|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
31.10.2008 19:46:55   
Ploha
kaj pa če sem jest zlo občutljiva na vnetja pol ni priporočljivo to masiranje oz. raztezanje presredka, al kako?

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
31.10.2008 20:57:47   
*m*o*j*c*a*

živjo user posted image !

kok smo? user posted image upam, da super..mal sm se mogla oglasit..ta teden sem že nesla na socialno papirje za paket..pa sem se odločila kar za denar..se mi je zdelo najboljš..user posted image upam, da ne bodo tk zavlačevali s tem, da bom prej rodila..user posted image
ja pa poročilo za prakso sem spacala skup tk da user posted image user posted image user posted image !!! user posted image sem čist ponosna na svoj dosežek, ker mam še naloge za delat pa še eno seminarsko za pisat pa učit se je treba začet, ker mam v četrtek pa naslednji torek  kolokvije..naporen teden bo pred mano..user posted image 10. mam pa pregled in bomo tehtali našo/našega user posted image ! user posted image user posted image po pregledu pa še zobozdravnika in bomo pulili modrostni zob user posted image , česar se prav nič ne veselim..user posted image user posted image user posted image
vsaj čas gre hitreje, ko je vse tk natrpano..user posted image

lep večer še naprej vsem!user posted image

no pa imamo: očkovo ljubico (31.12.2008) in maminega sinčka (13.4.2010).. :P

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
31.10.2008 21:08:03   
Zvezdica
Po dooolgem času se spet mal oglašam...nisem imela časa brati za nazaj,sej sploh ne vem kje sem ostala..upam,da ste vse v redu!

Ja lej jo no. Ti mormo kar en objemček stisnit, te tako doooolgo ni bilo.

Kdaj prideš v Slo? To je itak prvo vprašanjeuser posted image

In kako trebuh, raste? Me smo mislim, da vse ok, nobenih posebnosti, rastemo in naši otročki tud.

Čvekamo tja v tri dni, se imamo lepo.

Je pa v Slo mraz in prav nič toplo, tko da nam prinesi malo sonca, ko prideš.

Tako, zdaj sm se pa tko najedla spet, da ne vem, če ne bi šla sam spat.

Pozdravček v Gano, S

i belive i can fly....

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
31.10.2008 21:52:41   
ronja
po pregledu pa še zobozdravnika in bomo pulili modrostni zob , česar se prav nič ne veselim..

mojca, kako to, da ti bojo izpulili modrostni zob med user posted image ? Meni ga nočejo, pa raste čisto pravokotno (je pa res še zdrav, hvalabogu!)... Tudi medtem, ko sem polno dojila, mi ga niso hoteli...

(odgovor članu *m*o*j*c*a*)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
1.11.2008 6:55:46   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

po pregledu pa še zobozdravnika in bomo pulili modrostni zob , česar se prav nič ne veselim..

mojca, kako to, da ti bojo izpulili modrostni zob med user posted image ? Meni ga nočejo, pa raste čisto pravokotno (je pa res še zdrav, hvalabogu!)... Tudi medtem, ko sem polno dojila, mi ga niso hoteli...

