|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
5.11.2008 8:30:10   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

spps- jutro tudi tebi. Očitno sva prvi na RR. Edine, ki spat ne moreva.. user posted image
yania- user posted image čestitke za pogodbo. Sem vesela zate da se je vse uredilo...

jaz bi že spala,sam se moram ta teden ob 5.30 vstat,da mojga peljem v službo,pb 7.30 pa še malo v šolo...

yania,čestitkam se tudi jaz pridružujemuser posted image user posted image

Uh, vem kak je to, ko si "šofer"  Jaz potem ne morem niti zaspat nazaj..pol pa rogovilim po stanovanju pa RR.  Saj še bo čas za spanje,..

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
5.11.2008 8:36:56   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85

Dobrooo jutroooo!

Madona ste ble neučakane včeraj... me smo se mele pa prow fajn!! user posted image  Sicer smo ble samo 3 ( + 2 podmladka) - js, Naja30 (+Tija) in piruri (+ Mia), ampak čvekale smo pa ko zmešaneuser posted image  Mia in Tija sta pa itak taki pozitivčici, da je bil prav užitek...
piruri nam je pa še vsaki prinesla eno lepo verižico z obeskom... še enkrat HVALA!!user posted image

Kako ste pa druge preživele dan?
kk smo važniuser posted image user posted image user posted image  imate kaj slikic ??

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
5.11.2008 8:37:33   
spps

spps- jutro tudi tebi. Očitno sva prvi na RR. Edine, ki spat ne moreva.. user posted image
yania- user posted image čestitke za pogodbo. Sem vesela zate da se je vse uredilo...

jaz bi že spala,sam se moram ta teden ob 5.30 vstat,da mojga peljem v službo,pb 7.30 pa še malo v šolo...

yania,čestitkam se tudi jaz pridružujemuser posted image user posted image

Uh, vem kak je to, ko si "šofer"  Jaz potem ne morem niti zaspat nazaj..pol pa rogovilim po stanovanju pa RR.  Saj še bo čas za spanje,..

user posted image user posted image user posted image user posted image kdaj?čez 30 let?user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
5.11.2008 8:41:49   
mama_milchy
Jutro,

kako smo kaj danes? Vreme je tako-tako, malo sonček pa malo oblačno, bomo vidli kaj bo iz tega ratalo.
No, danes pa grem jaz po skoraj treh tednih v službo, sploh ne vem kako bom zdržala do 22-ih delat; še dobro da smo dve pa bomo malo poklepetale.

tasa_m, res bi jih zmankalo vsega, bi pa blo zanimivo; kaj veš kaj nas lahko še piči.

jjasna; važno da ste se naklepetale in imele lepo; a ste kaj poslikale? jaz sem rekla, da naslednjič pa če pride sam predsednik države na obisk, da grem na klepet z marčevkami09

spps, a te preglede si vse samoplačniško opravila user posted image  za to še malo boš rabla mini kredit, madonca. upam, da bo čimprej bolje s to tvojo nogo, da ti bo kakšen € tudi ostal

kuhanje: kaj boste pa danes kuhale za kosilo? ima kakšna kakšno idejo?

bolniška; koli vas je na bolniški?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
5.11.2008 8:42:58   
tasa_m
spps ja takrat ko bomo v penziji. Ups,.. takrat je še manj časa. Ko bodo naši user posted image spali. Hehe

Pa saj veš: rana ura zlata ura..user posted image Hehe, jutri ko pa bom doma na svoji postelji spala pa bom zategnila do kakih 9h pol pa bom mela zlata ura, rana ura.. user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
5.11.2008 8:46:00   
tasa_m
jjasna85 - kje pa so slikice? Me pa smo včeraj tak čakalee, ve pa prave klepetulje.. user posted image
Prav tak...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
5.11.2008 8:51:10   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

spps, a te preglede si vse samoplačniško opravila user posted image  za to še malo boš rabla mini kredit, madonca. upam, da bo čimprej bolje s to tvojo nogo, da ti bo kakšen € tudi ostal

včeraj sem bila na prvem pregledu,vse ostalo še me čaka-ja vse je samoplačniško,ker sicer sem dobila napotnico od ginekologa (gor je napisal Nujno),pa sem dobila datum 9.12-še dober,da me niso naročili v začetku marcauser posted image user posted image user posted image user posted image res sem ful slabe volje zarad tega....

