|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 6.del
6.11.2008 21:02:12   
lillchy123
mi smo zdej tud že v deželi palčkov... sej je bil tam že ob 6h, sam smo ga ob pol osmih zbudil, papcal, se umil, zdej pa ninamo..
je pa tako sitenuser posted image , da je moja mami vprašala, kaj so mu dali danes pri dohtarjuuser posted image
a je možno, da moj frajer že totalno svojo voljo uveljavlja?ker če mu kej ni prou, se cel stegne (ga jst komi držim) user posted image in kriči da se ga po moje do ljubljane sliši. Zdej kar mal čakamo, če bo kaka socialna na vrata pršlauser posted image  ne res, no. a ga takrat ignoriram, al kaj naj?user posted image
Drugi problem mava pa s papcanjem. Luka je že vse jedu, pa ful je pojedu, zdej je bil pa bolan, je pa res bolj mal papcu. Ampak men je blo glavno, da je vsaj neki v bušija spravu, bolj mi je blo važno, da je veliko pil. Zdaj pa sam žlico vidi, se obrne stran, stisne usta, če mu pa predolg pred očmi z žlico skačem, pa odigra scenarij s prejšnjega odstavka. Pa probava tist frutek, ki ga ma najrajši, pa kruh, pa skutko, pa meseka, pa bananico, pa poje vsakega malo in konec. Kaj nej nardim?user posted image Mu dajem 100 različnih stvari al kaj. Ja, flašo pa sam od daleč vi, pa je spet zgornji scenarij. Ni šans. Pa nič z mlekom ne keksolina, ne gresolina, nič. Pa čeprav je še pred enim tednom to oboževal.user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu bugnavilea)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
6.11.2008 21:05:49   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Illchy 123 . Lukec, bravo za plazenje! mi se tudi matramo. malo puzamo, malo se pa vlečemo po rokah naprej. včasih smo pa kot riba na suhem.user posted image

sej upam, da enkat tud to osvojimo (takrat bo tekel šampjanc v potokih), ampak zdej smo veseli, ker sedimo. sej plazit se tud poskuša, sam to zgleda tko, da da roke v luft, z nogicam se pa poganja pa rit v luft rineuser posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
6.11.2008 21:05:57   
blaža
No pa se še kar ne morem odlepit od računalnikauser posted image .

Mogoče pa ima še vedno slab apetit. Počakaj še kakšen dan in ne ga preveč silit. Čeprav vem, da je grozno, ko ne jejo. kaj pa če ga zamotiš s čim? S kakšno igračko? Pa da ti pol usta odpira?user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
6.11.2008 21:08:10   
listek1
čer,

mi že spančkamo. Je sam dol padu, je tok čofotal dones, da ni res. Sem mela lase čist mokre. Pa 3x sem ga potunkala, se je tok režu mulo user posted image user posted image  POl mi je pa vozičku spal 2 uri in pol, sploh nisem mogla verjet. Tko, da tole plavanje je zakon. POl sta pa še dve prijateljici prišli, valda spet afne guncat in se zabavat, tako, da je samo povečerjal, smo se skopal in je zaspal še preden sem ga odložila v postlico. Je pa ena od teh dveh prijateljic noseča (konec marca), meli bojo fantka in sem tok vesela user posted image user posted image

Dolenjka  - kako je blo s Taro in tunkanjem? Pa mormo se spet dobit, ker je naš neki čez dan začel štrajkat s hrano. Mu mora zdej Tara povedat kako se je user posted image

Bugi, Blaža - jest sem tud za vrtec. Se mi zdi, da otroci ful uživajo v vrtcu. Sej vidim pri moji mami, ki je vzgojiteljica v jaslih kaj vse počnejo. Sej ne vem kako bo z našim, ampak mislim da bo ful užival, pa upam, tudi, da ne bomo preveč bolni. Če bomo pa preveč, bomo pa takrat iskali drugo rešitev.  BUgi, bravo za tvoja malčka kako ti pridno jesta.

Mala_pikica - sej drgač je ful dobra pediatrinja (sem še jaz kot otrok hodila k njej), ampak tole me je pa mal presenetlo. Ampak kaj čmo, bo shodil ko pač bo. Sej, če se ne bo postavljal v roku enega meseca, bova šla pa na fizioterapijo user posted image

Februarka - user posted image , super si se zmenla. Boste pa čez vikend ful uživali skupaj. NO vidiš kako lepo se uredijo stvari, ti se pa tok sekiraš prej user posted image  Kok boste užival v toplicah user posted image

lillchy - user posted image , da se za tvojega srčka čimprej uredijo vse stvari in da se čimprej pozdravi.

elma - da se čimprej pozdravite in vse najboljše za mini rd.

mesečnica -  user posted image  za LCD.

