|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
2.11.2008 23:49:53   
Zvezdica
Pa lahko noč user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
   [Brisano sporočilo]
3.11.2008 7:25:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3227
3.11.2008 7:47:58   
sonček33
niia - hvala za čokolado

strumf - iskreno mi je žal, objem zate!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
3.11.2008 8:58:05   
ronja
otečena (ali se prav reče zatečena)

Oboje je prav.Uh, to pa ni luštno, 3-4 kile na dan, meni se zgodi 2-3 kile po moje, samo je še hrana tuuser posted image .

Jaz pa sem si sposodila knjigo Modrost rojevanja od Ine May Gaskin (to je ena babica), fajn knjiga, bolj o naravnih variantahuser posted image .

Smo bili zdaj na morju pri dediju (mojem očetu) in sem se seveda zredila za 2 kili tam, danes sem mela že 65 kg! Groza! Mam pa samo še 1 dvd za prevest, pa še to ne celega, jupi! Včeraj smo se pa cijazili nazaj, delo na cesti in potem so bili zastoji, da je joj, pa še mala je bila sitna, ker jo je nakaj napikalo na morju, ko je non stop šarila po dedijevih rožah...

Pa še 8ke mi rastejo, grooooozaaaaa! Komaj čakam, da dam to ven! (čeprav vem, damoram še kako leto počakatuser posted image ).

stumf, moje sožalje! Upam, da imaš okoli sebe ljudi, na katere se lahko opreš! Ne vem, ali obstaja kaj, kar bi ti pomagalo, sploh si ne predstavljam, da bi šlo zdaj kaj narobe! Želim ti, da ti vsaka solza odnese košček žalosti.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
3.11.2008 9:08:53   
Zvezdica
Niia, hvala za čokoladkouser posted image

Spala sem tud sam bolj švoh... mah bo že minilouser posted image -

Strumf...ŽAL MI JEuser posted image . Niia, kaj pa je bilo? Vem, da vprašanje verjetno ni na mestu, ampak ...

Punce, tud mene dajejo grozne misli zadnje dni, pa kar strah me je, da bi bilo kaj prej, sploh zato, ker me tako križ boli. Mislim sicer da je to neka kriza, ampak.... Čakam ta januar, da lažje zadiham.

Sicer sem pa zdaj dve noči zapored sanjala dojenčka. eno noč, da je bila micena drobcena punčka, danes ponoči pa korenjak, ki je imel očalauser posted image , ker je škilil. Ampak je bil potem kako ok, samo je bil tolk velik, da ni šel v lupinico. Mislim, če sem jast stabilna zadnje dni... Upam, da me tole res čimprej mine.

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
3.11.2008 9:11:16   
Zvezdica
Jaz pa sem si sposodila knjigo Modrost rojevanja od Ine May Gaskin (to je ena babica), fajn knjiga, bolj o naravnih variantah .

Prebrano že nekaj časa nazaj. Meni je na trenutke fajn, na trenutke pa zoprna bolj kot ne, ker zganjajo tak cirkus okoli določenih stvari oz drugače rečeno so to skrajnosti,in jast ne maram skrajnosti, drugo pa bolj za hec user posted image kot ne sam slike so živa grozljivka.user posted image user posted image user posted image

Je pa notri nekaj pametnih stvari, ampak mislim, da imamo mi to ženske kar v sebi.

i belive i can fly....

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
3.11.2008 10:04:20   
uršika***
Dobro jutro dober dan!!!
Kje ste vse nosečke?
Hvala za vročo čokolado Niiauser posted image . Je tako lepa, da sem si morala it pripravit kakavuser posted image user posted image . Ne me rajcat s takimi slikcami!!!user posted image

Ronja hvala za linkuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kako ste preživele praznike?( ali kako se že pač reče tem dnemuser posted image )
Meni je bilo fino, ker je bil moj dragi doma, zdaj mora pa spet delatuser posted image

Vidim, da imate tudi druge probleme z omotico.
Jaz jih imam tudi. Vedno ko stojim malo dlje na nogah se mi zvrti, nič ne vidim, nič ne slišim in hvalabogu, da sem imela do sedaj vedno srečo, da sem pravi čas prišibala do sedežne, da se nisem zgrudila. Kaj to pomeni? Je možno, da sem slabokrvna? Pomanjkanje železa? Ali česa drugega? Pregled pri G imam 12.11. pa ne vem ali naj grem rajši prej k svoji zdravnici, da mi pogleda kri?

