|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: || pričakujemo Novembra
5.11.2008 11:45:59   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

držimo pesti za jutri ko greš na UZ in poročaj namuser posted image user posted image user posted image user posted image

joj, hvala Sončece, moj veliki zgled, kako človek nikoli ne sme obupati user posted image  Rada te imam, moja virtualna prijateljica user posted image
Tvoj buši pa je res sladek, zdaj pa priznam, da je pa počasi že večji od mojega, tudi takrat, ko je napolnjen s par kilogrami dobrot iz kosila. Ampak to si res mogla bit suhica z "ravno desko" namesto trebuščka. Pridna user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 501
5.11.2008 12:01:51   
kalypso
O giotti, 'dan user posted image

Nič bit slabe volje, ti izcedki so pač... mah, tak ko vsaka stvar, odvisni od posameznika. Zato ker ga iščeš in čakaš, ga sigurno ne bo (takega kot bi moral bituser posted image ). Sem jaz tui ta mesec prežala vsako sekundo na wc, pa tiščala glavo v WC papir, pa takega izcedka k bi moral bit pred, med in po O nisem zasledila. Je bil bolj obilen ja, ampak tudi ne vsakič k sem šla na stranišče. Pač, zjutraj ja, potem popoldan ne, pa spet zvečer... Ali pa kontra. Tak da ne vem, ne bom se pa delala pametne, nisem najbolj primerna oseba za razglabljanje o ginekoloških vedah user posted image

Če si enkrat že zanosila, potem O gotovo imaš, le pogruntati moraš kateri dan user posted image

Pa srečno user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 502
5.11.2008 12:05:42   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

držimo pesti za jutri ko greš na UZ in poročaj namuser posted image user posted image user posted image user posted image

joj, hvala Sončece, moj veliki zgled, kako človek nikoli ne sme obupati user posted image  Rada te imam, moja virtualna prijateljica user posted image
Tvoj buši pa je res sladek, zdaj pa priznam, da je pa počasi že večji od mojega, tudi takrat, ko je napolnjen s par kilogrami dobrot iz kosila. Ampak to si res mogla bit suhica z "ravno desko" namesto trebuščka. Pridna user posted image

ooooooooooooooo nene to pa nisem bila ,sem imela tudi kar bušija ,če bi lahko prilimala slikco bi jo pa ne morem več ,ker mi nekaj nagaja na shrani.si.
Sem imela 73 kg ,kar ni malo,no sedaj jih pa imava zz user posted image 75kg
Pa hvala tudi jaz sem vesela ,da sem tvoja virtualna prijateljica
user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 503
5.11.2008 12:12:07   
sonček85
no evo sem nekaj uštimala user posted image user posted image user posted image user posted image ,sam se samo malo vidi,tu sem bila že noseča sam se ni nič vedelo še ker je bilo komaj 14dni nosečnosti.malo se vidi trebuha kakega sem imela in da tudi nisem kaj suha bila file:///C:/Documents%20and%20Settings/Mare/Desktop/dopust2008-ptuj/dopust2008-ptuj%20155.jpg
ali pa tle ,to je bilo pa junija ,ko še nisem bilauser posted image user posted image se mi lepo vidi šlavfek ,ki je bil za na dopust user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 5.11.2008 12:25:10 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 504
5.11.2008 12:50:28   
giotti
Ma, vse ste kjut, s šlaufki in brez njih, s šlaufki seveda iz kakršnegakoli razloga user posted image

Hvala za vzpodudo, samo je pa tako, da meni izcedek tudi pomaga, da malo lažje delam ljubezen user posted image  Res me je božji stroj naredil dokaj zakomplicirano user posted image  Ne vem sicer še, s kakšnim namenom, samo delam intenzivno na tem, da to pogruntam.

Mejte se fenomenalno.

Bye, byeuser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 505
5.11.2008 12:54:43   
kalypso
sej konec koncev naj bi temu tudi bil namenjen. Vsaj tak jaz razumem. No in pa temu, da se "seme" notri "dobro počuti" user posted image

No, torej ga imaš, ne? user posted image
Lahko pa zaradi raznih križev in težav pride O kdaj prej ali kasneje. Sicer bo pa G na pregledu ugotovila kako in kaj.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 506
5.11.2008 13:04:36   
tane
giotka, pa si nas le pršla mal pogledat...ampak ti kar pridno delaj, pa boš jutri nadoknadila, na čveku, a je prov...ja, pa za recept se priporočam, ker mi misli ves čas uhajajo

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 507
5.11.2008 13:24:49   
ursula3
Hojla sončki,
Jst sem se pa odločla, da bom lažje pričakala dan za pričakovanje user posted image , ker imam malo daljše cikluse, da se spravm mal zgubit kak cm ali dva, pač na prvo mesto postavit nou projekt...drugače se pa ljubimo vsak dan in se mamo prov luštno, mislim da mojemu user posted image  zlo všeč...
Punce kaj pa kej user posted image , nič ne delate? Dejmo, da izbolšamo povprečje...

