ronja
|
Čudno... meni so ga takoj po porodu, prej ni bilo nujno. Ampak če je zdrav...potem nisi imela težav in ni bilo nujno, torej zakaj bi ti ga jemali ven med nosečnostjo? Ja, če je zob gnil, potem ga seveda morajo vzet ven ne glede na nosečnost, sicer lahko še večjo štalo naredi. No, pri meni so vsi zobje zdravi, samo ni prostora za vse in tako rastejo vse te osemke vsepovprek, pa tudi zato je premalo prostora tudi za druge. Zato 8ke morajo vse 4 ven, ker nobena ne raste prav. Najbolj se mudi z eno, ki raste dobesedno V SEDEMKO! Groza! je pa zoprno, ker boli, pa srbi... ne vem, če to šteješ kot težave . Da bi bil zob bolan, to pa ne, so hvalabogu vsi zdravi. A tvoj je bil gnil? Jaz sem danes ravno malo prej končala 3. dvd, ki sem ga prevajala, imam samo še enega, hvalabogu! No, vmes sem naredila še tamali kosilo . Smo pa včeraj skoraj imeli poplavo... Še dobro, da sva bila tu, sicer bi lahko imel oče kar probleme (on je bil na plesu). petra, jaz mam tak aspiratorček, kjer ga z usti delaš podtlak - meni je to bolj všeč, ker lahko malo bolj nadzoruješ. Do zdaj je s tem šlo zelo dobro ven, takrat ko je mela 1x zabasano. Glede mazanja presredka. A je katera tolk prijazna, pa napiše kako se to dela? Kam moraš raztezat? Nazaj? Proti riti? Pa kremico je treba imet? A če smo pa dovzetne za razna vnetja pa ni dobro to delat ali kako? uršika, jaz sem tele vaje za raztezanje našla enkrat čisto slučajno na spolnost.com. Te strani žal ni več in sem potem tu spraševala, kje bi se dalo dobit, pa mi je punčica prijazno dala vse skup na forum: http://www.ringaraja.net/forum/spolnost%25com/m_2953878/tm.htm Tak da si tu odpri tisto pripeto wordovo datoteko, pa si preberi, kako in kaj. Sicer pa, JA, moraš raztezat v vse smeri, predvsem pa proti ritki, tisto je najbolj neprijetno oz. kar boleče, ampak za moje pojme se splača, jaz sem si kar redno raztezala in nisem bila čisto nič šivana, pa sem prepričana, da bi sicer bila, ker je šlo za las... Pač, če velja za vse druge vezi, mišice in kite, da se bolj raztegnejo, če jih raztezaš, ne vem, zakaj za te ne bi veljalo... Jaz vsaki toplo priporočam, odloči se pa tako vsaka sama. Enim je zoprno tam doli šarit. Jaz rajši šarim, pa nisem šivana, hehe. Kar se vnetij tiče, pa se moraš tudi sama odločit: osebno imam rajši eno manjše vnetje, pa da nisem šivana, kot pa obratno, vsekakor pa ni nujno, da dobiš vnetje, če to počneš, samo pazi na higieno - prej si dobro umij roke - tudi nohte in seveda zapiraj flaško od olja. pa saj tvoje roke ne bojo edine, ki bojo kaj tam doli šarile, a ne? Tak da po moje ni neke hude panike. uršika, ma tvoj dragi kar prav - če kdo, te bojo pa mrtvi počakali, saj tako nikamor ne morejo . No, mal se hecam, ampak kogarkoli že imaš tam, sem 100% prepričana, da bo razumel in da se strinja, da ima zdaj pač prednost. no, zdaj grem pa eno fižolovo juho skuhat
|