|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: || pričakujemo Novembra
5.11.2008 15:30:10   
pufi 2003
Hvala vsem za lepe želje in čestitke. Ampak jaz mislim, da je še malo prezgodaj za veselje, glede na to, da je črtica tako zelo rahla. Bom poskusila še jutri s prvim urinom in vam sporočim. Kaj pa menite o testih? Ali bi bil rezultat bolj viden, če poskusim kak drug test?

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 526
5.11.2008 15:51:49   
ella.
pufiiiii, men se zdi, da je to to! Daj v mojem albumu poglej moj CB test, ki je bil tudi slabo viden in prav tako na prvi dan izostanka.
Ampak, črta je črta, so rekle takrat bejbe user posted image user posted image user posted image user posted image

tane in giottka, jutri gre mogoče še ena punca z nami na čvek!! Tut super kul bejba, a prou?

juheeeeeeeeeeej dUUUUjenčki

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu pufi 2003)
Neposredna povezava do sporočila: 527
5.11.2008 15:53:24   
pin
jaz sem že javila, da me je obiskala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 528
5.11.2008 16:05:29   
tane

user posted image
user posted image

oz.  user posted image user posted image   pričakujemo novembra

xx.11. - Arual (13. krog)
xx.11. - M1987 (9. krog)
xx.11. - misk2
xx.11. - D0aisy
xx.11. - _ancica_ (9. krog)
xx.11. - TamaraJ (1.krog)
xx.11. - murkica
xx.11. - tropical (7.krog)
xx.11. - karin82
01.11. - andy28 (1. krog)- srečkauser posted image user posted image user posted image user posted image
01.11. - pikapolonica 24
02.11. - nhaya
02.11. - Ylenia
02.11. - zana21 (5.krog) user posted image user posted image user posted image v nove boje
03.11. - S* (4. krog) user posted image user posted image user posted image v nove boje
03.11. - loli (1. krog)
04.11. - D.Mateja
04.11. - Sulfinija
05.11. - iskrica976
05.11. - kolovoz (5. krog)
05.11. - soncek_25 user posted image    user posted image user posted image   v nove boje
05.11. - pinuser posted image    user posted image user posted image   v nove boje
06.11. - anci banci - srečkauser posted image  user posted image   user posted image   user posted image
06.11. - lucy86 (1. krog)
08.11. - skuštrana suzi (7. krog) user posted image  user posted image user posted image   v nove boje
08.11. - pufi 2003 (3. krog) - srečkauser posted image  user posted image   user posted image   user posted image
08.11. - Tiki55
08.11. - ROmama (1. krog)
08.11. - Bojana82
09.11. - Matejčika (3. krog)
10.11. - kalypso (2.krog)
11.11. - krota (4.krog)

11.11. - spelci22 (4.krog)
11.11. - tane
13.11. - Tejchy25
13.11. - Muca83 (13. krog)
15.11. - DannyS (2. krog)
15.11. - Brenčačka
15.11. - nincika (1. krog)
16.11. - aprilčica07 (2. krog)
18.11. - baby1978 (2.krog)
19.11. - lenna
20.11. - žabica00 (4.krog)
20.11. - pikicaa25 (11. krog)
21.11. - martinca
24.11. - ursula3
24.11. - BEBIII
25.11. - Anya22 (22. krog)
25. 11. - Anonimna VITA
26.11. - Giotti (5. krog)
26.11. - evolinca (4.krog)
27.11. - METULJ1

user posted image
user posted image  

Novembrk nas je: 53 od tega že 3 srečki user posted image
---------------------------------------------------
user posted image  modrih: 5
user posted image  roza: 3
skupaj: 7

user posted image      NAVIJAČICE     user posted image

* žabica00
* aqua77
* Tiki 55
* Ursa30
* spps
* Orhideje
* bambinca
* *alina*
* sonček85
* pikicao.
* *kinnie*
* becky *
* Matejčika *
*živa25
*gantar
* liam
*crvicek
*Barcula

user posted image      

NAŠA HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...  

