|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
4.11.2008 18:52:58   
tasa_m
Kokica32 zdaj pa le pridno ležat in čajčke pit, da nebomo še me mogle kaj odpovedat v sredo.. user posted image komaj čakam , ker mi cuker redno tak pada da joj. Sploh ne upam, več na vago stopit..bo mi verjetno v tor. G. vse povedala ..user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 4.11.2008 18:53:39 >

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
4.11.2008 18:55:42   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Kokica32 zdaj pa le pridno ležat in čajčke pit, da nebomo še me mogle kaj odpovedat v sredo.. user posted image komaj čakam , ker mi cuker redno tak pada da joj. Sploh ne upam, več na vago stopit..bo mi verjetno v tor. G. vse povedala ..user posted image

Joj, te sladkarije, res...
No, saj naše srečanje pa je tak komaj 12-tega, do takrat bom pa že menda ja zdrava!user posted image

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 4.11.2008 18:56:17 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
4.11.2008 19:29:27   
pocka
čestitke nagrajenkama!!!user posted image  user posted image  user posted image

primorke - a ste se dobile? Kako je bilo? Mater sem bila jezna prej, so mojega klicali, če lahko pride v nočno, ker je sodelavec zbolel in nisem imela varstva za Tajo. Saj bi jo vzela s sabo, ampak je fuuul prehlajena in kašlja kot stari kadilci, pa sva bili prej na posvetovalnici in je P rekla naj jo imamo doma, tako,da niti v vrtec ne bo šla ta teden. No, tako,da upam, da se kmalu spet zmenimo in da mi uspe priti in vas spoznati.

sladkarije - meni tudi tako paše predvsem čokolada....in pol me tako zgaga peče. da me kar boli. V prvi nosečnosti je bilo isto, sem skoraj sede spala.

kokica32 - ti kar lepo počivaj, pa se pusti malo razvajat user posted image

Jutri imam pa morfologijo, komaj čakaaaaaammmmm!user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
4.11.2008 20:03:57   
mama_milchy
Olla,

primorke, je bila user posted image  dobra? Jaz sem še vedno jezna ko user posted image  zaradi takih obiskov;malo prej so šli, pa tudi moj user posted image  je šel v nočno in še Žiga je bil prav bogi, siten za znoret, sedaj počiva in gleda risanke, zgleda da mu vročina pada očitno pomagajo svečke, kašlja pa tako kot stari dedek;
pocka, a tvoja ima kakšno virozo? Jaz bom vidla še jutri in če ne bo bolje, ga bom peljala k P. Kje pa tvoj dela? Moj je tudi danes v nočni smeni, bova obe same spale,a? user posted image

sladkarije, meni tudi pašejo ampak ne tolko bol mi grejo kokiceuser posted image user posted image user posted image  kr povsod mi dišijo.

priuri in čebelica maja: čestitke še od mene user posted image user posted image user posted image

kokica32, ti pa kr lepo počivaj in naj te drugi razvajajo....

vsem novim marčevkam pa čestitke in dobrodošle, marec09 pa je kr poln user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
4.11.2008 20:42:39   
pocka
mama milchy - ma ne, nima v bistvu nič posebnega, ni viroza, je samo nek prehlad,ki pa kar ne neha. Vedno bolj kašlja in šmrka, danes smo bili pri P zaradi posvetovalnice, pa jo je še tako malo pogledala in pravi edino, da naj malo pazimo ušeska, ker bi lahko prišlo do vnetja.
Moj dela, če se ne motim tam kjer tvoj, samo v drugi občini.user posted image Vsaj mislim,da se ne motim,no.user posted image Spale bova same, ampak bo pa bolj komot!user posted image user posted image
Glede obiskov te pa popolnoma razumem, imamo včasih iste težave, ampak nekaterim se ne da dopovedat,da naj se napovejo, ker imam tudi mi lahko kake druge načrte. Ahhh...user posted image

