|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
5.11.2008 11:35:19   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

kuhanje: kaj boste pa danes kuhale za kosilo? ima kakšna kakšno idejo? bobiče in kranjsko klobaso user posted image

bolniška; koli vas je na bolniški? jaz sem še do 14.11. pol pa ne vem kaj bo dr. rekla

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
5.11.2008 11:40:23   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

kuhanje: kaj boste pa danes kuhale za kosilo? ima kakšna kakšno idejo? bobiče in kranjsko klobaso user posted image

Kaj so to bobiči? user posted image Morda fižol? Katero narečje je to?

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
5.11.2008 11:46:07   
Grahec
Mislim, da so  bobiči kar koruza oziroma taka mineštrica ko so koruzna zrna tudi not, vsaj na S. primorskem je to to in ni fižol.

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
5.11.2008 11:47:27   
Naja30
mama_milchy, za srečanje primork smo se nekaj menile, da bi se nasl.dobile mogoče za kakšen vikend. Sigurno se še bomo.

Jaz sem tudi spila že drugo kavo. user posted image  Ma mi tako paše kava, da ne morem povedat. Čisto nasprotje prvi nos., ko je do konca niti zavohat nisem smela, kaj šele pit.

Naša pikica se je pa očitno premaknila bolj gor proti sredini bušija. Sem včeraj iskala sreček z AS bolj spodaj, kakor vedno in ni in ni... potem pa se le malo višje pomaknem in evo njega. user posted image  Tudi brce se čutijo višje. Tak da pritisk na mehur ni več takooo hud, kot je bil. Še vedno pa sem pogosto na wc-ju.user posted image

Njam bobiči! Jaz bi tudi! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Naja30 -- 5.11.2008 11:48:00 >

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
5.11.2008 11:47:35   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec

Mislim, da so  bobiči kar koruza oziroma taka mineštrica ko so koruzna zrna tudi not, vsaj na S. primorskem je to to in ni fižol.
sem šla na net gledatuser posted image user posted image user posted image  link

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
5.11.2008 11:49:42   
pikapoka12345
Živjo user posted image ,

kkao ste?

Jaz sem ponovno v službi in posledično precej manj časa gledati forum. Tok pišete, da komaj dohajam.

Včeraj sem imela pregled, tak na izi, brez ŽUz. Pa je kao vse ok. 11.11. pa imam morfologijo v porodnišnici. Se prav veselimuser posted image !!!!
Ampak se mi zdi čudo, da na ginekološki klinike ne delajo sami pregledov in da za vsako zadevo pošljejo v porodnišnico.  Malo čudno, da klinika nima par takih ultrazvokov, ki bi zadostovali za tak pregled.  Takle mamo, a ne!

Drugače se je zdravje poštimu in sem spet delovna, čeprav sem kar precej utrujena.. se pozna 14-dnevno poležavanje.

ALi katera pozna skupino naravne začetke? Ste bile že na kakšnem seminarju oz. predavanju?

Čestitke vsem za user posted image  ali user posted image !!!!

Pozdravček

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
5.11.2008 11:52:21   
KOKICA32

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
5.11.2008 11:53:21   
mama_milchy

evo recept za bobiče: http://kulinarika.net/recept/enoloncnice/Bobici-5726.html

vas je pa kr nekaj na bolniški; jaz sem sedaj ugotavljala, če se mi sploh splača it na bolniško, ker se hotel odpira pa zapira in smo kr veliko doma čez zimo pa še ur imam nekaj in tudi 10dni še dopusta mi je ostalo tako da bom še malo delala, sej tiste 3-4dni v tednu po 6ur pa ni tako hudo, bom vidla kako bo moja rit to prenesla user posted image  če pa me včasih kr zagrabi, no sedaj je že 2 al 3 dni OK, če pa res ne bo šlo, pa je G reku, da ga samo pokličem in mi odpre bolniško.

piruri, a gsm-je pa si moramo izmenjat. bo pa naslednje srečanje v večjem številu. a ste bile dolgo v Kapitaniji? So jo kar preurejali, nekaj se je govorilo, da jo bo lastnik še bol uredil kot je.

naja30, tudi vikend je OK, odvisno le kako bom delala, sicer se bomo že sporoti menile.

