|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke
5.11.2008 12:51:49   
ada2
no vidiš suncicicauser posted image kot neke vrste telepatijauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
5.11.2008 12:59:11   
Anonimen
meni pa se je začelo tako spat, da komaj gledamuser posted image
pa totoi murko mi gre že na živce, da ga morem vedno gledat ko pridem na rruser posted image

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4327
5.11.2008 13:29:29   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

jeeee obama!!!! sem ravno gledala na 24ur.
Kak se vam to zdi?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sn cel čas za njega navijala....

tako, mali je šel spat...je bil kr naporen...sploh ga nisn mogla stran od konjičkov spravit...ja tina tu na bregu se trije pasejo nonstop...mali samo oči odpre pa bi jih že šel gledat...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4328
5.11.2008 13:30:41   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: deja777

meni pa se je začelo tako spat, da komaj gledamuser posted image
pa totoi murko mi gre že na živce, da ga morem vedno gledat ko pridem na rruser posted image

deja, v obeh primerih se strinjam s tabouser posted image user posted image user posted image  samo ker je tak lep dan mi ga je škoda v postelji zapravit...se bom raje dol do pošte sprehodla, morn eno pismo oddat...pa bom ubila dve muhi na en mahuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
5.11.2008 13:44:15   
mamamajča
kaj ma kera kako idejo, kaj naj kiham?
Sem mislila, da bi ričet , pa si nisem dala včeraj kaše namakat, torej ne bi mela do treh kuhano, če bi zaj začela.
Potem sem mislila, da bi eno gosto prežgano juho pa eno doooobro pecivo, pa sta to dve stvari za delat in spet ne bom do treh naredla.
Te pa sem mislila, da bi mogoče domače slivove knedle, pa se mi taaaak ne da.
Zaj pa mislim, da bi mogoče šli na picouser posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
5.11.2008 13:44:48   
mamamajča
kiham ja... kUham, sem mislila...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4331
5.11.2008 14:53:17   
trezika
mamamajča, kaj je zmagala pica?user posted image
Mi smo dans jedli pasulj, tašča ga je skuhala in je bla ful jezna, ker se ji fižol ni skuhal...ne vem, kaj je to bla za sorta fižola, da se v več kot 4 urah ni skuhaluser posted image user posted image
aja, sprehod je bil super...sem komaj prilezla nazaj gor na naš breguser posted image user posted image user posted image  ja saj teh skorajšnjih 10 kg se mora nekje poznatuser posted image user posted image
zdaj pa mislim, da bom šla malo nad puzzle, drugače jih do marca ne bomo sestavliuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4332
5.11.2008 15:06:46   
Pupka
IZVIRNO SPOROČILO: morrak

Kaj se bliža polna luna? Aja dežuje, me sploh ne čudi zakajuser posted image . Se vidi, da sem v službi polno zasedena in imam zelo malo časa pokukat na RR. Popoldan sem pa tako spala, da me niti mala ni zbudila, ki je nekaj skakala okoli mene.
Mamamajča, če pogrešam Prlekijo? Ne, zakaj?
PA ŠE KAKO JO POGREŠAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kaj imata vidva neprofitno stanovanje?
Ja pupka, na primorskem ful cenijo delovno silo iz naših koncev, tako, da načeloma ne bi smelo biti težav. Kaj boš pa študirala?

Ja ada si vse po naštetih točkah user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Da me ne bi slučajno jemala resno.

V bistvu sem študij obesla na klin zaradi tamalega... Delam pa že 4 leta na radiu- tak da se v tej smeri nadejam kakega dela tudi "tam dol"!
Zaenkrat o kakem nadaljevanju šolanja ne razmišljam pretirano. Čeprav enkrat v prihodnosti mislim da bo tudi to prišlo vmes

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
5.11.2008 15:18:38   
Pupka
IZVIRNO SPOROČILO: petra *k

pupka, bolj slabo zadnje cajte sodelujem tu gor, kaj boš še enkrat mamica?

Še enkrat, ja... Baje da bo pol dost... user posted image

Treba hitro začet- hitro končat in pol uživat... user posted image

Ampak... nikoli ne veš...

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
5.11.2008 17:30:24   
trezika
ja kje pa ste dans vse???????
Js sn se glih bele župe najedlauser posted image user posted image  me tašča preveč razvajauser posted image user posted image  zdaj pa bi klepetala pa nobene ni....user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
5.11.2008 17:53:03   
trezika
še vedno sem samauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
5.11.2008 17:57:42   
Pupka
Danes je res neko zatišje- zanimivo, ker je slabo vreme

Še meni je dolgčas v službi, ker nimam kaj za brat... No ja, ni mi glih dolgčas, ampak za brati pa res ni kaj...