primorke - dejte poročat no, me malo firbbbeeeecccc....user posted image

< Sporočilo je popravil pocka -- 4.11.2008 20:43:34 >

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
4.11.2008 20:50:22   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

mama milchy - ma ne, nima v bistvu nič posebnega, ni viroza, je samo nek prehlad,ki pa kar ne neha. Vedno bolj kašlja in šmrka, danes smo bili pri P zaradi posvetovalnice, pa jo je še tako malo pogledala in pravi edino, da naj malo pazimo ušeska, ker bi lahko prišlo do vnetja.
Moj dela, če se ne motim tam kjer tvoj, samo v drugi občini.user posted image Vsaj mislim,da se ne motim,no.user posted image Spale bova same, ampak bo pa bolj komot!user posted image user posted image
Glede obiskov te pa popolnoma razumem, imamo včasih iste težave, ampak nekaterim se ne da dopovedat,da naj se napovejo, ker imam tudi mi lahko kake druge načrte. Ahhh...user posted image

primorke - dejte poročat no, me malo firbbbeeeecccc....user posted image

ti poskušam poslat ZS pa ne gre user posted image  a bi lahko zi poskusla meni poslat? sem pogledala tvoje albume, pa se mi zdi tvoj možek full znan, morda pa res dela v isti stroki kot moj možek

aja, naš Žiga pa je bil prej veliko več bolan kot je sedaj po operaciji žrelnice in ušesk; zdaj mu sicer teče iz noska ma je tako redko, vročino pa je dobila danes ampak tako ki ni ne visoka, ni nizka in je sam hudič, ker je siten.
Jaz kar se tiče obiskov zvem vsaj za kak dan ali dva v naprej in tudi mi neradi gremo kam, če se prej s kom ne zmenimo. Ma ko pride kdo ki je bol od daleč (beri Ljubljana in gor višje) pol pač ne morem nič. Smo pa svoje obiske nekako naučili, da se nam prej napovejo že zaradi mojega in moževega urnika.

primorke, a ste še na klepetu? bo treba uvest eno stalnico ali pa vsaj da sen 1x na 10 dni dobimo; naslednjič pa pridem pa magari da pride sam predsednik države k nam....

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
4.11.2008 21:04:56   
pocka
mama milchy - imaš ZS...

grem film gledat,je glih začel...pridem več ksnouser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4407
4.11.2008 21:32:17   
mama_milchy
sem ti odgovorila,

kaj že spite marčevke?

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
4.11.2008 21:34:17   
trezika
Čer!
tasa_m hvala, da si mi javila glede srečanjauser posted image  seveda pridem, če le ne bo prišlo kaj nujnega vmes...ja, saj vem, da se vam bolj poredko oglašam, samo kaj ko mi ure in dnevi tako minevajo da je kr groza...saj se trudimuser posted image  se pa zdaj večinoma posvečam diplomi in še zadnjemu izpitu, bi rada pred marcem čimveč naredila in se potem čim bolj pikecu posvetilauser posted image  nisem pa pozabila na vas... vas pa večkrat berem kot pa kaj napišemuser posted image user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
4.11.2008 21:45:18   
tasa_m
ni panike trezika. Vedela sem da boš verjetno več na drugi temi, zato pa sem šla še tja napisat. user posted image Saj ti se samo pripravljaj, samo da izpit rata pol pa bomo že nadoknadle to lapanje in pisanje..user posted image

mama_milchy ne ne spimo še! Pa kaj te primorke še kr čvekajo.. dobre so.. Še malo pa se dobimo tudi štajerke.. jeee user posted image
Sem glih zadnjič nekaj premišljevale, bi blo zanimivo, da bi se enkrat (več ali manj) vse dobile nekje na sredini Slovenije. To pa bi blo zanimivo.. kolko bi si pa tu mele za povedat. Heheuser posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
4.11.2008 22:02:55   
mama_milchy