NOVEMBRSKA STAVNICA 

JANUAR.................................... 25,0% srečk nosečk  
FEBRUAR..................................19,4% srečk nosečk  
MAREC..................................... 20,9% srečk nosečk  
APRIL.........................................23,7% srečk nosečk  
MAJ............................................18,3% srečk nosečk  
JUNIJ..........................................22,5% srečk nosečk  
JULIJ ..........................................21.8% srečk nosečk
AVGUST.....................................19,3% srečk nosečk
SEPTEMBER..............................21,0% srečk nosečk
OKTOBER...................................22,2 % srečk nosečk
NOVEMBER................................42,9 % srečk nosečk

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 529
5.11.2008 16:21:08   
Bojana82
Pufi 2003, kaj te je gnalo, da si tolk prej test naredila, ali si imela kakšne znake, ki so kazali na nosečnostuser posted image ? Sprašujem zato, ker jaz tudi 8.11 pričakujemuser posted image , pa me ful matra, da bi test že kak dan prej naredila?

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 530
5.11.2008 16:26:57   
tane
saj vem, da je težko čakati Bojana jaz sem na istem (test delam 11.11) in sem samo prejšnji mesec naredila to napako, da sem delala test prej in kaj je bilo rahle črtice, nejasne blede in uničila (onesnažile naravo) sem 3 teste pa še na krvni test šla in vse to pred D dnevom oz. krvni test na dan D in potem se je pauser posted image še en teden upirala s svojim prihodom in nato prišla.

saj ne pravim, da potem user posted image pride ampak če počakaš vsaj do dneva D ali še kak dan čez potem res ni dvoma.
tako da počakaj vsaj do 8.11 pa z jutranjim urinom ker je koncentracija le največja...no, to je moje mnenjeuser posted image

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 531
5.11.2008 16:29:54   
Bojana82
Ja tane, saj vem....imaš prav.....ampak kaj ko je tako teeeežžžžko čakat!

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 532
5.11.2008 17:00:35   
sonček85
pufi:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to mi delajte ,prehitet morate un presnete user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 533
5.11.2008 18:02:18   
Sulfinija
Pufi,user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce pri meni je še kar izcedek se vleče,vleče ni še prava user posted image  bo pa po mojem ponoči pritekla v vsej svoji veličini.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 534
5.11.2008 18:05:54   
sonček85
ali pa neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 535
5.11.2008 19:25:14   
S*
pufi iskrene čestitke user posted image   user posted image   user posted image , črtica je črtica, pa čeprav rahla.

Bojana82, jaz si sedaj merim temperaturo 3 ciklus in vedno mi je temperatura padla že en dan pred pričakovano user posted image , tako da točno vem da bo prišla.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 536
5.11.2008 19:43:11   
pufi 2003
Ma jaz še zmeraj nisem prav prepričana v rezlutat in ga bom ponovila čez kakšen dan.

Nekdo me je vprašal za znake. Znake pa sem imela naslednje: špikanje v jajčnikih, utrujenost, požrešnost in boleče prsi,...

LP

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 537
5.11.2008 20:57:06   
iskrica976
Pozdravček,
no mene user posted image še ni obiskala bo pa na obisk prišla sigurno jutri ali pojutrijšnjem. Noseča sigurno nisem, ker sem imela danes pregled pri G, pa tudi test je pokazal en zelo jasen -.
Mi je pa moj G "ukazal", da naj se sprostim in naj sploh ne razmišljam o projektu dojenček! Kot  da je to tako lahko...

Če do januarja ne bo nič pa me bo poslal na laparo. in na še kakšen pregled če bo potrebno.

Tako... jaz vas vse prav lepo pozdravljam, čestite vsem ki ste user posted image in tistim ki še boste. Sem se odločila, da bom res poizkusila te 3 mesece odklopit vse...tudi RR.

Lp

(odgovor članu pufi 2003)
Neposredna povezava do sporočila: 538
6.11.2008 6:58:57   
Sulfinija
Jutro punce!

KOt sem predvidevala ponoči se je prišla user posted image  v vsej svoji veličini.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu iskrica976)
Neposredna povezava do sporočila: 539
6.11.2008 7:13:13   
crvicek
Sulfinja, žal mi je da te je obiskala user posted image . user posted image user posted image user posted image

Ne bodi žalostna, saj sem prepričana, da te v decembru čaka prav posebna nagrada, na katero že takooo dolgo čakaš. Miklavž, oz. dedek mraz že polni vreče z našimi darili, ki čakajo samo na nas:

user posted image

Pridi k decembrčicam!

Najini princeski raseta...

Neposredna povezava do sporočila: 540
6.11.2008 8:29:41   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

Jutro punce!

