sončnica_8
|
ojla, hu, danes je bil naporen dan, smo se veliko klatili naokoli. Najprej smo bili nekaj čez mejo, potem pa sprehahali po izoli. Sreča, da ni deževalo. Matiček je danes padel in na celu mu je zrasel tak rog ali prevedeno taka konkretna buška. je kar jokcal , samo kaj ko bo teh še veliko, on se kar zaletavo poda povsod in pada, včasih prav sunkovito. nana 35 picerija pa je bila v Ljubljani, ne v Izoli. A prihajate sem dol na pocitnice? Lusa...fajn, da ste dobili koncno avtocesto , sem veckrat spremljala po TV kako zoprno mora biti z vsemi tistimi tovornjaki, ki vozijo preko. Ljubljana in nana35 hvala za "šnel kurz" glede lepljenja slikic. Triš, upam, da bo ta zadeva čimprej za vama , ampak je teh zadev kar veliko. Tudi meni so rekli, da ima ozko kozico, pa da naj malo raztegujem. Ko sva pa bila v Lj na pediatriji je zdravnica pogledala in kozico kar potegnila nazaj. meni je bilo kar groza, ker si jaz tako nisem upala. Rekla je da je vse ok in dejansko je sla lepo nazaj. Bolje pa da Žan dobi narkozo, tako bo cisto nebolece. Vcasih zna biti en spik biti bolj stresen. Mojemu malcku so pri jemanju krvi iskali zilo in so ga v enem dnevu prbodli vec kot 10x , hecno pa da so v lj na pediatriji vedno v prvo zadeli... Sonček balonček res že veliko zna tvoja nadebudnica. Matija se nic povezanega ne pove, sicer pravi tata ali baba, a mislim, da ne povezuje s pomenom. Blebeta nekaj po svoje, recimo jaja, pa taka zlogovanja. limma kdo pa je Vanek...tvoj moz? Suzana KK...tudi meni je pasalo po dolgem casu v kino in ravno tako na komedijo. Sva sla z , ko sem prisla prvic brez tamalega v Lj, smo imeli srecanje s sluzbo, zvecer pa svo jo mahnila se v kino. sunny, da bi uspelo namontirati vrecko. Ma vsi o teh vreckah klepetate, mi je sploh nismo dobili. Ko se tako menim jih vecina da urin pred prvim letom, nam pa tega ni dala. se mi zdi, da ker smo to že delali na pediatriji. ampak kaj ma to veze, saj je imel takrat 4 mesece??? piškamiška bravo za magistrsko , si res pridna, še malo se potrudi pa bo katarinas...čestitke za oddajo in vso srečo pri diplomi. Morda je že odgovoril? Golobček, bravo za take pozitivne besede, nina pa bo itak vse nadoknadila. Dašabina, upam da bo Miha kmalu ozdravel, ga kar matra ta prehlad. Klaja, imas lepi puncki, sem videla v albumu, lepo nastimani v enake majčke.
|