|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 2.del...
4.11.2008 10:53:24   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Jst na darilo začnem mislt dosti prej in pol mu rečem da ej ugiba kaj mu bom letos kupla in seveda on našteva vse kar si želiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in pol izkoristim in mu nekaj od tega kupim.... sevede pa za vsako stvar k reče rečem a-auser posted image user posted image user posted image tko že kak teden zbiram ideje za božičkauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
4.11.2008 10:55:34   
petrap
katjusa - ja jaz tud upam, da bo tko pr men...da bo na koncu prav lepo šlo...če pa se bo kaj zapletlo, je pa itak treba zaupat osebju v porodnišnici...če oni ne vejo, kdo pa ve...user posted image ...pa še pravjo, da če si bl sproščen, bolše je...tko da, zakaj bi se pol sekirale že zdaj...

no smo imeli zdaj en razgovor...je bla super punca, tko da do sedaj je tale najbolša...mamo pa še 3 danes...no upam, da si ne bo premislila, če jo zberemo...

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
4.11.2008 10:57:53   
Čebel@
claud.........zasebno sem ti poslalauser posted image
katjuša super taktikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti jo bom ukradla oz.sposodilauser posted image user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
4.11.2008 11:10:32   
akvalina
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne da se mi pisat vas sam beremuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
4.11.2008 11:11:58   
Čebel@
dele sem se spet s taščo ruknila!!!!midva z mojim sva si neki zamislila za delavsko malico(full zud nakupla)potem sem pa prišla dol v kuhinjo pa ona men prbije da si je ona zamislila da bi jim golaž skuhalauser posted image user posted image user posted image vse lepo in prav,ampak a men nejpa hrana zgnile????in pol me je full žalostno začela gledat,če mi je prav(pa vse je bilo že skuhano) in sem sam rekla da mi je vseeno da nej dela kar ji paše.........ji bom pa povedala,da je to najina hiša,da delavci delajo za naja in ne zanjo in da je moja skrb kaj bojo jedli.....skos se rine zraven........priv na živce mi gre krava stara!!!!
se opravičujem,sem mogla dat ven iz sebe ker me je rez raz.kurila in jo bom en dan po moje kr zadavlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
4.11.2008 11:12:36   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: akvalina

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne da se mi pisat vas sam beremuser posted image
lenobicauser posted image user posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
4.11.2008 11:17:26   
petrap
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

dele sem se spet s taščo ruknila!!!!midva z mojim sva si neki zamislila za delavsko malico(full zud nakupla)potem sem pa prišla dol v kuhinjo pa ona men prbije da si je ona zamislila da bi jim golaž skuhalauser posted image user posted image user posted image vse lepo in prav,ampak a men nejpa hrana zgnile????in pol me je full žalostno začela gledat,če mi je prav(pa vse je bilo že skuhano) in sem sam rekla da mi je vseeno da nej dela kar ji paše.........ji bom pa povedala,da je to najina hiša,da delavci delajo za naja in ne zanjo in da je moja skrb kaj bojo jedli.....skos se rine zraven........priv na živce mi gre krava stara!!!!
se opravičujem,sem mogla dat ven iz sebe ker me je rez raz.kurila in jo bom en dan po moje kr zadavlauser posted image user posted image user posted image

oh majchy...ti si kar daj duška...sam mislm,da tašča ni imela slabih namenov...me si pač vse kar one naredijo bolj ženemo k srcu...tko je...sam se pa strinjam,da bi se lahko prej posvetovala s tabo...ne se jezit..saj hrana pa tud lahko en dan stoji....user posted image user posted image user posted image ... maš pa več časa, da kaj zapoješ svoji punčki...pa mal jo pocrtaš...al pa mal sebe razvajaš...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
4.11.2008 11:20:35   
sunny24
Jutro! Madonca, spet ste načvekale full strani...user posted image   Sem se tako napokala zajtrka, da zdej tudi dihat ne morem, ta mala je pa ponorela...je pršla domača marelična marmelada do nje...user posted image

