|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
6.11.2008 21:00:24   
Anonimen
Čer!

Mi smo bli pa danes zopet pri P po novo vrečko za lulanje, pa nam jo sestra ni hotela dat. Kao da jo dajo domov samo v izrednih primerih. A tukaj pri vas pa berem, da jo imate doma. Mislim, kr neki.user posted image Taki problemi glede teh vrečk. Torej moramo it jutri zjutraj še enkrat v ZD, da nam oni to strokovno namontirajo (k meni očitno ne zaupajo).

Lusauser posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image da ste dobili vrtec. Mene tudi to mori, saj še vedno ne vem ali bo Jan sprejet ali ne. Oziroma je tako, da sploh še ne vedo, kdaj bodo postavili mobilne vrtce. Danes sem zvedela, da baje 1.2. Vaney a ti kaj novega veš?

Murko user posted image user posted image user posted image Meni gre tudi ta tip na user posted image

Suzana user posted image za novi avatar.

Sunny  a vi imate tudi enake probleme z vrečko? Pa ne se sekirat kaj Neja še ne zna. Bo že vse predobro znala, boš vidla kako kmalu.

(odgovor članu Sunny Morning)
  Neposredna povezava do sporočila: 4426
6.11.2008 21:10:34   
Intruder24
Čer,

vidim, da ste vsi ok. user posted image

Kar se razvoja tiče, sem brala članek, da se bo treba navadit, da ne smemo otročke forsirat in da se bodo že vse sami naučili in da je čas, da se prekine pravilo, da morajo shoditi pred 12m. Je pa res, da tisti ki imajo bratce in sestrce prej skapirajo, ker se z njimi lažje primerjajo.

klaja jaz sicer ne vem zakaj se je točno šlo. Če ste zamudili rok za pritožbo menda ne bo nič.

Vsem za super nove avatarje. user posted image

nana ti pa boš mela celo kolekcijo doma teh copatkov. Jaz še bom tudi ene poceni vzelauser posted image . Pa če Klemen cvili pač cvili, ko se ti bo drl nekje še ti bo bolj nerodno user posted image user posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
6.11.2008 21:20:34   
katee
Čer!

Jaz iz aerobike, čisto naspidirana! Uf je pasalo. Žan Luka je pa zaspal že v avtu. Še dobro, da ga je mami umila in preoblekla v body za spati. Potem sem ga samo nahranila in je spal dalje. Kot da bi se on mučil 2 uriuser posted image .

A lahko prosim tisto, ki je pri mml naročila copatke od 6-12 mesecev, izmeri dolžino podplata, tako da vem, koliko so veliki. Hvala!

Zdaj pa čakam user posted image , da pride domov. Joj, vsak večer prihaja domov tako pozno, on pa meni reče, da smo skoz skupajuser posted image . Da bi ga kar v rit brcnila user posted image .

Lusa: super, da si dobila vrtec in super, da tovornjaki ne vozijo več pri vas!

Ljubljančankam: hvala za družbo ob kofetu!

Jutri grem pa k frizerju, sem ga pdnujno potrebna. Ker imam blond pramena, spodaj mi pa rastejo novi lasje, ki so čisto temni, sem že pravo strašilo v glavo.

Dašabina: sem ti poslala ZS! Hvala!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
6.11.2008 21:21:39   
SuzanaKK
Ok punce, jaz rabim pomoč. Se trudim oddati naročilo za copatke dašibini, končno zberem, tisti trenutek, ko hočem napisati kateri, jih ni več na straniuser posted image user posted image user posted image user posted image WTF?????

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

Neposredna povezava do sporočila: 4429
6.11.2008 21:22:52   
sončnica_8
ojla,

hu, danes je bil naporen dan, smo se veliko klatili naokoli. Najprej smo bili nekaj čez mejo, potem pa sprehahali po izoli. Sreča, da ni deževalo.
Matiček je danes padel in na celu mu je zrasel tak rog ali prevedeno taka konkretna buška. je kar jokcaluser posted image , samo kaj ko bo teh še veliko, on se kar zaletavo poda povsod in pada, včasih prav sunkovito.

nana 35 picerija pa je bila v Ljubljani, ne v Izoli.
A prihajate sem dol na pocitnice?

