|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November IVF/ICSI
5.11.2008 23:26:32   
Shuka
Kajšica - no me veseli, da te je čokoladko zvabil na planouser posted image user posted image user posted image mal stimulacije predno tvoj ne pride ne škodi user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
5.11.2008 23:30:27   
pika.po
Sem vas pršla še malo pokukat, preden grem v pančevo user posted image

Stopka je padla, sem šla kar na GK, nisem nič doma coprala user posted image , čeprou sem coprnica user posted image

Uf pa hvala za takole hudo stimulacijo, ni čudno da so folikli hitro rasli user posted image
Navijam za vse jutrijšne akterke user posted image user posted image user posted image

Tina1 naj ti folikli pridno rastejo. Ma da se jutri pokaže rezultat za odlično pet user posted image user posted image user posted image  Pa kakšen pirček še spij user posted image

Netka naj te tvoji otročki pričakajo v lepem številu. Dva  k tebi na toplo, ostali v frižider user posted image

Shuka in Sabsa lepo pozdravta svoje male user posted image user posted image !

Ajsi user posted image user posted image user posted image  Super, da vse štima!

WP  ne obupaj. So ti že punce povedale, da je lahko veliko razlogov za krvavitev. Stiskam pestke, da je vse v najlepšem redu!user posted image user posted image user posted image

Vsem ostalim dečvam pa želim eno lepo in lahko nočko!
Face ste pupe moje!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
5.11.2008 23:33:46   
pika.po
Želvica kje si se pa t danes na UZ skrivala? A si bla ful zgodnja?

Bravo za rezultat. Še malo pa stopka pade!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
6.11.2008 4:31:29   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Tina1 dans ga še malo s pivom zalivaj.....jutri pa naj bo čimveč foliklov.

Netka draga otročki te čakajo. Saj veš, več vas je lepše je. Naj se trdno primeta in počakata na poletje.

Shuki moj jutri pa le dobro poglej, a bo spiderman ali baletka...... 
Sabsa ti pa lepo pozdravi srčka.
 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

malo navijanja za danes, punce user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
6.11.2008 4:35:49   
ledenka
pa lepo se imejte, grem jaz malo v deželo piva... samo tokrat bom na vodi user posted image  tud brezalko pir mi smrdi, kam smo prišli user posted image  pa pridne bit in lepe slike limat, to predvsem zate velja, pikovitka user posted image  da ne bojo folikli popokali.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
6.11.2008 5:49:39   
Tina1
Dobro jutro zaspanke in zaspanci.

Vam postrežem z eno user posted image , vam kljub dežju želim v vaših srčkih velikouser posted image .

Zdej se grem pa pripravt pa na uz.
Se javim, ko pridem nazaj.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
6.11.2008 6:22:13   
lučka 25
Dobro jutro.

Tina, hvala za kavico, pa dobro opravi na UZ.

ledenka, uživaj v deželi piva, pa žal boš sedaj bolj na vodi, ga bo pa več za nas ostalo.user posted image  Pa super za fantka.

Kajsica, še malo, še malo. Jaz sem že kupila vso potrebno zalogo, če bodo potresni sunki tako hudi, da bomo morali bivakirat.user posted image

gigi, jaz sem že dobro. Jaz res pravim, da coca cola in bobi palčke pomagata proti driski (in bruhanju). Sem kot nova.user posted image  Mene otroka ubogata, pa tebe?

pika.po samo da je stopka padla. A ne kljub temu, da smo take coprnice, glih vsega pa ne znamo zasoprat.user posted image

Shuka, potem pa čakam na popoldansko novico. Da vidim kaj bst imela.user posted image

miška, ja fotostimulacija je dobra, če so pa na njej mnjami fantje pa še posebej. Ampak od pikovitke Murko je bil pa tud seksi no.user posted image  user posted image  user posted image

Punce in fanta, lep dan vama želim, pa naj bodo danes same lepe novice. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
6.11.2008 6:51:31   
DaisyE
Najprej navijam z modificirano zarjino verzijo:

Tina1 ..... čimveč foliklov.

Netka draga otročki te čakajo. Saj veš, več vas je lepše je. Naj se trdno primeta in počakata na poletje.

Shuki le dobro poglej, a bo spiderman ali baletka...... 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj ko smo to opravili, naj vas pa na hitro in veselo pozdravim
user posted image user posted image user posted image
preden se mi šiht začne in mi sodelavka čez ramo špega. user posted image user posted image user posted image
Važna sem kot ne vem kaj user posted image
Reško mi je rekel, da sem hitra. Reku je, da se znam zelo hitro slečt in oblečt. user posted image Kaj takega!? Mislim, da mi lepše pohvale ne bi mogu dat. user posted image user posted image user posted image  Zdaj bom pa cel dan čisto naduvana okol hodila.
Lep dan vsem, pa same lepe novičke, da slišimo.

< Sporočilo je popravil DaisyE -- 6.11.2008 6:52:31 >

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
6.11.2008 7:45:18   
Grethy
Bravo Dejzika ... carica si ... spet si sodelavko scat pelala, tko na hitro si nam natresla navijaškodobrojuterski pozdravček ... kontriš, kontriš user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
6.11.2008 7:53:32   
miska73
WomanPolice  me je pooblastila, da vam sporočim, da je definitivno dobila menstro in da je nekaj dni ne bo gor na rr, ker rabi mal časa, da preboli.

