|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
3.11.2008 22:03:08   
Zvezdica
ma dej spet me je ven vrglouser posted image

V glavnem, danes sem naročila zibko in ko sem vse naštancala, me je vrglo ven! Drek!

Zdaj grem pa račko gledat, ker je taka tuga, pisat se mi ne da več.

Nočko

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
3.11.2008 22:43:01   
ronja
Hehe, punce, danes sem se pa jaz naplavala, tralala, tralali, tralala!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ful je bilo fino, sploh potem, ko sem odkrila, da imamo 3 proge in sem šla na najhitrejšo, hehe. Tam se je pa kar dalo plavat, juhuhuuuuuuu!!!! Skratka, bilo je SUPER!!!  Nič me ni bolelo danes in tudi na plavanju ne in sem kar lepo šibala in sem celo čutila roke od kravla, hehe! Sem pa bila pridna in vseeno nisem niti probala delfinčka!

Joj, pa še to vam moram povedat! Ne boste verjele, ampak na plavnju me je en dečko povabil na sok! Meni pa nič jasno! Jaz sem bila tak paf in zmedena, da sploh nisem vedela, kaj hudiča hoče in sem se obanšala res, kot da mam spet 15 let, hehe. sem rekla, da nas bojo zdaj verjetno res kmalu vrgli ven (je bilo par min. pred koncem), pa da naj gre on naprej plavat, ker sem jaz zdaj bolj počasna, pa pokazala na svoj buši... (nekak sem ga hotela vključit, če ga slučajno ni sam opaziluser posted image ) Tok mi je bilo čudno in nerodno, da sploh nisem vedla, kaj naj (sploh ko se je potem ustavil in me počakal na drugi strani - očitno taktika z bušijem ni palilauser posted image ) in sem potem sam plavala brez prestanka  še tistih par minut do konca, pa potem zbrisala pod tuš in sem se tam tuširala fuuuul dolgo, da ga slučajno ne bi srečala pod feni, hehe. (pa še luškan je bil dečko, heheuser posted image )
Ma, sem res iz prakse, kaj naj rečem... Ves čas doma visim, če pa kam grem, pa gremo s tamalo in lubijem ali pa bratom, skratka vedno je en fant zraven, pa si noben nič ne upa, heheuser posted image . Pa na otroških igriščih itak ne osvajajo prav na velikouser posted image . Ampak res nisem pričakovala, da bi se lahko zdaj kdo vame vtaknil - mislim, kaj pa lahko tip zdaj na meni vidi???user posted image Sploh pa na plavanju... ko se ne vidi prav nič od mojih "adutov" (lasje, oči, pa postava recimo) mam gor kapo, da se ne vidi las, pa itak v tistih kapcah zgledamo čudni, pa očala, tak da se ne vidi oči, o postavi pa zdaj tudi ne bi (10 kil plusa pa še en ogrooomen trebušček... ipak sem že več kot 7 mesecev noseča, pa še druga je in zgleda, ko da sem že 9 m...) Skratka, fantje so čudniuser posted image , kaj naj rečem... Za nikogar se nisem menila, nikomur nasmihala, z nikomer govorila, plavala sem tam s tem svojim buhom, pa kar naenkrat toleuser posted image ... Pa dečko, ki mu to glih ne bi bilo treba...
Kaj pa ve naredite v takem primeru? Ma, kaj naj mu rečem? Sej si čist lušten dečko, sam si ene 10 let prepozen? Sem noseča, če nisi opazil, pa doma me čaka že ena punči in njen oči? Da ne govorim o tem, da je bil po vsej verjetnosti ene 10 let mlajši... (pač študentje so v prvih letnikih zdaj že ene tok mlajšiuser posted image ) Jah, svašta, nouser posted image Mi je pa še zdaj smešno, sploh moja reakcija, hehe.

Jast sem si mazala presredek, pa sem na žalost vseeno bila rezana, pa še raztrgnine sem imela.

