|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
4.11.2008 21:47:09   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: živa

IZVIRNO SPOROČILO: mama06

Vanili, ironija je, da je težila za otroka, potem je pa cel dan kuhala kosilo, ker je imela RD in fuuuuul dela in otroci so bili cel dopoldne bolj ali manj sami v dnevni pred TV.

Še kar sem jezna, se vidi, kaj?

upravičeno

Hvala user posted image .

Ni kaj zahvaljevat. Kar je res, je res. Sama sem taka, da ne znam bit tiho in zinem to kar mislim. Jaz bi pač direkt povedala kako in kaj. Pa saj vem, da si potem tečn in nesramen, samo otrok je tvoj.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 176
4.11.2008 21:50:44   
Klaudia
Klaudia, a tvoja sestra je že rodila? Je vse ok?

Ni še rodila. HB. Rok ima 27.12.

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 177
4.11.2008 21:52:41   
2ursae
pišuka, ta presneta nova IKEA v Celovcu user posted image , me vabijo po pošti, po mailu "Hej Urska, IKEA Klagenfurt ist da!" ... jaz pa minus na računu user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 178
4.11.2008 21:53:30   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

pišuka, ta presneta nova IKEA v Celovcu user posted image , me vabijo po pošti, po mailu "Hej Urska, IKEA Klagenfurt ist da!" ... jaz pa minus na računu user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 179
4.11.2008 21:53:39   
Klaudia
tašče - uf... meni pa moja mama sili sladkarije otrokom. Ko Lia poje kosilo ji takoj da kinder čokolado. Ona valda velike oči in jok če vzamem. PA čokolade sploh ne rabi, ker je itak sita od tistih 3 krožnikov hraneuser posted image . Ampak njej se pa nič ne da dopovedat... user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 180
4.11.2008 21:54:21   
Klaudia

A teb tut težijo na vseh možnih koncih. Ja... IKEA FAMILY user posted image

Susan Savannah

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 181
4.11.2008 21:54:36   
2ursae

Vanili, ironija je, da je težila za otroka, potem je pa cel dan kuhala kosilo, ker je imela RD in fuuuuul dela in otroci so bili cel dopoldne bolj ali manj sami v dnevni pred TV.

Še kar sem jezna, se vidi, kaj?

kaj pa tast? Pri nas, ko se tašča smuka okoli štedilnika, on prevzame zabavo otrok. No, priznam, tudi sicer se mu ni problem ukvarjat z njima, z Anžetom sta blazna frenda.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 182
4.11.2008 21:54:39   
mama06
Nič punce, se rem pripravit za Housa. Dragi je že v spalnici, mali že tudi spi, jaz pa se še grem namazat s kremo za telo in potem v posteljo.

LN vsem

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 183
4.11.2008 21:56:12   
Alina_alin
Lane31, upam, da je Aneta ok in ni zbolela. Ta prvi dan je pa najhujši, vsak dan bo lažje. Jaz še se nisem vrnila, pa me to še vse čaka.user posted image
Vanili, ujej, pa ne že spet. Ubošček. Mi je bilo že čudno, ko si napisala, da mu z uhic teče, pa da je razpoloženje ok , sem se bala, da boš kaj takega napisala naknadno. Držim pesti, da bo kmalu bolje. Mere imate pa konkretne, uau, nad 11 kg.Zakaj pa bi mela Živa dimeljsko kilo - znaki?
Pandica, Zala je pa čveka kot mami?user posted image Naša je še vedno pri mama in ata. Pa kakšen zlog zraven.
Sanwebdra, tudi midve prideva v soboto. Predlagam sirček v mestu. Se mi je ful dopadel zadnjič... Bravo Julija, ko koraka. Joj, mene je zadnjič sosed potolažil, da ko otroci shodijo boljše spijo ponoči  - upaaam, upam, da je kaj na tem.Sicer, če bo T kaj po Š , potem bomo celo noč glih spali po 3.svečki.user posted image
Kopalnica- naša jo ima tudi najreaje- uporablja vse rekvizite kot Teo od Vanili. S tem, da papirnato rolo cefra in daje v usta. Mah, T je čist na papir- sploh ji ne smem dat gledat reklame, ker ga v usta in  je.user posted image Tak, da papir je pri nas kot nevarna igrača izven dosega rok. Ima pa ful rada kakšno malo škatlico in not daje pokrovček in odpira, zapira, vsipa ven, daje not in ta ciklus naprej in nazaj.
Zakon pa so stopnice: kako se odprejo vrata na stopnišče- izgine in je že na 3. stopnici ali pa v zgornjem štuku.
ninica, T ima račko plišasto. Zadnji mesec. Prej ni imela nič. Če bi pa ona lahko izbirala čisto po svoji volji, bi seveda bile moje zizike. Ampak do 17h jih ni na sporedu in ni panike. Ja, ponoči,pa račka ni dovolj, obvelja njena želja...
Pomoč v gospodinjstvu: zelo rada daje stvari v pralni stroj in ga zapira, odpira in spet ven, not, ven, not...
striženje nohtov, po kopanju na previjalni brez večjega problema, malo bolj močno primem nogo, da je na miru, in v roke dam kaj zanimivega.

