SpeliG
|
Clericv6, lepo da si spet z nami, se zdaj par dni ni javljala, sem opazila. No, sej se tudi jaz občasno izgubim, nazadnje sem se za 2 tedna, ampak sem kot Lassie ki se vrača... Ma sej ne morem rečt, da se je pri nas refluks poslabšal, ampak je še vedno tak kot je bil, ni dost boljš. Pa se sploh ne pritožujem. Ob izvajanju antirefluksnih ukrepov (beri še vedno jo nosimo po futranju zdaj "samo" 20 minut) je čist OK, ni nobenih težav. Jaz še vedno mislim, da imamo kljub temu ful srečo z njo, ful je pridna in nezahtevna punčka, ful se veliko sama zamoti in imam precej časa zase, tut če je budna. Pa še dejstvo, da se je nehala hranit ponoči že od 1,5 meseca nekaj pove o naših nočeh... No, zdej je zadnji mesec bolj pestro, ker se je naš mali zobatec očitno odločila, da bo za Silvestra jedla že kakšno konkretno meso. Ven ji pika še šesti zobek, zgornja enka. Ampak še ni zunaj, zato ga ne prijavljam za statistiko, za zdaj.. Krista, me veseli da je Nadja boljše in je vročina popustila. Mogoče je pa res kakšen zobek kje na pohodu? Lepa posadka, a ti pa "odrasli" refluks, a? A si imela že kot otrok težave, ali se je pojavilo kasnej?Imaš res strogo dieto, ampak kaj češ, če ne gre drugače.. Bela vrtnica, jaz zaenkrat še nisem dala skutke, imava v torek posvetovalnico in bom vprašala če bi bilo OK, glede na to, da imamo malo manj manevrskega prostora glede GH, ji marsikaj ne paše za želodček. Posvetovalnica, kako je pri vas ostalih s tem? A imate od pol leta dalje še vedno vsak mesec? Men se zdi, da imava midve samo še zdej, potem pa za en cajt ne. Sem pa huda, ker se je vmes zamenjala pediatrinja in so nama prestavili cepljenje, pa glih zdrava je že en cajt... No, upam da zdrživa brezhibno zdrave do torka... Današnji meni: DOPOLDNE: hruška , jabolko in piškot KOSILO: testenine, piščanček Vmes pa laufa aptamil, seveda. Grem, bova šle v šoping, da nabaviva vse za martinovo pojedino..Martina časti..
|