WP drži se.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
6.11.2008 7:55:48   
sonček33
WP - user posted image user posted image user posted image Žal mi je. OBjem zate.

Današnje akterke - dobro opravite!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
6.11.2008 7:57:32   
lara light
Ene letijo z letali, ene brezuser posted image ...bravo Daisy, atov kompliment več kot le nekaj veljauser posted image , naj te drži do konca postopkauser posted image

Tina hvala za kavico!user posted image
Punce, Netka, držim pestiuser posted image user posted image
Shukica fajn opravi!user posted image
Lučka, fajn bodi tudi ti.user posted image

Lep dan!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
6.11.2008 7:58:58   
lara light
WP, žal mi je tudi meni, drži se in čimprej z novimi plani naprej.user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 1188
6.11.2008 8:00:29   
lana08
WP user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1189
6.11.2008 8:02:44   
sapi
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Tina1 dans ga še malo s pivom zalivaj.....jutri pa naj bo čimveč foliklov.

Shuki moj jutri pa le dobro poglej, a bo spiderman ali baletka...... 

malo navijanja za danes, punce user posted image user posted image user posted image

Navijam s polno močjo, čeprav nisem veliko pri vas user posted image user posted image ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
6.11.2008 8:03:34   
sapi
WP drži se ....

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
6.11.2008 8:22:21   
Grethy
... eh eh eh ...

ampak

tale naša pesimistka WP še sama ne ve kakšna borka je ...

in jaz jo vidim, kot zapeljivo mamico, tam na tistem hribčku, mislim da bosta dva, vse ji je nekaj na dva ... ima dva mala mucka in enega kužona imajo pri hiši, ki je pravi hecko, ko je prijurišal okol vogala sem misla najprej da je ovčka ... tam je tako lušno in manjka samo še par otročkov, ki bodo kmalu kmalu spremenili podobo okolice in prinesli en kup veselja in vedrine ... predvsem pa srečno starševstvo naši WP-jki in njenemu WP-jčku ...

Glavo gor in po otročke v LJ ????!!!!!

Datum naj dajo in pol gaaaaaaaaaaaaaassssssssssss ....

Lupčka tebi in tvojemu, pa počohaj mi mačkončka in tisto ovco od kužona

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
6.11.2008 8:34:53   
Tina1
Jz mam pa bolj slabe novice iz uz.
Dons je sicer 5jajc (u tork 3), ampak so še majhni 6,9,9,10,10 (u tork 5,8,8).
Vzel so mi kri za estradiol, ob 11uri moram nazaj da vidmo kakšen bo rezultat, pol se bo pa Drobnič odloču al bomo prekinel postopek, al pa nadaljeval.
Pa tko sm bla veselauser posted image  k jih je naštevo, isti moment pa sem skor user posted image  k je reku da je možnost da postopek prekinejo.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
6.11.2008 8:39:51   
Goldy
Gretka - jutroooo - no sej ostalim tutuser posted image , nič nina nana?

WP - drži se, pa eno user posted image

Tina1 - a kaj takšnega je tudi moče, da prekinejo postopek?, meni so tudi počasi rastli v tem postopku, pa malo jih je bilo, pa je bilo uspešno user posted image , sem se pa res v pivo in jajce vrgla tiste dni

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
6.11.2008 8:48:34   
jazzz27
Jutro!!

WP se čist podpišem pod Grethy. user posted image user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
6.11.2008 9:07:12   
mojsonček
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Men je recimo tale čokoladica všeč
user posted image

ŠUKI si mi kr jutro polepšala s temule komadom! I like čoklid!!!!

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
6.11.2008 9:09:31   
gigi1
WP drži se user posted image user posted image user posted image

Tina pismu...nisem še slišala za to user posted image  Upam, da se vse dobro izteče user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
6.11.2008 9:10:24   
gigi1
Dobro jutro punce.
Dan se je slabo začeluser posted image  upam, da se na bolje obrne.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
6.11.2008 9:12:46   
Reby
user posted image  Točno to, se je zgodilo, da nimajo Menogona na zalogi na Fernetičih, zdej me je zapisala in me pokliče, ko ga dobijo. Ne vem, ali naj prekličem še lekarne po Trstu? A ima mogoče katera kakšno škatlico za prodat. Malo sem gledala tudi po internetu, da bi kupila tablete v tujini, upam, da jih najdem. Našla sem ene, vendar je 10 škatel skupaj. Bom vidla, mogoče jih naročim, pa jih potem prodam naprej...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
6.11.2008 9:19:01   
mateja_goljev
dobro jutro punce.

Wp user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . V tretje gre rado. Sem že pozabla če ma kaj zamrzjenčkov.

Ja ta deževen dan. Sem mislna da bom mogla zjutri v ljubljano,ko sm se zbudila, so me jajčniki bolel ko svi.. pa trebuh sm mela napet, ampak se je mal umiril vse skupaj. Pomoje mi že mal user posted image primanjkuje, hahahhahha.

Tina, ko sm bla jest na UZ tazadnjič je bla ena punca pred mano k je Tom TOm reku da ji ful počas rastejo in da jih je malo, pa da ne sme obupat, je reku da včas ker od dohtarjev kr obupa, pa je reku da ni dobr. Tko da prosi če lahko podaljšata mrbit bo pa kaj bolje.

Netka fajn grej!!!!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......