|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 II. del
6.11.2008 10:09:27   
Isabellabina
Evo sem mal zlikala pa sem mogla prenehat ,ker sem se mogla mal na glavo postavtuser posted image Zakaj???Spet imam nizek pritisk in sem se mogla uležt ,ker drugač bi verjetn skupi padla in bi gumb naredu off.Pritiska mam 89/75 bitje srca pa kar 106.ma grem lečt še na stolu se mi vrti ,ojoj sem tko čudna

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
6.11.2008 10:17:13   
JABOLKO3
Živijo!

Midva sva pa danes starejšega zapeljala v šolo, potem pa hop nazaj v toplo posteljo pod kovter in sva potegnila do sedaj - mmmm je pasalo, pa je tudi meni malo slaba vest nagajala - je moj kup cunj tudi že na steno naslonjen, da se ne prevrne - pa sem jo uspešno odgnala, ha ha. Zdaj sem vas prebrala ob krožniku grozdja, da dobim frišno energijo, potem pa akcija, pa bom vse 'not prinesla' - tak je plan, kako bo pa v resnici, bomo pa še videli.

Hujšanje - se še kar držim moje variante diete, je pa problem, ker nam je vaga nekaj odpovedala - če trikrat zaporedoma gor stopim mi vsakič pokaže drugače in to v razponu 2 - 3 kil - kako naj pol vem, če sem na poti navzdol ali ne??? Bo treba kupit novo. No, vseeno je bilo danes za zajtrk grozdje, za malico bo sendvič iz žemlje z zelenjavnim namazom in kosom vložene kisle paprike, za kosilo zelenjavna juha in skleda radiča z enim krompirčkom noter, za večerjo pa še ne vem - nekaj beljakovinskega pač.

Joj, zdaj se pa že preveč krega v dnevni sobi.... pridem kasneje nazaj

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
6.11.2008 10:17:54   
aprilska34
Jutro,

Naše jutro se je sicer že začelo ob 4.30 ponoči, ko se je Eva zbudila v vročini, smo zmerili, 39,2. Dobila je svečko, potem pa se je do 6.30 stiskala k mami in tako vzdihovala, da me je bolelouser posted image user posted image . No, ob 7.00 je pridirkala srednja, ker se pač pred šolo pride še malo pocartat, na srečo je že toliko velika, da se sama uredi in gre v šolo.

Od takrat pa še nismo nič spali, Eva se me drži kot mala opica in če jo posadim na tla, začne takoj jamrat. Zdaj sem jo malo zamotila s papigami, sem jo posadila pred kletko in opazuje kaj vzganjata papagaja.

Danes zdravnik ne dela, mislim pa, da se bova jutri ne glede na to, ali bo vročna ali ne, šli pokazat.

Vsem dojenčkom, ki praznujete ali zobke ali obrate ali mesece, ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pohvale na slikice, najlepše dojenčke na svetu imamo, a ne?

Vsi tisti miškolini in miše, ki ste bolani ali vas mučijo zobki,pa eno user posted image  v tolažbo.

Dom je tam, kjer se lahko vse pogovorimo,
pocrkljamo in zvečer
s pravljico zaspimo...

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
6.11.2008 10:19:12   
sasy20
Jutro....

Hvala za kavico...jo res potrebujem....današnja noč: KATASTROFA na 2....pa ne bomo o tem....ker še vedno upam in upam na lepše noči...haha pol pa svizec....user posted image

Bigmamma pojdi k zdravniku....ni se takole za hecat....pa eno user posted image   da se ti pritisk uravna...in da se boš kmalu počutila bolje.....
Jabček ...ah Jurček user posted image  za zobka......aja pa za akrobacije....bravo Jurček user posted image

Kaj še...

Vse naj naj vsem slavlencem.....user posted image user posted image  
Pa čestitke novim žagicam pa akrobacijam pa....vsem ki ste imeli lepo noč...joj jst bi tud.....

Grem še mal prebrat če mi rata....

Adijo......user posted image

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
6.11.2008 10:22:25   
sasy20
IZVIRNO SPOROČILO: dojenček223

user posted image kaj delate, jest imam štiri otroke 3 punčke in enga sinčka,
aprilčica je moja srcica maja, zdaj ima 17 kil je pravi debelušček,
zna že hodituser posted image

o dobrodošla še ena aprilčica pri nas čvekicah...
.......ali je tvoja srčica aprilčica 2008 ali 2007?