sem na bolniški,sam trenutno čakam odgovor od komisije(nimam preveč dobrega občutka,kar se tega tiče,da mi bodo podaljšali)
Me je kr groza,ko bom mogla nazaj it delat-delam v proizvodnji avto ind.,stanje na firmi je porazno-psihičnega pritiska malo morje,da o osnovnih delovnih pogojih ne govorim....žalostno,da ti dajo vedet,če si navaden delavec,da si še manj vreden od dreka!

ups,mal me je zaneslouser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
5.11.2008 8:53:05   
spps

spps ja takrat ko bomo v penziji. Ups,.. takrat je še manj časa. Ko bodo naši user posted image spali. Hehe

Pa saj veš: rana ura zlata ura..user posted image Hehe, jutri ko pa bom doma na svoji postelji spala pa bom zategnila do kakih 9h pol pa bom mela zlata ura, rana ura.. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  mi bomo garali do smrti.o kaki penziji govoriš?user posted image user posted image user posted image user posted image
mene najbolj jezi,da takrat ,ko bi pa lahk spala pa ne moremuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
5.11.2008 9:10:17   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image user posted image  mi bomo garali do smrti.o kaki penziji govoriš?user posted image user posted image user posted image user posted image
mene najbolj jezi,da takrat ,ko bi pa lahk spala pa ne moremuser posted image user posted image

To maš prav ja. saj jaz tud ponavadi ko bi lahko že skačem po bajti gor navsezgodaj.

Grem perilo obesit, da nebo vse na mamo čakalo, če je že včeraj bla pridna pa kupla bodye pa jopčke zaštrikala... user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
5.11.2008 9:18:47   
dana
Dajte mi prosim povedat kako je z otroškim dodatkom ko pride še en član v družino?
A moram za vsakega otroka posebej oddajat vlogo, al v eni pač napišem oba otroka?

Sem namreč mal gledala te obrazce, ki jih je treba izpolniti, pa mi je to prišlo na misel.  

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
5.11.2008 9:27:25   
jjasna85

Dobrooo jutroooo!

Madona ste ble neučakane včeraj... me smo se mele pa prow fajn!! user posted image  Sicer smo ble samo 3 ( + 2 podmladka) - js, Naja30 (+Tija) in piruri (+ Mia), ampak čvekale smo pa ko zmešaneuser posted image  Mia in Tija sta pa itak taki pozitivčici, da je bil prav užitek...
piruri nam je pa še vsaki prinesla eno lepo verižico z obeskom... še enkrat HVALA!!user posted image

kk smo važniuser posted image user posted image user posted image  imate kaj slikic ??

Zdej ti pa ne povem, ker sm važna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
5.11.2008 9:34:40   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: dana

Dajte mi prosim povedat kako je z otroškim dodatkom ko pride še en član v družino?
A moram za vsakega otroka posebej oddajat vlogo, al v eni pač napišem oba otroka?

Sem namreč mal gledala te obrazce, ki jih je treba izpolniti, pa mi je to prišlo na misel.  

mislim,da na eno vlogo potem oba otroka napišeš.se še ne ubadam s temuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
5.11.2008 9:34:47   
jjasna85
Malo heca more bit user posted image

Vse ki sprašujete za slike - nismo se kaj dosti slikale, ker smo ble pač samo 3... imata pa Naja30 in piruri kakšno slikco.. boste mogle kar njiju fehtatuser posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
5.11.2008 9:35:18   
spps

Dobrooo jutroooo!

hitro napopajuser posted image user posted image

Zdej ti pa ne povem, ker sm važna user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
5.11.2008 9:51:23   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: yania

KOKICA32 tudi meni je všeč vozek...imam sicer ogledanega enega Quinija, ....koliko je pa cena tega? A to je verjetno košara posebej, a ne?

yania- Tudi jaz sem prej gledala samo Quinny-ja, ko pa sva zagledala tega pa ni bilo več variante. Sva pač oba bolj na design rukjena. Pa res, ko sem pogledala malo po netu, sem vidella, da je res dobil nagrado za design. Plačala pa sva le 370,00 EUR, in to skupaj s trdo košaro. V Nemčiji je cena cca 470,00 EUR. Pa na njega se da pritrditi Maxi Cosi Cabrio jajčko, z adapterjem, ki pa stane 16,00 EUR.

