|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
7.11.2008 9:47:08   
pomar*ANČA*
jutro

bedna noč... še dobro, da bom lahko celo dopoldne prespala.

meni je tudi všeč, ta kompletek
I LOOK JUST LIKE DAD, tak da zara sporoči kje si ga kupila.

_katja_ a to poročaš za celo slovenijo, ali le za lj porodnišnico? 

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
7.11.2008 10:03:40   
luna8
zara13 in orka ful lepe slikceuser posted image user posted image user posted image  - jst pa še kr čakamuser posted image

Tele majčke I look just like my dad sem vidl v H&M, ampak majo samo like dad, like mum nimajo, saj v cityparku ne.

V sredo sm melo malo rozkastega izcedka, zdej mam pa normalen beli tok, tko kot skozuser posted image

polynesia a si šla že rodit? A prehitevaš?

kaj se dogaja s petro*k nazadnje smo zvedle, da je sprejeta v p. zdej pa že neki časa nič novega. kateri je takrat sporočila to novico?

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
7.11.2008 10:03:57   
klavdiy4
Meni je pa prejle od mamice prijateljica prinesla jopico in copatke za našo user posted image ....
user posted image user posted image ... full lepo, je sama naredila takšno oranžno-roza..Me je vprašala, kdaj imam PDP, pa sem povedala, je pa rekla, da bom prej, da se ji zdi da sem že pripravljena..user posted image to vsi neki govorijo, da bo prej, bo pa ziher full zavlačevala naša user posted image  ...
bom pol slikce prilimala naše sobice (kot sem obljubila včeraj), če bo bratran prinesel spominsko kartico...

zara13....nepozabi sporočit kje si kupila kompletek I LOOK JUST LIKE DAD...

tamy31....jaz imam enak izcedek...po mojem ni zaradi pregleda, ker mene niso pregledali....ali katera ve kaj je to?

statistika ... o joj, čedalje več je user posted image ....user posted image ..no pa saj, čez nekaj let, ko ti user posted image  zrastejo v moške in ženske, vsaj ne bo več 4 žensk na enega moškega....user posted image user posted image user posted image .....

Sicer pa vse se nekaj potegujete katera bo šla prva v Rim, ne gre pa nobena...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1128
7.11.2008 10:25:00   
_katja_
Za ljubljansko porodnišnico, to piše v Dnevniku.

Ful lustne slikceuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1129
7.11.2008 10:27:17   
Anonimen
Zdravo punce!

Upam, da se me še spomnite. 17.11. bi bil moj PDP, tako, da je na trenutke kr hudo... Ampak vam moram sporočiti veselo novičko - konec oktobra sem zagledala user posted image , tako, da je PDP sedaj v začetku julija. Upam, da bo sedaj vse ok. V sredo imam G.

Danes imam malo časa in sem se spomnila pogledat na vašo temo. Čestitke vsem mamicam in atijem za male štručke! Ema in Tian - prečudovite slikice!user posted image

Dojenčki, lepo rastite, mamicam in atijem pa veliiko srečnih skupnih trenutkov!user posted image

Tiste, ki pa ste še 2v1 - čim lažji porod in zdrave user posted image !

Lepo se imejte, Jasna

(odgovor članu klavdiy4)
  Neposredna povezava do sporočila: 1130
7.11.2008 10:32:27   
luna8
jasna81 držimo pesti, amapak saj veš samo pozitivno razmišljaj, ker bo vse v reduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
7.11.2008 10:34:04   
luna8
Kje je Polynesia? a tolk časa spančka, al pa mogoče že pestujeuser posted image , upam da drugo, pa čeprav me je prehitelauser posted image

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
7.11.2008 10:40:45   
klavdiy4
jasna81 ... lepo, da si nas prišla pogledati!!!! čestitke za user posted image  ...in veliko user posted image user posted image user posted image user posted image ....user posted image user posted image  za srečo...

luna8.... zakaj pa še nisi v p.?user posted image

orka... full lepe slikce!!!!

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
7.11.2008 10:52:08   
pomar*ANČA*
se mi je zdela full velika številka rojstev, pa sem mislila, da je podatek za celo slovenijo.

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
7.11.2008 11:22:24   
Polynesia
IZVIRNO SPOROČILO: luna8

Kje je Polynesia? a tolk časa spančka, al pa mogoče že pestujeuser posted image , upam da drugo, pa čeprav me je prehitelauser posted image

Polynesia je spančkala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....ja luna nooooo, jaz čakam da greva skupi user posted image .
Glede na to da ponoči skor nič ne morem spat, ob pol osmih možu pripravim malico za službo in potem smuknem nazaj v posteljo in zjutraj pa lahko spim, ne vem v čem je fora...no ampak saj da se zjutraj potem naspim.