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 184
4.11.2008 21:58:35   
VANILI
2ursae, moj zlati tast ap je žal že 5 let pokojni...

user posted image user posted image user posted image kaj pa mi je treba bilo zdaj to gledat... na preverjenu je članek o otrokih iz centr.afr.države, okuženih s HIV... joj joj... kaj so oni krivi.. tako nemočni, tako ubogi... samo učke so jih, prazne, žalostne učke... kako je svet nepravičen... user posted image user posted image user posted image user posted image

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 185
4.11.2008 22:02:25   
VANILI
alina_alin, zgleda, da hiconcil ni bil ustrezen... upam, da tale zinacit bo.

dimeljska kila - zadnje čase sem opazila na levi strani lulike, venerinega grička - bolj napihnjeno, npr, po kopanju, kašljanju... sva danes pokazali in sem povedala in je rekla, da je to res kila in se morva it naročit k abdominalnemu kirurgu. mah, še to... bog ne daj, da bi ji omenila, kaj se bo morda zgodilo - po moje bo kar omedlela od groze, revica moja mehkužna

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 186
4.11.2008 22:02:44   
VANILI
mamčice, haus je

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 187
4.11.2008 22:09:50   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

mamčice, haus je

Ja, moj otrok pa se še dere kot zver user posted image user posted image user posted image
Grem nazaj k njej in upam, da do konca Hausa zaspi user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 188
4.11.2008 22:16:53   
Alina_alin
IZVIRNO SPOROČILO: mama06

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image pa ne za tvoj račun, za izjavo.user posted image

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 189
4.11.2008 22:19:26   
Alina_alin
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

dimeljska kila - zadnje čase sem opazila na levi strani lulike, venerinega grička - bolj napihnjeno, npr, po kopanju, kašljanju... sva danes pokazali in sem povedala in je rekla, da je to res kila in se morva it naročit k abdominalnemu kirurgu. mah, še to... bog ne daj, da bi ji omenila, kaj se bo morda zgodilo - po moje bo kar omedlela od groze, revica moja mehkužna

ujej ubogica mala. Jaz si sploh ne predstavljam, kako to izpeljati pri otroku - kako mu obrazložiti...Držim pesti, za najboljše za vašo lepotičko!

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 190
4.11.2008 22:19:47   
Alina_alin
Micla, pozdravite se, pa čim bolj mirno nočko!

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 191
4.11.2008 22:28:38   
micla
Vanili....je rekla P da za mojo princeso (8,5kg) je varno vzet 2x na dan polovico svečke. Dala sem ji samo enkrat polovico, ker drugo sploh ni nič prijelo in smo bli že na 39,5. Je pa tko ku je rekla mama06, to jih res pomiri in se je vsaj malo naspala včeraj ponoči. Ker 4 dni take vročine te znuca v nulo.

micla

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 192
4.11.2008 22:39:05   
nova10ka
Nič punce, se rem pripravit za Housa. Dragi je že v spalnici, mali že tudi spi, jaz pa se še grem namazat s kremo za telo in potem v posteljo.

LN vsem

no,no, mama06 od tebe pa res ne bi česa takega pričakovala. prej od kakšne bolj žgoče oboževalke k skos piše kolk je on user posted image user posted image . ma ti se greš pa kar s kremo za telo namazat- kake priprave user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 193
4.11.2008 22:55:59   
VANILI
evo, hausa jekonc, sodelavci gazapuščajo, zdaj se ga še jaz

nova10ka, eno user posted image  za tjaško

tudi jaz odhajam, pospravljat do konca, čeprav mi oči kar vleče skp

alina_alin, tuddi jaz ne vem, kako ji razložit, čebo moralana operacijo... a ji sploh bi??

no lahko noč

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 194
4.11.2008 23:08:08   
Pandica
Tak, Hausa je konec, Zala pa mi je hb medtem tut nazaj zaspala user posted image sicer je kr trajalo nekaj časa, ampak zdaj spi.