Zdej grem pa jest. Nisem vsega prebrala, ker ste preveč naklofale. Kaj šele bo, ko vas 1 teden ne bom mogla brat

Neposredna povezava do sporočila: 3804
6.11.2008 21:08:55   
blaža
O sori, k sem narobe prebrala! Moj ta starejši se pa sploh ni plazil in mislim, da to ni taka reč. in shodil je pri štirinajstih. bolj pozno, ko so eni že pri devetih mesecih, pa kaj poluser posted image

če samostojno sedi je že ok, lahko, da se pa sploh ne bo plazil.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
6.11.2008 21:11:38   
blaža
sej upam, da enkat tud to osvojimo (takrat bo tekel šampjanc v potokih), ampak zdej smo veseli, ker sedimo. sej plazit se tud poskuša, sam to zgleda tko, da da roke v luft, z nogicam se pa poganja pa rit v luft rine

zdej sem še enkrat prebrala kar si napisala. pa veš da je moj to počel prejšnji teden?! no ta teden pa že gre malo naprej al se pa povleče z rokicami.user posted image . boš vidla, ko se bova temu smejale, ko bojo puzali v hitrejši prestavi in ne bo nič varno pred njimi!user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
6.11.2008 21:13:50   
larisa
Čer,

kako pa ve to delate keksolino pa grisolino, a jim že KM dajete al kako. Sej to se ne more z vodo delat user posted image user posted image user posted image

Buči na čokolinu piše po 8. mesecu, vsebuje pa stvari, katere odločno odsvetujejo do 1. leta, pol pa bodi pameten user posted image

Lillchy, po moje mu moraš dat mal vedet, da si ti ta glavna,  ne on, ampak preveč mučit ga pa ni glih treba user posted image

No kje pa ste vse čveke, dons mam cajt samo za vas user posted image  

Aja nimam umite, mogoče vas pa to moti...pol si jo grem pa umit user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
6.11.2008 21:15:44   
blaža
kako pa ve to delate keksolino pa grisolino, a jim že KM dajete al kako. Sej to se ne more z vodo delat

Zdej me bo spet kdo popljuval, ampak jaz hodim od njegovega osmega meseca v vas po domače kravje mleko. drugače pa te keksolinote,... lahko mešaš z adaptiranim mlekom.user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
6.11.2008 21:17:50   
mary_lou
Jest mu linote delam z sojinim mlekom

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
6.11.2008 21:20:35   
Bajsa
Čer!

Madam že spi, jaz sem pa tud čist crknjena. Smo bli kooončno na obisku, pri tašči in tastu od madam, smo šli mal pogledat, se mi zdi, da je je bil tud bodoči mož vesel. No naša dva odrasla moška sta se kr povohala med sabo, tole zna bit še opasno user posted image Sicer zdej G.Jencili prav da se u iber sitna in nadležna baba, ampak kaj čem taka sem. Mater me je kr mal iz tira vrgl, da ma zdej pa tak mnenje o men user posted image user posted image user posted image user posted image Jah sej dedi morjo skup držat a ne. No zdej grem pa pod tuš, pol pa še F5 stisnem, če bo še kej načvekanga in pol v mižule.

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
6.11.2008 21:21:35   
bugnavilea
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

mi smo zdej tud že v deželi palčkov... sej je bil tam že ob 6h, sam smo ga ob pol osmih zbudil, papcal, se umil, zdej pa ninamo..
je pa tako sitenuser posted image , da je moja mami vprašala, kaj so mu dali danes pri dohtarjuuser posted image
a je možno, da moj frajer že totalno svojo voljo uveljavlja?ker če mu kej ni prou, se cel stegne (ga jst komi držim) user posted image in kriči da se ga po moje do ljubljane sliši. Zdej kar mal čakamo, če bo kaka socialna na vrata pršlauser posted image  ne res, no. a ga takrat ignoriram, al kaj naj?user posted image
Drugi problem mava pa s papcanjem. Luka je že vse jedu, pa ful je pojedu, zdej je bil pa bolan, je pa res bolj mal papcu. Ampak men je blo glavno, da je vsaj neki v bušija spravu, bolj mi je blo važno, da je veliko pil. Zdaj pa sam žlico vidi, se obrne stran, stisne usta, če mu pa predolg pred očmi z žlico skačem, pa odigra scenarij s prejšnjega odstavka. Pa probava tist frutek, ki ga ma najrajši, pa kruh, pa skutko, pa meseka, pa bananico, pa poje vsakega malo in konec. Kaj nej nardim?user posted image Mu dajem 100 različnih stvari al kaj. Ja, flašo pa sam od daleč vi, pa je spet zgornji scenarij. Ni šans. Pa nič z mlekom ne keksolina, ne gresolina, nič. Pa čeprav je še pred enim tednom to oboževal.user posted image

