|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November IVF/ICSI
6.11.2008 12:36:29   
jazzz27
A katera ve, če Reš vrne telefonski klic?

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
6.11.2008 12:37:42   
mami 26
eno zprašanje mogoče ni pravšnje ampak jaz nikjer ne najdem odgovara VE ste pa itak strokovnjakinke za vse!!!
gre pa tako:
z mojimuser posted image sva šla v postopke zgolj zaradi njegovih plavalčkov ker so dohtarji ugotovilai da glih niso kot naš "martin strel" ampak leni in pa zlepljeni
probala sva že vse tablete od A do ž pa ne pomaga nič kaj naj še poskusim.. ker imam samo še dva postopka???
hvala

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
6.11.2008 12:44:09   
mojsonček
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

A katera ve, če Reš vrne telefonski klic?

JAZZZ, men ga je še vsakič... mal počak mogoč ma lih gužvo

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
6.11.2008 12:50:24   
jazzz27
hvala mojsonček...sicer je že več kot eno uro...ah saj sedaj je že mimo, je bla trenutna kriza....čist mal oksidiranih krvavih delcev, po julanju. Ni več nič. Očitno se samo čisti s pomočjo prometrija.

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
6.11.2008 12:59:59   
gigi1
Jazzy pokliči ga še 1x. Poglej kaj je anci banci napisala na prejšnji strani. Ista zgodba kot pri tebi in ji je rekel, da ni nič hudega in povečaj dozo prometerijuma.

Kruce super, da ste se zmenili user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
6.11.2008 13:00:32   
mojsonček
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

hvala mojsonček...sicer je že več kot eno uro...ah saj sedaj je že mimo, je bla trenutna kriza....čist mal oksidiranih krvavih delcev, po julanju. Ni več nič. Očitno se samo čisti s pomočjo prometrija.

sej veš... preden pridrajsa iz postojne... pa pol itak takoj navali folk... še nisem bla tam, da ni blo gužve...
tut jst sm mela take težave... sicer na srečo brez kakršnih koli krvavitev, le rjav izcedek 3 dni in krči tam spodaj sam te mam še zdaj občasno...
jst sm mela v 6. tednu celo poplavo krvi v maternici, moja G je bla zelo pesimistična... ata je reku narava bo svoje nardila, niti prometriuma mi ni povečal z 2 na tri tbl. očitno ker ni blo sveže krvi... po 14 dne se je hematom precej zmanjšal sem pa še vedno v rizični skupini, čeprav pikica raste in srček lepo utripa... eh...tole čakanje je najbolj zaj.... pa ta negotovost... men je res s tem najtežje živet... pa se bodrim in upam na najboljši možen razplet in seveda tako želim tudi vsem ostalim, ki ne morejo uživat v nosečnosti od samega začetka...se ne damo, aneuser posted image

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
6.11.2008 13:05:55   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: mami 26

eno zprašanje mogoče ni pravšnje ampak jaz nikjer ne najdem odgovara VE ste pa itak strokovnjakinke za vse!!!
gre pa tako:
z mojimuser posted image sva šla v postopke zgolj zaradi njegovih plavalčkov ker so dohtarji ugotovilai da glih niso kot naš "martin strel" ampak leni in pa zlepljeni
probala sva že vse tablete od A do ž pa ne pomaga nič kaj naj še poskusim.. ker imam samo še dva postopka???
hvala

Mami za plavalčke se priporoča vitamin E, C, selen, cink in omega 3 (vse skupaj vsebujejo kapsule fidiprotekt - doboš v lekarnah, lahko tudi posebej Evitol, selen in zink od Nordpharm...etc), koencim Q10, folna kislina, peruanska Maca (dobis v lekarnah v Italiji, eno različico, ki vsebuje tudi l-arginin ti lahko zdrihta naša Gretka).

Vse našteto naj jemlje 3 mesece. Čeprav ti nimaš težav lahko tudi ti vse to jemlješ.

Nasveti za moške so tudi napisani zgoraj na začetku upajmo skupaj v napotkih za IVF

link http://www.ringaraja.net/forum/forumid_144/p_/tmode_1/smode_1/tt.htm

Srečno.

(odgovor članu mami 26)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
6.11.2008 13:10:08   
mami 26
gigi1 hvala ampak skoraj vse našteto smo probali pa nič vsak postopek se nekaj naučim in poizvedujem ampak nič ne pomaga..user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
6.11.2008 13:10:16   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Punce, sploh ne vem kaj naj rečem .... ker ni še nobena sporočila, bom kar jaz.
naša Dajamaja je izgubila svojega miška user posted image srček ne utripa več user posted image user posted image user posted image
mene je čist sesulo, si ne predtavljam, kaj mora ona spet prestajat. Res ni fer! Ne vem, kako se narava lahko z enimi in istimi tako poigrava. Kako je lažje minus gledat, kot it še enkrat čez to ... user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ggroza ,ne vem kaj naj rečem kot do da mi je resnično žal da morašš to prestajati

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
6.11.2008 13:14:54   
sonček33
Objavljam novičko:

Naša tanartabol Primorka (ne bit ostel užaljene, larči,a prov?) Netka, pelje domov
       dva mulčka. Enomorulo pa eno blastocisto.
        Vsem se ful lepo zahvaljuje za pestke in pravi da jih glih ene tolko še rabi v naslednjih 14 dneh.

