Sunny Morning
|
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka sunny, pa od kje jih ti jemlješ?! Sem se nasmejala tvojim petkam, da padeš že, če jih samo v vrečki neseš . Če je pa res. IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta IZVIRNO SPOROČILO: klepetka sunny, me tukaj bi tud rade slišale uno foro s črpalke Za foro iz črpalke pa ne vem, ne vem, če bi jo povedale. Hmmmm, bom razmislila do večera sunny, nema da pričaš!!!! pa tud druga nobena, naj jih mal matra Sem itak hotla napisat, da je to tvoja fora in jo moraš ti povedat. IZVIRNO SPOROČILO: nana35 Zabita je ona,da sploh take kisle maže. nana. Sem se pa tisti trenutek nehala sekirat, ker je malo manjkalo pa bi ji rekla, da je ona pa nabita ampak itak nima smisla, tako da sem bila raje tiho in sem si mislila svoje. Se mi pa zdi, da je bilo mogoče celo nerodno, ker jo je kar on malo napizdil...končno. Golobček za kg, čeprav so od skrbi. IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta jaz pač res uživam v visokih petah, bolj so visoke raje imam. To je kompleks nižine, kaj čmo, takle mamo Sej mož dela na tem, da bi bila višja, ampak zgleda da premal štajerski konec, a vidite kako se to dela? D+BK smo se že zmenile za naslednji party. Torej smo vse za (upam, da mogoče tudi vaney pride) in se dobimo v četrtek, 13.11. ob 10.00 pri meni. se je že javil iz Luxorja. Iz Kanade smo pa dobili 2 ful topli pižami, jaz sem dobila make up in ful lep šal, oči pa tudi ful dober zamašek za steklenice. Saj ta teta vedno ful daril prinese in so jo zdaj malo zeznli, ker so za 20kg znižal težko, ki jo lahko brez doplačila nese na avion.