Čudno... meni so ga takoj po porodu, prej ni bilo nujno. Ampak če je zdrav...potem nisi imela težav in ni bilo nujno, torej zakaj bi ti ga jemali ven med nosečnostjo?user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
1.11.2008 8:21:19   
petra88
Dobro jutrooo vsem, ki še lepo spite in se grejete v postelji v tem grdem deževnem vremenu! Najprej vam skuham nekaj toplega za zjutraj, same si postrezite user posted image s tem kar vam nabolj paše user posted image user posted image user posted image user posted image
Se vam javljam po dolgem času, saj vas uspem prebrati, ma za pisanje ne utegnem, je preveč dela, praxa na faxu, potem predawanja, pridem čist fertik domov in sam se uležem na kavč že spim.
Zvezdica hvala za seznamček, sem ga učeraj mal pregledala, kaj imam in kaj bi mi še manjkalo, par stvari še in bo.. lepo user posted image aja, si napisala da ti par stvari še manjka na njem, je še veliko? user posted image jaz še čakam na materinsko šolo, začne se mi v torek, potem pa nevem kdaj bo predavanje o tem kaj potrebujemo za user posted image
Sedaj so se pa tudi mene že lotile nosečniške težave v zadnjem trimesečju. Ponoči me tako bolijo kolki, da najbolje da kar vstanem. ko naredim 3korake se vse neha. Nevem kaj to je pri vseh tako, ali samo mene hecajo? user posted image Ampak kar je pa najhuje, včeraj ko sem se štimala za ven, sem opazila da se mi nad popkom koža čist raztea, je ratala prav gladka.. Sem si šla brž namazat in zdaj si bom zjutraj in zvečer mazala, upam da ne bojo ratale strije iz tega user posted image user posted image grrrrr.
aja, sem mislila vprašat glede tega aspiratorčka za nos, ki ga priključiš na sesalec.. potem tisto stran kjer sesa samo prisloniš na nosnico oz greš čist malo not da posesa ven kar je za posesat? in potem se tista sluz nabira kje? Ker sem včeraj mojemu to omenila in je bil čist zgrožen, da na sealec ga pa on ne bo prikljukal, češ kaj vse mu bo potem posrkalo ven iz glave, ko midva še vedela ne bova (možgani, bla bla)user posted image user posted image . In sedaj ne vem, ali naj ga prepričujem naprej, al sploh ne bom še nič kupila, al kaj.. ma, bom že vidla user posted image
aja, te vzorčaste plenice ste rekle, da se v h&m dobijo, a to na rudniku sam? ker jaz sem tu pri nas gledala in nisem nikjer jih vidla. Bom kar navadne nabavla, so glih tako vredu. Sem pa gledala v pikapolonici imajo ene vzorce od medvedka puja, ampak so tako grobe, pomoje še če bi brisal mizo z njimi ne bi nič vpile. Kaj pa v BC sem gledala zadnjič teta plenice imajo ene, ma ne od tosame, v takem modrek so bile pakirane, pa se mi tudi niso zdele tako drage. nevem več katera je rekla da jih je tam kupila in da so bile vredu. so to te?
No zaenkrat bo to to, sem se kar razpisala. LP user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
1.11.2008 9:13:42   
Zvezdica
Petra hvala za kavo.

Dobro jutro tudi vam, moje ravno ni dobro.
Jast spet tako bentim, so mi po zadnji poplavi zrihtal balkon - KAO, zdaj mam pa spet vse mokro. Mislim . Res sem naletela na super delavce.

i belive i can fly....

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
1.11.2008 9:24:03   
Zvezdica
Petra, kar se cotk tiče sem mislila, da par stvari manjkauser posted image
Ene imamo raje več, ene so zadovoljne z manj. Kaj pa vem, malo sem pozabila koliko, ti bodo pa okvirno še v materinski povedali, potem se pa sama odloči česa imaš dovoljuser posted image

Če imaš sušilca, potem kakih stvari sploh ne rabiš podvajat, itd... Jast bom imela sam 20 tetra pleničk, pa še to se mi zdi preveč, amapak ker ko ga bom previjala, vsakič dala gor na previjalko pleničko ali brisačo (ne mislim kupovat tiste podloge, ker že tko bom smetila s pamperskami) in boš imela kmalu poln stroj oblačil. Tko, da če se sproti pere ni panike. Ločevala ne bom, ker na začetku opereš itak vse ločeno, potem boma pa pač z našimi oblačil prala. Je pa res da jast mehčalca za otroka ne uporabljam, za nas pa tudi skoraj ne, no odvisno. Ampak sušilec že sam omehča oblačila tko da....