Strumf user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
3.11.2008 11:00:12   
Ploha
Ronja: pa ne o kilah, ker jest sem se tok zredila, da me je sram povedat...kok maš pa ti plusa????

strumf: hudo mi je zate! Drži se!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
3.11.2008 11:03:50   
ronja
Je pa notri nekaj pametnih stvari, ampak mislim, da imamo mi to ženske kar v sebi.

Hehe, saj to skoz govoriuser posted image . Mene slike ne motijo, saj verjetno res tako izgleda - med porodom pač nismo lih za na modno pistouser posted image . Svaka čast ženskam, da so dale te slike v javnost, si moraš kar upat... Meni se zdi ok, ker da podatke iz študij, da se lahko sama odločiš, koliko se ti kaka stvar zdi pomembna. In sem bila kar vesela - v bistvu vse te stvari, ki se jim v Lj. porodnišnici ne moreš izognit (britje, klistir, amniotonija) nimajo nekih hudih posledic, recimo. Ostalo se pa vse da odklonit.

uršika, to je nizek pritisk in verjetno še malo slabokrvnosti. Ne šibaj na sedežno, da se vmes ne zvrneš; če te prime, se usedi kamorkoli na tla in po možnosti nasloni na steno. Pa lepo glavo med kolena in pomaga tudi če te kdo z mrzlo vodo polije - če si še pri sebi, lahko daš sama obraz pod pipo. Nevarno to ni, edino če kam počiš z glavo, ko se zgrudiš. Zato bodi takrat čim nižje tlomuser posted image .

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
3.11.2008 11:05:31   
ronja
ploha, jah, če mam res 65 kil, potem mam 10,5 kil plusa! Ampak upam, da jutri ne bo več toliko, saj do zdaj ni bilo, čeprav je res, da se pri očetu vedno zredim - ampak iz 62,8 na 65,1 je pa kar veliko v 3 dneh!

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
   [Brisano sporočilo]
3.11.2008 11:45:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3236
3.11.2008 11:52:01   
Anonimen
živ babeuser posted image

mi mamo spet cirkus, Ula je bolana, zdej ma pa oči vnete, pa vročino, pa kašlja, nos itak zabituser posted image user posted image to je pa za crknt no....tko  da mi ni dolgčasuser posted image

joj strumfuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sam tolk, da se mal javim, da veste da smo šeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3237
3.11.2008 12:53:03   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

živ babeuser posted image

mi mamo spet cirkus, Ula je bolana, zdej ma pa oči vnete, pa vročino, pa kašlja, nos itak zabituser posted image user posted image to je pa za crknt no....tko  da mi ni dolgčasuser posted image

joj strumfuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sam tolk, da se mal javim, da veste da smo šeuser posted image

ojej... spet. No, upam, da bo čimprej zdrava kot user posted image

Pa javi se večkratuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
3.11.2008 12:55:15   
Zvezdica
vezdica, sporočila mi je da ji je 2 meseca nazaj plodek umrl.
Mene tudi vsake toliko časa zagrabi anksioznost. Ja je res nosečnost eno tako lepo obdobje pozitivnega pričakovanja , hkrati pa tudi zaskrbljenosti . Se mi zdi, da je začetek starševstva že od spočetja dalje.
No hotla sem rečt, da je treba biti pozitiven in močan pa bo. Slabe misli pa odgnat stran.

Res hudo... vem kako je to. Meni je dvojček v 10t pa sem vso energijo preusmerla v tegale sončka, ampak včasih te kar zanese strah.
Ampak tudi mine. Sej bodo kmal začel ven hodituser posted image iz trebuščka pa bomo vidle da je vse ok.

Grem na kosilo.

