|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
3.11.2008 9:08:56   
Erin


***~~~~~~~~~~~°°o°°~~~~~~~~~~~***
user posted image SREČANJE AVGUSTOVK inuser posted image :user posted image

petek 7.11.ob 11 h v Mercator- Šiška

~~~~~~~~~~
  • Erin
  • Zoja Miša
  • Matejchi 
  • cebrca 
  • naty13 
  • vilika 
  • anita goitan 
  • bella02 
  • Krysia 
  • tejkaz
  • gajka
***~~~~~~~~~~~°°o°°~~~~~~~~~~~***




user posted image ŠE KATERA?????????????user posted image user posted image





(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
3.11.2008 9:11:10   
tatly
erin hvalauser posted image jah moji kg so se tudi viska jih bo mela kera

_____________________________

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
3.11.2008 9:11:37   
Erin
Samo še nekaj:

KJE v Mercator-Šiški se pa dobimo?? Ime lokalčka??

imajo te:


RESTAVRACIJA ANGEL - KAVAL GROUP user posted image

V prijetnem ambientu s pridihom Toskane se lahko prav po angelsko razvajate s tipično toskansko hrano, ki jo za vas pripravljajo mojstri toskanske kuhinje. V Restavraciji Angel lahko začnete svoj dan s hranljivim zajtrkom, ga nadaljujete z vitaminsko malico, polnovrednim kosilom in ga zaključite z izbrano večerjo v prijetni družbi. Bodite kot angel ... počutite se kot angel.

COMIDA user posted image

V bistroju Comida, opremljenem v lahkotnem elegantnem slogu z nežnimi mediteranskimi detajli lahko poskusite lahke in hitro pripravljene jedi iz različnih svetovnih kuhinj, postrežene skladno z načeli uravnotežene prehrane. V restavraciji pripravljajo sendviče tramezzino in panino, tople jedi temeljijo na japonskem teriyakiju, ponudbo pa dopolnjujejo krožniki sestavljenih solat in dnevne juhe. Ob izvrstni kavi ali čaju vam bodo postregli s slastnimi slaščicami, privoščili pa si boste lahko tudi kozarec vrhunskega vina ali sveže iztisnjenega soka.

KAVARNA RUSTIKA user posted image

V Rustiki prisegajo na ročno, neindustrijsko izdelavo, kar poleg kakovosti prinaša tudi pestrost ponudbe. Vedno vam bodo ponudili tudi popolno informacijo o izdelku, sestavinah in načinu izdelave.
Privoščite si skodelico vrhunsko pripravljene kave, sveže izstisnjen naravni sok, kornet z ravnokar izdelanim sladoledom ali lonček z okusno kremo in si pričarajte prijeten uvod v nakupe. Domov pa odnesite banjico sladoleda, torto, čokoladno tablico ali kakšno drugo slaščico, oblikovano z veliko mero občutka za lepoto. Gost je pri njih pravi kralj.

SANTANA user posted image

Prenovljena kavarnica Santana coffee shop vas bo v Mercator Centru Ljubljana še naprej razvajala z obogateno ponudbo, prijetnim ambientom in prijaznim osebjem. Poleg odlične kave Santana, ki jo lahko vzamete tudi s seboj, so za vas pripravili dodatno ponudbo naravnih sadnih sokov, slaščic, sendvičev ter ostalih dobrot, ki bodo prav gotovo prepričale vsakogar. Polepšajte si dan in si privoščite oddih v kavarnici Santana.

M RESTAVRACIJA user posted image

Popolnoma nova Mercatorjeva samopostrežna restavracija lahko sprejme do 220 gostov naenkrat. Obiščete nas lahko od ponedeljka do sobote od 9. do 20. ure, ob nedeljah pa do 17. ure. Restavracija z najboljšimi kosili in malicami, ki bodo zadovoljile številne lačne želodčke vam vsak dan ponuja tri vrste juh, enolončnice, mesne jedi v raznih omakah, rižote, testenine, musake in lasagne, pečenke, razne zrezke, klobase, perutnino, več vrst ocvrtih jedi, prekajeno meso, pepčeno testo z nadevi, številne priloge in prikuhe, ribe, ocvrto in zelenjavo na žaru,vegetarijanske jedi in jedi iz voka, razne slaščice, kreme in sladolede. Posebnost je velik solatni bar, kjer si bodo gostje lahko postregli s preko 40 vrstami solat, dresingi in polivkami. Poleg vsega ostalega bodo kuharji vsak dan pripravili tudi vegetarijanski menu.

