ronja
|
Hehe, punce, danes sem se pa jaz naplavala, tralala, tralali, tralala!!!! Ful je bilo fino, sploh potem, ko sem odkrila, da imamo 3 proge in sem šla na najhitrejšo, hehe. Tam se je pa kar dalo plavat, juhuhuuuuuuu!!!! Skratka, bilo je SUPER!!! Nič me ni bolelo danes in tudi na plavanju ne in sem kar lepo šibala in sem celo čutila roke od kravla, hehe! Sem pa bila pridna in vseeno nisem niti probala delfinčka! Joj, pa še to vam moram povedat! Ne boste verjele, ampak na plavnju me je en dečko povabil na sok! Meni pa nič jasno! Jaz sem bila tak paf in zmedena, da sploh nisem vedela, kaj hudiča hoče in sem se obanšala res, kot da mam spet 15 let, hehe. sem rekla, da nas bojo zdaj verjetno res kmalu vrgli ven (je bilo par min. pred koncem), pa da naj gre on naprej plavat, ker sem jaz zdaj bolj počasna, pa pokazala na svoj buši... (nekak sem ga hotela vključit, če ga slučajno ni sam opazil ) Tok mi je bilo čudno in nerodno, da sploh nisem vedla, kaj naj (sploh ko se je potem ustavil in me počakal na drugi strani - očitno taktika z bušijem ni palila ) in sem potem sam plavala brez prestanka še tistih par minut do konca, pa potem zbrisala pod tuš in sem se tam tuširala fuuuul dolgo, da ga slučajno ne bi srečala pod feni, hehe. (pa še luškan je bil dečko, hehe ) Ma, sem res iz prakse, kaj naj rečem... Ves čas doma visim, če pa kam grem, pa gremo s tamalo in lubijem ali pa bratom, skratka vedno je en fant zraven, pa si noben nič ne upa, hehe . Pa na otroških igriščih itak ne osvajajo prav na veliko . Ampak res nisem pričakovala, da bi se lahko zdaj kdo vame vtaknil - mislim, kaj pa lahko tip zdaj na meni vidi??? Sploh pa na plavanju... ko se ne vidi prav nič od mojih "adutov" (lasje, oči, pa postava recimo) mam gor kapo, da se ne vidi las, pa itak v tistih kapcah zgledamo čudni, pa očala, tak da se ne vidi oči, o postavi pa zdaj tudi ne bi (10 kil plusa pa še en ogrooomen trebušček... ipak sem že več kot 7 mesecev noseča, pa še druga je in zgleda, ko da sem že 9 m...) Skratka, fantje so čudni , kaj naj rečem... Za nikogar se nisem menila, nikomur nasmihala, z nikomer govorila, plavala sem tam s tem svojim buhom, pa kar naenkrat tole ... Pa dečko, ki mu to glih ne bi bilo treba... Kaj pa ve naredite v takem primeru? Ma, kaj naj mu rečem? Sej si čist lušten dečko, sam si ene 10 let prepozen? Sem noseča, če nisi opazil, pa doma me čaka že ena punči in njen oči? Da ne govorim o tem, da je bil po vsej verjetnosti ene 10 let mlajši... (pač študentje so v prvih letnikih zdaj že ene tok mlajši ) Jah, svašta, no Mi je pa še zdaj smešno, sploh moja reakcija, hehe. Jast sem si mazala presredek, pa sem na žalost vseeno bila rezana, pa še raztrgnine sem imela. Samo mazanje ni dovolj, moraš ga raztegovat, to precej bolj pomaga, se mi zdi. niia, res je, čisto drug okus! No, potem sem naredila še bananine palačinkice (take male debele ameriške palačinkice s koleščkom banane v sredini) in na maslu podušene banane, njami! Obroč si pa le nabavi, magari navadnega, saj to je 1E, mogoče 3, če ma gor kako Disney varianto. to je čisto navaden obroč za v vodo, ki ga majo otroci, ki še ne znajo plavat (čeprav zanje za učenje plavanja ni dober, ker jih sili v čisto neprimeren položaj, ampak za igrat je pa ok) jaz sem ga mela prvič sabo v p., pa ga bom zdaj tudi imela - pa upam, da ga spet ne bom rabila in bo ostal nenapihnjen še do naslednjega . ulla, upam, da se tvoja mala čimprej pozdravi in poceli! Mate pa pestro, madona! (a taščo si že ukrotila? Pri nas je zdaj super, sta se vrgla v vikend, pa dasta bolj mir - smo pa itak zmenjeni za v sredo, ko bom mela pregled, da bo mala tam tačas). Jaz sem danes sanjala nune! Ni pa bilo nič strašnega, saj redko kaj groznega sanjam, čeprav zadnjič pa sem - da so me hoteli za organe prodat . Ampak sem ušla . Vinskih mušic se pa lahko znebiš tako, da daš v en kozarec (recimo od marmelade...) olupek od banane, pa čez lijak - tako grejo mušice not, ker njim to strašno diši, ven pa večinoma ne znajo, ker ne najdejo več luknje od lijaka. sem delala včasih na mušicah, vse 1x prav pride . ****, javi se kaj , vidim da si gor, saj si še naša, ne?
|