|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: || pričakujemo Novembra
6.11.2008 10:55:04   
giotti
Upam, da bo Tihoupanje še prebrala vse vaše tako lepe odgovore in da bo še naprej upala, pa čeprav potiho. Saj nimam kaj dodat, kar so že punce tako lepo napisale. Razen, da ti želim, Tihoupanje, da se tudi tebi uresniči ta željica po otročku čimprej. Daj da te objamem user posted image

Sulfinija, tebe pa je za občudovat, čeprav iskreno povedano, to, da se boriš že šest let, meni ni huda tolažba. Mi je prej obratno, ker če samo malo začnem računat, kaj bi pri meni in še več pri fantu pomenilo šest let, ne vem, če me ne bi potem otroci klicali kar babica in fanta dedek. Po moje si ena redkih, ki si tako zelo vztrajna na tej poti. Če imaš tako močno voljo v tem boju, potem sem prepričana, da ti tudi vse ostalo v življenju ne predstavlja problema, ampak izziv, iz katerega se vedno kaj novega naučiš. Res ti želim srečo in kdo ve, mogoče pa ti je ravno december 2008 namenjen, da ti bo za vedno spremenil življenje v tisto smer, ki si jo tako močno želiš.

Ja, draga Ellčika marelčika, spet bom dobila strokovno oceno, kaj se dogaja v moji notranjosti. Upam, da se je res že kaj zbudilo, ne pa da še kar spi. Saj razumem, notri je toplo in temno, samo, hej, tako zelo len pa tud ni treba bit. Izcedka sicer nobenega, tako suho, da mi ni jasno, kako bomo izvedli akrobacijo v postelji, če bodo vrata zaprta. In potem je to pri meni tako, da se vrata še bolj zaprejo, ko vem, da se morejo odpret. Ma, ne vem, mogoče pa me je kdo v prejšnjem življenju posilil, res sem pomislila že na vse mogoče, zakaj sem tako čudno narejena user posted image  No, po drugi strani pa že drugi dan čutim neko topo bolečino spodaj malo na levi strani in malo na sredini. Je to to? Kaj praviš, Tane, strokovnjakinja za ovulacijske bolečine?  

Grem še malo delat, me skoz nekaj preganjajo user posted image

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 551
6.11.2008 11:31:53   
ursa30
jaz sem pa zdajle dobila en klic, ki me je spravil v dobro voljo, obenem pa tako presenetil,  da se čisto tresem user posted image

klicala me je sestra zaradi operacije..in mi je rekla, da naj pridem kar jutri..bom imela že poseg.
juhuuuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image
torej so veze res pomagale. sem bila prepričana, da bom na vrsti januarja..no sedaj pa tole user posted image user posted image
jutri moram biti tam ob pol osmih zjutraj, danes imam dieto, jutri operacijo,  v soboto bom pa že odpuščena...
potem en teden bolniška. se bom morala posloviti od vas za toliko časa, ker sem doma ostala brez neta, od mojega nečak mi je pokvaril modem, ki se ga ne da več popraviti user posted image user posted image user posted image
danes se vam bom še malo javila, potem boste imele pa 10 dni mir pred mano user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 552
6.11.2008 11:51:42   
ella.
Uršula, ful dobro user posted image user posted image . Evo, pa si bližje zmagi za kar dva meseca!!! Pismo, po navadi se to ful malo sliši, ko pa pričakuješ in si nekaj želiš, se pa tko prekleto vleče...tko da Urškica, srečno jutri in upam, da te vseeno spoznamo danes user posted image

Giottka, če čutiš nekaj, se nekja dogaja...

Tane
je pa rekla, da do kosila šprica RR, ker ima ful dela...ti res ratuje, Tanček? user posted image

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 553
6.11.2008 12:04:32   
crvicek
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30

jaz sem pa zdajle dobila en klic, ki me je spravil v dobro voljo, obenem pa tako presenetil,  da se čisto tresem user posted image

klicala me je sestra zaradi operacije..in mi je rekla, da naj pridem kar jutri..bom imela že poseg.
juhuuuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image
torej so veze res pomagale. sem bila prepričana, da bom na vrsti januarja..no sedaj pa tole user posted image user posted image
jutri moram biti tam ob pol osmih zjutraj, danes imam dieto, jutri operacijo,  v soboto bom pa že odpuščena...
potem en teden bolniška. se bom morala posloviti od vas za toliko časa, ker sem doma ostala brez neta, od mojega nečak mi je pokvaril modem, ki se ga ne da več popraviti user posted image user posted image user posted image
danes se vam bom še malo javila, potem boste imele pa 10 dni mir pred mano user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Urša super!