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
5.11.2008 18:00:10   
mamamajča
Sem vam rekla, da se mi bo danes nečak rodil!!!! Pa je potem že kazalo, da ne... No zdaj pa te očitno bo...:)

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
5.11.2008 18:07:03   
Barbara111
ojla,jaz sem tudi tu malo na obrokeuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4339
5.11.2008 18:12:20   
Pupka

Sem vam rekla, da se mi bo danes nečak rodil!!!! Pa je potem že kazalo, da ne... No zdaj pa te očitno bo...:)

Hmm... Kaj nista obe sestri v pričakovanju... in obe mata zdaj enkrat rok... Al kak si že pisala... orej kateri nečak zdaj... Oziroma katera sestra?

Neposredna povezava do sporočila: 4340
5.11.2008 18:15:08   
mamamajča
Silvija. No, saj še ni nujno, da bo. Ponoči je mela popadke, zjutraj več ne, ctg ni pokazal nič, pa so ji rekli, naj pride v torek nazaj. Pa v torek ma rok.
No, zdaj so jo pelali v porodnišnico, tak da očitno te bo. razen, če se spet vstavi vse skup...user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
5.11.2008 18:18:30   
mamamajča
Samo še naj ne bi govorili okoli... so rekle, da naj počakamo, da bo, pa potem vsem povemo...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4342
5.11.2008 18:19:51   
Pupka

Silvija. No, saj še ni nujno, da bo. Ponoči je mela popadke, zjutraj več ne, ctg ni pokazal nič, pa so ji rekli, naj pride v torek nazaj. Pa v torek ma rok.
No, zdaj so jo pelali v porodnišnico, tak da očitno te bo. razen, če se spet vstavi vse skup...user posted image

Dolgo zagotovo ne bo več trajalo.... Me je zdaj kar malo v razmišljanje "vrglo"!

Iti še enkrat normalno rodit, al si omislit kako "pomoč"...

user posted image

Pa prebiram vse možno, pa me že kaj prepriča pa pol spet preberem kaj kar me odvrne od neke metode..

Kak ste pa kaj ve rojevale? Običajno?

Neposredna povezava do sporočila: 4343
5.11.2008 18:26:12   
Pupka
No, lažem... umetne so mi dali- Baje je to še huje kot če z svojimi...

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
   [Brisano sporočilo]
5.11.2008 18:40:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Pupka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4345
5.11.2008 18:53:59   
ada2
Kak ste pa kaj ve rojevale? Običajno?

obakrat običajno, prvič sicer z dodatkom umetnih popadkov, pa zdaj ne vem rečti kateri so bili hujšiuser posted image , pri umetnih je bilo med popadki vsaj toliko časa, da sem lahko vdihnila, pri naravnih pa se še en končal ni, ko sem že novega čutilauser posted image , no, zdaj v tretje grem tudi naravno rodit, če bo le vse po srečiuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
5.11.2008 18:55:45   
ada2
No, zdaj so jo pelali v porodnišnico, tak da očitno te bo. razen, če se spet vstavi vse skup...

držimo pestiuser posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
5.11.2008 19:04:52   
mamamajča
jaz sem tudi po naravni poti rojevala, brez epiduralne in teh reči. Mi ni žal za nič, vse je potekalo gladko in hitro, edino dala bi si tisto "pijano enekcijo" mogoče dve al pa tri več... dobila sem samo eno.user posted image user posted image user posted image
Vse je blo ful fajn, samodragega nisem mela ob sebi.
Med popadki bi ga mela tam, sem pa rekla, da bi si želela, da gre med samim porodom ven iz sobe. Ne vem zakaj, ampak tam mi je pa pasalo, da sem sama...

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
5.11.2008 19:09:39   
mamamajča
TREZIKA!!!!!
Meni malo lajtunga nagaja----- ti si na mami tudi, ne?user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4349
5.11.2008 20:00:14   
mamamajča
Kaj si spravlate otrokece ajat, da nikjer nobene ni? Kak mam jaz nezahtevnega otroka, a? Ne rabim mu kuhati večerje, ne rabim ga kopati, ker ma spet 39 vročine. Jeeeee!!!
Revež mali, aja.
Pa neverjetno, kaj naj naredim! En mesec doma, te pa dva dni v vrtcu, pa je spet bolan...

Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.