mama_milchy ne ne spimo še! Pa kaj te primorke še kr čvekajo.. dobre so.. Še malo pa se dobimo tudi štajerke.. jeee user posted image
Sem glih zadnjič nekaj premišljevale, bi blo zanimivo, da bi se enkrat (več ali manj) vse dobile nekje na sredini Slovenije. To pa bi blo zanimivo.. kolko bi si pa tu mele za povedat. Heheuser posted image

to so pa primorke, prave klepetulje user posted image user posted image user posted image  mi je prav žal, da nisem mogla it;
ampak res, bi se dobile recimo kje v LJ, madonca to bi bilo res zabavno user posted image user posted image user posted image , al pa pol z otročki recimo maja meseca, ko je lepo vreme; po moje bi celo slaščičarno zasedle, bi natakarje kap zadela user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
4.11.2008 22:12:10   
yania
KOKICA32 tudi meni je všeč vozek...imam sicer ogledanega enega Quinija, ....koliko je pa cena tega? A to je verjetno košara posebej, a ne?

priuri in čebelica maja: čestitke še od mene user posted image user posted image user posted image

Ja škoda za primorke....jaz sem se pa že veselila kake slikice, da vas vidim skupaj user posted image user posted image

Mene še kar matra tale izpuščaj, no pik, očitno res je nekaj na tem...midva z user posted image  imava en skupni kovter (odejo), potem pa se on obrne v svojo stran in glej ga zlomka, danes opazim da je moj trebuh zunaj...user posted image , tko da ni nič čudnega, če kaj pribrenči mimo...
Trebušček raste...ta teden vsem mojim učencem (okrog 200), naznanjam veselo novičko, da sta že dalj časa na delovnem mestu 2 ki poučujeta....pa me samo debelo gledajo....haha, no in potem jim razložim, da ne bomo skupaj do konca šol.leta, in seveda žalost (mi je bilo kar hudo...), in jim razložim, da je v veliki meri tudi od njih odvisno, koliko časa bom še na del.mestu, če bojo pridni in sodelovali in me bojo "čuvali", potem bom še kar nekaj časa...a veste kako lepo je bilo delati...ful so dojeli...upam da nekoga fajn najdemo, ki me bo nadomeščal, da ne bom spet na totalno štalo prišla nazaj, ko bom s porodniške (prvič je bilo obupno...3 različni učitelji, ki so kar nekaj bluzili v razredih, in seveda pouk čisto razštelan...)...zdej so se me mali navadili in vedo moj sistem v teh strnjenih treh letih, zdej pa spet ena noviteta...hm, upam da bo..
Sej ne vem, a sem se poveselila z vami, da sem končnooooo dobila pogodbo s 1.novembrom za NEDOLOČEN ČAS ? ja...če nisem, vam povem zdaj..super, mi je zelo odleglo, to je bila pa res poteza moje šefice...

nič, grem zdej, ko mi malček v trebuhu ne da miru, ker sedim, očitno je njegova ura...
aja, za vse tiste , ki brcike z roko še ne čutite...nič bat, tudi jaz v 1.nos.nisem sploh dolgo vedela kaj je to, in kako bo...mislim, da sem le vsake tolk časa kaj čutila...zdej v drugo..ja to je res ful razlika...samo malo pobožam, in že me nazaj, pa brce orenk...se vsi smejijo, ko mi božajo trebušček...očitno je v drugo res malo že raztegnjeno, al kako bi to človek razložil...sej bo...

Pridne bodite, pa lepe sanje...se pišemo..

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
4.11.2008 22:17:34   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: yania

Sej ne vem, a sem se poveselila z vami, da sem končnooooo dobila pogodbo s 1.novembrom za NEDOLOČEN ČAS ? ja...če nisem, vam povem zdaj..super, mi je zelo odleglo, to je bila pa res poteza moje šefice...

user posted image user posted image user posted image  čestitke; upam, da nisi dolgo čakala na to pogodbo. je pa res lepo, da te otročki razumejo, boš lažje delala in po moje z večjim veseljem...