CUKRČEK user posted image

Čokoladnica je modernega videza, saj je namenjena vsem s prefinjenim in izbranim okusom, mladim po srcu, odprtim za novosti, urejenim in modno zasvojenim. Kakovostno ponudbo čokolad in čokoladnih izdelkov z izbrano tematsko vsebino, ki je ne dobite na vsakem koraku, si odslej lahko privoščite v čokoladnici Cukrček.

KAVARNICA TERASA IN TRGOVINICA CHA user posted image

Ponudba v kavarnici Terasa vključuje mnoge kave sveta, okoli 100 vrst čajev iz Kitajske, Japonske, Indije, Šrilanke in Kenije, 10 vrst slovenskega medu, domače sladice, prigrizke, preko 30 vrst vroče čokolade in tudi zajtrke.
V trgovinici Cha poleg kavarne Terasa lahko izbirate med pravimi čaji, sadnimi mešanicami ali zeliščimi posebnostmi, Kot so ajurvedski čaj in wellness čaji. Dodatni nabor izdelkov predstavljajo čajni pribori in izdelki višjega kakovostnega razreda (japonski litoželezni čajniki, skodelice brez ročaja, lončki in čajniki Dunoon, …). Obdarite svoje najbližje s šatuljico za shranjevanje čaja in različnimi cedili za pripravo opojnega napitka.

ELITE CAFFE user posted image

Elite caffe vam predstavlja kakovostno ponudbo za različne okuse. Sladoledi Leone, kava Danesi, kar 32 različnih vrst vroče čokolade, pestra izbira čajev, prijetno okolje in še bolj prijazno osebje vas že pričakujejo.  


_____________________________

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
3.11.2008 9:12:06   
tatly
jaz bi vas tudi rada vse spoznala ampak je predalec-kaj pa ce bi se enkrat na ptuju dobleuser posted image user posted image

_____________________________

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
3.11.2008 9:13:43   
Vilika
IZVIRNO SPOROČILO: cebrca
A v Dolenjskih toplicah imajo tudi plavanje za dojenčke!?



Pred dobrim mesecem sem na njihovi spletni strani pod novičkami prebrala, da zbirajo prijeve za plavanje dojenčkov od meseca oktobra dalje in da mora biti otroček 4 mesece star. Trenutno pa ni nobenih novičk user posted image . Upam da bojo ponovili tečaj januarja/februarja.

http://kad.si/babyswim/ - to stran je zadnjič nalepila Gajka, pa je ne morem več odpreti user posted image , bila pa je tam napisana telefonska in ime vaditelja v dolenjskih...


IZVIRNO SPOROČILO: tatly
gajka-ja hvala bogu ce je tak jaz sem se kar zgrozila nad njenimi besedami,midvi sma se tud mogle bit tam pol ure ce bi imela kake reakcije na cepivo.ma je bila pol full slabe volje



Kako pa to da so tvojo punčko že cepili, saj je bila komaj 2 meseca stara?? A ni cepljenje pri tretjem mesecu?



_____________________________

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
3.11.2008 9:14:27   
sayuri
Jutrouser posted image

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
3.11.2008 9:19:58   
tejkaz
Jutro

Zdaj se pa že nekaj dni nisem javila, pa sploh nisem imela veliko za prebrat. Sem mislila da bom cel dopoldan za računalnikom. Se pozna, da sva si z Naty vzele en family dopust user posted image

Naši prazniki so minili. Bilo je super. Iz četrtka na petek nismo spali skoraj nič in sem bila 100% da bo Eva zbolela. Tožila je da jo ušesek boli, jokala je, nosila sem jo ponoči, igrali smo se, en kup pravljic sem ji morala povedati. Vročine sicer ni imela nič, vendar sem ji kljub temu dala žličko calpola. Po njem je zaspala za dve uri. Zjutraj je ni nič bolelo, izgledala je v redu, naspana, midva sva pa z zaprtimi očmi naokoli hodila. Šli smo v Šentilj k našim. Eva je dopoldan uživala, veliko jedla in pila, igrala se s sestrično,... Popoldan je pa ratala prava tečka. Od utrujnosti. Spat ni hotela, zato smo že ob treh odšli domov. zaspala je v avtu, doma sva jo preložla v posteljo kjer je spala še do petih. Šla sem jo zbudit, vendar je samo jokala da bi še spala, zato sem jo preoblekla v pižamo in je zaspala dalje do pol šestih zjutraj user posted image user posted image . Jaša je pa tudi zaspal ob 18.300, midva pa ob 19.00. Tako da smo v 1.november štartali naspani. Eva se je zbudila sestradana. Dopoldan smo bili zaradi dežja notri, popoldan smo šli pa v gužvo in blato na Žale kot vsako leto gledat lučke. Včeraj zjutraj so prišli od Naty, popoldan pa naši. najprej na kosilo, potem smo šli pa skupaj na Bled. spet v gužvo. Zvečer smo popadali v postelje in spali z izjemo enega hranjenja celo noč. Eva in Gregor sta šla, midva z Jaškotom sva pa potegnila do pol osmih.