Kar se tiče pleničk, jih imajo baje v kiku, so luštne, ampak jast sploh še enisem bila v tej trgovini. Bom mal počekirala pa bo. Imajo pa v rutarju 10 kom pleničk 9,99€. Luštne, lepo zarobljene. Sej načeloma te pleničke so povsod glih. user posted image

Tako, zdaj grem pa kavo piti, da pomirim svojo dušico. (zarad balkona itakuser posted image )

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
1.11.2008 9:41:42   
petra88
Aja zarad cotk pa ni panike, jih imam že tako veliko več kot si ti napisala v seznam (vse so mi podarili, nisem nič sama kupovala, pa se je nabralo user posted image )
Ja tudi jaz sem imela v mislih manj stvari, ker sedaj že gledava za sušilca in ga bova v kratkem kupila.
Mogoče kaj veste, a je kiko tudi kje na primorskem? Ker nimam pojma kdaj pridem spet kaj v lj. Aha sem šla gledat na net pa vidim da tukaj okoli ni nikjer še te trgovine. Ah bomo že dobili.
Tti pa res nimaš sreče s tem balkonom. Še sreča da je sedaj dež, da boš videla kje vse ni prav narejeno, da bodo potem do januarja popravili kot je treba user posted image hehe. No pa lepo kafetkaj. lp

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
1.11.2008 10:02:30   
Zvezdica
Aja zarad cotk pa ni panike, jih imam že tako veliko več kot si ti napisala v seznam (vse so mi podarili, nisem nič sama kupovala, pa se je nabralo )
Ja tudi jaz sem imela v mislih manj stvari, ker sedaj že gledava za sušilca in ga bova v kratkem kupila.

Oh pol pa sploh fino, če že imaš. Sej veš, to kar rabiš za novorojenčka je nujno, ostale stvari se pa potem počas dokupuje. Meni je za tist prvi mesec nujno da imam vse, ker ne hodiš ravno na minus z novorojenčkom. Po enem mesecu pa bova že hodila ven in kupovala po potrebiuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
1.11.2008 10:20:45   
uršika***
Dan bejbikeuser posted image

Sem spet ostala sama doma, me dragi ni hotel vzet s sabo na pokopališčeuser posted image .Saj imam res totalno zatečene noge, tam stat je pa res zoprno. Bom šla pa potem, ko ne bo več gužve samo svečke prižgat, pa bo tudi OK.

Glede mazanja presredka. A je katera tolk prijazna, pa napiše kako se to dela? Kam moraš raztezat? Nazaj? Proti riti? Pa kremico je treba imet? A če smo pa dovzetne za razna vnetja pa ni dobro to delat ali kako?

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
   [Brisano sporočilo]
1.11.2008 11:56:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu uršika***)
  Neposredna povezava do sporočila: 3212
1.11.2008 12:39:33   
ronja
Čudno... meni so ga takoj po porodu, prej ni bilo nujno. Ampak če je zdrav...potem nisi imela težav in ni bilo nujno, torej zakaj bi ti ga jemali ven med nosečnostjo?

Ja, če je zob gnil, potem ga seveda morajo vzet ven ne glede na nosečnost, sicer lahko še večjo štalo naredi. No, pri meni so vsi zobje zdravi, samo ni prostora za vse in tako rastejo vse te osemke vsepovprek, pa tudi zato je premalo prostora tudi za druge. Zato 8ke morajo vse 4 ven, ker nobena ne raste prav. Najbolj se mudi z eno, ki raste dobesedno V SEDEMKO! Groza! je pa zoprno, ker boli, pa srbi... ne vem, če to šteješ kot težaveuser posted image . Da bi bil zob bolan, to pa ne, so hvalabogu vsi zdravi. A tvoj je bil gnil?

Jaz sem danes ravno malo prej končala 3. dvd, ki sem ga prevajala, imam samo še enega, hvalabogu! No, vmes sem naredila še tamali kosilouser posted image . Smo pa včeraj skoraj imeli poplavo... Še dobro, da sva bila tu, sicer bi lahko imel oče kar probleme (on je bil na plesu).

petra, jaz mam tak aspiratorček, kjer ga z usti delaš podtlak - meni je to bolj všeč, ker lahko malo bolj nadzoruješ. Do zdaj je s tem šlo zelo dobro ven, takrat ko je mela 1x zabasano.

