Zoja Miša
|
Joj, kako lep dan je bil danes. Upam, da bo jutri prav tako. Včeraj smo se potepali, danes pa smo bili dom in šli 2 x na sprehod, prvič za 2,5h, drugič za 1,5h. Sva si kavico privoščila, pikica je pa spala, kot velika, mislim, da ji je luft ful pasal, po teh turobnih dneh! Smo se pa sedaj skopali, papa še pri očiju, potem bo verjetno zaspala. Kg ji niso nič zrasli . Ostajamo na istem. Raste pa ko konoplja. Bomo videli, kaj bo P povedal. Matejchi, ful lep seznam! In glede spanja je pri nas isto, ko smo bili zunej, je skos spala. Bella, kakor koli mi boš rekla, bo o.k. Nisem občutljiva Očitno je naša princeska, kot je bila tvoja Tjaša. Nočna ptica. A kasneje, potem, ko so večji, potem se navadijo prej it spat? Sayuri, nič se ne sekiraj, se bova z Anito že zmenili kako in kaj Anita, očitno naju vse zemenjujejo, kako se bova zmanili? Sandra, seveda smo te! Upam, da ste se imali super! Sem študirala, da ste dobri, da ste se spravili! Glede darila, kaj pa mogoče kakšen tečaj? Ali pa bon za kakšno trgovino. Vsem za 2 meseca, čestitke! Glede kg, jaz sem na 0 in stare kaobojke že oblečem . Za prvega nikoli ne hodim ne pokopališče. Grem, ko se spomnem. Itak pa imam glede grobov čisto svoje mnenje. Tatly, super sta. Ryssa, naša poje nekje 110-120 ml na obrok ima jih pa 6. En obrok pa ponavadi vedno okoli 190 ml, ampak kg ji ne gredo gor , sem že ful znervirana zaradi tega. Majči, veselo nakupuj!