Samo mazanje ni dovolj, moraš ga raztegovat, to precej bolj pomaga, se mi zdi.

niia, res je, čisto drug okus! No, potem sem naredila še bananine palačinkice (take male debele ameriške palačinkice s koleščkom banane v sredini) in na maslu podušene banane, njami!
Obroč si pa le nabavi, magari navadnega, saj to je 1E, mogoče 3, če ma gor kako Disney varianto. to je čisto navaden obroč za v vodo, ki ga majo otroci, ki še ne znajo plavat (čeprav zanje za učenje plavanja ni dober, ker jih sili v čisto neprimeren položaj, ampak za igrat je pa ok) jaz sem ga mela prvič sabo v p., pa ga bom zdaj tudi imela - pa upam, da ga spet ne bom rabila in bo ostal nenapihnjen še do naslednjegauser posted image user posted image .

ulla, upam, da se tvoja mala čimprej pozdravi in poceli! Mate pa pestro, madona! (a taščo si že ukrotila?user posted image Pri nas je zdaj super, sta se vrgla v vikend, pa dasta bolj miruser posted image - smo pa itak zmenjeni za v sredo, ko bom mela pregled, da bo mala tam tačas). Jaz sem danes sanjala nune! Ni pa bilo nič strašnega, saj redko kaj groznega sanjam, čeprav zadnjič pa sem - da so me hoteli za organe prodatuser posted image . Ampak sem ušlauser posted image .
Vinskih mušic se pa lahko znebiš tako, da daš v en kozarec (recimo od marmelade...) olupek od banane, pa čez lijak - tako grejo mušice not, ker njim to strašno diši, ven pa večinoma ne znajo, ker ne najdejo več luknje od lijaka. sem delala včasih na mušicah, vse 1x prav prideuser posted image .

****, javi se kajuser posted image , vidim da si gor, saj si še naša, ne?

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
3.11.2008 22:53:00   
Anonimen
ronja o tašči raj nebiuser posted image k nam mogla zaspatuser posted image

kar se pa onega dečkota tiče....a ni fajn no? tko, te preseneti, pa si cel zmeden resuser posted image pa fajn se ti zdi, tko mal za ego nafutrat....jst tud vem zase, da res ne rabim nekoga k me bo osvajaluser posted image le zakaj, ko pa sem že čisto uspešno osvojenauser posted image samo tko, k se pa najde kak tak junak, pa kr zrastem maluser posted image k je res skoz sam tist, dom, pa otroc pa familja, pa nosečnost in težave v zvezi z vsem tem....pa sej lubi valjda navrže kak kompliment, samo njemu se itak zdim lepa pa fajna pa oh in sploh...tud če bi me iz stolpnice vrgli, pol bi me še pa buldožer povozu, k bi se mu zdela oh in splohuser posted image tko da kak outsajderski kompliment prov paše včasih, tolk da vemo, da nismo še za proč vržtuser posted image

to z mušicami bom pa poskuslauser posted image čeprov jst jih tud v kozarcu nebi melauser posted image a kak način za trajno izselitev pa ne obstajauser posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3253
3.11.2008 23:04:44   
ronja
hehe, ulla, se strinjam, sej se mi fajn zdiuser posted image , samo mi pa res ni bilo jasno, kaj bi lahko tipo videl na meni, me je pa res "caught off guard". Mislim, če pa kdaj nisem privlačna, pa zdaj nisem... Ok, lubi me ma rad, pa sem mu očitno tudi všeč, ampak kot si rekla - to je stvar tega, da ve, kakšna sem, pa da ne bom ves čas takle slončekuser posted image , hehe. je pa hec, da se mi je tudi v nosečnosti z Ronjo to dogajalo - no, ene parkrat, ampak takrat sem bila več zunaj, pa nisem bila tako pafuser posted image

hehe, ok, te bom o tašči vprašala rajši kdaj, ko ti bo pritisk preveč padel, pa te bo medlo in se ti bo vrtelo, hihi, zna pomagatuser posted image - namesto kaviceuser posted image