Glede mazanja presredka. A je katera tolk prijazna, pa napiše kako se to dela? Kam moraš raztezat? Nazaj? Proti riti? Pa kremico je treba imet? A če smo pa dovzetne za razna vnetja pa ni dobro to delat ali kako?

uršika, jaz sem tele vaje za raztezanje našla enkrat čisto slučajno na spolnost.com. Te strani žal ni več in sem potem tu spraševala, kje bi se dalo dobit, pa mi je punčica prijazno dala vse skup na forum:
http://www.ringaraja.net/forum/spolnost%25com/m_2953878/tm.htm
Tak da si tu odpri tisto pripeto wordovo datoteko, pa si preberi, kako in kaj. Sicer pa, JA, moraš raztezat v vse smeri, predvsem pa proti ritki, tisto je najbolj neprijetno oz. kar boleče, ampak za moje pojme se splača, jaz sem si kar redno raztezala in nisem bila čisto nič šivana, pa sem prepričana, da bi sicer bila, ker je šlo za las... Pač, če velja za vse druge vezi, mišice in kite, da se bolj raztegnejo, če jih raztezaš, ne vem, zakaj za te ne bi veljalo... Jaz vsaki toplo priporočam, odloči se pa tako vsaka sama. Enim je zoprno tam doli šarit. Jaz rajši šarim, pa nisem šivana, hehe.
Kar se vnetij tiče, pa se moraš tudi sama odločit: osebno imam rajši eno manjše vnetje, pa da nisem šivana, kot pa obratno, vsekakor pa ni nujno, da dobiš vnetje, če to počneš, samo pazi na higieno - prej si dobro umij roke - tudi nohte in seveda zapiraj flaško od olja. pa saj tvoje roke ne bojo edine, ki bojo kaj tam doli šarile, a ne?user posted image Tak da po moje ni neke hude panike.

uršika, ma tvoj dragi kar prav - če kdo, te bojo pa mrtvi počakali, saj tako nikamor ne morejouser posted image . No, mal se hecam, ampak kogarkoli že imaš tam, sem 100% prepričana, da bo razumel in da se strinja, da ima zdaj pač user posted image prednost.

no, zdaj grem pa eno fižolovo juho skuhatuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
1.11.2008 13:22:54   
Ploha
uršika: kar lepo bodi doma, toplo ti je,...

jaz sem danes šla k maši ob 7.00 pa se mi je čez pol ure zatemnilo pred očmi, malo je manjkalo pa bi me pobralo sredi maše,...ampak tok sm šle bla, da sem user posted image rekla, da bom skup padla in mi je dau kluče od avta pa sm že letela vn,...ampak samo da sem se malo sprehodila je bilo bolje, ker stat na mestu ne morem, tko da vrjetno tudi k polnočnici ne bom šla, čeprav imava takrat obletnico (3 leta)user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
1.11.2008 16:34:36   
*m*o*j*c*a*

hej, hej!

ronja..res mi nič ne diši da mi bodo pulili zob, a kaj morem..user posted image me drugač nič ne boli pa nč, ampak že ko sm bla kake 3 mesece noseča, mi ga je hotla, pa sm odkimala gor na stolu, kao da nočem da mi puli, pa je rekla, nej se ne pritožujem..pol sm pa rekla da sem noseča, je pa rekla pol pa ne smeva zdele..in je rekla da bova pač to nardili proti koncu nosečnosti..mi pa čist nč ni do injekcije pa puljenja, pa še po možnosti bo me fajn bolel pol pa še plava znam bit, ker so tk grobi nekateri zobozdravniki zadnje cajte..user posted image user posted image drug dan mam pa še kolokvij.. v glavnem od 3 meseca nosečnosti naprej me kr zmrazi ko pogruntam, da bom mogla it na puljenje, in zdej je do tega še dober tedenuser posted image user posted image ..ujezilo me je pa še bolj to, da me ni zob nč bolel pa nč, pa je neki špikala po njem pa to u brezzveze in je rekla da ga ne bova šparali..user posted image user posted image sej enkrat vem da morjo it ven, sam zdele v nosečnosti bi me lahk pr mir pustili, ne da me še s tem puljenjem sekirajo..user posted image user posted image

bay!

