Lusa
|
Daša spi drugo rundo ,zato se malo oglašam.Sem že danes okoli hiše pucala ,pa me je dež dobil in zato lahko sedim na rr. alfabeta-sem opazila ,da si me pogrešala.Ampak zadnje čase nisem ravno razpoložena in se posledično tudi manj oglašam.Bo bolje in upam ,da bo kdaj sreča na moji strani. triš-me veseli ,da se je dokaj vredu izteklo z Žanom.V četrtek bom pa mislila na vaju! martinca-okna kot okna.Zunaj imamo rjava s polknami ,znotraj pa bela.bi ti poslikala ,pa mi pol tako dolgo vse dela ,da sploh pride na rr,ta postopek,...imam počasen računalnik ,ker je valda tak poln vsega... mala pikica-res je nimamo več tovornjakov In zdaj ko imamo še nova okna se niti avta ne sliši.Saj smo si zaslužili a ne?Ker ob takem hrupu živet!? anita-sem bila pridna ,ampak še me toliko dela čaka ,najbolj okoli hiše(ker je tako nametano in še sama ostanem tako ,d abo luštno)...HB da sem včeraj pokosila ,eno delo spet manj... sončnica-dobrodošla! celje srečanje-jaz bom se tik pred zdajci odločila ,ker ensotavno imam en kup problemov takšnih in drugačnih ,tako ,da upam ,ne bom prepozna ,če povem proti koncu... ..pa še to..novica dnava...danes so me klicali iz vrtca ,da se je en otrok izpisal in da lahko Daša začne z 8.12 vrtec ,ker dlje ne morejo čakat z rezervacijo.Sem tako srečna,ker sem se res presekirala glede tega...edino bo pa z večjimi v skupini ,tako ,d abo najmlajša ...oh naša dašica ,mi je rpav hudo ,ampak vem ,d aji ne bo nič hudega... ...nekaj sem še sigurno hotela npaisat ,pa se ne spomnim ,je bilo vsega preveč napisanega ,saj sem ostala na 140-ti strani....
|