,1user posted image )          30 let   kraj       pregled    user posted image   

37. 22.11.   konina user posted image  user posted image       (2user posted image ,1user posted image )          30 let   NM        pregled   user posted image ,user posted image     

38. 22.11.   saba                    (4user posted image ,1user posted image )          31 let   KP         pregled   user posted image  

39. 24.11.   klavdiy4             (1user posted image ,0user posted image )          18 let   Ljubno    10.11.    user posted image

40. 25.11.    tayrin                  (2user posted image ,1user posted image )          29 let   kraj  
     pregled    user posted image

41. 25.11.    bobika1               (1user posted image ,0user posted image         21 let  Laško     pregled   user posted image

42. 25.11.    bebbe                  (2user posted image ,?user posted image )           33 let Damask  pregled   user posted image

43. 26.11.   Lorby007            (3user posted image ,1user posted image )          32 let   MB        pregled   user posted image

44. 26.11.   mojsonček           (2user posted image ,1user posted image )         30 let   Žiri         pregled   user posted image  

45. 26.11.    sonček2008        (2user posted image ,0user posted image         30 let    LJ         pregled  

46. 26.11.    amani                  (2user posted image ,1user posted image )           26 let    LJ        pregled 

47. 26.11.    Marty1                (1user posted image ,0user posted image )          32 let    
LJ        pregled   user posted image

48. 27.11.    Oaza                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let   kraj      pregeld   user posted image  

49. 27.11.    MissI                    (1user posted image ,0user posted image )          ?? let   kraj     
pregled  

??          Anonimna                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let   kraj      pregled

??          NINAHR                       (?user posted image ,?user posted image )          ?? let   kraj      pregled

??          simo                             (2user posted image ,1user posted image )         ?? let  Prekmurje  pregled 

??          bubalina                       (?user posted image ,?user posted image )         ?? let   kraj       pregled 

??          28nina                          (?user posted image ,?user posted image )        ?? let    kraj      pregled

??          orhideja2                      (?user posted image ,?user posted image )        37 let    kraj     pregled

??          mvtz                              (2user posted image ,1user posted image      ??let       kraj      08.10    user posted image   

Kontakti za sporočanje novičk:

Anime:    041 799 128
kmercun@gmail.com
Bobika1: 040 231-331 ,
sanja.sobar@email.si
klavdiy4: 070 870- 351,
klavdija.pustoslemsek@email.si 

Andromeda: 031 627-019, jasmina.salic@gmail.com

Z nami so pot začele: oktoberka, pebi, murva, breychee, jasna81, spelka12 

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                         TUKAJ                   TUK 

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka 

< Sporočilo je popravil klavdiy4 -- 6.11.2008 20:07:31 >

Neposredna povezava do sporočila: 1108
6.11.2008 20:13:17   
klavdiy4
orka....se strinjam s tabo, da je že čas da se seznam RODILE SO podaljša.. SEZNAM NOSEČK bi se pa lahko bolj rdeče obarval glede na to,da je mesec november.....

letalo....sem uredila seznam in pripisala tvoje podatke....

polynesia...namesto da ližeš sladoled pojdi raje v p.po user posted image .....user posted image user posted image ...

Se še zjutraj oglasim....user posted image

nočko

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
6.11.2008 20:42:25   
nixie
živjo!
jaz imam rok v soboto. danes me že cel dan fejst zvija, pa kar na pogosto-6min,zato sem šla popoldne v porodnišnico-ctg pa nič! za popenit! pa pravi, vi nimate popadkov. ja,pismo, valjda vem,kako zgledajo, prvič sem zato dobila otroka! grem domov, vedno bolj boli, pa še čep je šel prejle. zdaj pa sploh ne vem, kdaj naj grem. boli ko hudič, na 4-5minut! tele naprave so res hudič. čaka me dolga noč...

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
6.11.2008 20:56:13   
orka
nixie...ne čakat predolga...jaz sem imela celo noč pop. na 5 min. in sem pol v 10-ih min rodila, samo jaz sem takrat že v porodnišnici ležala in sem imela samo 2 nadstropja nižje za it, ti pa ...??? tudi meni ctg ni pokazal pop. oz zelo švoh pa sem vseeno šla rodit, jaz bi na tvojem vztrajalada me sprejmejo v P, sploh če si že rodila in veš kako to izgleda....
polynesia...ko boš na porodni mizi te bodo pregledali med popadkom koliko si že odprta in to šele boli...pa ne da bi te strašila, le pripravila bi te rada.....pa tudi če ne bo nič proti bolečinam, verjemi prvo ko boš zagledala svojega user posted image  boš na B pozabila....