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
4.11.2008 22:34:02   
yania
mama milchy   DOLGO?....itak da dolgo, vedno sem upala, no letos pa bo..in spet ni bilo prostora za mene, samo smo nekako uredili....potem ko me je seveda vse to morilo toliko časa, se tudi za še enega user posted image    nismo odločili toliko časa, no in potem sem si rekla, zdej je pa dosti tega čakanja, kar bo pa bo....razlike bo med mojima sončkoma skoraj 5 let (2 meseca manj), in vse se je uredila, sem zelo vesela....hvala za čestitke...

Ali ve mogoče katera, ali je kje na netu kaka stran od ToysRus trgovine, sem tipkala, pa mi neko ameriško zadevo ven vrže...jaz bi rada pogledala za vozički, če je kaj na netu....me je Kokica32 čist navdušla....haha

Ej user posted image  vsem....

Neposredna povezava do sporočila: 4414
5.11.2008 0:02:48   
Sončnica1
Ojla!
Hvala za takšno dobrodošlico. user posted image

Hmm, kje naj začnem z opisom... To je moja prva nosečnost, prihajam iz okolice Celja. Predvideni datum poroda je 27.3. 2009. V petek imam naslednji pregled (najverjetneje tudi morfološki pregled). Upam, da se bo mali/mala tako obrnila, da bova izvedela spol. Uh, komaj čakam na petek user posted image .
Sicer se počutim super, saj so slabosti k sreči že mimo. user posted image
Včeraj zvečer sem začutila čudne občutke v trebuhu (sumim da so to bile prve brce :)). Kdaj ste pa ve prvič začutile brce?

Lep pozdrav vsem!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
5.11.2008 7:06:58   
spps
morgen beybe!
lepo deževno jutro vam želimuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Sončnica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
5.11.2008 7:34:18   
tasa_m
heii pozdravljene.
Dans pa res grdo vreme, mi kr ni za nič v takem vremenu za delat. NA srečo sem na obisku pri mojih tak da mi tak ni treba.. user posted image me mama tak špara. Hehe
To pa so mame.

spps- jutro tudi tebi. Očitno sva prvi na RR. Edine, ki spat ne moreva.. user posted image

Si grem skuhat en user posted image pa zajtrk naret pol pa se itak počasi marčevke zbudite pa veselo čvekate...

mama_milchy
- sploh si ne upam , predstavljat kak bi bilokdo pogledal, ko bi nas blo tolko na kupu. Verjetno bi jim itak kafeja zmanjkalo v slaščičarni...user posted image če še ne kakšnih tortic. Prava "štala" bi to bla ampak zabavna. Hehe

yania- user posted image čestitke za pogodbo. Sem vesela zate da se je vse uredilo...

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 5.11.2008 7:35:42 >

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
5.11.2008 7:57:10   
spps
no,da napišem kako je bilo včeraj pri ortopedu-sumi na išias,dal pa me je na preiskave na EMG(elektromiogram),mislim,da mi tud kakšna fizioterapija ne uide.
Drugače se bom pa kr neki € na ta račun znebilauser posted image user posted image user posted image (včerajšnji pregled50,.emg 51€,kontrola 30,mnenje za komisijo 65€...upam,da mi pol ne bo še treba potem česa it samoplačniško,ker bo  bankrotiralauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   pi...saj ne bom niti plače tolk dobla,da bom pokrila stroške povezane z nogo,banda....

< Sporočilo je popravil spps -- 5.11.2008 8:02:04 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
5.11.2008 8:05:50   
pocka
dobro jutro

yania - tu je en link http://www.toysrus.at/

več kasneje, gremo v shopping, je bila plača...user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
5.11.2008 8:06:44   
pocka
tu je pa sooonččeeeekkkuser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
5.11.2008 8:16:46   
spps

MARČEVKE 2009

PDP    Ime            (št. user posted image , št. user posted image )    Pregledi, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image

27.02. 
chichinchek
(28)        (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)              

01.03.  
jjasna85 
(23) 