no pa imamo: očkovo ljubico (31.12.2008) in maminega sinčka (13.4.2010).. :P

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
1.11.2008 17:48:09   
temtem
Živjo, drage moje januarčice!!!
Samo sem vas hotela obvestit da se trenutno ( po vsem "shit"-u v moji glavi ) počutim res dobro, če ne že odlično...pa, hvala vsem ki ste mi pomagale z nasvetiuser posted image user posted image user posted image !!!
Berem "Moč je v tebi" od Louise Hay, in knjiga je fantastična. Res ti pokaže neke nove smernice, drugače začneš gledat na situacijo, te potolaži, opogumi...pokaže ti da se tudi drugim dogajajo podobne stvari kot tebi...skratka, super je, in zdi se mi da me vskič znova obogati, in napolni s samozavestjo...jo bom brala kar znova, in znova!!!user posted image
V ponedeljek bom šla na socialno, oddat papirje za porodniško, pozanimat se za paket ( oziroma cash ), in očetovski dopust. Res sovražim to papirologijo...
Nina 166, a mi lahko razložiš kaj je to blazinica za nadzor dihanja, oziroma kako se uporablja. Prvič slišim za to...sem pa tudi prvič user posted image , pa me vse zanima,saj veš...hvala za tvoj odgovor.
Drug teden grem v Srbijo na obisk sorodnikom, pa še brat se mi poroči...bo fajn, veliko hrane, kar mi trenutno zelooooooo paše!!! Naročena sem tudi pri zobarju, pa me zanima če mi lahko katera pove kaj se odsvetuje v nosečnosti, vem da slikanje zob ne pride v poštev, za druge stvari pa ne vem...tako da - dobrodošli nasveti!!!
V bistvu, komaj čakam da grem v Srbijo, nisem šla že tri leta...Vam bom prinesla svež sir, ajvar, pljeskavice...user posted image
Upam da uživate, punce, ker to dejansko, edino kar se pričakuje od nas v tem času...user posted image

temtem

Neposredna povezava do sporočila: 3216
1.11.2008 17:57:05   
Zvezdica
Ja, če je zob gnil, potem ga seveda morajo vzet ven ne glede na nosečnost, sicer lahko še večjo štalo naredi. No, pri meni so vsi zobje zdravi, samo ni prostora za vse in tako rastejo vse te osemke vsepovprek, pa tudi zato je premalo prostora tudi za druge. Zato 8ke morajo vse 4 ven, ker nobena ne raste prav. Najbolj se mudi z eno, ki raste dobesedno V SEDEMKO! Groza! je pa zoprno, ker boli, pa srbi... ne vem, če to šteješ kot težave . Da bi bil zob bolan, to pa ne, so hvalabogu vsi zdravi. A tvoj je bil gnil?

Ker imam progenijo (čeljustpremaknjeno zaradi nesreče) je bila osemka hudo v napoto in je med nosečnostjo bolel, so mi potem živc uničl in šele po porodu ruvali. user posted image

Kar ni nujno, vedno lahko počaka.

i belive i can fly....

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
   [Brisano sporočilo]
1.11.2008 20:24:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3218
2.11.2008 0:19:59   
temtem
Midva se sproščava, gledava J.Bonda iz leta 1980.........Joj, kako je tehnika napredovala!!!
Ja, Niia, sem dobila papirje o PDP o ginekologa, v ponedeljek pa greva s partnerjem na CSD izpolnjevat tiste obrazce...baje jih ni toliko, kot jih je bilo prej. Iskreno povedano, pojma nimam kako vse to uredit, ampak, počasi, pa bo...!
Moj dragi gre jutri ribe lovit, tako da sem sama celi dan, jupi!!!!!!!!!!!user posted image Torej: veliko hrane, veliko tv-ja, in seveda-lenarjenje...user posted image
Lahko noč, grem v rjuhe...

temtem

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
2.11.2008 9:23:32   
ronja
aha, mojca, potem je to pač bolan zob, to je drugo, to je pač treba, ni kej! No, pri meni so osemke samo v napoto in jezo, ampak to se da potrpet še nekaj časa. na splošno sem že šla na slikanje, da vidijo, kje so in se lahko odločijo, katere od njih morajo ven (verjetno kar vse 4), to je bilo ravno, ko sem imela zadnjč m. pred Ronjo. POtem mi je dala napotnico za puljenje, ampak sem takoj zanosila in je moralo počakat. Potem sem dojila in spet niso hoteli, ker se lahko kaj zakomplicira in so potrebni antibiotiki, to pa za user posted image ni dobro, no, potem sem bila pa itak spet user posted image . Da te pa potolažim, v glavnem to, koliko zatečeš niti ni toliko odvisno od zobozdravnika, ampak bolj od tega, kako je bil zob vraščen (lubiju so že 3 osemke spulili, včasih nič, včasih ful bolelo, pa isti pulil...) Je pa po moje boljše zdaj kot pa potem, ko boš mela malo štručko - težko skrbiš za dete, če te vse boli...
Držim pesti za kolokvij, nauči se vse prej, pred zobozdravnikom, ker se po moje zadnjo noč ne boš ravno mogla!