Katjusa, to si pa fajn pogruntala, kako do darila za tvojega dragega. user posted image user posted image user posted image  Pa lepo, da ne pogrunta...user posted image user posted image user posted image Mi2 se pa ponavadi kar zmenmo, kaj bi rada oz vidimo, če nam kaj manjka, pa si pol to nabavimo.

claud, darilo??? Kot si že sama napisala, kako majco, drugače pa mu lahko daš tudi kako slikico od vašega user posted image  v okvir, kak priročnik za očke (navodila za uporabo al pa hura, očka bom), modelček njegovega sanjskega avta... Nevem, sam ideje kaj bi lahko...

petrap, bravo za sam še 3 mesece do konca. To bo šlo full hitro mimo! Pa fajn za razgovore...emo pametno kandidatko boš pa 100% najdla!

Pregledi...hitro potem poročat, kako je blo!

Sm se šla zmerit čez bušija...95 cm...še mam neki fore!!!user posted image

Sem itak 3/4 stvari pozabla kaj sete napisale, tko, da brez zamere!

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
4.11.2008 11:33:42   
Katjusa

res nerodna situacija, pa ko bi ti vsaj en dan prej povedala..... zdej jo pa raje kr vprašaj če bo ju3 tud ona malico pripravljalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če želi pomagat pa nej dej ji veselje se pač vama kak € prešpara sams e morte naprej zment da ne boš kupovala in stran metala.......
ne se jezit sej veš jeza škodi lepoti.... nasmej se in reč hvala bogu da nam hoče pomagatuser posted image user posted image user posted image pač kot sem rekla zmente se kdaj bo ona dala in kdaj ti pa bo vse lepše in lažjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
4.11.2008 11:34:42   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: petrap

oh majchy...ti si kar daj duška...sam mislm,da tašča ni imela slabih namenov...me si pač vse kar one naredijo bolj ženemo k srcu...tko je...sam se pa strinjam,da bi se lahko prej posvetovala s tabo...ne se jezit..saj hrana pa tud lahko en dan stoji....user posted image user posted image user posted image ... maš pa več časa, da kaj zapoješ svoji punčki...pa mal jo pocrtaš...al pa mal sebe razvajaš...

vem da ni mela slabih namenov ampak pri njej je kot bi govoril stena-pa še stena bi prej pogruntalauser posted image user posted image ma se ne mislim obadat z njo k me bo samo želodec boleluser posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
4.11.2008 11:36:51   
Katjusa
kaj bi jst dala za taščo k bi mi kej naredla al pa kuplauser posted image user posted image user posted image user posted image pa da bi me vprašala če kej za bebo rabimuser posted image user posted image user posted image user posted image al pa kako lepo darilo za florjanauser posted image user posted image user posted image user posted image mah eni pač ne znajo zase za čike majo za vnučke pa neuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
4.11.2008 11:37:38   
sunny24
majchy, ne se sekirat in jezit zaradi tašče, ker boš ratala stara, grda in gubasta...user posted image user posted image user posted image   Ti pa verjamem ja, da te je pogrelo, vsaj da bi ti prej povedala, da ne bi šla hrana v nič! Za jutri se pa kar zmente, kdo bo nardil malco!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
4.11.2008 11:42:53   
Čebel@
mah vem da se bo zgodba ponovila že danes ob treh ko jim skuham kavo.......med tem ko grem jaz preštet kok jih bo pilo kofe,ona  že nalije vodo in cukra(pa sloh ne ve za kok ljudi)in pol se je enkrat moj jezu name ker je en delavec osta brez kave ker jo je premalo skuhala(pa preveč cukrala)in sem mu povedala da 2 kuharci ne moreta biti v kuhinji!!!!

drugač sej pravim nebi mela nič proti samo nej mi prej pove-sej jo  nebi ugriznila,samo prišparala bi mi mozganje kaj nej kupim in letanje po trgovini.......drgač smo se pa zmenili da ekstra za delavce ne bomo kuhali ker isto računajo z malico ali pa brez tko da nebi midva v minus tolkla!!