Lusa...fajn, da ste dobili koncno avtocestouser posted image , sem veckrat spremljala po TV kako zoprno mora biti z vsemi tistimi tovornjaki, ki vozijo preko.

Ljubljana in nana35 hvala za "šnel kurz" glede lepljenja slikic.

Triš, upam, da bo ta zadeva čimprej za vamauser posted image , ampak je teh zadev kar veliko. Tudi meni so rekli, da ima ozko kozico, pa da naj malo raztegujem. Ko sva pa bila v Lj na pediatriji je zdravnica pogledala in kozico kar potegnila nazaj. meni je bilo kar groza, ker si jaz tako nisem upala. Rekla je da je vse ok in dejansko je sla lepo nazaj. Bolje pa da Žan dobi narkozo, tako bo cisto nebolece. Vcasih zna biti en spik biti bolj stresen. Mojemu malcku so pri jemanju krvi iskali zilo in so ga v enem dnevu prbodli vec kot 10xuser posted image , hecno pa da so v lj na pediatriji vedno v prvo zadeli...

Sonček balonček res že veliko zna tvoja nadebudnica. Matija se nic povezanega ne pove, sicer pravi tata ali baba, a mislim, da ne povezuje s pomenom. Blebeta nekaj po svoje, recimo jaja, pa taka zlogovanja.

limma kdo pa je Vanek...tvoj moz?

Suzana KK...tudi meni je pasalo po dolgem casu v kino in ravno tako na komedijo. Sva sla z user posted image , ko sem prisla prvic brez tamalega v Lj, smo imeli srecanje s sluzbo, zvecer pa svo jo mahnila se v kino.

sunny, da bi uspelo namontirati vrecko. Ma vsi o teh vreckah klepetate, mi je sploh nismo dobili. Ko se tako menim jih vecina da urin pred prvim letom, nam pa tega ni dala. se mi zdi, da ker smo to že delali na pediatriji. ampak kaj ma to veze, saj je imel takrat 4 mesece???

piškamiška bravo za magistrskouser posted image user posted image user posted image , si res pridna, še malo se potrudi pa bo

katarinas...čestitke za oddajo in vso srečo pri diplomi. Morda je že odgovoril?

Golobček, bravo za take pozitivne besede, nina pa bo itak vse nadoknadila.user posted image

Dašabina, upam da bo Miha kmalu ozdravel, ga kar matra ta prehlad.

Klaja, imas lepi puncki, sem videla v albumu, lepo nastimani v enake majčke.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4430
6.11.2008 21:27:57   
Intruder24
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica_8

user posted image user posted image user posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu sončnica_8)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
6.11.2008 21:33:33   
mala pikica
Ajajaj... ta pozabljiva mami!!! Sem včeraj pozabila povedat, da je Gašper tokrat resnično shodil user posted image user posted image user posted image Pred rotavirusom mu je enkrat uspelo, potem pa je bil ob vse moči in se je sedaj nekaj časa samo plazil in hodil ob opori (mizi, kavču,...). Zdaj pa torej hodimo!!! Sicer ne ves čas, seveda, se pa kar večkrat na dan spusti in naredi dva, tri, štiri korake user posted image

sonček balonček
lepo da si se oglasila user posted image Maruša pa je že prava, ni kaj. Se veselim, da se bomo spet srečali v Celju user posted image

limma zate pa nič kaj nisem vesela, da vaju ne bo v celje user posted image

sunny zakaj pa se sekiraš, če Neja ne zna vsega kar zna Maruša? Mislim, da Maruša kar krepko prehiteva, tako da se res ne rabiš sekirat. Razvoj je od otroka do otroka različen in nekateri znajo prej to, drugi spet nekaj drugega.

