|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
4.11.2008 14:03:46   
pondelak
živjo user posted image !moj user posted image je šel v službo,zdaj pa nevem kaj si naj začnem...

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
4.11.2008 14:05:01   
tasa_m
Nove marčevke dobrodošle.. user posted image saj sem že rekla da bo marec 09 dobra letina. user posted image
Jaz pa čutim že brce, če si dam roko gor. Ampak tudi ne stalno. Moj jo je začutil prvič 28-ega oktobra. in zdaj upa da bo stalno. Verjetno bomo jih res mele še preveč ,tak da uživajmo še v nebrcanju.. user posted image

Kje pa se kaj jjasna85 potepa??

Primorke, še malo pa greste na tortico in kavico? Sem ravnokar mami rekla,če bi bila vsak kak km bližje bi vas prišla pozdravit..

Meni pa je mami danes kupla za našega user posted image 2 body pa en kompletek z brezrokavnikom. Full lepo. Pa še vrečo iz volne mi je "zaštrikala", tak da zimskega pajaca nebomo rabli kupovat. Bravo mami user posted image , da ne govorim o jopčkah..od najmanje do leto dni.. jupi je za mamo!!

Sem vesela user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 4.11.2008 14:06:29 >

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
4.11.2008 14:09:47   
Nina00
KOKICA32 pazi nase in se čim prej pozdravi. Jaz pa upam, da bo sin danes brez vročine (včeraj jo je še imel popoldne in zvečer), da grem lahko jaz jutri v službo on pa k babi.
Proti bolečinam lahko vzameš Lekadol ali Daleron.

Dana čestitke za MF in user posted image ! Veš to "precej bakterij" je zelo relativen pojem. Te bakterije so lahko tudi z zunanjega splovila, ker ti, saj pri nas, ne dajo nič za očistit preden daš vodo. Ponavadi pa če so te bakterije res iz vode so prisotni tudi nitriti, pa levkociti, vsaj nekaj eritrocitov, včasih celo beljakovine. Tako da, če so bile le bakterije se ne sekirat. Če pa bo naslednjič isto, jo pa kar vprašaj.

Grahec user posted image  , da boš čim prej zdrava.

Spps vsekakor dodaj še izvid ortopeda za komisijo!

Infinity1 čestitke za MF!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
4.11.2008 14:13:54   
babyg
Oj,punce!

Joj,gledam tele vaše slikice, vse imate tako lepe trebuščke,meni se pa zdi,da sploh ni tako nosečniški,sploh,ko sedim user posted image . Ja,mogoče je zato tako,ker je malo s špehcem obložen.A ima katera podobno izkušnjo?

Čestitke vsem za preglede!Naj vam  user posted image sije čeprav ga danes kar ni na spregled.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde,cvetlice in otroci.
Dante Alighieri

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
4.11.2008 14:29:44   
Naja30
Primorke, no kaj je zdaj? Tukaj ful dežuje, tak da če hočete, da prestavimo na kakšen drug dan... da bo še mama_milchy z nami? Pa da bo vsaj dan brez dežja, če že sonček ne? user posted image
jjasna85 se pa res danes še nič ni javila. user posted image  Čudno, a ni ona ena večjih klepetulj? user posted image

(odgovor članu babyg)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
4.11.2008 14:55:03   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Naja30

jjasna85 se pa res danes še nič ni javila. user posted image  Čudno, a ni ona ena večjih klepetulj? user posted image

zanimivo ja, da se ne oglasi. Upam, da ima samo gužvo v službi in ni kaj narobe?! user posted image

Mi pa še danes nimamo deža, na srečo..ampak verjetno nebo dolgo,ko bo tudi na to stran priletel.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
4.11.2008 15:13:50   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Kje pa se kaj jjasna85 potepa??

zanimivo ja, da se ne oglasi. Upam, da ima samo gužvo v službi in ni kaj narobe?! user posted image

Mi pa še danes nimamo deža, na srečo..ampak verjetno nebo dolgo,ko bo tudi na to stran priletel.

Ooooo... kako je lepo, ko te ljudje pogrešajo user posted image user posted image
in to, da sem ena od ta večjih klepetulj bom vzela za kompliment vam kar takoj povemuser posted image user posted image

Ne, ne... sem v redu...
danes so si samo ljudje zbrali mojo pisarno za chatanje in nism mogla lih kej preveč na RR viset... sem pa vidla, da ste tudi brez mene uspešno spet naklamfale 3 strani... tako, da ne vem če sm lih JS ta večja klepetulja user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: pocka

primorke - kaj je zdaj s kavico? Dejte se javit katere pridete, da ne bom hodila v Kp zastonj.user posted image  

Js pridem!!!
Al ste se odločle, da prestavimo?! (če prestavimo se bomo spet 3 leta menle za datum po moje... user posted image )

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
4.11.2008 15:18:45   
pocka
mene ne bo, so zdaj mojega klicali,da pride v nočno user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
4.11.2008 15:31:45   
jjasna85
PRIMORKE: KAJ TO POMENI, DA SE NE DOBIMO?!?!
(mama_m in pocka ne moreta)

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
4.11.2008 15:34:30   
Naja30
jjasna85, sej sva samo še midve ostali. In Piruri mogoče? Ne vem, a res raje prestavimo na kdaj drugič, da nas bo več?