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 508
5.11.2008 13:34:42   
karin82
Ojla hvala za dobrodošlico :)
Sem komaj čakala, da pridem do računalnika in malo preberem kaj kej dogaja.
Jaz komaj čakam jutri, ko bi jo morala dočakatuser posted image . Upam res močno, da je ne bo.
Zdej mam pa prov eno konkretno vprašanje. Sama še ne vem toliko o teh stvareh, ker se do prejšnjega meseca nism obremenjevala s tem, rekla sem k bo bo in zadnjič ugotovila, da to mislm že čist predolg časa in da čudn da še nič ni. Pa sem začela mal brat pa preberat in se informirat. Zdej me pa zanima tole:
nekje sem prebrala , da bazalna temperatura pred user posted image pade, če pa ne pade ostane visoka. Ker si ta mesec pridno metim temperaturo in imam zadnje dni visoko jutr pa bi mogla dobit user posted image in mi temperatura še ni padla me zanima če bi to lahko že kaj pomenilo??? a preveč upam a ne. aja pa ta beli tok k ga omejate mam jaz ta mesec tud močno povečan, a bi to blo lahko tud to?

Sej vem, da niste jasnovidne in mogoče neumno sprašujem samo vseenouser posted image
lp

(odgovor članu ursula3)
Neposredna povezava do sporočila: 509
5.11.2008 13:36:18   
sonček85
giottka ,tane,vse ,ki čakate user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 510
5.11.2008 13:43:13   
giotti
Karin82, jaz ti "znam" odgovorit samo glede temperature. Pade tik pred M, vsaj meni. Pri zadnji M na primer sem zjutraj imela še visoko temperaturo, čez kako uro pa je prišla že M, tako da je vsaj v mojem primeru visoka T praktično do začetka M. Sicer v resnici ne vem, kdaj se spusti, ker jo prve dni M sploh ne merim, ampak četrti dan M, ko jo spet ponovno merim, pa je nizka.

Tanči, se vidimo. user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 511
5.11.2008 14:10:55   
crvicek
IZVIRNO SPOROČILO: tane

jutri elči, ja z mojim sva 'stavila' ko se je vse začelo ali bo Clintonova ali Obama, jaz sem trdila, da so Američani še vseeno preveč zaplankani, da bi jih vodila ženska, on pa, da da ne bodo nikol dovolil, da jih bo vodil črnec...no, guess who won?!

Midva sva tud ''skoraj'' stavla kdo bo zmagal, ma še dobro da nisva. user posted image user posted image user posted image Jaz tud nikoli nebi rekla da bo Američane vodil črnec, po drugi strani pa ženska. No ma zgodil se je preobrat v zgodovini in Američane bo prvič vodil črnec. Tisti slavni stavek Obame pa drži :''YES, WE CAN!'' user posted image user posted image user posted image

Punce to velja tudi za nas!

YES, WE CAN!

Najini princeski raseta...

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 512
5.11.2008 14:23:42   
crvicek
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

Good morning user posted image

ste mi pa dale dela z branjem user posted image
tolko napisanega, pa nobenega user posted image  user posted image
no, pa saj je še upanje za user posted image , kot pravi Mojčica Sulfi user posted image

Moje psihično telo pa je danes malo down, čeprav je seveda tudi happy za svet (no, pa saj se je zadnji teden že dobro vedlo, da je pa tole Bushevo nasledstvo dokončno popušilo in da ni ma šans hvala bogu user posted image )... moj osebni egoistični in sebični svet se še vedno vrti okoli dnevov za delanje ljubezni in znakov, ne za user posted image , ampak O. Spet si nekaj merim temperaturo, ki pa je ta mesec kar neki, vsak dan druga vrednost user posted image In pa res iščem znake za kakšen izcedek, ki ga pa ni in ni user posted image In to me skrbi user posted image Moja velecenjena in res spoštovanja vredna G pravi, da izcedek mora bit, pa pika, (opet Pušenjak meni drugače, ampak on je moški in ni bil noseč) in ko me je v pon. vprašala, če je kaj izcedka in ko sem rekla da ni, ni bila zadovoljna in je kar zmajala z glavo. Tako da prežim na ta izcedek, ki sem ga celo ponoči sanjala, sam je bil prav grozen, neke goste kepe so šle iz mene, prav obratno, kot naj bi bilo v resnici. In sem bila čist obupana, ker sem vedla da tiste kepe pomenijo že konec O, ne pa začetek, in ker se nismo imeli nič radi do takrat, sem bila ful žalostna v sanjah, da smo še en mesec zamudili.
Kakorkoli, glede izcedka vem, da sem ga včasih že imela ful, zdaj pa je šel on na počitnice namesto user posted image  Seveda upam, da bo ta mesec tista dolga varianta, ne le 25 dni, ampak mogoče 30, in da se pač še nič ne dogaja in čaka na pravo astrološko konstalacijo user posted image  Ma, nimam kaj, jutri grem spet razstavljat svoja rodila na UZ...