(odgovor članu dojenček223)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
6.11.2008 10:26:01   
sasy20
IZVIRNO SPOROČILO: aprilska34

Jutro,

Naše jutro se je sicer že začelo ob 4.30 ponoči, ko se je Eva zbudila v vročini, smo zmerili, 39,2. Dobila je svečko, potem pa se je do 6.30 stiskala k mami in tako vzdihovala, da me je bolelouser posted image user posted image . No, ob 7.00 je pridirkala srednja, ker se pač pred šolo pride še malo pocartat, na srečo je že toliko velika, da se sama uredi in gre v šolo.

user posted image user posted image  za Evico da ji vročina hitro pade in da se bo ubožica uspela malo naspati....pa mamici eno user posted image  

(odgovor članu aprilska34)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
6.11.2008 10:26:40   
Srčekgirll
Danes ma moj Vid 6 mescev,jeeeej!!user posted image user posted image user posted image user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
6.11.2008 10:26:56   
JABOLKO3
Še tole, če še katera ne ve - danes odpirajo IKEO v Celovcu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3783
6.11.2008 10:30:49   
aprilska34
Eh, malo še imam časa, papige tako fino zabavajo user posted image , ne vem, kako se že prej nisem tega domislilauser posted image user posted image

Hotela sem še povedat, da smo bili včeraj s srednjo pri ortodontu. In seveda je takoj pohvalila, da Eva pa že tudi ima zobek. Potem pa smo bolj Evin zob gledali kot Nejine. No, Neja je bila vsa ponosna nauser posted image  in v avtu ji je povedala, da ona bo pa sigurno tako lepe zobeke imela, da ne bo rabila aparatauser posted image user posted image . Joj, so zlati ti naši frkolini...user posted image

Glede obdarovanja: Pri nas Miklavž nosi suho sadje, sveže sadje in nekaj malega sladkarij. Božiček pa prinese pod smrekico malo večja darila. Meni gre obdarovanje odraslih tudi na živce. Se kar nekaj napravljamo zraven in ne veš, kaj bi kupil, potem pa kupiš bedarijo in zapraviš celo goro denarja za oslarije, ki jih nihče ne rabi.

Zdaj pa grem, se je naveličala perjadi.user posted image

Dom je tam, kjer se lahko vse pogovorimo,
pocrkljamo in zvečer
s pravljico zaspimo...

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
6.11.2008 11:01:36   
novopecena
ojla

no naša noč je bila za razliko od večine fajna user posted image je zaspal ob 18.30, ob 23h in 3h tankanje in do 8h sledke sanje. sedaj vleče že 1h prvo rundo in zgleda da bova zamudila suho vreme, saj se kar nekaj oblači in temni user posted image upam da bo vsaj ob 1h suho da prideva peš do posvetovalnice. imam glih 5 min hoje oddaljen ZD (glih da sva čist mokra če pada dež)

Big Mamma daj pojdi malo do Dr.ja (dobronamerni nasvet)
Čestitke vsem mesečnikom user posted image user posted image na še miljaužnt mesecev user posted image

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

Neposredna povezava do sporočila: 3785
6.11.2008 12:06:21   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3

Še tole, če še katera ne ve - danes odpirajo IKEO v Celovcu user posted image

Jap, sem se spomnila ... po mojem bomo šli čez kakšen mesec, ko se manija malo poleže, čeprav zna bit gužva, saj bo veseli december ... no, za lušte zganjat bo kar lušten izlet user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
6.11.2008 12:09:25   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin

IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin

user posted image user posted image TIA vse najboljše za 7 mesecevuser posted image user posted image

Opa.... user posted image user posted image Neprespane noči, pa ementalar, pa luna.... Tia še pride na vrsto.... Danes pa Brina praznuje

Ej, ni panike, draga Ketrinuser posted image user posted image user posted image

Tko da....

BRINA vse najboljše za 7 mesecev

se pridružujem čestitkam mali Brinči user posted image user posted image user posted image user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
6.11.2008 12:10:53   
tasyo
Daaan! Pa ne bom rekla dober, ker to definitivno ni.

Brina, vse najboljše!
Pa vsem ostalim, ki ste osvojili kaj novega, tudi.

Pri nas - noč po starem - ne, se hecam, še slabše. Zbujanje na 15 min, tko da sem pol noči dežurala jaz, potem je prevzel mož. In zdaj nadaljuje. Tečka, pa ne spat, pa ne se igrat, pa tut na rokah ni zadovoljna več kot pet minut. Ne vem, no. V glavnem, me na trenutke prime, da bi jo zaprla v spalnico in jo pustila, da se dere. Mah, ko gre narobe, gre narobe vse. Pa nima ne vročine, niti se ji v ustih nič ne dogaja.