no pustimo ženščino ker starga konja ne moreš spremenituser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
4.11.2008 11:43:44   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: akvalina

user posted image

lenobicauser posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
4.11.2008 11:46:18   
Čebel@

kaj bi jst dala za taščo k bi mi kej naredla al pa kuplauser posted image user posted image user posted image user posted image pa da bi me vprašala če kej za bebo rabimuser posted image user posted image user posted image user posted image al pa kako lepo darilo za florjanauser posted image user posted image user posted image user posted image mah eni pač ne znajo zase za čike majo za vnučke pa neuser posted image user posted image user posted image
tudi za tvojo taščo velja da starga konja ne moreš spremenit.........tud moja mama(od mami tašča)je šus od babe in midve s tamalo nikol nisva nič dobile,bratranec pa sestrična pa full.....pa kaj češ nardit?nič!nardit se da ti je vsdeeno ker pač nismo taki  da bi pol neki metal naprej,če sam ne pogrunta da dela razlike

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
4.11.2008 11:46:31   
petrap

no jaz pa mam hvala bogu fajn pošlihtano glede teh stvari...tašča kuha, pa je...user posted image user posted image user posted image user posted image ..pa se nč ne kregamo...pa tud kupi tko rada kaj...al nama pa denar da...zdaj nama bo plačala omaro za na hodnik...ma ful je fajn, ker drugače bi bla popolnoma brez dnarja...no je pa res, da naju vedno vpraša če bo to okej, oziroma mene vleče v trgovino, pa si zberemo (jo vseeno mal upoštevam, ker je ona plačnik, pa tud sicer mamo podoben okus), pa plača...je res dobro imet tkole nekoga...

aja...no je pa tud slaba stran...ko je slabe volje, rada kaj očita...no to se je do zdaj zgodil enkrat...tko da katjuša ti vsaj nima kaj očitat kdo...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
4.11.2008 11:46:43   
Shuka

Majči, bod vesela, da ti ni treba kuhat, ziher vse ne bo zgnilo kar sta nakupila, kaj lahko vseeno data v skrinjo, če pa je res kak višek, pa da ne bo šlo v nič, (spet odvisno kaj sta kupila) pa povabita prijatelje na eno večerjico in ju pogostite, al pa iz kupljenega kaj takega skuhaj, da daš lahko v skrinjo.

Pusti tašči to veselje, če se je že ponudila, ji pa vseeno povej, da naj drugič kak dan dva prej reče, da ne bosta po nepotrebnem zapravljala denarja, če bo mela spet kak tak preblisk.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
4.11.2008 11:47:55   
Ajvy
Tako...v pol ure sem spedenčkalauser posted image user posted image  stanovanje....zdej pa še vas malo preberem in grem na zasluženi počitek....

ne vem, če sem vam povedala,..selimo se.....

petrap..kak mora biti fajn imet razgovore...tko vse vajeti v rokah...oh, po eni strani že prav pogrešam to...po drugi strani...mi je pa všeč biti doma....
Jst pravim...glede poroda....če bom jst pridna in bom upoštevala sestre bodo tudi one mene...in tako je bilo v prvo...sem se potrudila ...in tudi babca se je fu...nekak tko vzajemno....

Katjuša..ti pa si lisica....user posted image user posted image  dobra taktika...ni čudno da je Florjan tak nabrit...user posted image user posted image user posted image

Akvalina....ti lenobica mala.....
Sem te že 500 krat vprašala...kaj sva se potem videli v P ali ne??

Majchy...mau je res nepirjetno htela pomagat...mau je neroden vse izpadlo....bi morala preden sta šla v nakup tebe vprašat....
Ne sekiraj se.....user posted image user posted image user posted image
A lahko jst -midva prideva na vajino kosilo??