ja, mušice potem s kozarcem vred ven neseš, pa daš lijak stran, da odletijo (če jih nočeš ubit - j* ga, profesionalna deformacija, jaz jih ne morem kar ubituser posted image ). Sicer pa probaj met sadje na nekem nedostopnem mestu (nedostopnem za mušice, seveda).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
3.11.2008 23:09:21   
Anonimen
eh, ko pa ni sam sadjeuser posted image takoj k je kaj od hrane, kar rojijo...če pa res ni nič, pa brezdelno postopajo okoliuser posted image

ja, pritisk je zdejle okuser posted image jutri se zna pa gibat okoli 200, k že kar vidim, k bo prisitnarila gor in vidla da ma Ula razbito njuškouser posted image k jo kr slišim, vse une pripombeuser posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3255
3.11.2008 23:31:13   
ronja
hehe, pri meni nima kaj rečt, ker je Ronja zadnjič padla na pločniku, ko jo je mela ona v varstvu, pa si je nosek podrgnila, da je mela potem krastico na njem. Se je tašča ful sekirala, kaj bova rekla, po moje, ker je non stop razlagala, kako jo je skoz pazila, pa je vseeno padla, pa je res bila skoz zraven... Hihi, sem jo potolažila, da mali otroci pač padajo, da se bo to zgodilo ne glede na to, kdo jo ima v varstvu, pa da ji od tega ne bo hudegauser posted image . Saj vem, da je skoz zraven nje, me sploh ne skrbiuser posted image .
Mal našuntaj svojega lubija, da se zmeni z njo, tko ob kakem trenutku, ko bo razpoložen za razne predlogeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
4.11.2008 8:05:51   
spps
jutro januarčice!
a katera ve,kje kaj saša hodi?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
4.11.2008 8:15:46   
nina166
Jutro!

strumf user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vidim da se pogovarjate o kilah: jaz sem se do sedaj zredila ene 6-7kg. Upam, da se do poroda ne bom več kot 12. Sem se pa v prvi nosečnosti 20 in sem bila ko balon. Pa v tej nosečnosti nič kaj bolj ne pazim kot sem v prvi, ravno tako jem čokolado in kalorične stvari, samo sem imela baje v prvi nosečnosti veliko večji apetit...meni se ne zdi user posted image

Mene še vedno grozno boli spodnji del trebuha...kot bi mi eden rezal kožo. Posebno ko vstanem ali pa pri hoji po stopnicah. Na sprehod pa tako ne morem, ker se že po stanovanju komaj premikam. Sem pa danes dopolnila 28. teden...tako da samo še 12 do konca...komaj čakam.

Zdaj pa grem malega zbudit...če zjutraj predolgo spi, potem noče popoldan nič počivat in je do večera že tak tečko.

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
4.11.2008 8:48:36   
VRTNICA84
Dobro jutro punce!

Kako kaj? Kaj počnete lepega?
Jaz sem se do sedaj zredila za 17 kg, pa se mi nikjer ne pozna. Razen, da mi je v zadnjem mesecu res orng zrastel trebuh. Čisto me je razgnalo.user posted image
Danes grem  prvič v materinsko šolo. Zanima me pa kolko krat more it user posted image zraven, da dobi potrdilo?
Ker vedno ne more it zaradi službe.

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
4.11.2008 9:28:42   
ronja
Kaj počnemo? no, jaz sem bila danes kar pridna:
- spekla sem tamali bananine palačinke (je še malo mase ostalo od včeraj) in jo nafutrala
- zložila sem perilo, ki se je čez noč posušilo
- dala sem sušit, kar se je ponoči opralo
- skuhala sem čežano za malco za tamalo, da se vmes lepo ohladi
- naredila sem tufahije
- spekla sem "granola bars" - kot ene musli ploščice
- valjda tamalo pocmulila, preoblekla, kahlica gor, dol, pospravljala za njo vsemogoče igrače in neigrače, kar pač raznosi okoli...

no, zdaj sem si pa vzela "time off", ker sem že lačna, naredila sem si en magnezij in vzela 4 kakije (oče dal, ko smo bili pri njem), pa da vas malo pozdravim...