Nič, mejte ful lep dan, poln smeha in veselja, naj bo sonček vsaj znotraj vas, če ga že zunaj ni.

Ellči, Tanči, za jutri pa velja. Tanči, bova pogrunatli kak recept za tvojo neučakanost, okej.

cmokec vsem ter user posted image

Sulfinja, potihem ful upam zate user posted image

Gotti,  s temi izcedki pa je res tako kot je napisala Kalypso. Ko jih iščemo, jih ni. user posted image
Jaz vidim po sebi, ko sem imela ta mesec ovulacijo, pa nisva smela user posted image , me sploh ni zanimalo kateri dan je pravi. Sem pa en dan čutila full napihnjen trebuh, špikanje v jajčnikih in sem opazila vlečljivo sluz. Takrat sem pa nalašč tekla pogledat na koledarček kateri dan je in glej ga, točno 12. dan ciklusa. Ko pa sva delala na user posted image , pa sem čutila bolečine, ma sluzi pa nikoli nisem znala pravilno prepoznati, verjetno ker je bila v tistih dneh pomešana s user posted image in je bila zelo čudna user posted image .

Jaz mislim, da ni rečeno, da sluz vedno spremlja O. Poleg Pušenjaka to zagovarja tudi moja G.
Se bo pa vsekakor videlo na UZ, če tvoji jajčniki ovulirajo, oz. se pripravljajo.

Glede padca BT pa še to. Lani sem si jaz merila BT in po treh ciklusih zanosila. Tisti mesec ko sem zanosila, mi na dan pričakovane M temperatura sploh ni padla, ampak je ostala visoka. Prejšnje cikluse pa mi je temperatura na pričakovani dan M padla in čez par ur se je prikazala user posted image . Tako sem potihem že vdela kolko je ura, še pred testom.user posted image

Najini princeski raseta...

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 513
5.11.2008 14:28:24   
giotti
user posted image
user posted image

oz.  user posted image user posted image   pričakujemo novembra

xx.11. - Arual (13. krog)
xx.11. - M1987 (9. krog)
xx.11. - misk2
xx.11. - D0aisy
xx.11. - _ancica_ (9. krog)
xx.11. - TamaraJ (1.krog)
xx.11. - murkica
xx.11. - tropical (7.krog)
xx.11. - karin82
01.11. - andy28 (1. krog)- srečkauser posted image user posted image user posted image user posted image
01.11. - pikapolonica 24
02.11. - nhaya
02.11. - Ylenia
02.11. - zana21 (5.krog) user posted image user posted image user posted image v nove boje
03.11. - S* (4. krog) user posted image user posted image user posted image v nove boje
03.11. - loli (1. krog)
04.11. - D.Mateja
04.11. - Sulfinija
05.11. - iskrica976
05.11. - kolovoz (5. krog)
05.11. - soncek_25 user posted image    user posted image user posted image   v nove boje
05.11. - pin
06.11. - anci banci - srečkauser posted image  user posted image   user posted image   user posted image
06.11. - lucy86 (1. krog)
08.11. - skuštrana suzi (7. krog) user posted image  user posted image user posted image   v nove boje
08.11. - pufi 2003 (3. krog)
08.11. - Tiki55
08.11. - ROmama (1. krog)
08.11. - Bojana82
09.11. - Matejčika (3. krog)
10.11. - kalypso (2.krog)
11.11. - krota (4.krog)