Dejte mi neki povedat - a so vaši tut začeli velik več kakat zdej, ko ste na gosti hrani? Oz. še boljš, ko ste začele z glutenom? Ker mi sedaj sračkamo po 5x na dan, pa prebavi tudi ful slabše, če dobi gluten. Zdej sem ga že pred dnevi ukinila in je malo boljše, čez kak teden ga dam nazaj. Res se  bojim, da bi imela celiakijo. Mah, boljš da se danes ne pojavljam več tuki, ker nisem za nikamor. Mam enega tistih dni, ko se počutim najbolj nesposobna, sfrustrirana in nevrotična mama na svetu. Potem pa še pomislim, da je Lana resnično lahko bolana, pa tega ne vidim...

Upam da ste druge bolje. Verjetno bom za par dni kar mrknila od tu, pa se oglasim, ko se sestavim.

(odgovor članu novopecena)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
6.11.2008 12:17:04   
miny
Dobro jutro ups je že dan!

Pri nas tudi noč katastrofa, počutje pa kot da bi me nekdo celo noč  user posted image . lana je tud ratala ena mala driskica, če mami ni v zornem kotu  user posted image . Še dobr, da mamo gugalnico, tam je pa mir tud pol ure.

Vse najboljše vsem slavljencem!
Bravouser posted image za nove zobke!

Posadka dej mi prosim pošlji slikice na mail- Upam, da hitro opraviš pri foniatru.

Srečanje oz. žuranje- pri meni je no go, ker nimam varstvauser posted image .

Hujšanje- včeraj je padel Mc Donaldsuser posted image . Po novem letu bo boljš user posted image .

Obdarovanje-se čist s strinjam s tistimi, ki niso za velika in nevem kakšna darila. Prri nas bo miklavž nosil sade, božiček nogavice, dedek mraz pa kaj konkretnejšega. Upam, da bosta dedi in babica to upoštevala, drugač bom  user posted image .

Big mamma-ne se hecat z zdravjem in pejt KONČNO  user posted image

Tasyo-pri nas tudi kakamo večkrat na dan, po kako figico in z velikim naporom. Smrdi pa za user posted image , po moje je to normalno dokler se še malo ne navadijo na GH, so jo v bistvu šele začeli jesti in jim moramo dati čas da se prebava uredi. Sem sigurna, da je s tvojo Lano vse o.k.user posted image

(odgovor članu novopecena)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
6.11.2008 12:23:13   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: tasyo

Pri nas - noč po starem - ne, se hecam, še slabše. Zbujanje na 15 min, tko da sem pol noči dežurala jaz, potem je prevzel mož. In zdaj nadaljuje. Tečka, pa ne spat, pa ne se igrat, pa tut na rokah ni zadovoljna več kot pet minut. Ne vem, no. V glavnem, me na trenutke prime, da bi jo zaprla v spalnico in jo pustila, da se dere. Mah, ko gre narobe, gre narobe vse. Pa nima ne vročine, niti se ji v ustih nič ne dogaja.

Joj, draga Tasyo in ostale (Ketrin, Sasy, BM, Misa ...) ko bi vam lahko saj malo pomagala. Edino, kar lahko rečem je: upam, da ČIM PREJ mine in da boste kmalu sestavile kakšno fajno nočko user posted image user posted image user posted image user posted image

Dejte mi neki povedat - a so vaši tut začeli velik več kakat zdej, ko ste na gosti hrani? Oz. še boljš, ko ste začele z glutenom? Ker mi sedaj sračkamo po 5x na dan, pa prebavi tudi ful slabše, če dobi gluten. Zdej sem ga že pred dnevi ukinila in je malo boljše, čez kak teden ga dam nazaj. Res se  bojim, da bi imela celiakijo. Mah, boljš da se danes ne pojavljam več tuki, ker nisem za nikamor. Mam enega tistih dni, ko se počutim najbolj nesposobna, sfrustrirana in nevrotična mama na svetu. Potem pa še pomislim, da je Lana resnično lahko bolana, pa tega ne vidim...

Jaz pri naši ne opažam, da bi več kakala ... mi kakamo manj - 1x na 3 dni user posted image . Imam pa izkušnje od starejših dveh, da sta pospešeno kakala, kadar je prihajal kakšen zobek ... tako, da user posted image
Glede povezave z uživanjem glutena, ne bi bila nič pametna, po moje bi bilo fajn, da ga res ukineš za kak teden, pol boš pa videla.