Še malo komentarjev:

Naty, tudi iz naše strani je bilo super. Eva se je Nejca kar malo bala, potem je pa cel dan govorila samo o njem.

Anita, lepe slikice. smo mi tudi razmišljli da bi šli v predvor, pa smo se zaradi mojih staršev, ker že 30 let nista bila na Bledu, šli na Bled.

Ozziebo, pozdravi se.

Kaja02, Tatly, Anaya, Cebrca, Zoja Miša,  Sayuri, Tinka14,  Buhtlček, lepe slikice.

Buhtlček, a prideš v petek na srečanje?

Jaz bom še Nevoevo poklicala, mogoče nas pride pogledat, saj je iz Ljubljane.

Zoja Miša, Danes bom kopirala brošurco in ti jo pošljem. Čez praznike nekot ni bilo časa user posted image

Majči22, držimo pesti za kolke. Potem pa veselo v šoping.

Ryssa, jaz res nimam pojma, koliko Jaša poje.

Dolenjke, mi smo krstno svečo z imenom, dobili od enih nun, ki se ukvarjajo s tem. ne vem pa kje točno so, ker jo je moja sestra naročila. Če pa katero zanima, se pa lahko pozanimam.

sandra, jaz nimam pojma kaj mu lahko kupiš za rojstni dan. Midva imava dogovor, da si poveva kaj si želiva. Pa user posted image user posted image za dopust.

Bella, mi imamo vlažilec zraka v sobi.

Zoja Miša, glede kengurujčka imajo še pediatri med seboj različna mnenja. Jaz si ga zaekrat še ne bi upala nositi tako da bi gledal ven in bi bil z glavo naslonjen na moje prsi. Še posebno, ker še naši otročki zunaj zaspijo, bi se mi kar smili, če bi takole zaspal. Jaša je še zadovoljen v košari, zato greva z vozičkom ven tudi v dežju. Prevleka in je.

Cebrca in Zoja MIša, slika v lupinici bo takoj ko bo lahko. Sem šele zdaj prebrala, lupinica je v Ljubljani pri mojem možeku v službi.

Jaz sem jedla mandarino, pa je revčka tako matrala, da bi jo najraje izbruhala. Se mi je pa tako luštalo, da si nisem mogla pomagat.

Tnka14, mi se na dan hranimo n krat, n = 8,...,12. Odvisno od dneva. Včasih na vsako uro, včasih na tri.

Zdaj pa mislim da je to to, pa še moj slavljenček me kliče.

< Sporočilo je popravil tejkaz -- 3.11.2008 9:26:06 >


_____________________________

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
3.11.2008 9:25:42   
sayuri
Vilika moja soseda dela svečke za krst z imenom in datumom user posted image  Za ribniške krščence vse ona naredi. user posted image  
Drugače pa mi namrevamo tud v Dolenjske toplice na plavanje hodit user posted image


Erin mene tud pripopaj za v petek. Tega čveka pa ne smem zamudit user posted image user posted image user posted image

Sem vas površno prebrala. SLikice anite so mi spet padle v oči. MAdonca imate dober fotoaparat.user posted image Kakšnega pa, če ni skrivnost? Mi namreč prav zdaj kupujemo novega in mož bo celo študijo iz tega naredil user posted image  Si me spraševala, če še tako pogosti jemo ponoči. Zdajle je en teden zelo zelo umirjeno vse skupaj. Lovro je že tretjič noč prespal, Zara se pa počasi tud umirja. DAnes je tudi samo 1x jedla.user posted image  Izgleda, da je tam od 3-4 meseca res poskok rasti in posledično več hranjenja user posted image

sandra ne vem, kaj ima tvoj dragi rad-s čim se ukvarja.Jaz sem mojmu naredila na računalnik 30 različnih bonov, katere je moral uporabi v tekočem letu user posted image user posted image user posted image . Pa sem se vse mogoče spomlna in nanje napisala. user posted image  Recimo: " 15 minut masaže." "večer s prijatelji" " Žena časti večerjo"....in podobne. Mu je blo ful všeč.user posted image  Poleg bonov je dobil še mobitel.

