|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
6.11.2008 16:02:37   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: nana35
sunny m.samo da se ti Neja še zraven ne bo v vrečko pokakalauser posted image ,kot se je meni Klemen in je bilo vse zanič.

Ni se pokakala, spet je šlo vse mimo. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: koala
sunny, ne sekiraj se, tudi Alex še ne zna skoraj nič od tega kar počne Maruša, pa se ne sekiram, bodo že not spravli. Pol jih pa bomo prosle naj bodo malo tiho in pri miruuser posted image user posted image

Alex je pa ja njmlajši in je skoraj cel mesec mlajši od Neje. Ma saj ne da se sekiram ampak vidim, da nismo tako napredni kot smo mislili.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: martinca
Neja dobrodošla v klub lahkokategornikov.user posted image

Upam, da bo predsenik Patrik zadovoljen z nama. user posted image user posted image user posted image

Suzana Aljaž tudi tako lepo gleda iz avatarja. Posrečen je.

Lusa user posted image za vrtec.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
6.11.2008 16:09:17   
Sunny Morning
Mater ste "user posted image ", kaj vam je pa revež Murko naredu. On je pa ja nekaj najlepšega kar se ti lahko zgodi. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
6.11.2008 16:22:17   
SuzanaKK
Sunny podpredsednik Aljaž Nejo lepo pozdravlja v našem klubuuser posted image .

Luša upam, da se stvari pošljihtajo in da se vidimo v Celju.

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

Neposredna povezava do sporočila: 4403
6.11.2008 16:25:58   
nussy
Cau!

Ko gledam Murkota gredo tut meni kocine pokonc....user posted image  Obupen je. Še hujš k Fredi.user posted image

Sunny, nama je dala dr vrečkico za vodo kar za domov, pa je rekla, da naj ujameva ob priliki. Ampak zaenkrat sem neuspešna. Zjutraj je ponavadi pokakana in ko jo umijem in hočem še obrisat, me lumpika vedno prehiti, tko da zamudim. Bo že.

Mala je zdele mal zaspala, tko da sm vas hitr pršla mal pozdravt.
Midve nisva dobile vrtca nikjer, je povsod na čakalni listi za medletni sprejem, ampak mislim da ne bo nič. Najdla sem eno gospo, ki ma kao privat vrtec, ene 6 otrok in bo vzela tut mojo miško. Sicer bo najmlajša v skupini, ampak druge možnosti nimam. Ko bo pa vrtec frej, gre pa tja.

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
6.11.2008 16:28:57   
sonček balonček
Jao, nisem hotela katero spraviti v slabo voljo, ker je Maruša tak runklc. Sem samo hotela povedati, da je tak samorastnik, ker vse ponavlja za starejšo sestrico, ker mami nima prav odsti časa zanjo. Je starejša bolj zahtevna. Tudi moja Lara še v tem obdobju ni znala toliko stvari, pa je sedaj bister otrok (pa tudi mulast, jokast, izsiljevalski...).

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
6.11.2008 16:49:26   
dašabina
Nana, lahko za copatke, seveda, do sobote zvečer bi rada uredila, da potem oddamo, če vam je prav, tako da tista, ki bi še želela copatke, naj sporoči...

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
6.11.2008 17:03:24   
Golobček
Mi je končno uspelo prit do računalnika, je moj doma pa kr gor sloniuser posted image user posted image .

Najprej Triš, držim pesti da se pri vas čimprej vse porihta- Bogi Žan.

user posted image

Nato sta na vrsti Neja in Aljaž- vse najboljše     
user posted image

Suny vidim da imaš z vrečkico iste probleme kot jaz. Nikakor mi ne rat spravit, da bi N. noter lulala, če pa že, se še pa pokaka zraven tako da je vse zanič. No in midve že tisto vrečko nosiva celih 14 dni v otroški dispanzer, pa mislim da bo še trajalo kak tedenuser posted image user posted image

Triš kdaj imata z Žanom operacijo? Zdaj ta četrtek 13.11, al pol naslednjega?
Ker če imate zdaj bi lahko vseeno prišla na srečanjeuser posted image

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
6.11.2008 17:44:23   
TRIŠ
Lusauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vrtec sem še jaz vesela da se ne rabiš konec porodniške obremenjevat še s tem.