(št.1 user posted image , št. user posted image 0) 26.11., Izola,  user posted image  , +6 kg 
Anonimna user posted image (32)  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      
cita (27)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 12.11, CE, user posted image +9 kg
02.03
ada2 
(29)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2) 17.11., ?, user posted image  

hedviga (34) user posted image user posted image      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 07.11., LJ user posted image user posted image
03.03. 
=jasna=
(26)              (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)
24.11. , LJ, user posted image +1 kg, 105cm
Miša99 (33)                (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)     
SanjaB                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)   
04.03.  
mihaela01 (27)           (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 19.11., Ptuj, user posted image +3,8 kg, 85 cm 
05.03. 
Linda25
(28)              
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0)          
06.03. 
Grahec (30)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 12.11., LJ, user posted image +2,5 kg, 99 cm   
07.03. 
spps
(26)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 3.12., CE, user posted image
+7,5 kg, 95cm
Steffi (32)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 22.11., ?, user posted image +3 kg, 92 cm
08.03. 
yania
(29)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 11.11.,
LJ, user posted image +3kg, 85cm
Lolita23 (23)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12, CE , user posted image +6,7kg
11.03. 
petrcaK
(25)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 03.11., CE, user posted image +6 kg,100 cm
 mama_milchy (27)       (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 03.12., Izola, user posted image +4,5 kg
12.03. 
michell
(28)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
PERSIDA (32) user posted image  user posted image (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)11.11., MB,user posted image user posted image +4,8 kg,104 cm
helimaša                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 1) 21.11., LJ, user posted image    -3,5kg, 93 cm
mizi
13.03.
imam
(24)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
trezika (24)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 19.11., Ptuj, user posted image +9 kg
an_angel (28)               (št. 1user posted image , št. user posted image   0)  ?, ?,  user posted image  +8 kg
bskrle                            (št .4user posted image  , št.user posted image  3 )
14.03. 
juli@
(24)                     
(št. 2 user posted image , št. user posted image 0)  
trinity22 (30)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  
škratka (23)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)             
*TEJČI* (24)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 3.11., ?, user posted image  , +5 kg  

15.03. 
lejca
(32)                     
(št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 24.11., ITA user posted image  +7 kg, 100 cm 
tina_r                           (št. ? user posted image , št.  user posted image ?)
bsklre                         (št. 4 user posted image , št. user posted image ?)
16.03.
dana
(30)                      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 03.11., LJ, user posted image +4kg

Infinity1 (26)            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 01.12., NM, user posted image  + 1,8kg, 113 cm 
babyg                         (št. 1user posted image   , št.  user posted image 0) 12.12., CE, user posted image   +9kg, 94 cm 
17.03. 
mediuhec
(29)
            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 11.11., MB, user posted image   +3,5 kg, 85 cm
18.03. 
Dali*
(28)                     
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 20.11., CE, user posted image
+3,5 kg, 83 cm
buksi                             (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 25.11., PO, user posted image +2 kg
tasa_m (25)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 11.11., MB, user posted image +3,5 kg, 98cm
20.03.
KOKICA32
(32)             (št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 18.11, MB, user posted image +5 kg, 91 cm
evica23                         (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)
gaja (28)                        (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)
pocka (29)                    (št. 2 user posted image , št. user posted image   1) 05.11., Izola, user posted image  +7 kg,90cm 
21.03. 
_andreja_
  (23)          (št. 2 user posted image ,št. user posted image 1)18.11.,TRB, user posted image +0,5kg,118 cm     
sanna                             (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  
mojčika (32)                  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) ?, LJ, user posted image
+2,5kg, 88cm
pupa7 (28)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 7.11., CH, user posted image +2 kg, 104 cm
jadrnica                         (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 24.11., LJ, user posted image +4kg, 88cm
čebeica maja                 (št. 2user posted image , št. user posted image  1) 11.11., NM  user posted image +4 kg, 86 cm
22.03.
pikapoka12345 (26)     (št. 2user posted image , št.user posted image 0) 4.11., LJ, user posted image +3kg
peugeot (34)                  (št. 1 user posted image , št.user posted image 0)  ? user posted image +5kg
23.03.
Zasanjana
(26)              (št.3 user posted image , št. user posted image 2) 5.11, FRA,  user posted image
+8 kg, 105 cm
1hruska (24)                  (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0) ?, LJ, user posted image
pondelak (19)                 (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 26.11., MS, user posted image +6 kg 
25.03.
piamaria
                        (št. 4 user posted image , št. user posted image 2) ?, LJ, user posted image
+5 kg
MONIKQ                         (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 10.11., MS, user posted image  + 2 kg, 96 cm
štručka** (25)               (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)
marec2009 (31)             (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)         
27.03.
lotoska

