Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica ojej... spet. No, upam, da bo čimprej zdrava kot Pa javi se večkrat očitno adenoviroza upam da nau prehuda driska spet al kej....za povrh vsega si je pa še njuško razbila sploh ne vem kaj je počela, po moje je po mizi udarla al kaj, ma spodnjo udtnico prebito pa zgornjo dlesen zobki so pa hvalabogu ok, samo je blo grozno za videt, ko se je pridrla in vsa krvava, kri je kar lila, po bradi in po majci drgač pa sej se trudim javljat sam vikendi so bolj okupirani, ko je v.d.možek doma drugač pa je očitnop to normalno, da v nosečnosti same bedarije razmišljamo jst mam take ideje včasih, pa kr neke strahove, pa najbolj črne scenarije, da o sanjah niti ne govorim očitno res psiha dela svoje, ker take bedarije in bizarnosti kt se meni sanjajo, ma to sploh ne morš verjet da je en um to sposoben ustvarit presredek bom jaz zdaj verjetno kar pri miru pustila oz. mogoče bi bilo dobro, če bi s kakšnim oljem malo masirala brazgotino od reza, da bila bolj prožna to sem zdajle poštudirala drugače ona masaža se mi pa čisto preveč nasilna zdi niia jst obroča nisem mela, je pa res da sem bla prerezana minimalno, sam tri šivčke, sem normalno vse počela, sedela, vstajala, me sploh ni bolelo. mi je blo pa drugače zoprno...kaj vem, tolk mi ni blo, da bi bla rezana, kaj vem, pa še tak grdo me je zašila sem se težko sprijaznila, sploh k je to tak izpostavljen del telesa, vsem na očeh a ne sm čudna, sej vem.... dve jabki sem pojedla, zdej pa je polno mušic tule a ktera ve, kak se znebiš te nadloge frdamane k to je pa za pop.izdit, takoj k neki ješ, je kr roj okoli
|