Nana ni problema glede copatkuser posted image

Sunny morning glede tega kaj Neja ne zna pa te bom za ušesa in to fajn.Je zdrava?Je.Prosim da si greš takoj jutri izposodit v knjižnico knjigo otrokovo prvo leto in si dobro prebereš stran 146!!!!!Lana in Matic sta začela govorit pri treh letih,no Lana malo prej pa sta nadoknadila vse za nazaj ....tako da te več ne slišim.Tvoja Neja je INuser posted image

Golobček 13.11 imava operacijouser posted image ,saj bi šla že kar jutri samo da je za manio,ker tista narkoza me bo spet spravila na dnouser posted image

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
6.11.2008 17:51:56   
piškamiška
ŽŠČ_ćpN/
o evo mene...........

hdsjfndbc...Nejc vas pozdravlja!

Hvala punce za družbo na kofetu. user posted image

Drugače pa Triš samo da ni nič drugega narobe. Nejc je imel tudi ozko kožico, samo so me opozorli na to in sva tolk "telovadila", da se je rešilo.

Sončica.....moja magisterska naloga je trenutno na "hold" in čaka na boljše čase. Imam pa napisanih cca. 50 strani, tako da res potrebujem samo še zadnjo brco v rit. Izpiti so pa porihtani, vsaj to. user posted image

Sonček balonček...dobrodošla nazaj! 

Tako toliko za sedaj, moj user posted image peče pizzo, jaz grem Nejca skopat, potem pa počasi večerja in spančkanje.

Matic zate 10ka13lm

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
6.11.2008 17:54:33   
piškamiška
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Mater ste "user posted image ", kaj vam je pa revež Murko naredu. On je pa ja nekaj najlepšega kar se ti lahko zgodi. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image Sunny se strinjam!

Matic zate 10ka13lm

Neposredna povezava do sporočila: 4410
6.11.2008 18:14:25   
SuzanaKK
dašabina jaz jih bom definitivno naročila, ampak HELP, a ima katera še link do te strani, da si jih grem ogledat in zbrat.

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
6.11.2008 18:56:36   
katarinas
Ko sva šli po novo vrečko naju je sestra pustila toliko časa čakat, da se je še enkrat polulala. Zdaj sva pa doma, z vrečko v plenici in spi. Torej bo vrečka več kot eno uro gor in spet ne bo ok ali pač.

No zato sem si pa jaz kar sama postregla in sem si vzela tri vrečke za domov kar sama, ker sestre pač ni bilo od nikoderuser posted image  Pa nobenmu povedatuser posted image

Limma hvala, meni je tudi posrečen avataruser posted image

Naša Lara pa že govori! user posted image user posted image  Sej se hecam, ampak zdaj ima novo foro, da govori: KAJ? KAJ? In to reče ponavadi kadar se zraven nje kaj pogovarjamo in ona potem vpade zraven s svojim KAJ, KAJ?, kot da ni dobro slišala in bo kaj zamudilauser posted image

Lusa user posted image  za vrtec, pa nič se ne sekiraj, sigurno se bo Daša hitro vklopila.

Suzana luškan avataruser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ
Sunny morning glede tega kaj Neja ne zna pa te bom za ušesa in to fajn.Je zdrava?Je.Prosim da si greš takoj jutri izposodit v knjižnico knjigo otrokovo prvo leto in si dobro prebereš stran 146!!!!!Lana in Matic sta začela govorit pri treh letih,no Lana malo prej pa sta nadoknadila vse za nazaj ....tako da te več ne slišim.Tvoja Neja je INuser posted image

Super si tole napisalauser posted image  

No še da povem, da sem uspela diplomsko poslat profesorju danes zjutraj (opoldne sem šla pa že gledat, če je kaj odpisaluser posted image , no pa še ni), zdej pa držte pesti, da ne bo treba veliko popravljatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4412
6.11.2008 19:27:28   
Golobček
Triš pa saj potem pa ja lahko pridete na srečanje, daj no bi te ful rada spoznalauser posted image user posted image .