Pravi, da gre kalamare jest v posteljo.
        zamrznjenčkov pa nima, ker kot pravi, bodo štirje otroci dovolj za to življenje.

Bravo Netka!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
6.11.2008 13:31:14   
jazzz27
Bravo Netka!!user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
6.11.2008 13:54:07   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Objavljam novičko:

Naša tanartabol Primorka (ne bit ostel užaljene, larči,a prov?) Netka, pelje domov
       Vsem se ful lepo zahvaljuje za pestke in pravi da jih glih ene tolko še rabi v naslednjih 14 dneh.

zamrznjenčkov pa nima, ker kot pravi, bodo štirje otroci dovolj za to življenje.

Bravo Netka!

O, Sonček, končno lepa novička! user posted image  Vesela sem, da si poskrbela ti, ker imam jaz zlo neprijetne delovne dneve, beri vse gre narobe.user posted image

Bravo Netkič, se strinjam štiri otroke+ dva psa + moža + št. druge udomačene zverine, ki ji ti že imaš, je definitivno dovolj!user posted image user posted image user posted image  Naj ti kalamari teknejo, lepo se crtajte in čakam s tabo na plus...se pa strinjam, da november naredi najboljše otroke, user posted image  poglej naju, posrečena izdelka narave! user posted image
Navijam, navijamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in ne pozabi strogo počivat nekaj dni, lahka zdrava hrana, nič dima,piva, nič stresa, tvoj naj te masira, otroci strežejouser posted image
Lubčkauser posted image user posted image user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
6.11.2008 14:54:32   
mismis
Dan, ko gledam tele slabe novičke, me kar prime, da bi se odjavila do jutrišnjega dne...

Dajamaja, user posted image user posted image  kako grozna novička, to je še slabše kot minus na testu. Drži se mi, nekoč tudi za nas posije sonce.

Wp, tudi zate mi je hudo in za prihod tvoje user posted image . Tudi ti se drži, naslednjič ma da uspe

Netka, bravo za dva borca...user posted image user posted image user posted image

Ajsi, JUPI za dobre rezultate in pobča user posted image

Žižek, evo sem tukaj, sem pa na polno zaposlena v službi, doma s kužonom, pa še pripravljam se na jutrišnji žur user posted image , ne moreš verjeti sem včeraj celo pecivo peklauser posted image . Vmes med pavzami, pa še mojega lovim user posted image .

Pikovit, vidim da me pogrešaš, me sem bizi, dobro zrihtajta na polikliniki, naslednji teden bi pa res lahko kakšen hajni padel za svobodo, tam bolj proti večeruuser posted image

Lara, upam da tudi tvoji neprijetni dnevi čimprej minejouser posted image

Daisy, dobro si tole izračunala, torej naslednji teden se že uvrstiš med trepetalke user posted image

Kruce fiks, dobro sta to zrihtala, mogoče bomo ja januarja skupaj trepetali

Mlinčko Family, kako ste vi4, kaj vam kaj dogaja, je mamica pridna? Je očija nehal boleti zob?

Blanči, a tako se ti že spogleduješ z modrimi očmi user posted image

Tina, upam da ne bo potrebno prekiniti postopka, če se ne motim si se že tako težko spravila vanj, sedaj pa še tole Sr@nje. Mislim, ali res ne bo konec tega matranja za nasuser posted image

Toliko zaenkrat, grem delati user posted image , se pa javim zvečer, če ne bom preveč pozna iz user posted image  šole. Vsem pa želim prav lep dan

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
6.11.2008 15:06:00   
sapi
dajamaja ne vem kaj naj ti rečem v tolažbo ... solze mi lijejo po licih user posted image ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
6.11.2008 15:18:00   
sabsa
Dajamaja in WP user posted image user posted image user posted image ! Držita se punci!

Sporočam, da je user posted image  utripal. Dete je veliko 10 mm in je zaenkrat vse ok.

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
6.11.2008 15:22:54   
lučka 25
WP, žal mi je. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Vzemi si čas in naberi novih moči. Ko boš lahko zopet prišla na RR, pa te bomo me čakale z odprtimi rokami.

lara, bodi dobro tudi ti. user posted image

Daisy, a potem je ata Reš rekel, da si brzinska? Bravo.user posted image

Tina, upam da se dobro izteče. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Reby, upam da hitro prideš do Menogona. Upam, da ti bo Daisy lahko pomagala z detektivskimi nasveti. Ona je imela enako težavo pred parimi tedni. A ha, sem že videla da si ga izledila v Avstriji. Super.