PAPA

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 3239
3.11.2008 13:00:07   
ronja
Sej bodo kmal začel ven hodit iz trebuščka pa bomo vidle da je vse ok.

kar naj še malo počakajo, se čisto nič ne mudiuser posted image . Kasneje ko pridejo, bolj verjetno je, da bo vse ok... Mene je pa po moje premalo strah, zato se mi pa dogajajo take stvari - vedno mislim, da bo vse ok, pa da se mi ne more nič zgodit... Zadnjih par dni me malo manj boli, pa kar dvigujem tamalo, čeprav je ne smemuser posted image . ne vem, kako naj se discipliniram - ona s tistimi svojimi očki, pa rokice moli v zrak... pa če ne boli, ne veš, da je nevarno... ampak vem, da tudi junija to ni tako bolelo, pa se je potem vseeno odtrgal kar doberšen del posteljice (no, potem seveda je bolelo)... Ma, moram bit res bolj pridna...

sicer pa če katero zanima, kako delajo elektrarne, trenutno imam vodne (hidroelektrarne), se komot oglasiuser posted image , bo vse zvedela, do zadnjega navitja bakrenih žicuser posted image . A res ni interesa?user posted image user posted image user posted image Eh, mala se budi, bo treba nehatuser posted image .

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
3.11.2008 13:25:33   
VRTNICA84
Ojla!

Danes je zelo lep sončen dan. Kako kaj? Kaj počnete lepega?
Pri nas je vse po starem. V četrtek sta mi ati in mami kupla prevajalno mizico. Sem zelo vesela in hvaležna, da imam takšne starše.

Komaj čakam jutri, da grem prvič v materinsko šolo. Upam, da bo ok.

Strumf žal  mi je zate in upam, da si boš čim prej opomogla. Ter lepo naslednjo nosečnost ti želim.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
3.11.2008 14:47:19   
pikapoka2
Pozdrav še vsem srečkam user posted image  od mene!

Najprej strumf user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Žal mi je zate!

Ronja vprašanje. Sem si zdaj tudi jaz prebrala za masažo presredka, pa me zanima, koliko časa pred rokom si v prvi user posted image  začela s tem. Verjetno si kje omenila, pa sem spregledalauser posted image
Hvala vnaprej za odgovor.
Sem se odločila da tudi jaz poizkusim, se po mojem splača, če pomaga!
Aja, Ronja, kaj pa mazilo za masažo, kje se dobi?

Tudi jaz sem včeraj dobila previjalno mizico! Podarila mi jo je prijateljica. Ful mi je všeč. Sicer pa imam še banjico in posteljnino za zibelko to je pa tudi vse. Tako da nas čaka še veliko opravkovuser posted image . In malo časa...

Lepo bodite in božajte svoje bušije! user posted image

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
   [Brisano sporočilo]
3.11.2008 15:17:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3243
3.11.2008 15:33:52   
ronja
Ronja vprašanje. Sem si zdaj tudi jaz prebrala za masažo presredka, pa me zanima, koliko časa pred rokom si v prvi začela s tem.

Mislim da 3 tedne prej, nisem čisto 100%. Rodila se je pa 1 teden čez rok, tak da je bilo nekje en mesec masaže. Olje se dobi v DM od Welede, meni je bilo ok, Ulla pa pravi, da je dobila vnetje. jaz sem se namazala samo po zunanjem, kožnatem delu, ne po sluznici, mogoče je to pomagalo.

Danes sem pa naredila eno korenčkovo juhico, sicer po drugem receptu, brez ingverja in s porom - spet ogromne količine, iz kile korenja, hehe. Ga zadnje čase dobiva veliko, domačega in se res pozna, čisto drugo okus, tako sladka je ta juha, da je kar neverjetno (ker ni nič sladkorja notri).

No, grem zdaj taščo poklicat, kako je bilo na pregledu, ki ga je imela (preventiva, pa vseeno), pa ji povedat, da je njihovo korenje 1A! Pa da malo sliši tamalouser posted image

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
3.11.2008 19:51:34   
Zvezdica
Jast sem si mazala presredek, pa sem na žalost vseeno bila rezana, pa še raztrgnine sem imela. user posted image
Pa sem babici pojamrala, je rekla, da na žalost ne deluje pri vsaki, je pa dobro probat, saj res lahko preprečiš rezanje-

Sicer je pa otroško olje tudi ok, se mi pa zdi da sem tusi sama imela nekaj od welede, ampak tole otroško mi je bolj sedlo, kaj pa vem zakaj. Mogoče zato, ker sem ga vajena, ker se mažem že nekaj let z njim tudi po tuširanju.

i belive i can fly....