ČESTITAM ZA POGODBO!!!! Vem, kako si živela pred tem v negotovosti, saj sem bila sama pred tremi leti v podobnem položaju. user posted image user posted image user posted image

primorke- super, da ste veselo pokramljale in si izmenjele misli. Pa še darilo ste dobile, Vau!!! user posted image Tudi jaz se že veselim štajerskega srečanja.

Jaz sem na bolniški, vendar zaradi prehlada.

Kuhala pa bom verjetno bologneze omako, špagete in solato z motovilcem. Pa nekaj sladkega za navrh.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
5.11.2008 9:52:29   
tasa_m

Vse ki sprašujete za slike - nismo se kaj dosti slikale, ker smo ble pač samo 3... imata pa Naja30 in piruri kakšno slikco.. boste mogle kar njiju fehtatuser posted image

In nobene ni user posted image gor..

Pa jjasna bi pa fotografirala kr z gsmjem, saj pa veš da smo tu gor same radovednice... user posted image

bolniška- jaz sem na bolniški že od 18.9 in sicer zaradi križa, ker so me ponoči vozli k dežurnemu.. user posted image Imam do 12. bolniško, pol pa ne vem, če jo bo G. podaljšala. Upam, da ker drugače, ne vem kak bom user posted image . Kak naj vzdržim 6-7ur na nogah, wikende še več ?!

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 5.11.2008 9:54:54 >

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
5.11.2008 10:05:08   
čebeica maja
Danuser posted image !
Hvala vsem za čestitke. jjasna -ste piruri povedale da je nagrajenka ker mora poslat podatke. Lepo da ste se fajn imele in da ste se načvekale, pa še darilce, fajn.

Za preglede vsem čestitke. IN pogodbo

Jaz sem na bolniški od 21. 8. Po en mesec mi podalšujejo, upam da do konca.

< Sporočilo je popravil čebeica maja -- 5.11.2008 10:07:12 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
5.11.2008 10:08:05   
Naja30
Pozdravček.

Najprej moram povedat, da sem ful vesela, da smo se včeraj dobile. Res je bilo lepo in vesela sem, da sem vaju spoznala, Piruri in jjasna85. user posted image  Pa seveda ne smem pozabit na Mijo, ki je taka luštna in srčkana punčka. Tija je pravi lumpek proti njej. user posted image  Tamale so pojedle tortico, se igrale, me smo pa čvekale... in res je bilo lepo. Upam, da kmalu ponovimo. Pa v večjem številu, seveda. user posted image  Slike bom malo kasneje naložila, ker se mi malo mudi ven na sonček in kavico! Jaaaaa, sonček je tukaj, juhej!!!
Pa srečanje nekje sredi SLO bi tudi bilo super.user posted image

sladkarije - sem se odločila, da jih malo ukinem. Najprej zarad zgage, pol pa zarad vedno večje riti... user posted image  (spps, sej veš, tista tema user posted image ).

yania, čestitam za pogodbo! user posted image user posted image

Sončnica, pozdravljena. Prve brcike... hmm, v tej nos. v 16t, v prvi pa v 17t. Ampak ne skrbi, je še čas do kakega 24t.

mama_milchy, jaz sem danes polna energije in sem že skoraj vse dnevne opravke opravila. Sem spada tudi kosilo - makaronovo meso.

spps, če ti ne bodo podaljšali, se kar pritoži. Ne moreš s takimi bolečinami delat.

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
5.11.2008 10:17:09   
jjasna85

In nobene ni user posted image gor..