Pikovitek, hvala za pozdrave od Murkota. user posted image

Dajamaja user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   Nimam besed....

Kruce Fiks, super, da ste se tako zmenili. V postopku pa naj gre vse po planu in vmesni rezultat naj bo user posted image , cilj pa user posted image  ali user posted image  user posted image .

Netka, bravo za user posted image  user posted image . Naslednjih 14 dni pa bomo stiskale pesti. user posted image  user posted image

Shuka, komaj čakam lepih novičk, ki nam jih bošsporočila. Me firbec matra kako sta opravila na 3D UZ.

mismis, tud mene kar zvija ko berem vse te novice. Danes se bomo res kar vse odklopile,  bolj držale v ozadju, ker si ne želimo več slabih novic.

zarja, kako si? Delavno?

gigi, kako kaj otroci?

Menepa  skoz nekaj špika, predvsem na levi strani. Me je pa strah, ker čutim krče v nožnici. Mislim, da to ni prav spodbudno. user posted image

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
6.11.2008 15:23:38   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: sabsa

Sporočam, da je user posted image  utripal. Dete je veliko 10 mm in je zaenkrat vse ok.

Super, ena lepa novica. Bravo in še naprej lepo user posted image . user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
6.11.2008 15:24:25   
arneja
Dajamaja, punca naša, tako zelo mi je žal. Enkrat je Pikovit rekla, da se punce tu gor menjavajo, ona pa ostaja in ostaja, in me je čisto potrlo. Ker sem ena izmed takšnih punc. Potem je pa tebi uspelo, in sem si rekla, ni res, tudi me, ki se nam zdi, da ostajamo in ostajamo, bomo nekoč uspele. In bomo, Dajamaja. Vem, da danes ne verjameš v to, ampak drži. Boš videla user posted image .

WP, jaz stiskam pestke, da te vse skupaj samo heca in da je ena pikica ostala user posted image .

Tina, upam, da foliklčki zrastejo in boste speljali postopek do konca. Jajčka in pivo, saj veš user posted image .

Netka, super za blastocistko in morulco. Torej bosta dve punčki user posted image ?

Dejzi, ti pa že skoraj pri punkciji user posted image ? Tokrat pa bo, ko ne bodo nobeni Hrvati zraven strašili user posted image .

Blanč
, kje ti slikce najdeš user posted image ?

Je pa res danes črni četrtek. Kot pred časom naš črni petek. Ki smo ga vse takratne trepetalke zdaj že pozabile. In imamo glavo spet dvignjeno, ni res, Pija user posted image ?

Pozdravčke vsem ostalim user posted image .

< Sporočilo je popravil arneja -- 6.11.2008 15:27:08 >

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
6.11.2008 15:25:46   
bambi75
Par dni me ni , pa pogledam na RR pa doživim šok.

Dajamaja, tudi jaz ne vem kaj naj ti rečem. Lahko te le user posted image  in user posted image  s teboj.

A WP pri tebi je že tudi konec. user posted image

Nič grem pogledat, če je bilo tudi kaj lepih novic.

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
6.11.2008 15:27:29   
bambi75
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

IZVIRNO SPOROČILO: sabsa

Super, ena lepa novica. Bravo in še naprej lepo user posted image . user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Čestitam tudi jaz. user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
6.11.2008 15:28:38   
bambi75
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Objavljam novičko:

Bravo Netka!

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
6.11.2008 15:32:04   
jazzz27
sabsa...super za user posted image , čestitam in 10 mm ste že veliki, iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image !!

WP, poročaj kako je šlo na krvnem!! Mislim nate!user posted image

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
6.11.2008 15:33:40   
sonček33
sabsa - vesela sem zate!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
6.11.2008 15:47:25   
gigi1
Mami a maco sta tudi probala. Moj je pil le fidiprotect in Maco in je imel veliko bolj kvalitetno spermo.

Netkič moj superca in čestitke tudi tukaj user posted image  user posted image  user posted image

Sabsa čestitke za srčka, zdaj pa uživaj in naj bo lepa in mirna nosečnost user posted image  user posted image  user posted image

Miška a pekla si? Madonca kaj se s tabo dogaja srce? Se pripravljaš na materinstvo? Kaj pa če nas boš presenetila z veselo novičko user posted image  user posted image

Lučka tudi jaz se danes zelo čudno počutim. Verjetno je psiha. Ne daj se srce. Glavo gor in pozitivno naprej. Danes je težek dan in me trepetalke smo verjetno še bolj občutljive na slabe novice. Pazi na svoji pikici in ne bit tako žalostna (saj vem user posted image , tudi jaz si ne morem kaj dosti pomagat).

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
6.11.2008 15:55:13   
gigi1
Arneja tudi jaz sem se danes spomnila črnega petka user posted image . Kako mi je hudo za vsako od nas, ko tole preživlja.

Pija kako si mi ti? Je hrbet kaj bolje?

Larica upam, da se ti tole v službi zrihta. Jaz sem danes kar doma ostala.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......