|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
2.11.2008 19:50:26   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
Sej mož dela na tem, da bi bila višja, ampak zgleda da premal user posted image user posted image  

Ja očitno te premalo nete....user posted image user posted image user posted image user posted image

Komej sem dočakala ta večer ker me res firbec matra kaj je bilo z bencinsko in .....,saj si obljubila,auser posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 2.11.2008 19:52:11 >

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
2.11.2008 19:52:34   
majra

Priporočam ti, da danes malo bolj aktivno čvekaš, da dobiš še eno zvezdico. Še 7 postov! Ajde! Dajmouser posted image user posted image user posted image

Pa res! Pridem nazaj čez kako uro, upam da bo še katera razpoložena za debato. Če ne bom pa imela monologe, ne Dašabina?user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
2.11.2008 19:53:20   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka
sunny, user posted image pa od kje jih ti jemlješ?!user posted image  Sem se nasmejala tvojim petkam, da padeš že, če jih samo v vrečki nesešuser posted image .

Če je pa res.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: klepetka
sunny, me tukaj bi tud rade slišale uno foro  s črpalkeuser posted image user posted image

Za foro iz črpalke pa ne vem, ne vem, če bi jo povedale. Hmmmm, bom razmislila do večerauser posted image  sunny, nema da pričaš!!!!user posted image user posted image user posted image  pa tud druga nobena, naj jih mal matrauser posted image

Sem itak hotla napisat, da je to tvoja fora in jo moraš ti povedat.

IZVIRNO SPOROČILO: nana35
Zabita je ona,da sploh take kisle maže.

user posted image nana. Sem se pa tisti trenutek nehala sekirat, ker je malo manjkalo pa bi ji rekla, da je ona pa nabita ampak itak nima smisla, tako da sem bila raje tiho in sem si mislila svoje. Se mi pa zdi, da je bilo user posted image mogoče celo nerodno, ker jo je kar on malo napizdil...končno.

Golobček user posted image za kg, čeprav so od skrbi.

jaz pač res uživam v visokih petah, bolj so visoke raje imam. To je kompleks nižine, kaj čmo, takle mamo user posted image  Sej mož dela na tem, da bi bila višja, ampak zgleda da premal user posted image user posted image   

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

štajerski konec, a vidite kako se to dela? D+BK smo se že zmenile za naslednji party. Torej smo vse za (upam, da mogoče tudi vaney pride) in se dobimo v četrtek, 13.11. ob 10.00 pri meni. user posted image  

user posted image se je že javil iz Luxorja.

Iz Kanade smo pa dobili 2 ful topli pižami, jaz sem dobila make up in ful lep šal, oči pa tudi ful dober zamašek za steklenice. Saj ta teta vedno ful daril prinese in so jo zdaj malo zeznli, ker so za 20kg znižal težko, ki jo lahko brez doplačila nese na avion.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
2.11.2008 20:02:57   
Alfabeta
Hamilton je PRVAK!!!!!

ok zdej pa kaj je bilo na črpalki....Sej ni blo nič posebnega, pa v živo morda drugače izpade...

V glavnem....
Z D&B smo bile zmenjene na enem mestu ob 9:45 da se dobimo. In jaz hitim, vse mi je šlo narobe in sem že zamujala, kar se mi skoraj nikoli ne zgodi. In sem morala it še tankat, tak da sem šele 9.50 prišla na pumpo. Natankam tisto gomilo pleha, šibam not plačat, tečem ven (v petkahuser posted image  in brez jakne, v eni majčki) in na drugi tankšteli en dec, tam okol 50 let star, nkol še vidla reče:" A je treba tako hitet?" In jaz njemu:"JA, ker se mi ful mudi (v mislih pa "Kaj te pa kur.. brigauser posted image )! On pa men nazaj:" AL VAM JOŠKI TAKU SKAČEJO!" In je še pokazal z rokami na svojih prsih gor pa dol.user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst sm mislila da bom skp pala, smešno mi je ratalo pa šele pri Dašibiniuser posted image user posted image user posted image

Evo, dolžnost opravljena!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
2.11.2008 20:04:26   
Anonimen
Čer!

Mi iz sprehoda in obiska pri prijateljih. Jah, danes smo se samo potepali...je blo treba izkoristit tak sonček!

Golobček user posted image  za izgubljene kg in user posted image  da se kolki od tvoje princeske čimprej popravijo.