Ne ga sračkat, Tasyo ... si najboljša mami za svojo pikico, danes si slabe volje in neprespana, tako da odženi črne misli stran in se kar tule izkašljaj, z veseljem ti damo oporo in spodbudo. Saj bo, boš videla!!!

Spi, dete, spi!

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
6.11.2008 12:30:43   
katka28
Hujsanje: vidim, da ste nekatere pridne...tudi jaz se vedno vztrajam in moram se pohvaliti, da sem ze na -2kg se 12kg (ki me motijo) in se 11 dni do konca diete (15 dnevna) upam, da bom kmalu lahko spet nosila stare kavbojke.

Obdarovanje: pri nas nismo nikoli pretiravali. Zmenjeni smo da, darilo ne sme presegati vrednosti 5€...bom pa tudi jaz zacela nabirati skupaj zadeve, ker decembra mi ni ravni, da bom skakala po trgovinah in se guzvala.

Brinci in Vid pa se sigurno kdo vse naj naj na mesecnico user posted image user posted image user posted image

Zobki: za seznamcek nas Anze je dobil se svoj drugi zobek....Mihec te pocasi dohajamo user posted image user posted image (v kompletu, da ne bo pomote zdaj jih imamo ze 4 2x2 user posted image user posted image )

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
6.11.2008 13:07:21   
NiLe
Še današnji meni naše družinice user posted image :

Za malo škratinjo user posted image : polenta s piščančkom, korenčkom in brokolijem

Za velike škrate: musaka (je nisem jedla že celo veeeečnost) in motovilc, čok. puding s smetano 

Spi, dete, spi!

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
6.11.2008 14:16:40   
JABOLKO3
Hoj!

Ja, najprej čestitke vsem slavljenčkom!

No, pri nas je bila pa ta noč dobra, ena boljših v zadnjem času... zaspal ob 21.30, kratko dojenje ob 1.30 in nato spanje do 7h, da sem ga ravno podojila, ko je bilo treba vstati za šolo. Je pa zato tale dan bolj čuden - najprej me pokličejo iz moje zobne ambulante, da današnji obisk odpade, ker ni dohtarja, nato pa še iz šole, da se starejši slabo počuti - tu sem bila že hvaležna, da je zobar odpadel, da sem lahko šla takoj ponj - ker ga boli glava, sem mu dala žličko calpola, pa čaj sva skuhala... zdaj pa na kavču risanke gleda... je pa res bled, pa s temnimi podočnjaki.... upam, da se ne razvije v kaj zoprnega.. me pa že malo skrbi za jutri, če bo moral ostat doma, kako bova z Juretom šla na plavanje.... počakajmo najprej, kaj bo, pa bomo potem iskali rešitve, a ne.

Big mamma - zdaj je pa tega heca dosti!!!  - kje imaš osebnega zdravnika - v Domžalah? Hitro pokliči in se naroči, ker jutri je petek, potem pa dva dni ne bo nič. Kako pa danes dela? Če je danes popoldan, mirno pripelji vse otroke k nam v varstvo, bomo že preživeli, ti pa k dohtarju! Resno mislim!

Tasyo - glej, če je mala tečna, nisi ti nič kriva in nič slaba.... ne se tako sekirat, da kaj narobe delaš... veš, vsaka mama kdaj doživi trenutek, ko bi svojega mladiča najraje nekam poslala, da bi imela malo miru - jaz sem ga pri mojem ta prvem nekajkrat, ko je bil dojenček.... pa sem se takrat tudi slabo počutila zaradi tega, zdaj vem, da je normalno, da se počutimo včasih nebogljeno, otroke smo dobile v roke brez opisa karakteristik in navodil za uporabo.... so pa otroci zelo trpežna bitja, veš, jaz velikokrat v takih primerih pomislim na generacije naših babic in nazaj - če so vse te generacije preživele.... Glede celiakije, vidim, da te res skrbi, bi ti pa priporočila, da se naročiš na bioresonanco pa ti bo hitro povedala, ali je kaj na tem - saj izgubiti nimaš kaj, razen nekaj časa in nekaj evrov. Morda je pa mala res na kakšno stvar alergična in ji to povzroča prebavne težave. Ti se pa le javljaj tukaj, ker je potem lažje, če se malo 'spucaš' pa še brat te je lepo... a velja? Sem se kar razpisala, joj, upam, da izgleda kot tolažba - tak je bil namen... da ne bo izpadlo, da pametujem...

IZVIRNO SPOROČILO: simvir

Jabolko super za obrate in prvi zobek, ki je začel že v Zubovičih nagajatuser posted image .

ja, ta zob je pa res dolgo rabil, ha ha.... je pa takrat res začel slino v potokih točit, pa vse na dosegu v usta tlačit, pa ponoči slabše spat, tako da je res izgledalo, kot da bo zobek...

