|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 II. del
5.11.2008 21:53:41   
Isabellabina
Čer

Jabček---no končno si tudi ti dočakala prve obrate Jurčka.Zdej pa le povej tisti mamki da se je začel obračati kljub temu da se še vedno dojita!!!!!Saj veš o čem govorimuser posted image pa
user posted image za prvi zobek

Ja danes pa je zatišje tule gor in verjetno ne bom jutri imela prevelikega dela z branjem.

Naši otroci že spijo,Jakob je zaspal kar pri tavelki pupi in ga je MM ravno odnesel u svojo posteljo.

Ja jaz bom pa tudi šla saj ni nobene da bi čvekala

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
5.11.2008 21:55:48   
Isabellabina
Ops sem se zmotila ,nekaj čvekic je pa le logiranih.No kaj boste kaj povedale al bomo ena drugo čakale katera bo kaj napisalauser posted image

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
5.11.2008 22:00:28   
Krista28
Živjo,

Čez dan sem ravno na vsake toliko poškilila....Nadja je imela 39 vročine, teklo ji je iz noska in oči, reva je bila čist fuč, pa par stvari za uredit, potem pa sem šla že po Kristjana, pa sva se s traktorjem igrala...bale delala, tepih v dnevni je bil pa travnikuser posted image user posted image , pa kosilo, pa telovadba in eto....mala dva damo spat, pa je konec dneva...smo mel za kosilo gratinirane testenine, pa pečenga piščanca...Zunaj je bil dons lep dan, pa mi je blo kar žal, da nisva šle ven....Dajem ji svečke, no pa je prej imela38,5 vročine....Če jutri ne bo boljš, se greva pokazat....je pa nosek že veliko boljši, učki so pa že ok...

hm..kaj sm že mislilauser posted image ...sem po malem brala pa pozabila...aja novopečena....se vid da si boljš, si takoj bolj zgovornauser posted image . A mali pa kar šiba s hojco...ja norc...jst jo imam kar šće pri sestri v kleti...je Kristjan ni maral, pa je sploh nism mislila aktivirat...mogoča pa ...

user posted image user posted image Juretu za obračanje...

Joan, pa da ne boš ti zdaj obupala z dieto.....saj te bomo bodrile..je pa men tud težko se čisto predvidenih jedilnikov držat...

Scorpio...mi je tista ful luštna, ko ste kar na travi na tleh, pa tak čuvaj zraven...pa je uvedeven...se ni na dekico zleknu...

Srečanje...jaz pa še nobene od teh predstav nisem gledala...

Upam da bomo imeli mirno noč. Isto želim tudi vam..

Nočko..

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

Neposredna povezava do sporočila: 3753
5.11.2008 22:00:35   
Srčekgirll
Ahoj!
No, pa se vam spet mal javljam, da vidm kako ste. Vidm, da pridno čvekcate. Lepo! Kako kaj vaši bebiji? Moj Vid je finu fajn. Poleg tega, da ma 2 zobka, raste k kopriva, pridno papca - vse (več al manj), za zaspat zvečer mamo včash mal probleme (drgač ni panike), vedno je na smejan (joka zlo mal, včash  sam k je treba zaspat), drgač je pa živ k živo srebro, če bi znal hodit, bi mi že ušeluser posted image in je pravi šarmer.user posted image
Tko tako mamo pr nas.

Lepo se mejte, pa se še kej oglasm k bo kej nouga al pa tko mal sprot.user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

Neposredna povezava do sporočila: 3754
5.11.2008 22:12:51   
Isabellabina
Hja zdej bom pa jaz mal zlobna ,ampak sem brala predloge za srečanje,pa mi nekako ne sede pohajkovanje po Ljubljani in razgledovanje po štantih.No jaz nisem za te zadeve na splošno ne.Miren lokal z pridušeno glasbo ---ja to pa jauser posted image ,pa lahek čvek in malo hrane pol pa domu.Če pa pomislm ,da bo še kakšen - zunaj pa sploh ne brrrrrr,me že zdajle strese če se spomnim da bi v mrazu hodila okrog.Ja sem bolj staromodne sorte,pa ne zamertuser posted image user posted image ,pa pomislte kolk bi ble skupi ,če bi pohajale od štanta do štanta.Ena drugo bi lovileuser posted image ,no sej vem dani še nič dorečenega sam gledam na to kot pozitivno in negativno--tehtam--me razumete?

