Grahec
|
Ojla, jaz sem pa konlno nekoliko bolje. Hvala vsem za dobre želje, in , je vse skupaj pomagalo , čeprav sem pa še vedno totalno brez moči in energije. Sem tudi shujšala nekaj, ampak upam, da nima smisla v seznamu popravljat in, da bom kmalu nazaj pridobila. yania čestitam za pogodbo. Hmmm, jaz pa nimam take sreče. Pogodbo imam do 11.11. Bom jutri šla vsaj za par uric v službo, da bom zvedela kako in kaj. Upam, da se mi bo kljub vsemu uspelo zmenit, da mi vsaj do porodniške podaljšajo, ker več kot za 3 mesece mi itak ne morejo brez razpisa... razpisa pa ne morejo dat ven, ker ni kvot... Če bom doma bom pa doma, kaj vem se sploh ne sekiram več kaj dosti, so mi itak že čist preveč živcev požrli. nagrajenki čestitke obema Aja, ena je vprašala (se opravičujem tudi jaz imam nosečniške luknje v spominu ), zakaj sem opozorila naj bodo še posebno primorke pozorne, da ne staknejo trebušne gripe. Ja, jaz sem jo najverjetneje dobila na goriškem, sicer pa menda že počasi razsaja kar na par koncih tako, da prav vsem priporočam poostreno umivanje rok..., ker res ni fajn staknit tega razen, če katera hoče preiskušat svoj prag bolečin pri krčih, še pred porodom . primorkam pa čestitke za uspešno izvedeno prvo srečanje, drugič vam želim še večje udeležbe. Kdaj pa se dobimo ljubljančanke...? Dajmo, dajmo, zaostajamo, bodimo vsaj tretje, da bomo na stopničkah !!!