Najini princeski raseta...

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 554
6.11.2008 12:13:38   
tane
super, pri tebi ja pa Miklavžek res pohitel, si bla zgleda celo leto pridnauser posted image  no vidiš se je splačalo bit malo sitkan...samo še vprašanje a si oz. jemlješ kakšne KT?

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 555
6.11.2008 12:17:31   
Sulfinija
Giotti,hvala ti za lepe besede,ki si jih namenila le meni.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 556
6.11.2008 12:17:45   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: ella.

Tane je pa rekla, da do kosila šprica RR, ker ima ful dela...ti res ratuje, Tanček? user posted image

busteduser posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 557
6.11.2008 12:32:34   
SMELIKA
Živijo! user posted image   pričakujem 20.11. Upam da bo uspelo user posted image user posted image Sicer je to prvi poizkus ampak vseeno upam na najboljšeuser posted image

< Sporočilo je popravil SMELIKA -- 6.11.2008 12:36:29 >

(odgovor članu žabica00)
Neposredna povezava do sporočila: 558
6.11.2008 13:13:15   
sonček85
sulfinija:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
urša:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu SMELIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 559
6.11.2008 13:21:06   
ursa30
hvala punce, joj tok sem nervozna..pa še ful mam dela v službi, moram vse naresti, ker sem sama za vse tukaj user posted image  

tane, nč ne jemljem KT. meni je Tomaževič že v štartu rekel, da jih ne rabim jesti, sestre pa pravijo, da jih je treba. mnenja so tukaj različna, tako da ne vem.
sem jih  imela namen jesti drug mesec,  ampak je to prišlo tako hitro, da jih nisem uspela niti začeti jesti. sem sestri to omenila, pa je rekla, da ni problema..

se vidimo punce danes, seveda user posted image  čeprav mi bo slina tekla dol, ko se boste basale s torticami user posted image user posted image  jaz lahko jem danes samo juho in pijem lahko.
tako da bom danes na sokcu, za tortico bom pa že drugič nadoknadila user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 560
6.11.2008 13:23:19   
giotti
Tane, saj če je Uršika po menstri in mislim, da je rekla pred kratkim, da se je ravno končala tečka, ne rabi tablet. Pri meni je bila še ta ponedeljek, se pravi 8. dan, sluznica čisto tanka. Pa imam cikle na manj kot 28 dni. No, danes pa vesela novica, da se sluznica že debeli. Mi jo je na UZ pokazala, kako ima tri črte. Potem pa je gledala malo na desno, malo na levo stran in rekla, kaj sem zadnjič rekla? Da bo na desni? Res bo na desni. Samo ne pred 14. dnevom. No, torej imam še dva dni časa, da začne spodaj malo deževati, ma, vsaj rositi naj začne, hudimarja.
Bolečina na levi strani pa zna bit zato, ker so tam neke stvari, nek miom, pa še neki, ki pa baje niso nič kaj resnega. Pismo, vedno me je strah tega UZ, ker čisto vedno zvem nekaj novega, tokrat sem zvedla, kakšni prebivalci vse se nahajajo tam notri na toplem. No, dokler niso nevarni, jih bom pustila na miru.

Se vidjamo popoldne, kdorkoli želi kofetkat, čokoladkat, čajčkat... user posted image

Vsem user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 561
6.11.2008 13:39:59   
kalypso
giotti super, vidiš, nič ni narobe user posted image

(bi pa jaz na tvojem mestu počasi začela malo user posted image , vsaj na 2 dni kakšen teden, saj veš, brez nič ni nič user posted image )

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 562
6.11.2008 13:52:34   
tane
giotti saj tudi meni se je zdelo, da je omenila, da je ravno po user posted image , tako, da uršika, vse kul, kaj kul the best, ti samo dr. tomaževiča poslušaj na sestre pa takoj pozabi, me vedno razkuri ker so one neki pametne, halo zato pa so one sestre in ne zdravniki.

to da lahko ješ samo juho in piješ ja, to je samo zato, da imajo oni lažje delo med op, da kaj ne pride ven, jaz sem bila že en dan prej notri in so nam dal eno svinjarijo za pit okrog kosila in sem bila potem nekje od 17h redna in pogosta gostja WC-ja, večerja je bila samo juha ampak ker sem jaz vedno lačna kotuser posted image  in mi je kar slabo ratal okrog 21h sva še z eno sunle malo kruha in prepečencauser posted image tko, da ti sam prid pa kakšen kofetek, da te požene in bo vse tako kot mora biti...