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
5.11.2008 22:19:17   
simvir
Tudi jaz malo preverjam kaj ste napisale, MM je še zunaj.

Jabolko super za obrate in prvi zobek, ki je začel že v Zubovičih nagajatuser posted image .

Joan a že spite? Mislim nočno rundouser posted image . Upam, da zobek čimprej pokuka ven, našega so tudi tile zgornji ful matrali. Eden je sedaj že cel zunaj, drugi pa je samo pokukal, zdaj pa kar mirujeuser posted image .

Lepa posadka glede izleta v NM bom še videla. Bi bila kar dolgp za čakat po mojem. Sicer imam bolj dalnjo žlahto dol, sam so dop v službah in se ne morem še pri njih ustavit. Pa kdaj drugič.
Kdaj boš že jutri v Lj, no saj še nisem čisto sigurna da bom jutri tam, se še menim z eno da se dobiva.

Krista upam, da bo Nadja jutri že bolje, če pa ne pa res najbolje da se pokažeta dr-ju. Ker vročino je imla kar visoko. A K. tudi obožuje traktorje? Nejc je ves srečen če kakšnega rine po tlehuser posted image  .

Ko sem tole pisala je bil že en alarm, bolje da grem kar spat, morda bo že ponoči prej omenjeni zobek nadaljeval svoj pohod.

Neposredna povezava do sporočila: 3756
5.11.2008 22:21:57   
NiLe
Čer!

Preden mrknem in se zadekam, se še malo javim oz. pokomentiram.

Jabčekuser posted image user posted image user posted image za zobek in obrate.

Big mamma; glej, da RESNO vzameš naša opozorila in da se greš čim prej pokazat dr.ju. Obljubiš???

Scorpio: luštne fotke
..
Srečanje: sem za predstavo JAMSKI ČLOVEK - v mesecu novembru je 18.11., za december pa še ni urnika. Pa štanti in biljard. Jeeee!

Posadka; super za srečanje z dolenjskimi čvekami. Upam, da se jutri vidimo ... zakaj upam?? Ker me je MM okužil in me daje grlobol in nisem čist taprava ... če se mi jutri stanje poslabša, se bom raje doma vahtala, da ne okužim kakšnega bejbija ali mamico. Pa dobro opravi pri foniatru!

Joan; a se je princ zbudil iz popoldanskega dremeža??

Ej, Majček, si pa faca, da se takole javiš in nam delaš skomine user posted image user posted image

Madona, mam slab spomin ... pudabla, kaj še komentirat user posted image user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

Neposredna povezava do sporočila: 3757
5.11.2008 22:26:04   
NiLe
No, še tole:

vsem trpečim user posted image , ki jih matrajo zobki, vročina in druge nevšečnosti: čim manj bolečin in da ne bo prehuda noč.

Mirno in prijetno nočko user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
5.11.2008 22:29:08   
Isabellabina
Nič lepo čvekajte dalje jaz grem u mižule

Mirno noč

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
5.11.2008 22:47:51   
Jo@n
Dolgujem še nocojšnje poročilo:
Mali princ je spal popoldansko kitico od 18-22h (odokativno), ko sva ga že hotela preoblečt v spanju bolj prijazno pižamo in plenico. Pa se je tik pred tem s huronskim jokom zbudil sam, nekaj časa z zaprtimi očmi tulil, pa ni nič pomagalo, potem pa le počasi prišel k sebi. Po večerni toaleti je zmazal še koruzno kašico, joškomat in flaša pa sta dobila košarico. Vročine nima (35.5 stopinjuser posted image ) mu tudi nisem hotela nič dat proti bolečinam.