< Sporočilo je popravil orka -- 6.11.2008 20:57:05 >

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu nixie)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
6.11.2008 21:31:29   
caligula
jaz sem tud čist boga danes, sploh hodit ne morem pa niti slediti na koliko me boli.
sem zdaj s sprehoda pa sem komaj nazaj prišla. do p. imam 30 min cca. pa me mal stiska, a vseeno ne bi šla rada zastonj. pa da me  mučijo notr en tedn spet al pa nazaj domov pošljejo.
ena dobra stran če rodim na poti, user posted image me vsaj med popadkom ne bodo gledali koliko sem odprtauser posted image
ena bolečina manj.
zdaj grem posodo pomit pa upam da normalno prespat noč. me je pa pošteno spet zagrabilo pred cca 3 urami. in še kr traja. no, najbrž samo mali spet nagajauser posted image
bomo videli. papa

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
6.11.2008 21:37:14   
Polynesia
IZVIRNO SPOROČILO: orka
polynesia...ko boš na porodni mizi te bodo pregledali med popadkom koliko si že odprta in to šele boli...pa ne da bi te strašila, le pripravila bi te rada.....pa tudi če ne bo nič proti bolečinam, verjemi prvo ko boš zagledala svojega user posted image  boš na B pozabila....

Ja orka, na to sem se tudi že kar fejst pripravila, ker so mi vse in tudi moja sestra rekle, da to pa full boli...tko da če je že mene ta pregled bolel pa sem odprta 3cm, verjamem da me bo bolelo še bolj...sam tko je, to je treba dat čez, zdej si samo želiiiiiiiiim iti čimprej rodit, res.

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
6.11.2008 21:42:24   
Polynesia
nagajiva + luna a se pri vama že kaj dogaja in ali imata obe že izcedek?????
Kaj pa ostale zamudnice???

Jaz imam občutek kot pri M, pa na vsake tolk me neki zvije, odvisno v kakem položaju sem, tko da upam da se res že kaj pripravlja.

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 6.11.2008 21:44:20 >

Neposredna povezava do sporočila: 1114
6.11.2008 22:50:26   
zara13
TINKA čestitke ob rojstvu sinka user posted image user posted image user posted image

Hvala za porodne zgodbe. Rada jih preberem, glede na to, da sem jst imela carski rez in sem se v bistvu samo zbudila, je zanimivo prebrat vaše občutke in kako to res poteka.

Nosečkice, kaj štrajkate? Gremooooooo v P! user posted image Upam, da nas katera že jutri razveseli z novičko user posted image

Pri nas vse ok, mali je priden, no ja...tud orng zna protestirat in se dret na vso moč, da rata čisto rdeč kot rak in potem ga vzameš v naročje in se dela kot da spi in se smeji user posted image zdej imam pa čas, bom dala nekaj fotkic v album.

Neposredna povezava do sporočila: 1115
7.11.2008 5:28:11   
caligula
jutro
zara13, lepe slikce. so mi polepšale jutranjo kavico.
za vse, ki še pridno spite: user posted image

jaz grem poskusit še mal nazaj zaspat. sem budna od enih zjutraj.
nočka

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
7.11.2008 9:00:17   
nagajiva
Ojla user posted image  in mamice.....
Še ni šla nobena rodit....user posted image
Polynesia-mene že par dni ščipa kot pri menstuaciji, pa izcedek je tud....Včeraj pa sem imela občutek, da moram neprestano na veliko potrebo. Sem bla ene 4x user posted image , pa se mi je še kar zdelo da bi blo treba it......Pa zjutraj tud.....pol pa sedim na školjki pa nič user posted image .... Moj je že prav nervozen. Me neprestano sprašuje kako sem, če se že kaj dogaja. user posted image  pa kot da mu je malo mar, lepo uživa v zavetju maminega bušija user posted image . Nič, se bomo mogle sprijaznit, da so nam življenje od sedaj naprej vodijo naši malčki.....

