mismis
|
Dan, ko gledam tele slabe novičke, me kar prime, da bi se odjavila do jutrišnjega dne... Dajamaja, kako grozna novička, to je še slabše kot minus na testu. Drži se mi, nekoč tudi za nas posije sonce. Wp, tudi zate mi je hudo in za prihod tvoje . Tudi ti se drži, naslednjič ma da uspe Netka, bravo za dva borca... Ajsi, JUPI za dobre rezultate in pobča Žižek, evo sem tukaj, sem pa na polno zaposlena v službi, doma s kužonom, pa še pripravljam se na jutrišnji žur , ne moreš verjeti sem včeraj celo pecivo pekla . Vmes med pavzami, pa še mojega lovim . Pikovit, vidim da me pogrešaš, me sem bizi, dobro zrihtajta na polikliniki, naslednji teden bi pa res lahko kakšen hajni padel za svobodo, tam bolj proti večeru Lara, upam da tudi tvoji neprijetni dnevi čimprej minejo Daisy, dobro si tole izračunala, torej naslednji teden se že uvrstiš med trepetalke Kruce fiks, dobro sta to zrihtala, mogoče bomo ja januarja skupaj trepetali Mlinčko Family, kako ste vi4, kaj vam kaj dogaja, je mamica pridna? Je očija nehal boleti zob? Blanči, a tako se ti že spogleduješ z modrimi očmi Tina, upam da ne bo potrebno prekiniti postopka, če se ne motim si se že tako težko spravila vanj, sedaj pa še tole Sr@nje. Mislim, ali res ne bo konec tega matranja za nas Toliko zaenkrat, grem delati , se pa javim zvečer, če ne bom preveč pozna iz šole. Vsem pa želim prav lep dan