< Sporočilo je popravil sayuri -- 3.11.2008 9:26:11 >

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
3.11.2008 9:26:51   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Vilika moja soseda dela svečke za krst z imenom in datumom user posted image  Za ribniške krščence vse ona naredi. user posted image  
Drugače pa mi namrevamo tud v Dolenjske Toplice na plavanje hodit user posted image


Erin mene tud pripopaj za v petek. Tega čveka pa ne smem zamudit user posted image user posted image user posted image

Sem vas površno prebrala. SLikice anite so mi spet padle v oči. MAdonca imate dober fotoaparat.user posted image Kakšnega pa, če ni skrivnost? Mi namreč prav zdaj kupujemo novega in mož bo celo študijo iz tega naredil user posted image  Si me spraševala, če še tako pogosti jemo ponoči. Zdajle je en teden zelo zelo umirjeno vse skupaj. Lovro je že tretjič noč prespal, Zara se pa počasi tud umirja. DAnes je tudi samo 1x jedla.user posted image  Izgleda, da je tam od 3-4 meseca res poskok rasti in posledično več hranjenja user posted image

sandra ne vem, kaj ima tvoj dragi rad-s čim se ukvarja.Jaz sem mojmu naredila na računalnik 30 različnih bonov, katere je moral uporabi v tekočem letu user posted image user posted image user posted image . Pa sem se vse mogoče spomlna in nanje napisala. user posted image  Recimo: " 15 minut masaže." "večer s prijatelji" " Žena časti večerjo"....in podobne. Mu je blo ful všeč.user posted image  Poleg bonov je dobil še mobitel.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
3.11.2008 9:27:37   
sayuri
user posted image user posted image user posted image  Kaj pa jst čaram? A rabm še en kafeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
3.11.2008 9:28:43   
matejchi
Erin ti pa rada zakompliciraš...user posted image saj veš da je bil že z datumom problem... ti določi, zunaj tko ni noben a ne (če bi sonček prišel), noter pa važno da je placa dost pomoje. Pa itak se seznam skrči, ker ni povsod neki za +kg.(user posted image )
Anita 17. imava midve UZ kolkov. A si Zojo že slikala kje za dokumente?

< Sporočilo je popravil matejchi -- 3.11.2008 9:30:08 >


_____________________________

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
3.11.2008 9:31:38   
matejchi

CUKRČEK

Čokoladnica je modernega videza, saj je namenjena vsem s prefinjenim in izbranim okusom, mladim po srcu, odprtim za novosti, urejenim in modno zasvojenim. Kakovostno ponudbo čokolad in čokoladnih izdelkov z izbrano tematsko vsebino, ki je ne dobite na vsakem koraku, si odslej lahko privoščite v čokoladnici Cukrček.


Edino ta je pravi...hehe vsebinsko


_____________________________

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
3.11.2008 9:39:32   
Vilika
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Samo še nekaj:

KJE v Mercator-Šiški se pa dobimo?? Ime lokalčka??




Jaz še nikoli nisem bila v Mercatorju Šiška, samo približno vem kje je - upam da vas najdem (najdeva user posted image ). Se že ful veselim da spoznam enkrat v živo vsaj nekaj 'babnic' s katerimi klepetam že skraj leto dni user posted image .


_____________________________

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
3.11.2008 9:43:21   
anita goitan
za vse, imava Nikona D80

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
3.11.2008 9:44:25   
Vilika
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

erin hvalauser posted image jah moji kg so se tudi viska jih bo mela kera


Jaz imam še vedno 8 kg viška, pa še od prej ene 10... tko da skupno je to ene 20 kg preveč user posted image .

Da se me slučajno na srečanju katera ne ustraši user posted image , tista okrogla žogica bom jaz user posted image user posted image .


_____________________________

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
3.11.2008 9:45:06   
tejkaz
Erin jaz nimam pojma, kater kafič se kako imenuje. jaz mislim, da je največ prostora v prvem nadstropju zraven Lumpijeve igralnice. 