Mene je zvečer in ponoči kao nekaj grabilo kot pri M in otrdevanje trebuha, pa isto črvičenjekot pred M...ko sem spala se je umirilo...kaj pa vem če bo kaj, hahaha.
Bom šla pa na sprehod, da se tamau vsaj še mal spusti če je še malček previsoko. Pa upam da se bom še kaj odprla no, da se začne kaj.

katja kako si pridna da nas obveščaš o porodih user posted image .

zara + orka - kakšna srčka mala...tudi jaz komaj čakam da dobim svojo štručko v naročje.

orka takšno podobno majčko ima tudi naš pobalinček, imeli so jih v H&M v Supernovi.

jasna81 čestitke in lepo in predsvem zdravo nosečnosti ti želim user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa le obišči nas še kaj.

izcedek jaz imam danes malo temno tumenkastega, pomoje še vedno ker mi je G tam dol šaril...kaj pa vem, bom vidla kako bo po sprehodu.

Hmmmm...sem ravno pojedla pozni zajtrk, zdej pa se pripravljam da bi šla čimprej ven.

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
7.11.2008 11:25:18   
Polynesia
Aja še tole: mene usi kr neki kličejo in sprašujejo...se sploh ne oglašam.
Me kliče moja mami ob oooooooosmih zjutraj in me vpraša kaj delam, hahahahah, in jaz njej MAMI SPIM user posted image user posted image user posted image ...sem rekla da KO bo kej bomo že sporočil in se je že najavila da pride do mene, hahahahahah. Tašči se sploh nisem oglasla, pa če spim noooooooo, hahaha, sej jo moram poklicat, dve kolegici sta me tut klicali eni sem sam sms napisala, drugi pa nič ker nisva ravno zdej ne vem kakšni hudi kolegici, pa glih zdej me kliče.
Pismo no, pa jaz nobeni nisem težila ko je šla čez rok. Pa moža v službi vsi "nadlegujejo" a je že kej, pa pismo no, a se jim ne zdi da bi jim že javli user posted image user posted image user posted image .

A sem huda a ne, haha user posted image .

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
7.11.2008 11:54:50   
luna8
polynesia ja upam, da greva skupaj, ampak to čimprej, in sicer še ta tedenuser posted image

a ti še čutiš gibe? ker jaz jih ful mal, recimo res tako, ko se premakne mi recimo na rebro, da ima trebuh mal čudno obliko in me mal zaboli, da jo potem nazaj notr rinem, drgač pa tistih brc ni nič večuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1137
7.11.2008 11:56:30   
_katja_
Polynesia: jest se tud ne oglašam na telefon, razen tistim, k mi paše (najboljši prjateljci, pa sestri in svakinji, pa možku:) Drugač si pa mislim svoje in dam telefon potihem. Še dobr, da je prej dvakrat klicala sestra od moje ginekologinje, in sem se v drugo javila, ker imam prestavljeno v ponedeljek pregled iz popoldna na dopoldan, ker je moja g.zbolela.

Pomar*anča*: ja je kr velika številka. Ampak jih je bilo malo nazaj čez 20 konstantno vsak dan.

A sem vam povedala, da mi je včeraj potička super ratala?! je tko dobra, pa dokaj lahka, ker je kokosova. Je moj dragi Martin, pa sem mu jo raje ze zdej spekla, ker vprašanje kaj bo drug teden.

Danes je pa ful turoben dan. Še dobro, da sem šla takoj zjutraj na sprehod, ker zdej itaq skoz neki dežuje.

Pa še ena misel dneva, da vam privabim nasmeh na obraz:
V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje.

Običajno lahko to kozo utišam s piškoti.
user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil _katja_ -- 7.11.2008 11:57:53 >

Neposredna povezava do sporočila: 1138
7.11.2008 11:57:58   
Polynesia
IZVIRNO SPOROČILO: luna8

polynesia ja upam, da greva skupaj, ampak to čimprej, in sicer še ta tedenuser posted image

a ti še čutiš gibe? ker jaz jih ful mal, recimo res tako, ko se premakne mi recimo na rebro, da ima trebuh mal čudno obliko in me mal zaboli, da jo potem nazaj notr rinem, drgač pa tistih brc ni nič večuser posted image

Se kar strinjam s tem tednom ja user posted image .

Drugače pa jaz tudi čutim samo premikanje oz. plazenje al kako bi to opisala, tko kot da nima več prostora in jaz ga tudi potem z roko mal dol pritisnem ker me full boli.
Se mu je pa včeraj zvečer za 5minut zmešalo, je bil full aktiven, mene pa vse bolel.
Drugače pa bistevno manj.

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
7.11.2008 11:59:05   
konina
Evo mene s pregleda. Še vedno sem doma, bomo pa najkasneje do torka rodili. CTG je kazal rahle hribčke na 10min, ampak so premalo intenzivni, odprta sem nekje 2cm. Če ne bo čez vikend akcije, imam v ponedeljek sprejem. Potem pa možno že takrat, da sprožijo, v torek pa sigurno. TAko, da mi bomo imeli dva martinčka. user posted image

Sedaj grem pa malo odležat, me križ matra. Potem se pa še malo oglasim in pogledam kaj ste napisale od včeraj.