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 563
6.11.2008 13:55:35   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

No, torej imam še dva dni časa, da začne spodaj malo deževati, ma, vsaj rositi naj začne, hudimarja.

kot je napisala že kalypso, hitro v akcijo v bistvu takoj danes, če se ne motim je danes 11 dan? pa potem še čez 2 ali ok vsaj 3 dni, bo treba druge ni!!!! ker sori štafeta te čaka (upam) in če ti zdaj zezneš bo crvicek nasankalauser posted image

pa še tole: http://www.thebabycorner.com/page/1336/

< Sporočilo je popravil tane -- 6.11.2008 14:00:51 >

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 564
6.11.2008 14:33:52   
ursa30
tane, ella, giotti, jst se bojim, da mi danes ne bo znesel randi z vami user posted image user posted image user posted image user posted image
ura je pol treh, jaz imam pa še toliko dela v službi, da se ven ne vidim user posted image
to je pa tko, če človek nima nikogar, ki bi ga nadomešču takrat, ko ga ni v službi user posted image
po moje bom visela tukaj do petih, če ne celo dlje user posted image
elli, ti javim, če mi bo slučajno zneslo vseeno priti.
če me slučajno ne bo, se pa prosim spomnite naslednjič tudi name user posted image
zdej pa hitim delat dalje..meša se mi že user posted image
jaooo user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 565
6.11.2008 14:35:26   
giotti
Kalypso in Tane, okej, okej, saj bom, no. Jutri začnem, a prav? Saj je rekla, da še tri dni ne bo nič. Vsaj malo naj tisti izcedek pokuka, prosim, da se bodo vrata lažje odprla user posted image  Je pa res, da štafeta čaka in je tokrat res ne smem zamudit user posted image

Drugače pa sem bila danes smotka in G vprašala, če se še kaj moje pregrade vidi, čeprav sva rekli, da naju to sploh več ne zanima in ne bova nič gledali. Samo si nisem mogla pomagat, da je ne vprašam. Pa je potem ful gledala in gledala in na koncu samo rekla, da je ostalo toliko, da sploh ni omembe vredno. Jupi user posted image  Če ona to reče, ki tudi odstranjuje pregrade, potem sem kar pomirjena.

Pa pa čez tri ure.

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 566
6.11.2008 14:36:16   
ursa30
jap, sem malo po user posted image , zadnjo sem mela 30.10. tako da je datum ravno pravšnji.
tane, bom poslušala tomaževiča, on zihr najbol ve kako in kaj, glede na toliko let izkušenj.
po eni strani sem vesela, da mi ni bilo treba že danes iti notri, tako, da imam lahko svojo dieto z juhami, mam vsaj na izbiro, kakšno bom jedla user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 567
6.11.2008 14:46:25   
Tiki55
Pozdravček dečve!
Oooooooooooooooo urši, to je pa res superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vidš, sem rekla, da boš tik tak v novih bojih. Kot da bi vedlauser posted image . Drži se pupa, bom mislila nate.

Sulfinija drži kot pribito, kar so povedale ostale punce, za pravi zgled si nam borkam... Kapo dol za tako razmišljanje! Iz srca ti želim, da čimprej zagledaš ta magičen plusekuser posted image

Tanči juhej, si že kaj vihaš rokave? Bova pljunili v roke in začeli veslati? Joj si kar ne upam rečt, ampak ta mesec se počutim nekako drugače... al ga pa spet moja psiha lomiuser posted image Ellči bo pa navijala na bregu s pompomčki a ne da?

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 568
6.11.2008 14:46:33   
giotti
Urša, ma, res super, da bo tole jutri že za tabo. Pridi danes kofetkat, če utegneš. Jaz tudi pred peto ni šans, da skidnem od tu...