< Sporočilo je popravil tejkaz -- 3.11.2008 9:52:28 >


_____________________________

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
3.11.2008 9:46:20   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

Anita 17. imava midve UZ kolkov. A si Zojo že slikala kje za dokumente?


ne še, ker v Hr ne greva samo po EUuser posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
3.11.2008 9:47:20   
sayuri
Kilogrami - še vedno 5 plusa user posted image user posted image user posted image  Hudiča, nočjo stran user posted image user posted image user posted image

Erin jst tud ne poznam kafičev, sem pa prav to hotla reč, kot tejkaz - zihr je kakšen blizu igralnice, pa če bo katera imela starejšega otročka s seboj, da bo lahko šibal od igralnice, do kafiča....

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
3.11.2008 9:54:17   
tejkaz
Meni osebno najlepša slikica

user posted image

Aljaž, Nika in Eva

user posted image

Vrtiljak je zakon

user posted image

Rokice pa še bolj

user posted image

Tle sva se šli katera ima daljši jezik

user posted image

Pusti me, kakam!

user posted image


_____________________________

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
3.11.2008 9:55:37   
tejkaz
Hehe, se na vseh slikicah vidi da ima Eva čopka. Zdaj nikamor noče brez njega. še spi z njim. Če ji gumica dol pade, čisto znori: Mami, čopka rabim, čopka rabim, naredi čopka!

_____________________________

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
3.11.2008 9:59:27   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Vilika

Jaz imam še vedno 8 kg viška, pa še od prej ene 10... tko da skupno je to ene 20 kg preveč user posted image .

Da se me slučajno na srečanju katera ne ustraši user posted image , tista okrogla žogica bom jaz user posted image user posted image .



Jah jaz tudi ene 8 kg viška še od prejuser posted image user posted image user posted image Glede žogic ti bom pa kar konkurenco delalauser posted image user posted image user posted image Jah kaaaaaaaaaaaj noooooooo...saj smo ja po porodu....   še je čas  (se tolažimuser posted image user posted image ) da jih dol damo

IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

Erin ti pa rada zakompliciraš... saj veš da je bil že z datumom problem... ti določi, zunaj tko ni noben a ne (če bi sonček prišel), noter pa važno da je placa dost pomoje.


Ma nisem bla še tam pa ne vem kater kafič je najbolj  UDOBEN in blizu igralnice za otroke (če jo imajo seveda) in blizu  previjalnice (saj ta tudi je menda-mora bit)..

LJUBLJANČANKE NA POMOČ!user posted image

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
3.11.2008 10:00:42   
sandra123
Danuser posted image ...se moram pohvaliti...moja Taja je spala od 19.30-6.00 user posted image user posted image user posted image user posted image , Teja pa od 19.45-4.30, sva se nahranili in spali dalje....Obe sta potem spali do 9.30 ureuser posted image , zdajle veselo debatirata v ležalnikihuser posted image user posted image user posted image , mami pa svežo user posted image user posted image user posted image user posted image pije in vam jo pošilja daljeuser posted image ...

_____________________________

Lp, Sandra

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
3.11.2008 10:02:50   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Erin jaz nimam pojma, kater kafič se kako imenuje. jaz mislim, da je največ prostora v prvem nadstropju zraven Lumpijeve igralnice. 

Ja potem pa tam ane?user posted image

Sej se da z vozkom do gor pridt ane?user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
3.11.2008 10:03:08   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Ma nisem bla še tam pa ne vem kater kafič je najbolj  UDOBEN in blizu igralnice za otroke (če jo imajo seveda) in blizu  previjalnice (saj ta tudi je menda-mora bit)..

LJUBLJANČANKE NA POMOČ!user posted image



Hm, sem napisala.

Pri tekmovanju katera jih ima več (kg mislim) pa jaz zmagam user posted image user posted image


_____________________________

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
3.11.2008 10:04:13   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Erin jaz nimam pojma, kater kafič se kako imenuje. jaz mislim, da je največ prostora v prvem nadstropju zraven Lumpijeve igralnice. 

Ja potem pa tam ane?user posted image

Sej se da z vozkom do gor pridt ane?user posted image



istočasno piševa.

To je samo predlog

imajo dvigalo tako da dostop ni problem

_____________________________

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Plenice po izbiri Sekcije medicinskih sest...
Pri izbiri izdelkov za najmlajše smo starši zelo pozorni, zato je bolje izbrati takšne, za katerimi stojijo strokovnjaki...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?