Pa jjasna bi pa fotografirala kr z gsmjem, saj pa veš da smo tu gor same radovednice... user posted image

Naja30 je gor user posted image  je rekla, da bo slikce naložila malo kasneje tako da boš mogla še malo počakat... me pa veseli, da si tako neučakana da nas vidišuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja

Danuser posted image !
Hvala vsem za čestitke. jjasna -ste piruri povedale da je nagrajenka ker mora poslat podatke. Lepo da ste se fajn imele in da ste se načvekale, pa še darilce, fajn.

Js ji nism povedala, ker sm že tako zamujala (ja.. služba pačuser posted image )... pol mi je pa šlo čisto iz glave... sej po moje bo kmalu gor tako, da bo sigurno prebrala.

Naja30 tudi tebe je blo full lepo spoznat... si nism misnla, da se bomo prow tako fajn uklople... malo sm se bala, da bomo mele celo kakšne minute neprijetne tišine.. ma če se spomnem pravilno nismo ble niti ene SEKUNDE tiho.. kaj šele minuteuser posted image res sm se mela lepo...user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
5.11.2008 10:23:52   
Nina00

a ste vidle,da sta čebeica in piruri nagrajenki za NAš album?user posted image user posted image user posted image čestitam obemauser posted image user posted image user posted image

Se pridružujem čestitkam! user posted image

Yania tebi pa čestitke za pogodbo! user posted image

Sončnica1 jaz sem v prvi nosečnosti začutila prve brce nekje v 19. ali 20. tednu, sedaj pa precej prej.

Mama_milchy ti želim, da današnji dan v službi mine kot blisk! Jaz sem danes še doma, ker je sin zbolel, a je cže boljši, tako da grem jutri spet delat.

Primorke super, da ste se tako ujele!

Naš mali je pa že toliko boljši, da grem jutri spet delat. Bom spet vse z zamudo prebrala in pokomentirala user posted image
Sicer je pa pri nas danes prav grd oblačen in deževen dan.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
5.11.2008 10:33:15   
dan,

da se še jaz malo javim izgubljena marčevka sem se kr tko na tiho pritihotapila februarčicam že na začetku in sedaj kadar pišem pišem kr tja kk sem hudobna a neuser posted image user posted image user posted image  ampak sej veste nimam tudi ne velik časa služba joj ko pomislim da mora hodit vsak dan prej me kr mine ampak kaj naj tako mora bit na žalost..

Komentirala vsake posebej ne bom ker si tko nč nisem zapomnila se zgodi samo upam da ti spps podaljšajo bolniško ker v takšnem stanju kakršnem si ti ne moreš delat niti pod razno v takem okolju boš delala par dni pa boš lahko spet na bolniški ker to ni normalno pa cene tudi ko sem prebrala koliko si plačal oz.koliko še boš mogla našo zdravstvo joj joj škoda besed pravi poraz služijo pa ko user posted image ...

No takole pa videla sem da ste imele srečanje primorke lepo to in seveda da ste uživale..kaj pa kaj Štajerke bo kakšno srečanje al nč???

no sedaj pa odhajam nekaj pojest pa šibam delat uživajte če imate sončka pr nas ga je malo malo...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
5.11.2008 10:41:02   
mama_milchy
evo, jaz sem si zdaj lase umila in sfenirala;počasi pa se bom lotla kosila; od veraj mi je ostalo nekaj mesnih kroglic, ki so seveda za pojest; bom pa naredila juho, pečene perutničke in pomfri...

zdaj mi pa Žigec prav nagaja; je pa boljši kot včeraj sicer kašlja kot en stari dedek, se mi zdi da je pol katarja, bomo dali eno bronhopulmin svečko in upam, da bo bolje.

danes pa res upam, da mi mine čimprej v službi, ker sem se že malo odvadla, NINA00, bomo vidli kako bo. Šef pravi, da je kr nekaj dela torej bo hitro minilo teh 7urc.

naja30, to srečanje pa bi blo res zanimivo, nekje sredi SLO, kaj praviš? Kaj ste se že kaj menle za naslednji klepet?