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
   [Brisano sporočilo]
3.11.2008 20:08:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3246
3.11.2008 20:48:11   
Zvezdica

Zvezdica, pa si potem ko si bila rezana imela doma tisti obroč? Jaz sem ravno razmišljala, da bi ga bilo dobro nabaviti za vsak slučaj, ker potem okrog novega leta dvomim da ga bodo sploh kje prodajali. Že zdaj ne vem kje bi ga našla, pa da ne letam naokrog.

Ojla, ja imam obroč ampak ne tak za napihnit ampak prav tak za npr..hemeroide, mislim, da ga prodajajajo v odeji, ko sem bila rezana je moja svakinja nardila akcijo po štacunah in našlauser posted image
Bom mal pogledala po spletu, pa dam link gor. Je pa zadeva KRASNA. Sem ga rabila še doma kar nekaj časa, ker sem imela notranje in zunanje šive.

Kar se kosila tiče, tudi če sta kaj huda, se morata pohvalit. pri nas doma je pravilo; ČETUDI SMO SKREGANI; BREZ LUPČKA NE GREMO SPAT in je življenje kot v user posted image . Ker zadnjič sva se hudo skregala, ampak do večera je jeza splahnela sploh ko sva šla spat, ker pravila so pri nas da se upoštevajouser posted image In to velja tudi za tamalga, so določena pravila, ki dejansko prispevajo veliko v odnosu.

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 3247
3.11.2008 20:52:34   
Zvezdica
Niia, mogče je bil kupljen celo v sanolaborju.... Iščem po spletu, valjda bom našlauser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
3.11.2008 20:54:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

ojej... spet. No, upam, da bo čimprej zdrava kot user posted image

Pa javi se večkratuser posted image

očitno adenovirozauser posted image upam da nau prehuda driska spet al kej....za povrh vsega si je pa še njuško razbilauser posted image sploh ne vem kaj je počela, po moje je po mizi udarla al kaj, ma spodnjo udtnico prebito pa zgornjo dlesenuser posted image zobki so pa hvalabogu ok, samo je blo grozno za videt, ko se je pridrla in vsa krvava, kri je kar lila, po bradi in po majciuser posted image

drgač pa sej se trudim javljatuser posted image sam vikendi so bolj okupirani, ko je v.d.možek domauser posted image

drugač pa je očitnop to normalno, da v nosečnosti same bedarije razmišljamouser posted image jst mam take ideje včasih, pa kr neke strahove, pa najbolj črne scenarije, da o sanjah niti ne govorimuser posted image očitno res psiha dela svoje, ker take bedarije in bizarnosti kt se meni sanjajo, ma to sploh ne morš verjet da je en um to sposoben  ustvarituser posted image

presredek bom jaz zdaj verjetno kar pri miru pustilauser posted image oz. mogoče bi bilo dobro, če bi s kakšnim oljem malo masirala brazgotino od reza, da bila bolj prožnauser posted image to sem zdajle poštudiralauser posted image drugače ona masaža se mi pa čisto preveč nasilna zdiuser posted image

niia jst obroča nisem mela, je pa res da sem bla prerezana minimalno, sam tri šivčke, sem normalno vse počela, sedela, vstajala, me sploh ni bolelo. mi je blo pa drugače zoprno...kaj vem, tolk mi ni blo, da bi bla rezana, kaj vem, pa še tak grdo me je zašilauser posted image sem se težko sprijaznila, sploh k je to tak izpostavljen del telesa, vsem na očeh a neuser posted image user posted image user posted image sm čudna, sej vem....

dve jabki sem pojedla, zdej pa je polno mušic tuleuser posted image a ktera ve, kak se znebiš te nadloge frdamaneuser posted image k to je pa za pop.izdit, takoj k neki ješ, je kr roj okoliuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3249
3.11.2008 21:08:42   
Zvezdica
Nisem našla user posted image
Bom svojga poslikala, ampak to dobiš v sanolaborju tko da ni panike.

Grem zabušavatuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?