11.11. - spelci22 (4.krog)
11.11. - tane
13.11. - Tejchy25
13.11. - Muca83 (13. krog)
15.11. - DannyS (2. krog)
15.11. - Brenčačka
15.11. - nincika (1. krog)
16.11. - aprilčica07 (2. krog)
18.11. - baby1978 (2.krog)
19.11. - lenna
20.11. - žabica00 (4.krog)
20.11. - pikicaa25 (11. krog)
21.11. - martinca
24.11. - ursula3
24.11. - BEBIII
25.11. - Anya22 (22. krog)
25. 11. - Anonimna VITA
26.11. - Giotti (5. krog)
26.11. - evolinca (4.krog)
27.11. - METULJ1

user posted image
user posted image  

Novembrk nas je: 53 od tega že 2 srečki user posted image
---------------------------------------------------
user posted image  modrih: 4
user posted image  roza: 2
skupaj: 6

user posted image      NAVIJAČICE     user posted image

* žabica00
* aqua77
* Tiki 55
* Ursa30
* spps
* Orhideje
* bambinca
* *alina*
* sonček85
* pikicao.
* *kinnie*
* becky *
* Matejčika *
*živa25
*gantar
* liam
*crvicek
*Barcula

user posted image      

NAŠA HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...  

NOVEMBRSKA STAVNICA 

JANUAR.................................... 25,0% srečk nosečk  
FEBRUAR..................................19,4% srečk nosečk  
MAREC..................................... 20,9% srečk nosečk  
APRIL.........................................23,7% srečk nosečk  
MAJ............................................18,3% srečk nosečk  
JUNIJ..........................................22,5% srečk nosečk  
JULIJ ..........................................21.8% srečk nosečk
AVGUST.....................................19,3% srečk nosečk
SEPTEMBER..............................21,0% srečk nosečk
OKTOBER...................................22,2 % srečk nosečk
NOVEMBER................................33,3 % srečk nosečk

Evo, sem malo te procente za september (tam so bili napačni) in oktober zračunala. Sem dodala še rubriko modre, roza, da lahko vsak trenutek računamo trenutne procente in pa na koncu tudi samo upoštevamo te modre + roza, torej samo tiste, ki se bodo javile s svojim stanjem (ali je user posted image  ali pa user posted image ). Vam je to okej user posted image
Vsem en velik user posted image  in pa želja, da se tale zelo dober začetni procent nadaljuje...user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 514
5.11.2008 14:49:11   
pufi 2003
Glede na to, da sem zelo nepotrpežljiva, seveda nisem zdržala čakanja še par dni za opravljanje testa. Po službi sem skočila v lekarno in kupila CB. Pravkar sem opravila test in rezultat je zelo, zelo, zelo (komaj) vidna druga navpična črta. Ampak je vidna, čeprav slabo. Ali mislite, da je test pozitiven in je tako rahla črtica, ker je šele danes prvi dan izostankauser posted image . Ali sem noseča???
Držite pesti zame. Hvala vam.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 515
5.11.2008 14:54:30   
tane
pufi TO JE TO!, jaz mislim, da si nosečka, sploh če si delala test s CB in če boš jutri zjutraj ponovila test z jutranjim urinom spet z CB ti bo sigurno pokazalo bolj močno črtico.
a te kar barvamo v roza?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pufi 2003)
Neposredna povezava do sporočila: 516
5.11.2008 14:57:30   
giotti
Pufi, če si delala CB, potem ni dvoma. Komaj vidna črtica je črtica, to še na testu piše, tako da si bom jaz vzela to čast in ti kar čestitala. Bravo, sploh pa ker vidim, da je uspelo tako hitro user posted image  user posted image  user posted image  Naj bo čepa nosečnost!
PS Če imaš pa možnost slikat testek in ga dati sem gor, potem ti bomo pa zagotovo znale še bolj sigurno povedat.

(odgovor članu pufi 2003)
Neposredna povezava do sporočila: 517
5.11.2008 15:04:15   
ursa30
jaz tudi mislim, da je  to to user posted image user posted image user posted image
ponovi test čez 2- 3 dni. ma da pokaže močno črtico user posted image user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 518
5.11.2008 15:05:06   
kalypso
ooo pufi congrats =)

Itak da je to to, sploh CB naj bi bil zelo zanesljiv... Tako kot je rekla že moja predhodnica, ponovi vajo takoj ko vstaneš s prvim jutranjim urinom in črtica se bo magično temno pobarvala user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 519
5.11.2008 15:07:06   
tane
pufi

user posted image

giotti, kalypso, crvicek evo, da še tule uporabim novo znanje, sem se tudi jaz nekaj naučilauser posted image

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 520
5.11.2008 15:08:43   
aprilčica07
puffi: čestitke tudi od mene! bravo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Berem in berem in ugotavljam, da res dosti veste. Pridne ste!