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 569
6.11.2008 14:57:09   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55

Tanči juhej, si že kaj vihaš rokave? Bova pljunili v roke in začeli veslati? Joj si kar ne upam rečt, ampak ta mesec se počutim nekako drugače... al ga pa spet moja psiha lomiuser posted image Ellči bo pa navijala na bregu s pompomčki a ne da?

tikica, pa to je telepatija, sem si ravno zdajle rekla oz. se vprašala me zanima ali im atiki kakšne znake, ker jaz tokrat nobenih posebnih razen bolečih prsi kar imam itak vedno pred M, me sicer danes nekaj križ boli kar je spet lahko znak da prihaja M, zanimivo pa je edino to, da ta mesec nimam ostalih vedno spremljajočih znakov pred M, se pravi ponavadi mi fuuuuuul paše zeloooooo pekoča hrana, tako, da si obvezno kakšen pekoč curry skuham, pa čipsi mi blazno pašejo pa je ta mesec bolj sladko v igri, pa ponavadi sem bolj jokava zdaj sem pa bolj sitnauser posted image tko, da ne vem...se pa ne mogoče prvič ne počutim nosečka kot vsakič do sedaj, oh samo še 5 dni do testa ampak se tkooooo vleče.

a ti imaš samo ta znak...da se počutiš drugače?

draga tiki pljunit bi morala v roke pa že 14dni nazaj, kaj praviš?user posted image
ja elči bolj slabo navija tele dni, jo nič ne slišmo...

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 570
6.11.2008 15:06:12   
Tiki55
Tanči ponavadi me v jajčnikih špika le tik pred M, tokrat pa me po malem že kakšen dober teden... Ostalih posebnih znakcev nimam, le en tak občutek, ki ga ne znam razložit.

Ja ja saj sem bla pred 14 dnevi pridna, sva bla z mojim v la belli Italiji na krajšem dopustu... Ampak zdaj je pač treba finiširat tako kot se spodobiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 571
6.11.2008 15:11:38   
Tiki55
Ah Tanči 5 dni pa ja ni tako dolga doba... Saj bo vsak čas vikend, ta itak hitro mine, pa bo že torek tuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 572
6.11.2008 15:21:58   
ella.
OOOOOOO bejbike moje,

spet zbor user posted image user posted image

Urška: ti poskusi, ne pa na silo se trudit priti, da ne boš nervozna za jutri...moraš bit spočita in fit :) Če pa lahko mimo vsaj na en sokec priletiš, pa super!!! Bejbike, saj jaz tudi ne bom dooooolgo mogla biti, ker imam spet en mini glavobol, ki pa se lahko razširi še na male možgančke in začne precej butati po lobanji user posted image

Tiki....o jebelacesta, me že nestrpno delaš s svojim opažanji drugačnih občutkov.... user posted image
Tane, barabonka, če pa kdo navija, pa jest!!! S tavelikor aglo se bom magar na bregu Ljubljance drla user posted image user posted image

Giottka, mogoče te bo pa že sama misel, da tokrat pravočasno ljubiš svojega moškega (telesno, seveda), totalno vznemirila in...boooom tresk!!!
user posted image

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 573
6.11.2008 15:22:40   
spps
tiki,kako ti kaže?držim pestke....user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 574
6.11.2008 15:24:33   
crvicek
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

Kalypso in Tane, okej, okej, saj bom, no. Jutri začnem, a prav? Saj je rekla, da še tri dni ne bo nič. Vsaj malo naj tisti izcedek pokuka, prosim, da se bodo vrata lažje odprla user posted image  Je pa res, da štafeta čaka in je tokrat res ne smem zamudit user posted image

Drugače pa sem bila danes smotka in G vprašala, če se še kaj moje pregrade vidi, čeprav sva rekli, da naju to sploh več ne zanima in ne bova nič gledali. Samo si nisem mogla pomagat, da je ne vprašam. Pa je potem ful gledala in gledala in na koncu samo rekla, da je ostalo toliko, da sploh ni omembe vredno. Jupi user posted image  Če ona to reče, ki tudi odstranjuje pregrade, potem sem kar pomirjena.

Pa pa čez tri ure.

Ja Giotti, točno takouser posted image user posted image user posted image . Ti se ta vikend maksimalno potrudi, da dobro opraviš svojo nalogo, tako da boš čez 14 dni lahko predajala štafeto. Sem pa vesela da tvoji jajčniki opravljajo svojo nalogo. user posted image user posted image user posted image
Če se pa vrata nočejo odpreti, pa poskusi s kakšno tako kremico, ki bo pripomogla da se vrata lažje odprejo.user posted image user posted image Saj veš no, kaj mislim. Poskusit ni greh.

No ma kakorkoli že bo, začarajta si tako, da bo za vaju res poseben trenutek.

user posted image user posted image

Najini princeski raseta...

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?