Po nekajminutnem zvijanju pod kovtrom in mojem prižiganju zvezdice je omagal. Upam da do jutra.user posted image

Zdaj bom pa še jaz.

Nočko!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
5.11.2008 23:11:39   
dojenček223
user posted image kaj delate, jest imam štiri otroke 3 punčke in enga sinčka,
aprilčica je moja srcica maja, zdaj ima 17 kil je pravi debelušček,
zna že hodituser posted image

smo že štirje :-)

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
6.11.2008 7:37:11   
pikica030407
Dobro jutro vsem skupaj, se spet javljam po dolgem času.
Prvo da vampostrežem s user posted image  ali čajim kar po izpiri kaj katera pije.

Tud jaz sem pred par dnevi obrnila nov list sem za eno leto starejša. Vse škorpijonke ki ste imele ali še imaste vse NAJ, NAJ.

Včeraj je moja pupika imela 6.mesecev sploh ne vem kam čas beži, cepljenje smo prestali čeprav z jokom, bogica samo da je vse vredu prestala.

Zobka še nima nobenega, čeprav ima spodaj že dve čtici ampak bela biserčka pa od nikoder user posted image  upam da prideta ven čimprej. Ponoči se je spet zbudila ob 1 zdaj se že dva meseca ponoci prebuja pa ne vem zakaj, hvala bogu da je z dudo zadovolna ko ji dam in se potolaži.

Nič moram it se je že zbudila lepo bodite
papa

(odgovor članu dojenček223)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
6.11.2008 7:46:34   
Jo@n
Pikica, vse najboljše, pa hvala za kofetek!
Dojenček, dobrodošla med nami, le večkrat se nam pridružiuser posted image .

Mi smo pa že od pol 7h pokonci, pa ena tankanje je bilo ob treh zjutraj. Če prav pomislim, je pa še dolgo spal, glede na to da je to dobrih 12 ur. Le meni manjka kakšna urca. Bo treba hodit prej spat.

Glede na današnje vreme bomo pa kar cel dan noter, saj se mi z vozkom in marelo res ne da ven.

Današnji jedilnik:
Malemu princu bom za malico skuhala gres, pa malo slive noter za okus, jaz imam pa baje sadni danuser posted image .
Kosilo in popoldanska malica pa sta še nekje v malih sivih celicah, pa ju moram najti in izbezati na plano.

Uživajte z aprilčkimi sončki!

(odgovor članu pikica030407)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
6.11.2008 7:52:58   
lepa posadka
Vsem lep pozdrav iz zamegljenega NM... na eni strani sicer sonček kuka ven... jaz pa moram v belo Ljubljano...

Lep dan vsem :-)))

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
6.11.2008 7:55:18   
Jo@n
Posadka, dobro opravi pa kaj sončka nam prinesi.

Neposredna povezava do sporočila: 3765
6.11.2008 8:08:35   
katka28
Dobro jutro se od nas

Se moram malo javit, da nas ne pozabite user posted image ..zdanje case imam dela cez glavo tako, da se ze takoj opravicujem, ker sem malo zanemarila net (ja sploh ne prizgem racunalnika)...do sobote bo se tako (ko koncno zakljucim in predstavim pravljico Macek Muri).

Drugace pa pri nas vse po starem, fanta sta pridna. Zdaj pa je tudi nam uspelo, da pasemo kravice in vcasih, ce je volja se tudi iz trebuscka na hrbet prevalimo oz. ce se prevec odrinemo se zakotalimo kar za cel krog user posted image (ampak nam potem ni nic jasno in gledamo kaj za vraga se nam je pripetilo).  Nisem veliko brala za nazaj, ker ste bile spet zelooo pridne.
Jurcek: user posted image user posted image cestitke za prve akrobacije...