KOt sem predvidevala ponoči se je prišla user posted image  v vsej svoji veličini.

škoda noooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 541
6.11.2008 8:39:49   
Sulfinija
Ja punce moje tak je tole.Nič škoda jaz se ne predam pa gremo novim zmagam nasproti.Nisem žalostna...Sem pa dla že v veseli december in na martinovanje ko bom doma porihtala kosilo za 14.ljudi svoji babici ki bo točno na martinovo upihnila 89.svečko na torti nutelino ji bom spekla.Pa bo spet veselo.Sedaj se pa selim klepetat k decemberkam itak,da bomo takrat vse po vrtsi dobile fletno darilo od dedka mraza ali božička.

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 542
6.11.2008 8:43:03   
tihoupanje
Tane in ostale....jaz se redno ne javljam, ker se zdravim s delom na vrtu...user posted image .....

Ti neuspehi so mi vzeli vso voljo do življenja in rabim nekaj za spodbudo. To je tokrat pogled na lepo obdelam vrt in sadike novega življenja, čeprav rastlinskega...user posted image user posted image

Ta mesec pričakujem user posted image user posted image  od 27.11. do 30.11. Naslednji teden bo O. In to vse, kar je pomembno vedeti.

Nisem pričakovala, da me bo doletel tak obup.

Zato se ne bom dala na seznam.....Klepetam z vami, ker mi je lažje.....Upanja pa v škrinjici nimam več....Tako....to je to....

Zdaj pa grem malo delati.....
Želim vama čimveč user posted image user posted image ...

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 543
6.11.2008 8:47:40   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

Ja punce moje tak je tole.Nič škoda jaz se ne predam pa gremo novim zmagam nasproti.Nisem žalostna...Sem pa dla že v veseli december in na martinovanje ko bom doma porihtala kosilo za 14.ljudi svoji babici ki bo točno na martinovo upihnila 89.svečko na torti nutelino ji bom spekla.Pa bo spet veselo.Sedaj se pa selim klepetat k decemberkam itak,da bomo takrat vse po vrtsi dobile fletno darilo od dedka mraza ali božička.

najprej zuser posted image user posted image user posted image potem pa še user posted image za pozitivno razmišljanje...pridna, pridna kosilo za 14.ljudi, si pa zgleda ta prava kuharica.
pa kar veselo v veseli december, tam nas vse čaka koš poln presenečenj

Neposredna povezava do sporočila: 544
6.11.2008 8:58:54   
Sulfinija
Tihoupanje,nikar ne obupaj jaz se že borim za najin user posted image  šetso leto.Dvakrat mi je uspelo naravno zan ositi kljub postopkom vendar pa sem obakrat tudi ss.Sem bila na vseh možnih preiskav tudi genetiki in hvala bogu so bili ss slučajnost.Takole da veselo čakam kdaj ponovno zagledam + in bom donosila končno eno zdravo user posted image .Tihoupanje zato smo tukaj,da se bodrimo.Javi se kaj...

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 545
6.11.2008 9:01:45   
Sulfinija
Tane,zdaj sme že v prakso prišla ker tri nedelje zapored pri nas taka masa ljudi.Zadnjo nedeljo v oktobru kosilo za 10.ljudi otvoritev nove kuhinje.Prejšnjo nedeljo normalno kosilo za 4.ljudi nato popoldan 10.ljudi na obsiku spet stregla pekla čevapčiče,....Tole nedeljo si končno malo odahnem.Formo bom pa rabila jutri zvečer pridejo kolegi gledat kuhinjo,nato v soboto zvečer spet obisk keramičar z ženo pride gledat kuhinjo in naslendjo nedeljo nato martinovanje in praznovanje babicinega rojstnega in kosilo za 14.ljudi.Potem pa mir vse do veselega decembra nato spet taka masa ljudi za možev god en dan po božiču.

Neposredna povezava do sporočila: 546
6.11.2008 9:06:00   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: tihoupanje

Tane in ostale....jaz se redno ne javljam, ker se zdravim s delom na vrtu...user posted image .....