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
4.11.2008 15:40:13   
jjasna85

jjasna85, sej sva samo še midve ostali. In Piruri mogoče? Ne vem, a res raje prestavimo na kdaj drugič, da nas bo več?

Ja ne vem... kaj pa če Piruri ne prebere, pa sama pride?!?!user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
4.11.2008 15:42:16   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85

Ja ne vem... kaj pa če Piruri ne prebere, pa sama pride?!?!user posted image

Ja sej tega pa ne vem. Kaj če je že šla od doma? Če bi prebrala, bi se itak javila. user posted image  Ja nič, bo treba pot pod noge in it na tortico. user posted image  Samo opozarjam, da je Tija danes zelo malo spala v vrtcu in posledično je lahko sitna. user posted image  Tak da ne verjamem, da bova dolgo.
A potem še vedno velja?

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
4.11.2008 15:45:46   
jjasna85
Naja30 kolko maš ti vožnje do kapitanije? Da počakamo še malo, če se piruri javi... če se pa ne javi pač greva... s tem, da je moj šefe še vedno tukaj kar pomeni, da bom mogoče malo zamudila.. ampak pridem pa sigurno, če se odločimo dobit...

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
4.11.2008 15:49:24   
Naja30
Imam cca 10 minut, pa še dragi naju bo pripeljal, tako da ni panike.

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
4.11.2008 15:50:37   
Naja30
Imam cca 10-15 minut. Pa še mož naju bo pripeljal, tako da ni panike.Ti pa poskusi bit čim bolj točna. user posted image
Za drugič si moramo številke izmenjat.

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
4.11.2008 15:54:50   
jjasna85

Imam cca 10-15 minut. Pa še mož naju bo pripeljal, tako da ni panike.Ti pa poskusi bit čim bolj točna. user posted image
Za drugič si moramo številke izmenjat.

Ja, sej tvojo številko mam... a te pokličem?? user posted image user posted image
ne vem no... v skrajnem primeru bova pač js in ti.. kaj čmo... pa magari naj tvoj možek s tabo počaka dokler ne pride vsaj ena od naju, da ne boš sama...

PS: sej piruri je za ziher potrdila da pride?! al ne?

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
4.11.2008 16:04:50   
Naja30
Oprosti, sem ravno ven šla nekaj iskat in nisem imela telefona zraven. Ja, midve prideva. Bova že počakali, da pride katera. Te pokličem, ko grem od doma, ok?

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
4.11.2008 16:11:39   
jjasna85

Oprosti, sem ravno ven šla nekaj iskat in nisem imela telefona zraven. Ja, midve prideva. Bova že počakali, da pride katera. Te pokličem, ko grem od doma, ok?

OK user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
4.11.2008 16:13:19   
spps
a ste vidle,da sta čebeica in piruri nagrajenki za NAš album?user posted image user posted image user posted image čestitam obemauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
4.11.2008 16:14:16   
spps
Drugače,pa tiste,ki se dobite na tortice,lepo se imejte in kak fotoaparat s sabo neste,da bomo še ostale mele kaj od tegauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
4.11.2008 16:29:52   
Naja30
Jaz tudi čestitam nagrajenkama! user posted image user posted image user posted image

Fotoaparat, hvala spps, da si me spomnila. user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
4.11.2008 16:32:07   
čebeica maja
spps, naja30-hvala za čestitke, krkin paket sem dobila, so me že obvestili, da jim pošlem podatke. ko dobim paket vam povem kaj je notri. papa

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
4.11.2008 17:00:14   
mihaela01
priuri in čebelica maja: čestitke tudi z moje straniuser posted image user posted image

Primorke, da se ne boste preveč tortic najedle,da vas ne bodo zvečer trebuščki boleliuser posted image user posted image

Vsem ostalim.ki pa ne gremo na tortico, ker smo predaleč...pa pošiljam eno računalniško tortico user posted image .:))
Malo vam zavidamouser posted image  user posted image

Lepo se imejta

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
4.11.2008 18:19:03   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: spps

a ste vidle,da sta čebeica in piruri nagrajenki za NAš album?user posted image user posted image user posted image čestitam obemauser posted image user posted image user posted image

se tudi jaz pridružujem čestitkam. user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
4.11.2008 18:45:34   
KOKICA32
Oj, sem bila pri zdravnici pa je rekla, da je neki virus in ni tako hudo, da bi morala antibiotike jesti. Zato pa moram veliko počivati, piti čaje, in se predihati na svežem zraku. Pa ta teden imam bolniško, ker imam šele v petek kontrolo, pa bo takrat videla kako in kaj!
No, primorke, ste se dobile? Kakšna je bila tortica? Mnjami, tudi meni ne cuker pado, ne vem, če ne bom mogla do hladilnika stopiti..ali pa do shrambe, kjer so sladkarije...?user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?