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
4.11.2008 9:35:11   
Anonimen
jutro...

evo, jst si kavo kuham, tamala spi, je že ob pol šestih blo treba vstat, tako je zdelovalauser posted image čudak mali....

gruntam glih, kaj čem kuhat dans? pa ne vem, če ne bom kar piščančje prsi vrgla v pečico, pa zelenjave mal zravn, pa mal s smetabo prelila vse skp in sira čez...pa kakšno solato zravn in je.  k se mi ne ljubi glih nevemkaj...
aja pa testo sem si zamesla, za une piškote, k jih kr na mašino ven našibaš, k so kot ploščkiuser posted image za Ulo...pol jih pa mami zravn kave pofrezauser posted image tko da si morm sestavt mašinco pa jih stisnt čez pol...enkratuser posted image

joj kaka lenoba sem resuser posted image kaj bo z manouser posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3261
4.11.2008 9:35:34   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: spps

jutro januarčice!
a katera ve,kje kaj saša hodi?

nimajo časa zame user posted image user posted image user posted image user posted image

tuki sm - vse ok, sam sem bla še včeri doma - pa danes grem tud zlo kmal - moram likat user posted image user posted image user posted image

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
4.11.2008 11:58:43   
ronja
hehe, jaz mam pa danes musklfibr od plavanja, se mi zdi... Ni neki hud, samo je po celem telesu - ko bi bila malo razbita... no, mala razgraja, gremo kuhat kosilo, hehe.

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
4.11.2008 12:13:54   
uršika***
Dober danuser posted image

Kje se spet potikate vse? Vidim, da ste imele včeraj zvečer čas, jaz ga pa nisem imelauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ronja: ja, obstajajo tudi fantje, ki so jim všeč malo bolj zaobljena in trebušasta dekletauser posted image . Pa saj to je doro za toj ego, da vidiš, da navsezadnje nisi tako strašno grozna, kot ti misliš da si. Meni tudi dajejo komplimente, da fajn zgledam pa da mi paše da sem nosečka, sama sebi se pa zdim kot ena vreča krompirja.
Samo moj brat mi reče, da sem krof, pa kača, ki se je najedla za celo leto naprej, pa če sem se kvasa najedla pa šla v mikrovalovko, da sem tako kipnlauser posted image user posted image user posted image  je pravi user posted image . Pa saj mu ne ostanem nič dolžna.Hehe. Sem ga navajena že 24 let prenašat, ga bom pa še zdaj.

Sem pa včeraj prala cotke, ko je bil tak lep danuser posted image
Vse sem že skor oprala pa posušila, peglala bom pa potem- decembra, januarja.
Je blo tko lepo videt cotke ko so se sušileuser posted image
lp

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
4.11.2008 12:18:00   
uršika***
Ronja- že spet nič ne ubogaš user posted image user posted image user posted image
Kaj ti je bilo treba tega? Lahko bi pa vsaj žabico plavala, da te nebi vse boleluser posted image user posted image
Grozna si. Tebe je treba res nekam privezat, da boš pri miru ostala, ker imaš brencelje v ritiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
   [Brisano sporočilo]
4.11.2008 12:19:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sasa78)
  Neposredna povezava do sporočila: 3266
4.11.2008 12:45:04   
VRTNICA84
niia žal ne grem v Ljubljansko porodnišnico, ampak v Mb. Tak, da ti ne morem povedat.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
   [Brisano sporočilo]
4.11.2008 13:04:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3268
4.11.2008 13:06:58   
sonček33
Ojla pupe!

Kako smo?
Ronja pridna si! Imaš ZS. Kaj so to tufahije?

Jaz imam naslednji pregled 20.11.

jaz sem se zredila do sedaj za 5 kg. Nisem več toliko lačna, kot sem bila zadnji mesec.