Za uveljavljat svojo voljo je itak še premali ... user posted image ... in z ignoriranjem bi dosegla po mojem sam še slabši rezultat. Pri nas je Luka en tak patron, da se rad naprdne, če mu kaj ni prav ... pa mu poskušam preusmerit pozornost. Kaj pa vem ... recimo če je v stajici in se začne dret, ga najprej probam mal okol prnest s kako novo igračo ali cunjo ali kakšno drugop novo zanimivo rečjo ... in če ne gre drugače mu pač spremenim pozicijo. Je pa res, da se tudi ne sekiram za vsak jokec in si ne dam glih gorzne sile, ko je kak jokec za brezveze. Sokončam kar imam in potem grem pogledat kaj jima fali.

Glede hrane pa ... kar počakaj in ne ga silit, ker čene bo sam še slabše. DElaj kar mu je dobro in boš videla, da ko/če bo lačen, bo jedel.

Neposredna povezava do sporočila: 3811
6.11.2008 21:22:35   
mary_lou

Zdej me bo spet kdo popljuval, ampak jaz hodim od njegovega osmega meseca v vas po domače kravje mleko. drugače pa te keksolinote,... lahko mešaš z adaptiranim mlekom.user posted image

Sm vidla ja da so te popljuval na sosednji temi....tle na forumu mors vse z rezervo vzet....jest sm tud dobila ZS da Tai sigurno ni rojen februarja da naj rojstni list pokazem user posted image user posted image user posted image mislm what the f u c k....

drugac pa jest sm striktno proti KM do 1 leta, zato mu s sojinim delam, al pa rizevo vcasih da ni skoz eno in isto...

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
6.11.2008 21:23:46   
bugnavilea
JSt jim delam linote szi adaptiranim ... pa verjetno jim bom še kar en čas. 

(odgovor članu bugnavilea)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
6.11.2008 21:24:19   
blaža
Sm vidla ja da so te popljuval na sosednji temi....tle na forumu mors vse z rezervo vzet....jest sm tud dobila ZS da Tai sigurno ni rojen februarja da naj rojstni list pokazem mislm what the f u c k....

user posted image user posted image user posted image

A pol pokažeš?user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
6.11.2008 21:26:49   
blaža
No zdej pa res lahko noč!user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
6.11.2008 21:26:52   
bugnavilea

kako pa ve to delate keksolino pa grisolino, a jim že KM dajete al kako. Sej to se ne more z vodo delat

S kravjim mlekom se ni za hecat. Ko sem jaz dajala ta starejšemu pri 9. mesecih alpsko (ki je bolj priporočljivo kot domače, ker je vseeno toliko obdelano, da so vse tiste bakterije pockale) mi je pediatrinja povedala, da imamo lahko kar hude težave .... najblažja oblika je intoleranca na laktozo in razne alergije s tem povezane ... druga stvar pa da so prav neke notranje krvavitve. SEm kar po hitrem postopku ukinila alpsko in počakala z njim do enega leta (ali še kasneje).

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
6.11.2008 21:26:58   
mary_lou

Sm vidla ja da so te popljuval na sosednji temi....tle na forumu mors vse z rezervo vzet....jest sm tud dobila ZS da Tai sigurno ni rojen februarja da naj rojstni list pokazem mislm what the f u c k....

user posted image user posted image user posted image

A pol pokažeš?user posted image

Prid na kavo pa ga bos vidla

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
6.11.2008 21:31:57   
MetiLu
Čer!
Tamavček spi, kuhinja in kopalnica sta pospravljene, jaz umita, dedc pa na šihtu, tko da mam tud jaz čas za vas user posted image

Lillchy, malo nas naši frocki že okol prinašajo in trmo kuhajo, moj take žnable zaviha ko mu kej ne paše, sam se trudim mu lepo povedat, da se pač tega ne dela, pa pomojem mu s faco tud pokažem... največkrat ne zaleže. Včasih tudi ignoriram njegovo tečnarjenje... bomo vidl, jaz skoz govorim: sam da ne bo tak gavner kot sta njegova "tamrzla strica" user posted image   (moja mala navihana bratranca)