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
4.11.2008 11:48:58   
Shuka

mah vem da se bo zgodba ponovila že danes ob treh ko jim skuham kavo.......med tem ko grem jaz preštet kok jih bo pilo kofe,ona  že nalije vodo in cukra(pa sloh ne ve za kok ljudi)in pol se je enkrat moj jezu name ker je en delavec osta brez kave ker jo je premalo skuhala(pa preveč cukrala)in sem mu povedala da 2 kuharci ne moreta biti v kuhinji!!!!

drugač sej pravim nebi mela nič proti samo nej mi prej pove-sej jo  nebi ugriznila,samo prišparala bi mi mozganje kaj nej kupim in letanje po trgovini.......drgač smo se pa zmenili da ekstra za delavce ne bomo kuhali ker isto računajo z malico ali pa brez tko da nebi midva v minus tolkla!!

A ma tašča čist preveč časa pa premal dela okol bajte, da bi delala svoje delouser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
4.11.2008 11:56:14   
Pupka
Ojej... ste pa res divje... jaz še prebirat ne utegnem- sicer sem v službi, pa mam kar pestro... Doma pa skoraj ne utegnem do računalnika,  ker so igrce bolj pomembne!

In še kožo mi je začelo vlečt, tak da se pridno čoham, mičkino pa kar spi- očitno paše čohanje user posted image

Sicer pa vidim da so tudi tašče na udaru...

Jaz upam da bo moja pridna, ker če ne bomo zobe kazali user posted image user posted image user posted image

(sicer so bolj slabi, pa nič zato)

P.S.: Mate kaj sončka kje??

Pupka 

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
4.11.2008 11:57:25   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

A ma tašča čist preveč časa pa premal dela okol bajte, da bi delala svoje delouser posted image user posted image user posted image .

full ji je dolgčas ker moj in tast delata na bajti,in je prej k njemu(tastu) hodila sitnarit zdej pa ne upa ker so pač delavci tam in samo sitnari po bajti........pravi da je stara da ne more delat okoli bajte(to potem delata tast in moj)jaz se zaprem kle gor v stanovanje k ne mislim pri njej uspodi viseti in poslušat tračevuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
4.11.2008 11:58:44   
Čebel@
pupika......takoj je treba pokazat zobeuser posted image user posted image user posted image user posted image pri nas je tok grdo vreme,čist za spatuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
4.11.2008 12:00:40   
Shuka

full ji je dolgčas ker moj in tast delata na bajti,in je prej k njemu(tastu) hodila sitnarit zdej pa ne upa ker so pač delavci tam in samo sitnari po bajti........pravi da je stara da ne more delat okoli bajte(to potem delata tast in moj)jaz se zaprem kle gor v stanovanje k ne mislim pri njej uspodi viseti in poslušat tračevuser posted image user posted image user posted image
Kaj pa če bi jo prosila, da začne štrikat za bebico copatke al pa kak puloverček, karkoli, da jo zamoti.

Čeprov če sem lahko iskrena, bi bla jest prov srečna, če bi ona kuhala za delavce, če hoče pa naj, sej vem da delajo vajino hiško ampak kot pravijo : " pusti otroku veselje" (v tem primeru tašči) Ti pa tačas uživaj, uči se in počni kaj drugega kar te veseli.

Kako je šlo na slovenščini?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
4.11.2008 12:02:51   
orto2
Ojla telebajski user posted image

Kako smo? tolk pišete da je to čist mission impossible vse prebrat user posted image , pa sem cele dneve doma.

Mi veselo skakljamo v tretje tromesečje, čaki kdaj se točno že začne? Zdaj sem 26. ted. Buši je pa že kar zrastel, kg pa kar hitijo navzgor. Kolk ste se kaj zredile? Jaz mam zdaj 5 kg plusa, ne vem kako bom še 3 mesece, uf.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
4.11.2008 12:03:34   
Čebel@
shuka...štrikat ne zna,nej kuha samo mi nej prej to pove(bom vesela ker bom lahko dalj časa spala)ne pa da nič ne reče!
slovenščina.......6 strani testa,rešila vse-v četrtek al pa petek naj bi zvedela rezultate......me pa drug teden čaka matematika-tega me je pa res groza

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?