Sicer pa nič novega. Včeraj sva začela z MŠ.

Sobica je pobeljena ....no pobarvana.
Cotke še čakam.
Košek rabi nekaj dodatkov.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 3269
4.11.2008 21:37:50   
Zvezdica
Ojla

cel dan sem spet skakljala okoli in sem čist utrujena.

Sem imela mizarja na obisku, upam, da bo vsaj ta naredil kot je treba. Komaj čakam, da se zadeva res začne dogajat, torej preurejanje stanovanja, ker bom potem bolj mirna. Zdaj sem skoz v nekem pričakovanju, pa nič se ne zgodiuser posted image

Kako ste pa ve danes? Ulla, je tamala bolje?

Sonček, je lepo kupovati a ne? V kakšno barvo sta pobarvala sobico?
Midva se odločava, mislim, pa da bo vanilija, ker je pohištvo tak, da mal barve ne škodiuser posted image

Niia, a si kej bliz fužin doma? Ker imaš materinsko na fužinah http://www.zd-lj.si/zdlj/content/view/302/356/ in če se odločis za december lahko skupaj hodiva user posted image user posted image user posted image

Uršika, pridna. Si že vse zrihtala...joj, jast pa res še nimam nič skorajuser posted image . Boma pa na "plači" skočila mal v šoping, ap par stvari, vsaj za iz bolnice kupila, potem pa pride še vse ostalo, ko bo tudi stanovanje zrihtan.

Tako, grem se pripravit na dr housija.

Pozdravček in lahko noč.

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
4.11.2008 22:26:35   
Anonimen
jp, naš otrok je boljšeuser posted image dans se je že celo kregala z manouser posted image samo drek, ko sem jaz bolj trmasta kot onauser posted image

aja, pa dober večeruser posted image

kako kaj?

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3271
5.11.2008 7:41:16   
nina166
Jutro!

Ulla super da je Ula boljše user posted image

Kako ste? Vreme je tak butasto...jaz bi najraje kar spala. Drugače pa nič novega. Aja nekaj pa je...poleg vseh obveznosti in problemov, ki jih imam me še moj pošteno jezi. Najraje bi mu spakirala kufre in naj gre domov k svoji mamici, da mu bo stregla...ker jaz nisem njegova gospodinja. Eh bom raje nehala.

Lep deževen dan!

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
5.11.2008 7:45:36   
ronja
uršika, hehe, mata pa tak ljubeč nežen odnos z bratomuser posted image . Mal heca, saj vem, da so taki odnosi s prcanjem dostikrat najboljšiuser posted image Meni moj (bratec) reče samo, da mi je že kar zrastu buši ali kaj podobnega.

Sicer je bil pa včeraj grozno naporen dan: najprej sem zjutraj divjala 100/h, ker me ravno ni nič bolelo in sem hotela izkoristit, da sem naredila in spekla vse, kar sem, ker sem itak mislila, da bo popoldne lubiuser posted image z nama. No, potem pa so mu vmes non stop nekaj spreminjali, skratka, nazadnje se je brezveze vozil na Primorsko in nazaj, pa tam čakal par ur v mrazu in dežju... Mah, k* Italjani! sorry, sej nimam nič sicer proti njim, samo so pa res zoprni s tem, da se ne da nič zmenit, pa non stop neko spreminjanje, pa grrrruser posted image ... Je bil jezen ko user posted image !

POtem sva morali it z mami v štacuno (ker sama s tamalo ni šans, vsaj ne v taveliko nabavko) in tamala je popoldne hotela dvojno dozo pozornosti - še za dopoldne inše zanj, ki ga ni bilo, meni je bilo pa obupno slabo...user posted image user posted image user posted image No, na koncu smo vse pošlihtali. Danes je spet na terenu, pride zvečer, potem ima pa še košarko, jutri pa sem ga prijavila na en tečaj za pripravo morskih jedi. Tak da ta teden se bolj malo vidimouser posted image .