Drugače pa Žan je močen fant in bo potrpežljivo prestal operacijo. Pri nas v Celju grejo še tisti dan domov, kako pa je pri vas?
Tudi Nina je dobila narkozo ko so ji delali gips, ampak je bila po narkozi kakšno urco jokava potem pa je začela bit vesela kot ponavadi, tako da držim pesti da se čimprej to reži in da bo Žan spet pravi mali stari Žanuser posted image
user posted image

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
6.11.2008 19:31:09   
Golobček
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Tako mislim tudi jaz.
Ko pa boš v skrbeh za tvojo Nejo se pa spomni na mojo Nino in si predstavljaj, da se želi plazit, pa se ne sme...Pa  da  se želi postavit in upirat na nogice pa spet ne sme, tako da nič ne skrbiuser posted image .
Jaz sem se sprijaznila da bova pač morale vse nadoknadit in tako pač je.
Drugače pa Nina že kr čveka ampak to samo ata, mama, baba, drugo pa je bolj njena kitajščinauser posted image user posted image  

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
6.11.2008 19:44:53   
dašabina
Evo še enkrat link, pa veselo na delo:
http://stores.ebay.it/Shoes-Zoo_12-18-months_W0QQcolZ4QQdirZQ2d1QQfsubZ5QQftidZ2QQsclZ1QQtZkm

Miha je utrujen zaspal, temu našemu otroku ne morem dopovedat, da še kar rabi spanca, on pa ne bi... ga pa matra tale viroza, tako da mislim, da sproti še zobi rinejo ven, u glavnem ene 5x je padel, pa se udaril, tako da sva tulila oba, pa nič noče jest, pa čeprav je že vse papal, pa flekast je ratal . sumim tiste skutice a la Frucwerge od LM, tako da ne vem, če ne bova kaj do zdravnice, ker se mi še za ušesa grabi, pa tako kašljja, da je joj, iz nosa pa itak nonstop teče...no, sem zatežila, mene pa tud nekaj habi, se nič ne počutim ok....

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
6.11.2008 19:47:21   
Lunca1
No za Luka je pa vse ATO.user posted image  No pa kakšen BABA, pa DADA, al pa DODLDODL se tud najde.user posted image

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
6.11.2008 19:52:38   
dašabina
Za lulanje  v  vrečko: če ne lula, sam pipo odpret, da voda teče, bo hitro polno, da ne boste toliko morale hodit...
Suzana, lep avataruser posted image
Sonček balonček in Luša, dobrodošle nazajuser posted image

Vsem za nove zobke, hodalne korake, nove besede...user posted image user posted image user posted image

Sunny morning, sem pa mislila, da si že osvojila, da so tile naši otrročki različni.....user posted image

Pa čeveljčki: mi smo trenutno brez, samo bremzice nogavičke, imamo pa kar nekaj parov od Cicibana, Elephanten - pojerbano, a kot novo, s tem da tiste št. 18 bomo samo vrnili  - mi živimo na veliki nogi...user posted image

Za Triš pa ne bat, če bo Žan ok, jo gotovo pripeljem, sva se tako zmenili, mislila je na srečanje D+BK, ki je 13. , za tisto vem, da je ne bo....

Klaja, z davčno imam pa tud jaz sranje, sajj so mi tri leta zaračunavali nadomestilo za stavbno zemljišče za blok, kjjer že tri leta nismouser posted image user posted image  sem ravno danes klicala, kaj mislijo naredit.. pa ne bi nobeden nič v moj prid....

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
6.11.2008 19:59:58   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: Lusa

...pa mi pol tako dolgo vse dela ,da sploh pride na rr,ta postopek,...imam počasen računalnik ,ker je valda tak poln vsega...

Enakouser posted image .
In sevedauser posted image za vrtec!!

Pa jaz tudi pravim,Murko je zakonuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image

dašabina,hvala,se bom potrudila za copatkle čimprej!!

Vrečka za lulanje-ko je Klemen vrečko tako strokovno zrihtal s kakecom midva nisma imela rezervne in sva šla tja po novo tisti dan ko sva jo hotela oddati seveda in nama je kar sestra namontirala gor,pa je malo popil in je bila polna.

triš,nič se ne sekiraj glede te operacije in narkoze,HB da jo dobi,kaj pa tam,kjer je to običajno,da se fantki obrežejo in to na živo??Tukaj bi pa jaz raje pobegnila z otrokom v drugo deželo.Mimogrede,moj bivši mož je bil tudi obrezan...

Ali vašim fantkom,tiste ki jih imate,gre vsem kožica preko???