jooj, grem kuhat, ker bo treba kmalu it delat; se javim popoldan

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
5.11.2008 11:58:50   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: spps

sem šla na net gledatuser posted image user posted image user posted image  link

No, hvala za pouk spps. Sedaj pa vem. Mi temu na Štajerskem rečemo kar mineštra ali enoločnica. Za bobiče pa še nisem slišala. Pa hvala za recept.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
5.11.2008 12:02:22   
Piruri
Srečanje...lahko se zmenimo, da mi vse tiste, ki želite, pošljete gsm v ZS...pa bom naredila seznam in ga razposlala vsem, ki boste "prispevale" številko...tako bo najmanj zapletov...Če ste za?...predvsem pa se bodo podatki obravnavali zelo diskretno, da ne bomo kršili človekovih pravic user posted image ...tako, da edino resne...user posted image  user posted image
Zaradi mene se lahko dobimo tudi kakšen petek, ko se smatra še za del tedna user posted image ...Aja, mankajoči primorki...da ne bosta preveč žalostni...vaju darilci čakata za naslednjič user posted image ...

Kapitanija...pa žal ne vem, kako je izgledala včasih...ma moram rečt, da imajo dobro saherjevo tortico (čeprav sem je dobila le par koščkov-drugo je vse moja pojedla...po poti mi je pa rekla "Veš mami, prav sita sem!" user posted image  user posted image )..pa otroški kotiček je super...ma lepo...

www.by-ab.si

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
5.11.2008 12:02:45   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: cita

No takole pa videla sem da ste imele srečanje primorke lepo to in seveda da ste uživale..kaj pa kaj Štajerke bo kakšno srečanje al nč???

Vidim da si iz Laškega ampak vseeno ti javim, če se špranciraš kaj po Mb. da smo se zmenle, da imamo štajerke srečanje 12.11 ob 16h v mestu, slaščičarni Ilich..
Tak da če ti služba dopušča, predvsem pa čas..dobrodošla..

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
5.11.2008 12:05:13   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: spps

No, hvala za pouk spps. Sedaj pa vem. Mi temu na Štajerskem rečemo kar mineštra ali enoločnica. Za bobiče pa še nisem slišala. Pa hvala za recept.

user posted image user posted image a misliš,da sem jaz vedla?tud nikol čula za touser posted image user posted image user posted image
sem si dobra s stricem GOOGLEuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
5.11.2008 12:10:35   
Nina00
Pikapoka12345 čestitke za pregled! Veš saj ginekološka klinika in porodnišnica spadata pod isto ustanovo. Imajo pač tako organizirano, da določene stvari delajo tu, določene pa tam. Verjetno stvar prostorskih možnosti.

(odgovor članu pikapoka12345)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
5.11.2008 12:14:23   
Naja30
pikapoka, jaz imam tudi G na G.kliniki, ampak zdaj sem direkt v P, ker me imajo bolj pod kontrolo. Če imaš UZ v P je to samo plus. Vsaj po moje je fajn, ker si direkt tam.

mama_milchy, hvala za tale recept. Ja kakšna primorka pa sem, da ne znam bobičev naredit?! user posted image
Kapitanija je pa res super plac za otroke! Tako lepe in urejene igralnice že dolgo nisem vidla! user posted image  Tortice pa tudi jaz nisem kaj dosti dobila. user posted image   user posted image

Takole, slike sem dala v svoj album, ampak sem ga zaklenila. Nočem se kazat po netu, upam da razumete. Že tako me preveč znanih bere. Tak da tista ki bi rada vidla slikce, naj mi pove in ji na zs pošljem link. Poleg najinih frajlic, ki se igrata in nas vseh 5 punc + 3 pikice v trebuščku, sem dodala še zadnjo sliko svojega bušija. user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
5.11.2008 12:14:45   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Infinity1

mama_milchy  - tudi jaz sem na bolniški, bolečine spodaj v trebuhu in mi podaljšujejo na en mesec.

Infinity1 in kaj so ti rekli na te bolečine? Meni moja G. nič kaj ne pove, samo sprašuje če še fejst boli? Mislim haloo, koda z križem nimam dovolj, me še to juser posted image .
Mene boli sp.del trebuha na levi in desni strani. Sicer bolj pogosto na desni. In stalno na vsakem pregledu ko pojamram me vpr: ali še imam slepič. Ko potrdim, pa mi reče: bomo še malo počakali. Tak da očitno čakamo, da bodo bolečine neiznosne..za zdaj so še znosne..
Sem pa rekla, da takoj ko rodim, si ga grem pa kr prostovolno odstranit, da nebom več v skrbeh ali je to to ali ne..