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
5.11.2008 10:52:50   
Infinity1
Dober dan vsem skupaj - se še jaz malo oglasim.

babyg - so čist pozabili nate a ne user posted image ... naj ti povem da ne rabiš bit nič žalostna zaradi kakšnega kg viška, tudi jaz ga imam pa več teh kilogramov user posted image Važno je, da tam rastejo pikice, ki jih že tako komaj čakamo.

mama_milchy  - tudi jaz sem na bolniški, bolečine spodaj v trebuhu in mi podaljšujejo na en mesec.

Cestitke nagrajenkama user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
5.11.2008 11:26:22   
Grahec
Ojla, jaz sem pa konlno nekoliko bolje. Hvala vsem za dobre želje,user posted image in user posted image , je vse skupaj pomagalo user posted image , čeprav sem pa še vedno totalno brez moči in energije.  Sem tudi shujšala nekaj, ampak upam, da nima smisla v seznamu popravljat in, da bom kmalu nazaj pridobila.

yania čestitam za pogodbo.

Hmmm, jaz pa nimam take sreče. Pogodbo imam do 11.11.  Bom jutri šla vsaj za par uric v službo, da bom zvedela kako in kaj. Upam, da se mi bo kljub vsemu uspelo zmenit, da mi vsaj do porodniške podaljšajo, ker več kot za 3 mesece mi itak ne morejo brez razpisa... razpisa pa ne morejo dat ven, ker ni kvot... Če bom doma bom pa doma, kaj vem se sploh ne sekiram več kaj dosti, so mi itak že čist preveč živcev požrli.

nagrajenki čestitke obema user posted image user posted image

Aja, ena je vprašala (se opravičujem tudi jaz imam nosečniške luknje v spominu user posted image ), zakaj sem opozorila naj bodo še posebno primorke pozorne, da ne staknejo trebušne gripe. Ja, jaz sem jo najverjetneje dobila na goriškem, sicer pa menda že počasi razsaja kar na par koncih tako, da prav vsem priporočam poostreno umivanje rok..., ker res ni fajn staknit tega user posted image  razen, če katera hoče preiskušat svoj prag bolečin pri krčih, še pred porodom user posted image .

primorkam pa čestitke za uspešno izvedeno prvo srečanje, drugič vam želim še večje udeležbe. Kdaj pa se dobimo ljubljančanke...? Dajmo, dajmo, zaostajamo, bodimo vsaj tretje, da bomo na stopničkah user posted image !!!

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu Infinity1)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
5.11.2008 11:31:18   
Piruri
a ste vidle,da sta čebeica in piruri nagrajenki za NAš album?user posted image user posted image user posted image čestitam obemauser posted image user posted image user posted image

Hvala za vse čestitke... sploh nisem vedela, da sodeljem na kakšnem tekmovanju...user posted image ...morem malo prečitat, kaj je bila to za ena reč...bom pa tudi jaz poročala, kaj bo v paketu user posted image  user posted image ...

Srečanje...ja, zlomka, naslednjič vse gsm št...si jih moramo izmenjati, ker sem bila cel dan brez neta...ma vseeno nebi bila žalostna, če nobena nebi prišla...bi z mojo pupko pojedla tortico in bi počasi šle nazaj domov...
Je bilo pa res fajn...
...kot sem rekla že Jasni...je v resnici še 100x lepša nosečka in seveda oseba, kot na vseh slikah iz tekmovanja...in ti moram povedat, da glede na tedne, se ti zelo malo pozna buši...
Naja tvoja Tija pa naj bo kar takšna kot je, ker je prav simpatična pupika...pravi cukerček...in lahko potrdim tatova pupika...user posted image user posted image user posted image ...ma čas je kar odletel na našem srečanju...in si predstavljate, kako bi bilo, če bi nas bilo več????Sej si nebi utegnile vsega povedat....user posted image user posted image user posted image ...

Danes pa imamo tudi mi lep sonček...jaz sem se že naklepetala in namesto kave popila skodelico mleka pri kolegici...zdaj pa se moram it malo igrat gospodinjo, da ne bo moj rekel, da cele dneve samo čakulam...

Aja...ste pa napisale enih stvari v tem času...bom zvečer kaj več pokomentirala...

www.by-ab.si

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?