Joan - ej, si ti ena slika s temi jedilniki in dietami, se vedni nasmejem.

Grem zdaj kosilo dokončat

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
6.11.2008 14:21:10   
Majček28
ojla,
no mi smo doma, nas je dež pregnal, v bazenih pa 4 busi nemških upokojencev...katastrofa....

vidm, da ste mi dost domačega branja naklofale...grem brat...upam da mi znese pridet na tekoče do zvečer user posted image

lahko mi pa katera obnovo napiše user posted image

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
6.11.2008 14:27:45   
sky77
Samo na hitro

Big mamma ti bom povedala eno resnično. Se je en tip slabo počutil, pa ga je sine peljal k zdravniku. Ga je dr poslala direkt na golnik ker je imel liso na pljučih, kjer je naslednji dan umrl. Je bil ravno prejšnji ponedeljek pogreb. Glej če že zaradi sebe nočeš, pojdi na pregled zaradi otrok. Si mama petih, pa malo pomisli kako bi jim bilo če se tebi kaj zgodi. PA te nočem strašit, samo boljše it na pregled brezveze, kot takrat ko ni več pomoči

Drugače pri nas novo to, da imamo drugi zobek. Pa mala misica je končno začela jest. Sicer smo pri recimo 5 žličkah na obrok, samo napredek je že to da odpre usta.

Cepljeni še nismo bili niti prvič, obiskali smo homeopatinjo in zdaj čakamo da naredi tisti zvarek ki naj bi ga tamalčka jedla. To naj bi bilo do torka. Potem bomo pa videli kako bo. Trenutno sta zdrava, Rok je v vrtcu. Včeraj smo bili na plavanju vsi štirje in sta oba noro uživala. Je vaditelja plavanja zanimalo kako se Rok obnaša v vodi (glede na to da ga je 2 leti nazaj učil plavat) in ga je navdušil.

Vse najboljšem vsem mamicam ki ste praznovale, ter tamalčkom za obmesečnice

Zdaj pa šibam dalje

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
6.11.2008 15:10:07   
NaTaŠa*
Če sm katero po pomoti zbrisala se ji opravičujem.Lahko pa mi napišete pa dam še enkrat gor.

user posted image

user posted image   Katka28:  Jakob (21.02.2008):1370g, 38 cm
Anže(21.02.2008): 1500g, 39 cm    

4.mesec-Jakob- 4100 g, 55 cm
              -Anže- 4250 g, 55 cm

5. mesec-
Jakob - 4500 g
              -Anže - 4880 g

6.mesec-
Jakob- 5370 g, 59,5 cm
             - Anže- 5630 g, 61 cm

7.mesec- Jakob- 6120g, 63 cm
         - Anže- 6350g, 65 cm

8.mesec- Jakob- 6630 g, 67 cm
user posted image user posted image
             - Anže-  6850 g, 69 cm  user posted image   user posted image

user posted image   zolika: Vid (28.02.2008) 1790g, 43 cm
1.mesec-2710 g, 47 cm
2.mesec- 3380g, 49 cm
3.mesec- 5140 g, 56 cm
4,5.mesec- 6880 g, 60 cm
6.mesec- 7840 g, 64,5 cm
8.mesec- 9440 g, 69 cm 
user posted image   user posted image    

user posted image    Aprilska34: Eva (23.03.2008) 2490g, 47 cm 
1.mesec- 3300 g, 50 cm
2.mesec- 4100 g, 55 cm
3.mesec- 4625 g, 58,8 cm
4.mesec- 5500 g, 60 cm
5,5.mesec- 6180 g, 67 cm
7.mesec- 6900 g, 69 cm
user posted image  

user posted image    Violica_23: Nataša (24.03.2008) 3550g, 53 cm
1.mesec- 4450 g, 54,5 cm
2.mesec- 5920 g, 59 cm
3.mesec- 6830 g, 63 cm 
4,5.mesec- 8090 g, 67,5 cm
6.mesec- 8610 g, 70 cm

user posted image    Barby78: Lia (24.03.2008) 3050g, 46 cm
1.mesec- 3580 g, 51 cm
2.mesec- 4250 g, 53 cm
3.mesec- 5200 g, 58 cm
4,5.mesec- 6830 g, 62 cm
6.mesec- 7700 g, 65,5 cm

