Pa poglejmo: Krista in Tasyo... Ikea je dostavila. :-) Prideta na obisk? Big mamma... se mi zdi, da če bi samo prebrala kar nam napišeš v poste, bi ti bilo takoj jasno, kaj moraš storit. Zato ne bom ponavljala. Bodi odgovorna - najprej do same sebe!!! Pa pričakujem, da boste tudi ve opozorila, če bom kdaj takole... Velja?! Krista... virozica lahko traja par dni. Čistite kanalčke... pa bo gotovo bolje. Joan in Jakob... čestitke za novo žagico - a kar tako? No, pa današnji ritem naj se potegne v naslednje dni. Simvir... javi, če se odločiš, da prideš v NM. Jabolko... veš, jaz pa našega ta velikega že tudi doma pustim... pa ima telefon in pokliče, če kaj rabi. No, saj morda pa bo do jutri že spet fit in bo šel v šolo. Ketrin... danes sta imela pa lepo kosilo. Upam, da je prišel možek pravi čas domov :-))) Sicer pa sem res odrinila še v Lidl... nabavila mokco, tako da bo jutri spet frišen kruhek. Jaz sicer nimam avtomata in je malčk več dela, ampak diši po hiši pa vseeno. Mimogrede sem kupila še eno bundo za ta velikega... majke mi... v življenju še nisem nikoli nič takole kupila... pa vse se harale na Hofer v ponedeljek... Bomo videli. Izgleda čist fajn... cena je bila pa itak super. Ja, pa jest sem tudi dve posodici motovilca nabavila... je bile taka fina cena... ne vem od kje našemu šiptarju 3EUR???!!! SinskaT... super, da ste našli način, da uživate in v spanju in sprehodih... Bravo. Srečanje... dajte ženske jutri na plavanju nekaj konkretnega dorečt. saj nekaj,d a bo vsem pasalo itak ne moremo pogruntat. Je pa jasno,d a is želimo it vse malo ven ga posrat... Naredite scenarij, objavte... potem pa se pobirajo prijave :-))) Sam ne kam fensi šmensi restavracije, pa za gvante... prou? Sem ravno danes povedala, da je bil nakup moje letošnje sezona ena luštkana Skinyjeva pižamca... prav?! Razdejanja v kuhinji... le veselo uživajte sedaj, ker ta glavno šele pride. Pri nas je pod mizo 4x na dan štala. Sesalec je glavni gospodinjski pripomoček. Bog pomagaj. Obdarovanje... še 1x... pri nas nosi samo Miklavž. Ta ni tako skromen... prinese mandarine in eno darilo... iz seznama. Ponavadi so kakšne Lego kocke... ali kakšna igra, pa morda rokavice in šal za zimo. Božiček prinese pri meni v službi za vse otroke... ponavadi skupaj izebremo eno darilce... ostalo podarimo naprej (nekaj Karitas, nekaj poznanim otrokom ob drugih prilikah), občina ima Dedka mraza... naredimo enako (eno skupaj izberemo... če je kaj pametnega - ostalo podarimo naprej). Se mi zdi super, ker zmorejo dat nekaj, kar vejo, da so dobili. Imamo pa za Miklavža navado tudi mi dat darila sorodnikom. Ponavadi spečemo brioše... ptičke, pa parkeljne... pa malo krhljev, orehov... ali pa celo spečemo piškotke... lepo zapakiramo in damo naprej. Filozofija: Miklavž je bil dober gospod, ki je rad obdaroval otroke in naj je učil,d a če nekoga obdarimo, smo tudi sami veseli. Morda to počnemo zato, da ob spoznanju, da Miklavža ni, ne bo tako hudo :-))) Tako... spet je pokalo po tipkovnici. K meni je pa prišel možek in pravi, da me vabi na zakonski večer... juhu... tako da se poslavljam. Vsem čim bolj mirno noč.
|