Ah, ne da se mi delat... Uffffa, očitno je vpliv jutrišnje lune in sem taka brezvoljna danes. Bo bolše.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 521
5.11.2008 15:10:11   
karin82
pufi 2003user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da še kakšna v naslednjih dneh ugleda user posted image

Držim pesti za vse tud zame!!!

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 522
5.11.2008 15:13:28   
Bojana82
Pufi, sigurno si user posted image .......To JE TO! Čestitamuser posted image ..........in držim pesti za vse nas ostale........

(odgovor članu karin82)
Neposredna povezava do sporočila: 523
5.11.2008 15:19:43   
kalypso
tane user posted image

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 524
5.11.2008 15:25:43   
giotti
user posted image
user posted image

oz.  user posted image user posted image   pričakujemo novembra

xx.11. - Arual (13. krog)
xx.11. - M1987 (9. krog)
xx.11. - misk2
xx.11. - D0aisy
xx.11. - _ancica_ (9. krog)
xx.11. - TamaraJ (1.krog)
xx.11. - murkica
xx.11. - tropical (7.krog)
xx.11. - karin82
01.11. - andy28 (1. krog)- srečkauser posted image user posted image user posted image user posted image
01.11. - pikapolonica 24
02.11. - nhaya
02.11. - Ylenia
02.11. - zana21 (5.krog) user posted image user posted image user posted image v nove boje
03.11. - S* (4. krog) user posted image user posted image user posted image v nove boje
03.11. - loli (1. krog)
04.11. - D.Mateja
04.11. - Sulfinija
05.11. - iskrica976
05.11. - kolovoz (5. krog)
05.11. - soncek_25 user posted image    user posted image user posted image   v nove boje
05.11. - pin
06.11. - anci banci - srečkauser posted image  user posted image   user posted image   user posted image
06.11. - lucy86 (1. krog)
08.11. - skuštrana suzi (7. krog) user posted image  user posted image user posted image   v nove boje
08.11. - pufi 2003 (3. krog) - srečkauser posted image  user posted image   user posted image   user posted image
08.11. - Tiki55
08.11. - ROmama (1. krog)
08.11. - Bojana82
09.11. - Matejčika (3. krog)
10.11. - kalypso (2.krog)
11.11. - krota (4.krog)

11.11. - spelci22 (4.krog)
11.11. - tane
13.11. - Tejchy25
13.11. - Muca83 (13. krog)
15.11. - DannyS (2. krog)
15.11. - Brenčačka
15.11. - nincika (1. krog)
16.11. - aprilčica07 (2. krog)
18.11. - baby1978 (2.krog)
19.11. - lenna
20.11. - žabica00 (4.krog)
20.11. - pikicaa25 (11. krog)
21.11. - martinca
24.11. - ursula3
24.11. - BEBIII
25.11. - Anya22 (22. krog)
25. 11. - Anonimna VITA
26.11. - Giotti (5. krog)
26.11. - evolinca (4.krog)
27.11. - METULJ1

user posted image
user posted image  

Novembrk nas je: 53 od tega že 3 srečki user posted image
---------------------------------------------------
user posted image  modrih: 4
user posted image  roza: 3
skupaj: 7

user posted image      NAVIJAČICE     user posted image

* žabica00
* aqua77
* Tiki 55
* Ursa30
* spps
* Orhideje
* bambinca
* *alina*
* sonček85
* pikicao.
* *kinnie*
* becky *
* Matejčika *
*živa25
*gantar
* liam
*crvicek
*Barcula

user posted image      

NAŠA HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...  

NOVEMBRSKA STAVNICA 

JANUAR.................................... 25,0% srečk nosečk  
FEBRUAR..................................19,4% srečk nosečk  
MAREC..................................... 20,9% srečk nosečk  
APRIL.........................................23,7% srečk nosečk  
MAJ............................................18,3% srečk nosečk  
JUNIJ..........................................22,5% srečk nosečk  
JULIJ ..........................................21.8% srečk nosečk
AVGUST.....................................19,3% srečk nosečk
SEPTEMBER..............................21,0% srečk nosečk
OKTOBER...................................22,2 % srečk nosečk
NOVEMBER................................42,9 % srečk nosečk

Pufi, ne bit huda, ampak jaz sem te kar pobarvala v roza, ker je tako LEPO videt te nove trenutne procente user posted image . Pupe, joj, ko bi se ta trend nadaljeval, potem bo meni november ratal najlepši mesec v letu, ne pa obratno, kot je bilo do zdaj.
Gremo, pupe, al slončkat al pa lulat user posted image  user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?