LP, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

Neposredna povezava do sporočila: 1140
7.11.2008 11:59:05   
Polynesia
IZVIRNO SPOROČILO: _katja_

HAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
7.11.2008 12:00:27   
Polynesia
IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA*

se mi je zdela full velika številka rojstev, pa sem mislila, da je podatek za celo slovenijo.

To je mala številka za Ljubljano, trenutno mislim. Mesec dni nazaj in septembra, avgusta in tko naprej, je bilo dnevno do 35 rojstev, sedaj pa je hvala bogu malo upadlo, ko bomo mi rodile.

Neposredna povezava do sporočila: 1142
7.11.2008 12:04:12   
Oaza
IZVIRNO SPOROČILO: Polynesia

IZVIRNO SPOROČILO: _katja_

HAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1143
7.11.2008 12:06:03   
Oaza
Jasna- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za user posted image !!!!  Zdaj pa le uživaj in se pusti razvajat!! user posted image

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
7.11.2008 12:11:33   
caligula
oj zaspanke.ja jaz ne spim preveč dolgo user posted image
bom drugo leto nadoknadla, enostavno mi user posted image ne pusti. sem bila pa zdaj na samoplačniškem in sem odprta 3 cmuser posted image user posted image user posted image
končno se je začelo premikat naprej, sicer ne vem kako to merijo, lahko da ima vsak svoja merila ampak me je kr malo potolažila, da naj bi že ta teden zaključila svoje kengurujsko poslanstvo in v roke dobila štručko.user posted image
zdaj pa komaj čakamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1145
7.11.2008 12:14:05   
Oaza
Caligula, upam, da bo res tako!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
7.11.2008 12:18:42   
caligula
je pa dan ravno pravšnji za počivanje. zdaj bom dala nekaj za kosilo vn, čeprav se mi ne dela preveč, bi kr lenarla.
aya šla sem pa na samoplačniški, ker se mi ni dalo do nm vozit pa itak ni tako drag pregled 31eur, za benz pa porabim 20 do nm pa nazaj tko da sem prihranila nekaj časa pa 10 eur več porabila:D nič zato.
moj izcedek se je umiril, špika me pa še vedno v križu ampak poskušam pozabit na to.
danes se bom PONOVNO!!!!!!!že ene 5ič uredila, ker mi ni do tega da me tam brijejo itd mi je nekak nelagodno, že ko so me za operacijo slepiča sem imela čuden občutek.
sicer je to misija nemogoče ampak po pol urni telovadbi z raznimi pripomočki mislim da mi bo uspelo. potem še pogledam zaostale dele prison breaka ki jih imam zloadane že en mesec pa ni bilo ne časa ne volje za gledanje, operem lase, uredim nohtke, obrvi, prečekiram potovalko in čakam na user posted image

mene tud že vsi kličejo pa sploh prek roka nisem, pa mam kr vtišan fone. pol pa mama paniko dela pa na domačega kliče, če sem ok. jao, pa ko grem na sprehod s psi me vsi že čudno gledajo, kot da sem edina noseča!
jaz se pa samo nasmejem pa rečem, da čaka miklavžauser posted image
pa jim itak ni nič jasno ampak imajo pa vsaj gradivo za tercialirat. še dobro da dežuje, ker drugače te stare tercialke pred blokom sedijo pa čekirajo kdaj grem na sprehod, pa kako se premikam pa kako sem se spremenila, jao...
jih imam že poln k...

a zdaj imamo pa res zatišje glede rojstev al kako je to?

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
7.11.2008 12:20:01   
caligula
oaza jaz tud upam, da ni samo zaradi eurčkov mi to pofvedala, upam da ni tko pokvarjena.
pa še te dni sem imela ful občutno močnejše bolečine med nogami kot bi se res širilo ampak če je tolk potrebno za en cm jao kaj me še čaka.
še dobro da je prva nosečnost pa ne vemuser posted image

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
7.11.2008 12:33:36   
caligula
ravnokar sem se slišala s TInko. mali Žan je hotel na vsak način na telefonuser posted image user posted image user posted image .
tko da sem nekaj časa poslušala drobni glasek dojenčkauser posted image user posted image user posted image oh kako lep občutek.
v glavnem, počutita se kolkor tolkor ok, le da je mamica imela carski rez in se še  pobira, mali pa je pod lučko, tko da pred torkom ne gresta domov, ampak bo že, samo da sta oba ok.

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
7.11.2008 13:04:56   
luna8
Lepo, da je Tinka in njen mali ok.user posted image

caligula, mogoče te pa res že ta teden čaka odrešenjeuser posted image

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.