user posted image    Sasy20: NIk (24.03.2008) 3510g, 52 cm
1.mesec- 4470 g, 56,5 cm
2.mesec- 5680 g, 59 cm
3.mesec- 6800 g, 63 cm
4.mesec- 7800 g, 66 cm
5.mesec- 8500 g, 69 cm
6.mesec- 8750 g, 71 cm

user posted image   lepa posadka: Tomaž (01.04.2008) 3600g, 51 cm
1.mesec- 5230 g, 58 cm
2.mesec- 5880 g, 60,5 cm
3.mesec- 6580 g, 63,5 cm
5.mesec- 8000 g, ? cm
6.mesec- 8500 g, 69 cm

user posted image    Tanja555: Neli (2.4.2008): 2660g, 46,5 cm
1.mesec- 3520 g, 52,5 cm
2.mesec- 4050 g, 55 cm
3.mesec- 4590 g, 58 cm
4.mesec- 5300 g, 60,5 cm
5.mesec- 6000 g, 63 cm
6.mesec- 6800 g, 65 cm

user posted image   Ketrin: Kaja (02.04.2008) 3210g, 51 cm
1.mesec- 4050 g, 54 cm
2.mesec- 5000 g, 58,5 cm
3.mesec- 5789 g, 61 cm
4.mesec- 6600g, 62 cm
6.mesec- 7550 g, 68 cm

user posted image   clericv6: Kiara (02.04.2008)
1,5.mesec- 4350 g, 54 cm
2,5.mesec- 5420 g, 57 cm
3.mesec- 6100 g, 61,5 cm
7.mesec- 7820 g, 67,5 cm

user posted image temistokleja: Mina (2.4.2008)3530 g, 51 cm
1. mesec 4550 g, 53,5 cm
2. mesec 5430 g, 56 cm
3. mesec 6100 g, 58 cm
4,5 meseca 7080 g, 62 cm
6,5 meseca 8000 g, 66 cm

user posted image   Majček28: Brina (06.04.2008):  3300g, 51 cm
1.mesec- 4580 g, 55 cm
2.mesec- 5010 g, 57 cm
3,5.mesec- 5995 g, 60,5 cm
5.mesec- 6410 g, 64 cm    

user posted image   NiLe: Tia (08.04.2008) 3050g, 50 cm
1.mesec- 3500 g, 54,5 cm
2.mesec- 4010 g, 56,5 cm
3.mesec- 4440 g, 59 cm
3,5.mesec- 4670 g, 60 cm
4,5.mesec- 5000 g, 62 cm
6.mesec- 5900 g, 65 cm

user posted image   novopecena: Rene (10.04.2008) 3540g, 50 cm
1.mesec- 5270 g, 59 cm

3.mesec- 6910 g, 65 cm
5.mesec- 7700 g, 66 cm
6.mesec- 8310 g, 68 cm 

user posted image    SpeliG: Martina (11.04.2008) 3650g, 53 cm
1.mesec- 4700 g, 55 cm

2.mesec- 5570 g, 59 cm
3.mesec- 6400 g, 62 cm
4.mesec- 6700 g, 66 cm
5.mesec- 7400 g, 68 cm
6.mesec- 8000 g, 69 cm user posted image user posted image user posted image

user posted image    sky77: Brina (12.4.2008): 3750g, 53 cm
1.mesec- 4290 g, 54,5 cm
2.mesec- 5430 g, 58 cm
3,5.mesec- 6120 g, 60 cm 
4,5.mesec- 6600 g, 61 cm
5,5.mesec- 7000 g, 64 cm
6.mesec- 7100 g, 64 cm

user posted image    calena:  Tosja (14.04.2008) 3280g, 50 cm
1.mesec- 3760 g, 51 cm

1,5.mesec- 4220 g
2.mesec- 4925 g, 55 cm
3.mesec- 5910 g, 59 cm   

user posted image   Krista28: Nadja (15.04.2008) 3550g, 52 cm
 1.mesec- 4700 g, 57 cm
 2.mesec- 5350 g, 59 cm
 3.mesec- 6300 g, ?   cm
4.mesec- 7050 g, 66 cm
6.mesec- 8000 g, 67,5 cm

user posted image    scorpiogirl: Nal (15.4.2008): 2900g, 50 cm
1,5.mesec- 5000 g, 55 cm
3.mesec- 6460 g, 60 cm
4,5.mesec- 7420 g, 66 cm
5,5.mesec- 7480 g ? cm
6.mesec- 7750 g, 67 cm

user posted image   resnično srečna: Iza (15.4.2008):  3150g, 53 cm
1.mesec- 3970 g, 54 cm
2.mesec- 5400 g, 58,5 cm
3.mesec- 6370 g, 62,5 cm
4,5.mesec- 7350 g, 66,5 cm
6.mesev- 8490 g, 69 cm  

