giotti
|
Upam, da bo Tihoupanje še prebrala vse vaše tako lepe odgovore in da bo še naprej upala, pa čeprav potiho. Saj nimam kaj dodat, kar so že punce tako lepo napisale. Razen, da ti želim, Tihoupanje, da se tudi tebi uresniči ta željica po otročku čimprej. Daj da te objamem Sulfinija, tebe pa je za občudovat, čeprav iskreno povedano, to, da se boriš že šest let, meni ni huda tolažba. Mi je prej obratno, ker če samo malo začnem računat, kaj bi pri meni in še več pri fantu pomenilo šest let, ne vem, če me ne bi potem otroci klicali kar babica in fanta dedek. Po moje si ena redkih, ki si tako zelo vztrajna na tej poti. Če imaš tako močno voljo v tem boju, potem sem prepričana, da ti tudi vse ostalo v življenju ne predstavlja problema, ampak izziv, iz katerega se vedno kaj novega naučiš. Res ti želim srečo in kdo ve, mogoče pa ti je ravno december 2008 namenjen, da ti bo za vedno spremenil življenje v tisto smer, ki si jo tako močno želiš. Ja, draga Ellčika marelčika, spet bom dobila strokovno oceno, kaj se dogaja v moji notranjosti. Upam, da se je res že kaj zbudilo, ne pa da še kar spi. Saj razumem, notri je toplo in temno, samo, hej, tako zelo len pa tud ni treba bit. Izcedka sicer nobenega, tako suho, da mi ni jasno, kako bomo izvedli akrobacijo v postelji, če bodo vrata zaprta. In potem je to pri meni tako, da se vrata še bolj zaprejo, ko vem, da se morejo odpret. Ma, ne vem, mogoče pa me je kdo v prejšnjem življenju posilil, res sem pomislila že na vse mogoče, zakaj sem tako čudno narejena No, po drugi strani pa že drugi dan čutim neko topo bolečino spodaj malo na levi strani in malo na sredini. Je to to? Kaj praviš, Tane, strokovnjakinja za ovulacijske bolečine? Grem še malo delat, me skoz nekaj preganjajo
|