Čokolino je po 8. mesecu, naš ga je včeraj zjutraj dobil 1 žlico za probat pri atijevem zajtrku, pa mu je bil všeč, drugače pa mu jaz še kar dajem milupa mlečne kašice, ki že imajo AM... postopa ga pa navajam na KM, včasih ga dodam krompirčku, polenti in gresu. Mu dam pa tud čokoladano kašico od milupe, ki je za user posted image  po 7. mesecu, sam mu jo mešam z riževo ali gres milupa kašico user posted image  ma pa podoben okus kot čokolino user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
6.11.2008 21:31:59   
mary_lou
al bi rajs da ti ga priporoceno posljem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
6.11.2008 21:32:48   
larisa
Mary, kaaaaj,user posted image user posted image a obstaja folk, ki je tolk bolano ljubosumen, al kaj mu mora bit, da te po ZS-ju s takimi maltretira. Včasih se kr mal zamislim kje sodelujem in kakšen folk je res na forumih user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil larisa -- 6.11.2008 21:34:16 >

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
6.11.2008 21:38:57   
mary_lou
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Mary, kaaaaj,user posted image user posted image a obstaja folk, ki je tolk bolano ljubosumen, al kaj mu mora bit, da te po ZS-ju s takimi maltretira. Včasih se kr mal zamislim kje sodelujem in kakšen folk je res na forumih user posted image user posted image user posted image

Ja najde se svega in svasta tuki gor ampak jest sm tok flegma clovk da mi je ravno do pakistana in nazaj kaj si folk misle....

se en kvescn, kokrat jim vi pucate useska? Jest mu vsak dan ker ma res ogromno masla...a kej narobe delam da se mu tok masla dela? a bi mogla manj pogosto cistit?

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
6.11.2008 21:39:38   
MetiLu
Mary, ta je pa dobra user posted image  sam po eni strani mi je jasno, zakaj taka nejevera... nekdo ki ne pozna tvoje zgodbe in ne spremlja Taijevega razvoja čist enostavno lahko ne verjame, saj je res fenomenalc, ker je tako hiter v razvoju. Ne me narobe razumet, k se mi ne zdi to nič slabega, res pa je, da buzeriranje na ZS je pa korak predaleč user posted image  

Lillchy, pozabila sem prej napisat, Janez je tud slabo jedel, ko je bil bolan in še ko se je pocajtal je trajalo par dni, da je začel lepo jest in toliko kot prej, zraven sem se pa na trepalnice postavljala, pa z mojim sva ga oba animirala, sam da je usta odpiral. No zdej že drugi dan spet je po starem... sej bo nazaj zalaufal, ko se bo počutil bolje in bo lačen user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
6.11.2008 21:46:15   
lillchy123
mary, mogoče ga ma pač malo več. Ti sam pazi, da mu sčistiš samo okrog sluhovoda, prou notr pa ne. Ker pol pa lohk celo štalo nardiš. Če ne druzga, se mu lahko pol kt en čepek nardi, pa ga moraš peljat na čiščenje. Pa si ne želet. Naš se je dru kt jesihar. če se ti pa zdi še vseen veli, pa poklič pediatra, pa mu povej.jst pravim, da je boljš slona iz muhe delat, kokr pol slona nazaj v muho tlačt.user posted image
KM- jst sem mu drugač kupovala grisolino pa te stvari od Alete, pa ma vse že mleko not, tko da ga dejansko pripraviš z vodo. pa ga je mel ful rad.do zdaj. Mu pa dam KM v krompirček pa k ostalim jedem.tko bolj za vzorc. Drugač sem pa jst na njem od tretjega meseca, pa nimam problemov. Tko da če bi Lukata kej matral, bi ga po moje že zdej. Ampak samostojnih jedi mu pa še ne bom delala z KM, ker se mi pa vseeno zdi škoda testirat zdravje ta malga. Bomo do enga leta ostal kar pri preverjenih mini količinah.user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
6.11.2008 21:48:06   
larisa
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

se en kvescn, kokrat jim vi pucate useska? Jest mu vsak dan ker ma res ogromno masla...a kej narobe delam da se mu tok masla dela? a bi mogla manj pogosto cistit?

Absolutno prevečkrat. No je tud važno kako mu čistiš, s čim mu čistiš?user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
6.11.2008 21:50:00   
lillchy123
punce hvala, upam da bo res čez neki dni boljš.

če ma še ktera občasne cmoke v grlu zaradi razvoja- moja mami je shodila pri 9 mescih, njena sestra pa pri 15-ih. pa sta ble obe čist zdrave. in je moja teta dons direktorca financ, tko da se ji nikjer ne pozna tisti zaostanek v razvoju.

Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?