user posted image    Jo@n: Jakob ( 16.04.) 3870g, 55 cm
1.mesec- 4740 g, 56,5 cm
2.mesec- 6130 g, 62,5 cm
3,5.mesec- 7030 g, 66 cm
4,5.mesec- 7520 g, 68,5 cm
5.mesec- 7800 g, ? cm
6.mesec- 8450 g, 72 cm user posted image

user posted image    trnuljčica: Sven (16.4.2008) 2860g, 48 cm
1.mesec- 3520 g, 53 cm
2.mesec- 5015 g, 58,3 cm
3,5.mesec- 6270 g, 64,1 cm  
4,5.mesec- 6920 g, 65 cm
6.mesev- 7450 g, 68,2 cm

user posted image    misa79: Miha (16.4.2008) 3580g, 54 cm
1.mesec: 5125g, 59cm
2.mesec: 5750g, 60cm
3.mesec: 6410g,62cm
4.mesec: 6970g, 66cm
5.mesec- 7200g, 69 cm user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image   simvir: Tevž (17.04.2008) 3850g, 54 cm
1.mesec- 5100 g, 55,5 cm

2.mesec- 6150 g, 60,5 cm 
3.mesec- 6750 g, 63 cm
4,5.mesec- 7800 g, 66 cm
6.mesec- 8600 g, 69 cm  user posted image user posted image

user posted image   JABOLKO3: Jure (17.04.2008) 4750g, 58 cm
1.mesec- 5410 g, 59 cm

2.mesec- 6300 g, 65 cm
3,5.mesec- 7570 g, 67 cm
4,5.mesec- 8390 g, 68 cm
5.mesec- 8560 g, 70 cm
6.mesec- 9650 g, 72 cm 
user posted image

user posted image   bela vrtnica: Zara (19.4.2008) 3620 g, 51 cm
1.mesec- 4020 g, 56 cm
3.mesec- 5450 g, 62 cm
4,5.mesec- 7050 g, 65 cm
6.mesec- 7700 g, 70 cm   

user posted image   Malamalinca: Kaja (19.4.2008) 3230g, 50 cm
1.mesec- 3640 g, ? cm
4.mesec- 5500 g, 61 cm
5.mesec- 6110 g, 62,5 cm

user posted image   big mamma: Jernej (19.4.2008)  4210g, 56 cm
1.mesec- 5920 g, 59 cm
3,5.mesec- 8370 g, 65,5 cm
5.mesec- 9470 g, 68 cm

user posted image    malecka24: Nikolina (19.4.2008) 3380g, 50 cm
6.mesec- 7715 g, 67 cm

user posted image   MEDIKA26: Neža (21.4.2008) 3640g, 51,5 cm
1.mesec- 4350 g, 54,5 cm
2.mesec- 5550 g, 57 cm
3.mesec- 6410 g, 63,5 cm
4.mesec- 7140 g, 65 cm
5.mesec- 7550 g, 67 cm

user posted image   Tasyo: Lana ( 22.04.2008), 2980g, 50cm
1.mesec- 4200 g, 54 cm
2.mesec- 5220 g, 58 cm
3.mesec- 5910 g, 60 cm
5.mesec- 7100 g, 68 cm

user posted image   Lubici: Urs (22.4.2008): 3370g, 52 cm
1.mesec- 4420 g, 57 cm
2.mesec- 5470 g, 51 cm
3.mesec- 6470 g, 64 cm
4.mesec- 7270 g, 67 cm    

user posted image   Roberta69: Liam (24.04.2008), 3445g, 52 cm
1.mesec- 4750 g, 55 cm

2.mesec- 6000 g, 60 cm
4.mesec- 7500 g, 66 cm
5,5.mesec- 8000 g, 68 cm

user posted image    modrooka: Ema (25.04. 2008) 2690g, 51 cm
1.mesec- 3495 g, 55 cm
2.mesec- 5000 g, 60 cm 
3. mesec - 5990 g, 62 cm 
4. mesec - 6.850 g, 64 cm
5. mesec - 7620 g, 66 cm
6. mesecev - ? g, 70 cm

user posted image   u04111976: Tia (25.4.2008):4060 g, 53 cm
1.mesec- 5150 g, 58 cm
3.mesec- 6330 g, 66,5 cm
4,5.mesec- 7320 g, 68 cm
6.mesec- 8000 g, 70 cm

user posted image   SinskaT: Hana (26.4.2008): 3260g, 51 cm
1.mesec: 4600 g, 57 cm
2.mesec- 5400 g, 61 cm
3.mesec- 6420 g, 64 cm
5.mesec- 7030 g, 68 cm
6.mesec- 7540 g, 69 cm

user posted image   miny: Lana (29.4.2008): 4200g, 55cm
4,5.mesec- 8700 g, 68 cm

user posted image   darja33: Dominika (29.4.2008): 3930g, 53 cm
6.mesec- 10 kg, 76 cm

user posted image    pikica030407: Tia Zoja (05.05.2008):  3850g, 50 cm
3.teden- 4200 g, 54 cm