(št. 2user posted image , št. user posted image 1 )
SRCCEK (28)                   (št. 2user posted image , št. user posted image 1 ) 03.11.
novo (29)                        (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) 12.11., CE, user posted image +5 kg, 90 cm
Sončnica1                       (št. 1 user posted image ,  št. user posted image ?) 07.11. user posted image

28.03.
Nina00
(35)                    (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 18.11, LJ, user posted image   +4 kg
suncicica (29) user posted image  user posted image      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 0) ?, Ptuj, user posted image +5kg
Tejči H                            (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 12.11., LJ, user posted image +1 kg
mkkl (23)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 5.11., LJ, user posted image  +1 kg, 93cm

29.03.
mikroB
(25)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 20.11.,SG-CE,user posted image
+6 kg, 97 cm
30.03.
janaja
(25)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 18.11., KR, user posted image  
-0,3 kg,108cm
31.03.
Naja30
(30)                  
(št.2 user posted image , št. user posted image 1) 10.11., LJ, user posted image +2 kg
frulica                            (št. ? user posted image , št. user posted image ?)  
Irena 83                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)    

xx.03. 
julam 
(33)                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)                

anonimnauser posted image (29)       (št.  2user posted image ,  št. user posted image 1)     
kayica24 (24)                 (št. 1 user posted image ,  št. user posted image 0) 
03.04
Piruri (30)                       (št. 2user posted image , št. user posted image 1) 18.11., PO, user posted image , 87 cm

user posted image  - 12 fantkov
user posted image  - 6 punčk
user posted image  - 57 presenečenj

Trentno je 75 nosečk!

user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele:
user posted image   fragola , Nikita,  zasavka, pikica36 user posted image

user posted image    MAŠKA, ajja, enkratna   user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

< Sporočilo je popravil spps -- 5.11.2008 8:29:29 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
5.11.2008 8:20:17   
spps
DAnes imajo preglede:user posted image user posted image user posted image
  • pocka
  • zasanjana
  • mkkl

vas je pa kr nekaj takih ,ki ste imele preglede in se niste javile....

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
5.11.2008 8:21:12   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

tu je pa sooonččeeeekkkuser posted image
pošlji še ga k meni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
5.11.2008 8:23:54   
spps

spps- jutro tudi tebi. Očitno sva prvi na RR. Edine, ki spat ne moreva.. user posted image
yania- user posted image čestitke za pogodbo. Sem vesela zate da se je vse uredilo...

jaz bi že spala,sam se moram ta teden ob 5.30 vstat,da mojga peljem v službo,pb 7.30 pa še malo v šolo...

yania,čestitkam se tudi jaz pridružujemuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
5.11.2008 8:27:39   
jjasna85
Dobrooo jutroooo!

Madona ste ble neučakane včeraj... me smo se mele pa prow fajn!! user posted image  Sicer smo ble samo 3 ( + 2 podmladka) - js, Naja30 (+Tija) in piruri (+ Mia), ampak čvekale smo pa ko zmešaneuser posted image  Mia in Tija sta pa itak taki pozitivčici, da je bil prav užitek...
piruri nam je pa še vsaki prinesla eno lepo verižico z obeskom... še enkrat HVALA!!user posted image

Kako ste pa druge preživele dan?

Aja, pa seveda čestitke priuri in čebelici maji!!user posted image

< Sporočilo je popravil jjasna85 -- 5.11.2008 8:31:14 >

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?