Pikica: Ne želim, da se ti izpolnijo vse želje, sanje in upi ker potem ne boš več želela, sanjala in upala. Želim da se ti izpolni toliko želja, sanj in upov, da boš srečna!

Cestitke vsem malckom, ki praznjujejo mesecnice user posted image user posted image

In za vse napredke...ja nasi malcki rastejo in rastejo..se malo pa boste zacele obvescati o prvih korakih

Dojencek: pozdravljena...ampak tvoja Maja pa ni letosnji Aprilcek kajne?

SrcekGirl: super, da se kaj javis in nas obvescas o napredku

to je za enkrat to ...lepo se imejte in veliko se smejte user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
6.11.2008 9:12:50   
Isabellabina
Dobro jutro še od naju

Pikica---vse najboljše še od mene in na mnoga letauser posted image user posted image user posted image

Spanje---no koment

Tamau se je zbudu že ob 5.00 istočasno z MM,in je omagal pred 10-imi minutami.

Jst sem pa tkooo zmatrana da je groza,bi šla mal se pridružit Jerneju pa me čaka kup perila za zlikat.Nič služba je služba takšna al pa drugačnauser posted image user posted image

Tolk zaenkrat moram likalnik zalaufat

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
6.11.2008 9:19:06   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: big mamma

Jst sem pa tkooo zmatrana da je groza,bi šla mal se pridružit Jerneju pa me čaka kup perila za zlikat.Nič služba je služba takšna al pa drugačnauser posted image user posted image

Tolk zaenkrat moram likalnik zalaufat

Ce ti bo kaj v tolazbo tudi mene danes caka likalna deska in kup perila....Grem veselo na delo....

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
6.11.2008 9:29:09   
Jo@n
Zgleda da se bo pri nas ponovil včerajšnji dan, mali je čist na spidu, ap ne jest, pa se ne dojit, pa ne spat user posted image

Tole je pa moto današnjega dne:

V   meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na  površje. 

Običajno  to kozo lahko utišam s piškoti.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Jo@n -- 6.11.2008 9:30:46 >

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
6.11.2008 9:41:44   
zolika
Dobro jutro!

Na hitro,da se javim...v naši hiši vlada norišnica! hehehuser posted image SKoz se nekaj dogaja - in obiski si v tem tednu podajajo kljuko! Kaj čemo...smo gostoljubni!user posted image

Sedaj je pri meni prijateljica, ki ima čez dve uri kolonoskopijo - je prespala pri nas, ker mora neki prašek pit, da se ji črevo sčisti do sijaja! Uboga reva...nič ji ne zavidam!

Mene danes spet čaka terapija - potem pa še plavajne z našim user posted image ! komaj čakam - nisva bila 2x! user posted image Danes pa greva pa naj bo kar bo! user posted image

Dieta: se trduim - jem res manj...ampak kaj ko surovine niso na trenutke prave! user posted image Saj bo!!! V mislih imam vedno MANJ ŽRI!!!

Nič - šibam - plačam še položnice in to bo to!

Katka_28: Maček Muri je ZAKON!!! Saj bo - obvladaš situacijo! user posted image

Jabček: user posted image user posted image user posted image user posted image za zobeka! kak bo nekdo grizel sedaj....predvidevam da mamico najbolj?

Jo@n: danes je uradno, ja, sadni dan! Ta dan je meni NAJHUJŠI...user posted image Ampak nisem še 100% padla v dieto 90-dnevno! Prav jezna sem nase, da tako zavlačujem! joooooooooooooooooooooooooooooooj kak me to jeziuser posted image
Samo odločit (fiksno - v glavi) se moram pa bo.....ampak ZAKAJ SE NE MOREM????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas je SONČEK! Tako,da bomo princa peljali na zrak! Ker prihajajo baje grdi dnevi?!?!user posted image

Lep četrtek!

papa

28.2.2008 smo postali družinica

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
6.11.2008 9:45:17   
SpeliG
Joan, upam da zobek čimprej prodre ven in bo Jakob spet dobrovoljček.