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 5.11.2008 12:17:20 >

(odgovor članu Infinity1)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
5.11.2008 12:26:41   
Grahec
Aha spps, ja no potem je pri bobičih tudi fižol zraven user posted image user posted image user posted image , ampak bistvo je pa vseeno v koruznih zrnih user posted image , ker moja teta naredi te bobiče user posted image  pa brez fižola.

< Sporočilo je popravil Grahec -- 5.11.2008 12:28:02 >

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
5.11.2008 12:30:28   
_andreja_
živjo user posted image

jaz sem tudi na bolniški do 25.11 potem bomo pa videli, oz. v ponedeljek 10 imam v porodnišnici morfologijo in bomo videli kaj bodo ugotovili... če bo vse o.k. me bo dala delat ker že sedaj ko mi je podaljšala ni bila ravno vesela... drugače pa upam, da bo vse v najlepšem redu ,in brez komplikacij potekala porodniška do konca...

kosilo jaz sem danes naredila sladko zelje.....njamsi... sm ga že dva krožnika pojedla user posted image  poli k pride pa tamal bova pa s krompirčkom, to bova sita kt balonček...

pa  ko bom šla po nakupih si bom morala kupit modrčke ker ti me sedaj že malce tiščijo  in rabim večje da se bodo dojke lepo nafilale do porodauser posted image  pa kr malce sem že pozabila kako trde znajo bit če so polne mleka kr boleče če se ponoči vležeš na njiju...

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
5.11.2008 12:30:47   
Anonimen
Pozdravljene souser posted image !

Nimam ne časa ne volje, da bi bila več na RR-ji oziroma sploh na net-u. Pestri dnevi, pa tolk smotani - ali je dež, ali je megla do 13 ure, potem je pa itak že tema. Včeraj nismo imeli niti el. od 8 do 14.30. Tako da je bilo sploh fino! Potem pa sem popoldne peglala, pa oprala 4 stroje cunj... in imam že nov kup za speglat. Mislim, da bi bil skrajni čas, da me kakšna dobra vila obišče, da ne pregorim. Sej ni čudno,d a se še niti tisto celo kilo nisem zredila... ne vem, ampak v prvo sem bila čist druga - polna energije do zadnjega, še celo 14 dni po porodu sem generalno pospravila spalnico in sortirala cunje,... milim, da bom tokrat bolj v vodoravnem položaju.

Za nazaj - čestitke vsem za preglede, za pogodbo (yania), pa čestitke čebeici in piruri. Fino, da ste se imele na srečanju Primork enkratno (sej smo vedele, da se boste imele, ker smo marčevke itak same fejst punce).

Tolk čist na hitro. Ampak bom pridna in se bom potrudila še kaj zvečer napisat gor. Ve pa kr pridno klepetajte. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
  Neposredna povezava do sporočila: 4468
5.11.2008 12:38:11   
Piruri
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

Srečanje...lahko se zmenimo, da mi vse tiste, ki želite, pošljete gsm v ZS...pa bom naredila seznam in ga razposlala vsem, ki boste "prispevale" številko...tako bo najmanj zapletov...Če ste za?...predvsem pa se bodo podatki obravnavali zelo diskretno, da ne bomo kršili človekovih pravic user posted image ...tako, da edino resne...user posted image  user posted image

Aja, to velja za vse marčevke...da se bomo lahko zmenile za kakšno "globalno" srečanje...pa mi še poleg pripišite področje iz katerega prihajate, da bomo vedeli za lažjo organizacijo...

Pa še to, če bomo imele št. ena od druge, bo potekalo obveščanje ob rojstvih user posted image  dosti bolj enostavno...user posted image user posted image

www.by-ab.si

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
5.11.2008 13:12:15   
jadrnica
pozdrav vsem, na hitro, ker imam totalno guzvo, ima mpa v petek še pregled za žile - krčne, tak da bom kar lepo žabe nosla, še dobr da je zima, ker ne vem kako bi bilo to poletiuser posted image user posted image

yanija - čestitke za pogodbouser posted image user posted image

primorke - bravo za realizacijo srečanjauser posted image user posted image , število ni važno, saj je ratalo, kajne, saj ne bomo nobeni G povedale, da ste se s torticami mastile user posted image user posted image user posted image

spps - jao te tvoje bolečeine in cene pregledov so pa od sile...upam, da čimprej mine in da bo bolje

čestitke za uspešne preglede, podaljšane bolniške ter brcike vaših dojenčkov,
vas zvečer vse preberem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
5.11.2008 13:12:57   
janaja
Zdravo babuške

lahko mi popravte kilce je 0,2 + od začetka nos.