lusa user posted image user posted image user posted image Upam, da ti bo uspelo najti čas in voljo za Celje. Lahko bi se celo skupaj peljali user posted image

triš user posted image saj bo! Tamali od sestrične je bil na operaciji pri treh letih in pol, verjemi, da je bilo veliko težje kot pri tako majhnem. Je pa res, da se ob vsaki bolezni malega sončka, mamici trga srce user posted image user posted image user posted image

kožica... Gašperju gre lepo sem in tja, v obe smeri, če me razumete user posted image Me je sestrična opozorila, naj mu jo vedno pri kopanju rahlo potegnem nazaj. Njej so pravli do dveh let nič vlačit, da se bo že samo vse uredilo, no in ko se do tretjega leta ni, so ga morali peljati obrezat. Pa so imeli kar nekaj problemov kasneje z njim, sploh ko je bilo treba iti lulat. Meni je tudi naš P rekel, da nimamo kaj dirat do 2.leta, pa ga nisem poslušala!

Še en kveščen user posted image Gašper ima ponavadi pri nogicah zloženo odejico, ker ga pokrivam samo z dekico, ker mu je vedno vroče (kljub temu, da je zvečer okna odprta najmanj eno uro user posted image user posted image user posted image ). No, in zadnje dni opažam, da se mi vsak večer prekobaca iz zgornjega dela posteljice na spodnjo stran in tam leži na odejici. Razmišljam, če je v redu ali ne, ker naj otročki še nekaj časa ne bi imeli vzglavnikov. Sicer ni problem odejice vzeti ven iz posteljice, ampak Gašperju očitno tako zelo odgovarja.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
6.11.2008 21:34:02   
sončnica_8
Neja in Aljaž vse najboljše.

Neposredna povezava do sporočila: 4433
6.11.2008 21:34:53   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24

Sem se nasmejala tem smajlijem!

Neposredna povezava do sporočila: 4434
6.11.2008 21:35:03   
sončnica_8
tašča, tast, kdo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4435
6.11.2008 21:37:06   
mala pikica
Neja in Aljaž, tudi midva z Gašperjem vama želiva vse lepo ob mini rojstnem dnevu user posted image user posted image user posted image user posted image

sončnica "vanek" smo poimenovale moža od naše vaney user posted image Smo ga včasih sumile, da je kdaj pa kdaj kaj prebral tukaj in vedno znova ugotavljamo, pod kakšnim nickom bi se lahko skrival user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4436
6.11.2008 21:38:12   
mala pikica
katee in intruder, sta zlobni user posted image user posted image user posted image Bi pa lahko katera razložila, za kaj gre. Naša sončnica pač ne more vedeti user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
6.11.2008 21:38:55   
SuzanaKK
Eh, sem menda slepa, sem šla zdaj 3-ič gledat in so biliuser posted image .

katarinas user posted image user posted image user posted image za oddano diplomsko. Ti si v zdravstvu, če se ne motim. Pa upam, da imaš boljšega mentorja, kot je bila moja, ki je vse jemalo zelo na izi in sem morala težit, da mi je poglavja čim prej pregledovala. Včasih sem kar popiz ....

nana Aljažu gre lepo kožica dol, mi je ravno v torek P. to rekla. Veš kaj me zanima, sem si naročila Ikeino family kartico. Kake ugodnosti imaš z njo, razen brezplačne kavice v restavraciji?user posted image

Urinska vrečka: joj imam jaz srečo, prvič mu jo sploh nisem pravilno dala gor in ko so mu sestre v laboratoriju odvile pleničko, je ravno lulal, tako da so hitro posredovale. Včeraj se pa jaz trudim jo prilimat, spravim lulčka v odprtino in se je tudi ravno polulal, sem jo zapakirala v lonček in v pol ure je že bila v l.user posted image

mml zlata si, hvala za rožice.

dašabina še tukaj pošiljam Mihcu ta velikouser posted image .

klaja Aljaž ima pa "pevske vaje", najraje, če prideva v trgovino, se začne na ves glas dreti, ampak ne joka, ampak si pojeuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4438
6.11.2008 21:39:05   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

katee in intruder, sta zlobni user posted image user posted image user posted image Bi pa lahko katera razložila, za kaj gre. Naša sončnica pač ne more vedeti user posted image

Sončnica: nisem hotela biti nesramna, ampak sem se samo smejala smajlijem. Upam, da nisi zamerila!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4439
6.11.2008 21:40:01   
mala pikica
2.vseslovensko srečanje sončkov user posted image
Celje, Planet Tuš, 19.11.2008, dopoldan