5.teden- 4650 g, 54,5 cm
2,5.mesec- 5470 g, 58,5 cm
4.mesec - 6025 g, 63 cm
5.mesec- 6480 g, 65 cm

user posted image   Srčekgirll: Vid (6.5.2008): 3410g, 50 cm
1.mesec- 4690 g, 55,5 cm
2.mesec- 5280 g, 57 cm
4.mesec- 6640 g, 63,5 cm

user posted image   vanomis: Rok (06.05.2008):  3680g, 53cm   
1.mesec- 4275 g, 56 cm
3.mesec- 5935 g, 63 cm
4.mesec- 6680 g, 67 cm

user posted image  

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
6.11.2008 15:13:03   
NaTaŠa*
user posted image

user posted image   Majček28: Brina (06.04.2008)

----->>>>> vse najboljše za 7.mesecev

user posted image   Srčekgirll: Vid (6.5.2008)

----->>>>> vse najboljše za 6.mesecev

user posted image   vanomis: Rok (06.05.2008)

----->>>>> vse najboljše za 6.mesecev

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
6.11.2008 15:33:13   
Majček28
no evo, zdej pa vse vem...sem 1h 22min porabila da sem na tekoče prišla....sej zdej se bo pa Brina zbudila in zvečer bo spet 10 novih strani user posted image

Skratka, dokler me alarem ne prekine:
HVALA VSEM ZA ČESTITKE in obenem tudi midva čestitava vsem obmesečnikom, vsem novim zobkom, vsem mamicam ki so paznovale,...

BIG MAMMA, pa kaj se ti mal hecaš al kaj.....pa sej se nisi v prst urezala, da bi samo flajšter pomagau, tole je lahko resno pa še nas zdej vse skrbi, tko da....če nočeš imet na vratu aprilčic, ki niso glih nasmejane se spokaj k rd.

Srečanje, sem seveda za, sem tudi prilagodljiva....bi se mi pa pasal nekje fullll znoret pa naplesat pa dret na stare komade, pa naskakat....kot ste opazile me čist razganja.....no, ker sem pa skromna, lahko pa tud kej druzga...Malinca pol pa midve produživa pa do jutra v enga diskača user posted image user posted image user posted image

Hujšanje, ah jaz dojim, ne smem hujšatuser posted image user posted image

Plavanje, namesto naju z Brino bosta zdaj Malinca in Kaja...upam da bo vse OK, ker tiste gospe nikakor ne dobim na telefon. Ketrin, a boš ti mal pomagala Malinci, če bo kakšen zaplet....smo mislim, da ga ne bo.
Jutri prideva pa tud midve na kofico po plavanju.

....hm, kaj še....težko je tkole obnovo napisat po 10h straneh....sej se bom še kaj spomnila pa bom sproti

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
6.11.2008 15:34:08   
Majček28
A ja, Nile čestitke za topija user posted image user posted image user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
6.11.2008 15:39:29   
Majček28
No mogoče še to:
GH in Brina....to je pa ena katastrofa....pišuka, za vsako žličko se moram borit, tko da kar živčna ratam. V hotelu smo bli prava atrakcija, še kelnarji sp prišli Brino zabavat, da se ja mal zamotila in čist po nesreč usta odpirala...če pa ni blo kelnarjev so bla pa tud stare nemke OK in Ja, ja, gut, gut....mislm, za znoret.
Pa kuril so k norci, je blo 25 stopinj, pa sva imela vse ugasnjeno pa na 0 dano, zrak suh k poper in Brina spet zabasan nos, pa čist suha usta, ampak pit pa ne in ne...niti po flaški niri po slamci, pa ne iz kozarčka...oh, tale otrok...ista bo kot sem bla jaz...je moja mami rekla, da sem se bala usta umazat user posted image  No, sve se rača sve se plača...zdej se bodo pa men živčki kravžlal user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Generacija Beta je prispela
Leto 2025 označuje začetek nove generacije. Preprosto povedano, generacija Beta zajema tiste, ki se bodo rodili med leto...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?