Drugače smo vredu pregled je 18.11 morfologija

Tudi mi bomo danes BOBIČALI user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
5.11.2008 13:19:54   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica

spps - jao te tvoje bolečeine in cene pregledov so pa od sile...upam, da čimprej mine in da bo bolje

če ne druga,še me bo kje drugje za živce prijelouser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 5.11.2008 13:20:14 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
5.11.2008 13:28:22   
Naja30
andreja, jaz imam tudi 10. v P pregled. Verjetno MF. Se bova mogoče videli. user posted image

jjasna, jaz te čisto razumem. Je bilo obdobje, ko se mi ni dalo sedet za tole škatlo... Upam, da boš kmalu bolj polna energije, ker te pogrešam tukaj gor. user posted image  Drugače pa poskušaj tudi malo počivat, kadar lahko. Delo bo počakalo. Ali pa če imaš koga, da ti malo pomaga.
Imam pa tudi jaz toliko za prat, še posebej odkar je Tija v vrtcu. Ima novo bundo kakšna 2t, pa je bila že 3x oprana! user posted image  No sej, zato pa imamo oblačila, da jih uporabljamo. Ima itak ful stvari, ampak včasih še vedno zmanjka, če ne perem redno. user posted image

tasa_m, da ne pozabim. Tudi mene boli v predelu slepiča. Že na splošno me tam boli, pa ne vem zakaj. Baje je nekaj s črevesjem. Zdaj ko sem user posted image  me pa tudi včasih in takrat poskušam malo bolj "mehko" hrano jest, če razumeš. Poskusi malo več sadja, pa bo mogoče boljše.

< Sporočilo je popravil Naja30 -- 5.11.2008 13:42:43 >

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
5.11.2008 13:33:36   
Infinity1
tasa_m - jaz sem na bolniški od 1.9., vmes so mi enkrat podaljšali samo za 10 dni, nato pa za cel mesec in imam sedaj do 12.11. Prvič sem šla ko sem v službi začutila ostro bolečino v spodnjem delu trebuha in se nekako tudi iz stola nisem mogla več ustat. Bolečina se je še pojavljala in sicer ponoči ko sem se malo pretegnila (ostra kratka), čez dan pa le še kot neko tiščanje v trebuhu, predvsem ko sem stala na nogah. Mogoče samo gravitacija user posted image No ko sem G vprašala za kaj gre, mi je povedala samo, da se maternica razteguje in da je to vzrok mojih bolečin, ni omenjala slepiča in ga tudi danes ne. Tudi za bolečino me več ne sprašuje, samo napiše da je, pa še doda bolečine v kolkih, otekanje rok.. kar me res po malem začenja vse to. Tudi jaz imam še slepič in sem slišala, da je bolečina pri vnetem slepiču kar huda, ta moja je pa kar za preživet. Se mal uležem pa je bolš... pa sem spet kakšni dve uri pokonci, pa spet mal počivam in tako dalje... Bi mi pa bilo v službi kar težko, ker sedenje 8 ur pa po stopnicah gor in dol, pa arhiv, pa te tukaj rabijo, pa tam... preveč!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
5.11.2008 13:42:48   
Piruri
Bolečine v trebuhu in slepič...meni so ga operirali v srednji šoli...bolečin pa nisem imela nevem kako hudih, so se pa stopnjevale...najprej me je samo pikalo v spodnjem delu trebuha...to je trajalo ene dva dni...potem je bolelo, ko sem se smejala in napenjala trebušne mišice...zvečer pa me je stisnilo tako skupaj, da nisem mogla več zravnano hodit (sem bila kot Noterdamski zvonar)...no, na poti na urgenco sem malo bruhnila v eno grmovje (se opravičujem lastnikom)...z mano sta šli moji cimri in smo se cel čas režali...jaz pa na pol sključena šepkala za njima...v ambulanti mi je rekla, da ni tako hudo in naj si najdem sama prevoz do bolnišnice user posted image  user posted image ...sem bila v internatu...še dobro, da me je potem nočni peljal...in drugi dan sem imela operacijo...dohtar je rekel, da je bilo tik pred izlivom...tako, da je bolečina spet odvisna od človeka do človeka...kot porod user posted image ...

Aja...no, torej sem brez slepiča in naj ti povem, da me glih danes v spodnjem delu trebuha boli, kot da bi dobila menstruacijo...

< Sporočilo je popravil Piruri -- 5.11.2008 13:43:42 >

www.by-ab.si

(odgovor članu Infinity1)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?