Krista, upam da se je Nadja danes zbudila OK in da je mimo vročina.

Naša noč je bila katastrofa, kot sem predvidevala, glede na to, da je včeraj jedla banano. Začelo se je ob polnoči in do 3 nisva spale nič, ful jo je napenjalo, pa samo pol banane je pojedla...user posted image
Pa nič, naslednjič dobi banano za v prvi razred...Pa nič prej.

Obdarovanje; ker sem iz delavske družine si lahko predstavljate kako je to nekako pri nas izgledalo. Itak smo poznali samo miklavža in dobila sem npr. žakelj čokolešnika (ker ga ni bilo kar tako vsak dan za brezveze, pa pripadam mlajši generaciji; pod 30), par mandarinc, morda kakšne tople nogavičke in to je bilo to. In kakšno veselje je bilo, nama je s sestro ful dogajalo.
To smo ohranili tudi danes, kakšna sladkarija, pomaranče in to je vse. Mi je bilo prav hudo, ko sem lani opazovala nečaka, ki je nezainteresirano zlagal stvari ven iz darilne vrečke, popolnoma ravnodušen, nič vznemirjen...

Tiste, ki že imate otroke, kako je to pri vas? Meni se današnji otroci prav smilijo, ker imajo toliko vsega in jim res ni nič posebnega npr. darilo od dedka mraza oz. božička. Po drugi strani tudi nočeš da je "slabši" od drugih in potem pač kupiš kar je moderno...?! Mislim, da smo bili mi v veliki prednosti glede tega, čeprav ni bilo vsega v izobilju.

Ah, sem čist zašla danes, se mi vidi da nisem spala...user posted image

ZAJTRK MARTINA: tri veeeelike banane
Ja, hec, bog ne daj...(hruška in kosmiči)
KOSILO MARTINA: bučke in krompir (njami, še bi mami...)

Fajn  bodte!

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
6.11.2008 9:51:07   
Ketrin
Dobro jutro....

Da mičkeno pokementiram, kar imam še v glavi...

Pikica, vse najboljše...

Jabolko čestitke za zobeka... mogoče je to razlog, da je Jurko postal driskicauser posted image

NiLe, upam, da se izognete prehladu....

user posted image user posted image TIA vse najboljše za 7 mesecevuser posted image user posted image

Spanje: katastrofa.

No, to je to kar sem imela v glavi user posted image

Šibam zajtrk pojest in nardit kašico za Kajo....

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
6.11.2008 9:59:36   
Ketrin
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin

user posted image user posted image TIA vse najboljše za 7 mesecevuser posted image user posted image

Opa.... user posted image user posted image Neprespane noči, pa ementalar, pa luna.... Tia še pride na vrsto.... Danes pa Brina praznuje

Tko da....

BRINA vse najboljše za 7 mesecev

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
6.11.2008 10:04:19   
scorpiogirl
haha, Joan, bo nekaj na tem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem že šla v škatlo s piškoti pogledat, če je kaj zame user posted image

sice pa ... dobro jutro oziroma dober dan user posted image

naša budnica je bila danes dobesedno posrana ... do vratu user posted image se mi zdi, da še ni bil tolk posračkan user posted image jst pa že navsezgodaj user posted image škoda, da nimam zamašenega nosa user posted image no, zdaj pa spimo prvi podaljšek user posted image

aja, hvala punce za pohvale user posted image ... mi že špeh raste user posted image
tkole je pa Nal včeraj zaspal pri kolegici
user posted image

Big mamma, jst bi se kar za posteljo odločila pa pustila likalnik še mal samevat user posted image

lep dan ... tam, kjer je sonček, ga prosim, še malo sem pošljite user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
6.11.2008 10:04:30   
Jo@n
[
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin

BRINA vse najboljše za 7 mesecev

Se pridružujem!

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Generacija Beta je prispela
Leto 2025 označuje začetek nove generacije. Preprosto povedano, generacija Beta zajema tiste, ki se bodo rodili med leto...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?