~ sani in Manja
~ suzana in Aljaž
~ golobček in Nina
~ nana in Klemen
~ piškamiška in Nejc
~ sunny morning in Neja
~ klepetka in Lana
~ dašabina in Miha
~ triš in Žan
~ koala in Alex
~ martinca in Patrik
~ katee in Žan Luka
~ lunca in Luka
~ lutiropan in Kaja
~ sonček balonček in Maruša
~ mala pikica in Gašper

mogoče pridejo tudi:
~ majra in Katja
~ lusa in Daša

Pofočkanih je že 16 naših sončkov user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4440
6.11.2008 21:40:55   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: katee

Sončnica: nisem hotela biti nesramna, ampak sem se samo smejala smajlijem. Upam, da nisi zamerila!!!!!!!!!

katee, saj nisem resno mislila, sem kar tri smajlije zraven naštimala user posted image Upam, da me nisi vzela resno user posted image Jaz pa ne vidim smajlijov od intruder, pa se mogoče zato nisem nasmejala zraven user posted image

< Sporočilo je popravil mala pikica -- 6.11.2008 21:41:32 >

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
6.11.2008 21:42:30   
katee

katee, saj nisem resno mislila, sem kar tri smajlije zraven naštimala user posted image Upam, da me nisi vzela resno user posted image Jaz pa ne vidim smajlijov od intruder, pa se mogoče zato nisem nasmejala zraven user posted image

Sam je res nesramno izpadlo. Zato sem se pa opravičila. Se pa še sedaj smejem smajlijem!

Neposredna povezava do sporočila: 4442
6.11.2008 21:42:32   
SuzanaKK
IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24

Zdaj sem pa še jaz skoraj umrla od smeha. Ja ja Vanek pa že dolgo ni bil na tapeti, pa loveforever tudi neuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4443
6.11.2008 21:43:25   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK

Zdaj sem pa še jaz skoraj umrla od smeha. Ja ja Vanek pa že dolgo ni bil na tapeti, pa loveforever tudi neuser posted image .

Kdo pa je loveforever? A sem blond, al sem kej zamudila?

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
6.11.2008 21:45:20   
Intruder24

Ne vem zakaj, samo meni je blo to taaaaak smešno user posted image ! Še zdaj mi je. Pa, če si zamerljive sorte oprosti, ni bilo nič takega...samo zelo smešno mi je user posted image

Radi se mejte!

Neposredna povezava do sporočila: 4445
6.11.2008 21:47:46   
sončnica_8

ja, razmišljam , da bi se izpisala iz forumauser posted image

čakaj, čakaj, te bom že tudi jaz dobila. te recimo vpisem v fan club tistega murkota?!
user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
6.11.2008 21:48:16   
mala pikica
Jaz spet ne vidim tvojih smajlijo, intruder user posted image Pa bi se tudi rada malo nasmejala.

katee mislim, da je tudi loveforever imel možnost, da bi bil vanek. Po naših razmišljanjih seveda user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4447
6.11.2008 21:49:07   
mala pikica

čakaj, čakaj, te bom že tudi jaz dobila. te recimo vpisem v fan club tistega murkota?!
user posted image

katee to pa je najbolj kruta kazen, kar te lahko doleti user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4448
6.11.2008 21:49:18   
katee

user posted image

S tem me pa najbolj kaznuješ!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4449
6.11.2008 21:49:53   
SuzanaKK
katee: loveforever je ena/eden izmed naših opazovalk, ki nas čekirajo in je limma enkrat izjavila, da bi pa to lahko mogoče bil vanekuser posted image .

sončnica na kratko, naša vaney je šla septembra v službo, tako da je njen mož šel v porodniško. Potem smo se pa malo hecale, da bo zdaj on vanek in bo klepetal z nami.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
OTROKE POZIMI KOPAJTE enkrat na TRI DNI
Otrok ni treba kopati vsak dan, še posebej ne pozimi, dovolj je enkrat na tri dni. Edino higiena genitalij je vsakodnevn...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?