temtem, v nosečnosti ne menjavajo amalgamskih plomb (zaradi svinca, se mi zdi) in ne pulijo zob, ki jih ni treba (zaradi eventuelnih antibiotikov) in seveda ti ne slikajo zob (zaradi rentgena samega).
Uživaj v Srbiji, midva sva se mela suuuuuper v Beogradu, sva bila enkrat 3 dni tam, je bilo res fajn! Lepi spomini... Sva si želela it tja še 1x na Rolling Stonse, ampak sem bila takrat ravno v porodnišnici - oz. tisti dan so naju spustili venuser posted image !

neporočene punce, najboljše, da greste 1x skup z očiji na CSD, da oddate hkrati vse papirje, podpišete očetovstvo... Da ni treba večkrat letat. Sicer pa so zdaj na CSDju precej bolj prijazni, se mi zdi, vsaj do naju so bili vsi zeloooo fajnuser posted image . So veseli takih, s katerimi ni problemov, heheuser posted image (ti pridejo verjetno kasnejeuser posted image ).

Uživajte, grem do konca spečt kruhek, ki mi trenutno vzhaja.

Neposredna povezava do sporočila: 3220
2.11.2008 11:53:18   
Ploha
ej punce tiste, ki ste sprašvale za potriskane pleničke, jest sm zanč zamutila k sm rekla H&M, u bistvu jih imajo v C&A prou lepe 6 komadov za 9.90 evra, tko da se opravičujem, če sem kšno zajeb.....a.user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
2.11.2008 12:38:16   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

ej punce tiste, ki ste sprašvale za potriskane pleničke, jest sm zanč zamutila k sm rekla H&M, u bistvu jih imajo v C&A prou lepe 6 komadov za 9.90 evra, tko da se opravičujem, če sem kšno zajeb.....a.user posted image

OPROŠČENO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bom šla pa v c&a.

kako ste danes srečke user posted image ?

Jast sem bla včeraj tako otečena (ali se prav reče zatečena), no bila sem buhtelj, in moj dragi možek mi je eno uro masiral noge...nič ne pomaga. Mene je sam strah da ne bi bilo tko k prvičuser posted image . Sem bla res boga. Pa da me ne bi uturili v bolnicouser posted image .

Grem kuhat, papa

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
   [Brisano sporočilo]
2.11.2008 15:27:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3223
   [Brisano sporočilo]
2.11.2008 20:57:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3224
2.11.2008 23:49:38   
Zvezdica
9
Zvezdica, kaj pa je bilo prvič? Si že kaj pisala o temu, nisem nič zasledila. Pa imaš tudi visok pritisk, ker kolikor sem brala je zatekanje visokim pritiskom nevarno.

Ma prvič sem tako otekala, da mi je teža dnevno nihala 3 -4 kg. Upam, da ne bo spet tako, ker si okoren in vse te matrauser posted image
Bodi vesela, da si v reduuser posted image

A me lahko na seznamčku popraviš na 24.1., ker mi je G nazadnje dala nov datum? Ker sem ivfovka imam datum oploditve čist ziheruser posted image

Tako, pri nas smo preživeli lep dan. Pili kavo z mojo sestro in njenima punčkama, po kosilu smo šli ven na ultra doooolg sprehod (zame) na tortice in dam- Pol je moj še pridno vse pospravil, jast sem tudi delala (on posesa, pomiva ,...) jast bolj fina dela. In zdaj je vse čisto, lepo, jast pa uničena, pa križ me boli ampak še cel teden bo vse tako lepouser posted image

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?