Ti neuspehi so mi vzeli vso voljo do življenja in rabim nekaj za spodbudo. To je tokrat pogled na lepo obdelam vrt in sadike novega življenja, čeprav rastlinskega...user posted image user posted image

Naslednji teden bo O. In to vse, kar je pomembno vedeti.

tihoupanje, veš v tem boju sem tudi sama že prišla do te točke (obup) oz. ugotovila, da imam vzpone in padce kar se tiče mojega boja, včasih totalen zagon potem spet user posted image in vdanost...ampak naj ti rečem samo to, brez truda ni uspeha, tako, da naslednji teden je O in kot si rekla sama, to je vse kar moraš vedeti...čeprav se sliši brezosebno in grobo ampak sem že nekomu ter tudi sebi rekla, da žal je za nas to postal projekt in tako se ga je treba tudi lotiti. Dejstvo je, da je treba prežati na O in takrat se pač maksimalno potruditi beri velikouser posted image , enim je to lažje, drugim težje ampak treba se je potruditi. Tako, poleg dela na vrtu razmišljaj še o tem kakšno romantično vzdušje boš ta mesec pričarala svojemuuser posted image in sebi, da bo vse skupaj lažje in predvsem lepo. Kaj pa vem kupi si rdeče čevlje z visoko peto...ostalo pa prepuščam tvoji domišljijiuser posted image

predvsem pa ne se vdat! če ne te bomo kar malo po tazadnji, a je prouv

(odgovor članu tihoupanje)
Neposredna povezava do sporočila: 547
6.11.2008 9:52:26   
ella.
Jesenske novembrke, jutro vsem

Sulfi, prava borka si. Res. Kljub 6 letom boja še vedno nasmejana in odločena zmagati. Zdaj bi bil pa res čas, da se ti vse povrne...
Tihoupanje, kaj pa če bi posadila eno lipo za svojega bodočega smrkavčka oz. smrkljico? user posted image Ko boš noseča, napišeš še knjigo (ker boš imela verjetno malo več časa) in v bistvu na en mah narediš vse, kar naj bi en Slovenec/ka naredila v življenju...in ne obupaj. Kar ne ubija, samo krepi...
Tane je prej sanjala o tortici, men se pa skos ena velika skleda solate že navsezgodi podi po glavi, dan je tečen, ampak kdor se zadnji smeje, se najslajše smeje, a ne, punce moje?
Giottka, ti nam pa javi, če so tvoji jajčniki že na polno zaposleni danes.

Bodite srečkice!

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 548
6.11.2008 10:05:33   
kalypso
Na zdej sem še pa jaz žalostna... Ko berem vaše zgodbe, me kar stisne pri srcu, ker vem kako težko mora biti ker je želja nepopisno velika, pa se ne izpolni. In vsi ti SS... Vso bolečino delim z vami, vedno bolj, ker vas vedno bolj spoznavam in mi je za vsako posebej hudo, ko pove, da tudi ta mesec ni uspelo. In še bolj mi je težko, ko vidim, da pa vseeno ste ne glede na vse izgube in težke boje še vedno polne upanja in veselja. In poeme sem jezna na sebe, ker jamram, ker mi v prvo ni ratalo.
Punce moje, jaz vam vsem želim en kup otrok (tukaj seveda štejem tudi sebe) ali pa vsaj enega, ki bo potem odtehtal vse bolečine in solze in strah in ves obup.

Za vsakim dežjem posije sonce,
Za vsakim jokom smeh,
Za vsakim porazom uspeh...

GO girls user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 549
6.11.2008 10:30:28   
crvicek
Tihoupanje, tukaj smo čisto vse z isto željo. Enim so ovira zdravstvene teževe, drugim nagaja prevelika želja, ampak čisto čisto vse zajame včasih občutek obupa, ko se sprašujemo: zakaj ravno meni? Kdaj bom zagledala ta magični user posted image ?

Težko je, včasih zelo; ampak ne smemo se pustiti. Boriti se moramo naprej, saj ta želja je prevelika, da bi se ji odpovedali. Tudi jaz se rada zatečem na moj mali vrtiček, ki je moj raj sprostitve.

Življenje je čudež in čudeži se dogajajo, zato hvalabogu da imamo danes tako napredno zdravstvo, ki nam pomaga delati čudeže.

Bodi močna in naj ti misel na user posted image da moč, da premagaš vse ovire.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najini princeski raseta...

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

December: Najbolj ploden mesec v letu
Če si želite otroka, je december zagotovo pravi mesec za več akcije. Statistični podatki namreč razkrivajo, da je tega m...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?