Grozna si. Tebe je treba res nekam privezat, da boš pri miru ostala, ker imaš brencelje v riti

Pa zakaj mi to vsi pravijo?user posted image user posted image user posted image

zvezdica, midva se navadno že kar preden greva spat zmeniva, kaj je narobe, potem pa lupčkiuser posted image niso problem. Sva se kar navadila, da poveva, kaj naju teži še isti dan, se najboljše obnese.

ulla, upam, da je mala že zdrava ko riba v vodi (ampak ne naše ribe okoli elektraren, so vse neki bolaneuser posted image ) No, kreganje je že znak, da ma nekaj odvečne energije, torej ji gre na boljšeuser posted image .
Danes sem mela pa jaz čudne sanje: da sem si morala dajat injekcije inzulina (sladkorna - itak, danes mam pregled, ni treba bit glih neki psihoanalitik, da pogruntaš pomen teh sanjuser posted image ) Pa še nekaj, pa se ne spomnim več, vem pa, da ni bilo ravno fajn...

niia, vinske mušice rabijo par dni, da se razvijejo, ja, najprej jace, buba, potem pa mušice. Rade majo toplo in vlažno.
A ni tko, da materinstvo in žensko še polepšata.

hehe, če ti gre non stop na bruhanje, nimaš ravno tega občutkauser posted image Jaz se na splošno kaj dosti med user posted image ne spreminjam, se mi zdi (nimam kakih mozoljev ne sicer ne v nosečnosti, isto je s kožo in lasmi - vse isto) razen postave - to pač ne gre drugačeuser posted image .

vrtnica, namesto, da hodi tvoj na dve predavanji o porodu, ga rajši pošlji na eno predavanje, ki je namenjeno samo očkom, kjer se bo naučil še kaj drugega - o negi otroka... To vama bo bolj prav prišlo kot pa če posluša 2x o porodu - isto pravijo tudi babice v MŠ. Tako je vsaj v Lj. p. organizirano. Moj lubi bo tudi šel zdaj kar na to (prejšnjič sva na eno MŠ hodila skup)

sonček, tufahije so ena arabsko bosanska  sladica, v originalu seveda sladko ko hudič, ampak jaz delam eno svojo prirejeno verzijo, ki ni taka - zdrave tufahijeuser posted image . Je pa to olupljena, razpeščičena jabolka, na hitro pokuhana, da se zmehča (v originalu kuhaš v sladkornem sirupu, da je cela presladkorjena, jaz kuham v vodi z žlico sladkorja), potem pa ohlajena in nadevana z nadevom iz mandlejv, orehov, sladkorja ali medu in smetane. čez se na splošno nabrizga smetana in na vrh da eno kandirano češnjo.
Bom pogledala ZS, upam, da me nisi kaj preveč kregala, hehe.

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
5.11.2008 7:48:19   
ronja
nina, napiši, kaj te muči, da daš paro iz sebe. Pomaga, verjemi. Pa lažje človek od daleč pogleda, ko enkrat iz sebe vrže. Me bomo čisto razumele, saj je vsaka že mela kdaj take in podobne probleme - fantje pač nimajo istih lestvic urejenosti stanovanja... Ko pa se človek malo zjamra, pa je včasih lažje, ker vidiš, da dokler se sekiraš zaradi prčkarij, je tvoje življenje lepo. Ampak moraš dat pa to ven, sicer enkrat dvigne pokrovko! Skratka, me smo tu, ti kar piši, ok?

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
5.11.2008 8:08:09   
Anonimen
jutrouser posted image

user posted image čist sm hin, pa slabo mi je k strela, pa nikakva noč, tamala je neki tečna, sploh ne ve kaj bi, sam tečka, pa to, pa ono, pa nč ni prav, jst pa komi živim, zaspana, trebuh me boli...

tak, sm se zjamralauser posted image ronja zaka si pa rekla da je to trebauser posted image

user posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?