VANILI   ja, jaz sem tut gledala ono na Preverjeno. Boge otročke user posted image user posted image user posted image
Pa si vidla kak so bli vsi suhi, pa, ko je ona mama rekla, da je imela 11 otrok, ampak, da so ji 3 umrli in ne ve zakaj user posted image user posted image   ojoj, groza kakšno je res tam.
Pol smo še tak lahko mi srečni, kajne?

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 195
5.11.2008 1:21:14   
Pandica
user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 196
5.11.2008 8:53:22   
sanwebdra
Dobro jutro!

Evo kavica in čaj!
user posted image
user posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 197
5.11.2008 8:53:54   
mišk
Dobro jutro!

Danes smo pa že od pol osmih pokonc. Se mi zdi kar malo nepravično, ker do sedaj sva spali do pol devetih, devetih. Spat pa še vedno hodi ob 18 - 18:30. Se kar lepo naspim ob tem otroku.user posted image
Zdej je pa neki sitna. Me že vleče za hlače stran od računalnika.
Striženje nohtov: V spanju ni šans, ker se takoj zbudi. Ponavadi ji tko zvečer bolj kot ne na silo postriže mož. Zapremo vsa okna, da se ne sliši dretja po celi vasi in na delo... Sej jo poskušam z vsemi neumnostmi zamotit, ampak je res alergična na striženje nohtov!user posted image
Kopanje: Mož natoči v banjo ene 10 centi vode in zmeče not igračke, jst jo dam v vodo. Potem jo celo počasi zmočiva, mož ji natre Mustelin šampon proti temencam, jst pa jo namilim po teleščku in sperem. Nato spereva še laske in jo pustiva, da se v vodi igra dokler ima voljo. Kopava jo z možem skoraj vedno v duetu.
Dojenje: Preden sem rodila, sem vedno govorila, da bi otroka dojila največ do šestega meseca, ter da bi že pri štirih mesecih začela uvajat GH. Kot mlajši mi ni bilo bolj "čudne" stvari, kot dojenje otroka, ki že hodi. Sedaj seveda ne razmišljam več tako. Tokrat ne bom nič rekla, ker ne vem kako bo v drugo. Mogoče bomo spet mel že na začetku probleme in se bo vse ustavlo, mogoče pa bom tud jst dojila do četrtega leta, čeprav močno močno dvomim.user posted image  še vedno pa sem prepričana, da ni edino dojenje znak, kako si povezan z otrokom. Nikakor!!!

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 198
5.11.2008 8:55:20   
sanwebdra
ŠTAJERKE;
srečanje, v soboto 08.11.2008 ob 09.30, SIRČEK
prijavljene:
1. sanwebdra
2. teka
3. vedra
4. pandica ???
5. alina_alin

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 199
5.11.2008 9:08:42   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: mišk

Dobro jutro!

Kopanje: Mož natoči v banjo ene 10 centi vode in zmeče not igračke, jst jo dam v vodo. Potem jo celo počasi zmočiva, mož ji natre Mustelin šampon proti temencam, jst pa jo namilim po teleščku in sperem. Nato spereva še laske in jo pustiva, da se v vodi igra dokler ima voljo. Kopava jo z možem skoraj vedno v duetu.
Dojenje: Preden sem rodila, sem vedno govorila, da bi otroka dojila največ do šestega meseca, ter da bi že pri štirih mesecih začela uvajat GH. Kot mlajši mi ni bilo bolj "čudne" stvari, kot dojenje otroka, ki že hodi. Sedaj seveda ne razmišljam več tako. Tokrat ne bom nič rekla, ker ne vem kako bo v drugo. Mogoče bomo spet mel že na začetku probleme in se bo vse ustavlo, mogoče pa bom tud jst dojila do četrtega leta, čeprav močno močno dvomim.user posted image  še vedno pa sem prepričana, da ni edino dojenje znak, kako si povezan z otrokom. Nikakor!!!

Tudi midva večinoma kopava skupaj. Jaz pripravim vodo, dragi ga sleče in da not in v vodi ostane dokler se ne ohladiuser posted image

Dojiti sem si res želela, ampak si nisem želela, da bi ga morala jaz odstavit. Kljub težavam okoli 2,5 meseca, ko sem bila prepričana, da ne bo šlo več(takrat se je začela izražati alergija na KM, pa nisem še vedela, nama je ratalo. Tako da, nikoli ne reci nikoli, sedaj si bolj izkušena, več stvari ti je jasnih in imaš toliko več možnosti, da ti rata. Držim pesti. Za nasvete pa smo vse tuuser posted image

House - mi je všeč samo nanizanka kot taka, ne onuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?