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
7.11.2008 9:01:33   
klavdiy4
Dobro jutro...

Najprej ena user posted image  za vse... Jo je sicer zjutraj že Caligula skuhala, vendar ste jo najbrž vse prespale...

Jaz pa sem se prej zbudila in hitro prižgala računalnik, saj sem mislila, da danes pa bo kakšen nov novembrček, pa spet nič...user posted image user posted image .....Punce, decembrčice ne morete bit, če čakate na to!user posted image

nixie .....si se nam pa le pridružila...sedaj pa le pridno klepetaj z nami!! user posted image

caligula .....ti nič ne spiš?user posted image  ...hvala za jutranjo kavico...user posted image pa upam, da greš danes po ..user posted image

polynesia ...saj je že čas, da se prične kaj dogajati...

zara13 .... lepe slikce!user posted image user posted image ....joj kak cukrček je Tian...

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
7.11.2008 9:05:29   
nagajiva
Zara 13-joj, kako lepe slikice......me še bolj muči, da bi rada čimprej spoznala našega pikeca/pikico.....

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
7.11.2008 9:07:05   
orka
helow
Kwa je zdej a bodo naši user posted image  že dobili kakšne prijatelje/ice ali ne ?user posted image user posted image
Zara, kje si dobila tisti kompl. I LOOK JUST LIKE DAD ??? jaz bi tudi to imela ker je Ema tudi like dad...

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
7.11.2008 9:17:28   
orka
tudi jaz sem dodala še nekaj slik od Eme

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
7.11.2008 9:22:40   
Oaza
Dobro jutro! user posted image

Do pol9 sem spala, zdaj sem pa potrebovala kar nekaj časa, da sem prebrala vse za nazaj. Kljub temu, da ste tako pridno čvekale, nas decembrke počasi dohajajo. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lyra*
No včeraj smo preživeli prvi dan sami doma... Je šlo ampak koooomaj! user posted image Samo sm vseeno fuul ponosna na sebe,da sem obe sfolgala. hihihihi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , Lyra!!!!

Vse tiste, ki ste že preko pdp (+konina, nataša in caligula), upam, da greste čimprej po svoje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !
charley in orka-
zelo lepi porodni zgodbi!!! user posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
7.11.2008 9:26:11   
Oaza
Zara in orka- sem pogledala albume!!! Kako sta luškana oba!!! Joj, jaz bi tudi že... user posted image

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
7.11.2008 9:34:50   
tamy31
Dobro jutro vsem skupi!
Jaz sem danes tut mal potegnila s spanjem , ker sem imela ponoči popadke na 10 min kr lepe vse do 4 zjutraj tko da sem se že veselila da zdaj pa bo no pol pa konc veselja se je vse umiril in še vedno sem tuki in veselo tipkam!
Mislim res sem misla da bo včeri sem mogla tut jaz cel dan hodit na veliko potrebo sem šla ziher 6 krat, pa že pop  me je mal ščipal , no pa izcedek mam tut! Ampak men jetak čuden , kak izcedek imate ve? JAz sem ga dobila prejšnji teden ko so me sprejel v bolnico in so šarl tam spodi pa sem pol na viziti povedala pa je reku da je to verjeten od tega , sam izcedek jev bistvu sluz taka mlečne barve ! Sem tut vprašala če je mogoče to čep in da se počasi lušči , ker pa to traja zdaj že en teden pa ne vem več kaj je to ! Mislim men ni nič več jasno prvič nisem imela nobenih takih problemov je blo vse drugače in zdej mi  je tko kot tistim k ste prvičuser posted image !
Ma res ne vem kaj to naše dete čaka ! Me je že kr strah da bo ful težko ker Maj je bil 12 dni pred rokom in je imel 3250 zdej sem pa že pet dni čez rok pa če še kar ne bo nič?????????
Ja Caligula midve najboljš da bi kr skup hodile spat oz čut ponoč k nama ne dajo mira tale najinauser posted image !

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
7.11.2008 9:40:11   
_katja_
Statistika: 19 otrok, 13 dečkov, 6 deklic. Najtežji fant s 4520 g, najlažja punčka z 1705 grami.

Grem zdej gledat slikce v albume:)

(odgovor članu tamy31)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.