:))

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
6.11.2008 20:12:01   
klaja
Limma kaj ti misliš, če bi na davčno še pisala pritožbe in jim težila, a bi dosegla kaj ali je res boljše da pozabima na vse skupaj.
Najbolj me jezi to, da pa ateju niso upoštevali katastrskega in bo ziher moral plačat, ko bodo ugotovili, nam pa ne bi dali evrov, ko so oni zatajili. Mater jim......

Dašabina jih grema malo prebutat, mogoče bi kaj pomagalo.

Luša super za vrtec, ena skrb je mimo.

Za lulanje v vrečko je moj dragi poskrbel, saj ji je masiral trebušček in je kaj hitro napolnila vrečko.

Hana pa je danes cel dan cvilila, ne vem od kod je to pobrala ampak meni zdaj vsi lasje pokonci stojijo. Cel dan sem jo poslušala, tako da sem se mogla it prej malo luftat na balkon. Vaši tudi kaj cvilijo?

Suzana KK lep avatar!

Nussy vsaj to, da si našla privat varstvo, koliko pa kaj računa?

Sunny Morning eni se pač hitreje razvijajo, drugi počasneje. Jaz šele zdaj vidim kaka razlika je med obema, pa ne da bi ju primerjala, saj ju niti ne morem, saj je Julija predvsem zaradi operacije skoraj eno leto v razvojnem zaostanku. Ampak je tamala taki živec, da je joj. Danes ji je uspelo, da je stala brez opore kakih 8 sekund. bravo za Hano!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
6.11.2008 20:23:14   
mml
Neja in Aljaž vse najboljše in za vsakega sončka ena
user posted image

user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
6.11.2008 20:34:57   
dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: klaja

Dašabina jih grema malo prebutat, mogoče bi kaj pomagalo.  ajdi greva takoj jutr zjutraj so uradne ureuser posted image user posted image

Luša super za vrtec, ena skrb je mimo. enako, jaz sem ravno zdajle plačala akontacijjo, Katarinas, mislim, da bomo skupaj jjokali....

Hana pa je danes cel dan cvilila, ne vem od kod je to pobrala ampak meni zdaj vsi lasje pokonci stojijo. Cel dan sem jo poslušala, tako da sem se mogla it prej malo luftat na balkon. Vaši tudi kaj cvilijo? da se ni Hana kej zmenila z mojim Mihcemuser posted image user posted image

bravo za Hano! bravouser posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
6.11.2008 20:35:46   
dašabina
o mml, si mi polepšala dan, moje najljubše rožiceuser posted image user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
6.11.2008 20:37:29   
dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

[
...pa mi pol tako dolgo vse dela ,da sploh pride na rr,ta postopek,...imam počasen računalnik ,ker je valda tak poln vsega... no nas je kar nekaj s to težavouser posted image

Ali vašim fantkom,tiste ki jih imate,gre vsem kožica preko??? ne, me je zdravnica opozorila, da bo potreben poseg, je veliko možnosti za to, malo probava dajat stran, pa kar bo bo....

nič grem spat, nočko....user posted image

< Sporočilo je popravil dašabina -- 6.11.2008 20:38:03 >

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
6.11.2008 20:40:24   
nana35
klaja,Klemen non stop cele dneve cvili in kriči tako na glas,da je joj.Smo bili danes na pijači z dvema prijateljicama in je v piceriji zunaj skozi tako cvilil,da me je bilo kar malo sram.Potem pa sem si mislila,pa kaj,saj je samo majhen otrok.

dašabina na gmail sem ti poslal sporočilo in ene copatke,ampak to še ni vse.Na ZS ti bom še ene poslala,pa jutri verjetno še ene.Prosim!!

:))

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
6.11.2008 20:47:44   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina
Za lulanje  v  vrečko: če ne lula, sam pipo odpret, da voda teče, bo hitro polno, da ne boste toliko morale hodit...

Ma pri nas ni problem, da ne bi lulala ampak je šlo vedno mimo.

IZVIRNO SPOROČILO: dašabina
Sunny morning, sem pa mislila, da si že osvojila, da so tile naši otrročki različni.....user posted image

Ma saj vem. user posted image

Hana user posted image za stanje brez opore. Nam tudi že včasih rata.

Še enkrat hvala vsem za čestitke.

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?