Alfabeta tudi mene že pošteno daje firbec kaj je bilo na črpalki, glede prigode s petkami pri Dašabini pa sem se tudi nasmejala, ampak bolj na račun Dašabininega moža, ki je tako vse spedenal.

(odgovor članu TRIŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 3955
2.11.2008 20:04:47   
mala pikica
user posted image user posted image user posted image kočno se je tudi nam uspelo dogovoriti za user posted image

alfabeta zdaj pa le povej, kaj je to z bencinsko, drugače pa se nehajte smejat na ta račun, ker samo babji firbec matrate user posted image user posted image user posted image

golobček tudi z Nininimi kolki bo enkrat vse v redu user posted image user posted image user posted image In potem bo vse skupaj samo še spomin.

Z našim spanjem in vsajanjem pa ne vem kaj bomo naredili. sunny hvala za nasvet, ampak mislim, da Gašper ravno ne razmišlja o tem, čez koliko časa bo lahko spet spal. Njemu je enostavno dovolj, je čisto buden okrog petih. Problem je verjetno v večernem spanju. Ampak ga enostavno ne morem dlje zategovat, že od šestih naprej je nenormalno siten, pa čeprav recimo spi do petih popoldan. Danes je 19.15 v trenutku zaspal. Ah, bomo že nekako user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
2.11.2008 20:08:13   
Anonimen
Ah, sm šele zdej vidla, da si ravnokar napisala kaj je bilo. Jah ti moški majo pa včasih res takšne, da ne veš al bi se jim smejal al bi jih kr poknu.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3957
2.11.2008 20:12:25   
mala pikica
Ja, ta starček je bil po mojem ves blažen, da je po dolgem času videl nekaj res oprijemljivega, pa čeprav samo na daleč user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
2.11.2008 20:21:24   
vaney
no, mini počitnic je konec, jutri spet zalaufam...

vse sem prebrala, ampak pisala pa nič, ker smo se kar precej potepali in ni bilo časa.

D+BK, mene na žalost ne bo, ker naslednji teden delam do 15h. Sem čisto zamešala in sem mislila, da je to ta teden, pa bi se zmenila in šla ob 12h ven (delam do 13h), bi vas še malo ujela, itak imam 20minut do sunny, ampak naslednji teden pa ne morem it kar 3 ure prej ven, tako da ne bo šlouser posted image  sunny, če imaš pa ta teden kaj časa, se pa lahko pripelješ popoldne do Črnomlja, pa greva lahko na sprehod in kavico...da ti ne bo preveč dolgčas brez dragegauser posted image

ostalega ne bom zdaj komentirala, grem jest in izpolnit vlogo za znižano plačilo vrtcauser posted image kakšne cene vrtcev, to ni normalnouser posted image user posted image  bankrot....

vas mogoče pridem še kasneje malo pogledat...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
2.11.2008 20:23:04   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

Ja, ta starček je bil po mojem ves blažen, da je po dolgem času videl nekaj res oprijemljivega, pa čeprav samo na daleč user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  starčekuser posted image user posted image  da te moj oči sliši, ko je star 52 let....Saj sem jaz tud, ko sem našim tole razlagala rekla:"Pa je bi tam en star dec, mah tolk star k ti..." in pokažem na očija user posted image  Dobro da nisem dobila user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 2.11.2008 20:24:16 >

Neposredna povezava do sporočila: 3960
2.11.2008 20:31:00   
dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

user posted image user posted image user posted image kočno se je tudi nam uspelo dogovoriti za user posted image bravo, se učiteuser posted image

Z našim spanjem in vsajanjem pa ne vem kaj bomo naredili. sunny hvala za nasvet, ampak mislim, da Gašper ravno ne razmišlja o tem, čez koliko časa bo lahko spet spal. Njemu je enostavno dovolj, je čisto buden okrog petih. Problem je verjetno v večernem spanju. Ampak ga enostavno ne morem dlje zategovat, že od šestih naprej je nenormalno siten, pa čeprav recimo spi do petih popoldan. Danes je 19.15 v trenutku zaspal. Ah, bomo že nekako user posted image

mislim, da je tale tvoj sonček jutranja ptičkauser posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

Neposredna povezava do sporočila: 3961
2.11.2008 20:32:33   
martinca
pozdravljene!

srečanje štajerk, midva s Patrikom obvezno prideva. se že veselim.

Lana vse naj naj za včerajšnjih 10. mesecev!user posted image user posted image user posted image

Alex vse naj naj za 9. mesecev!user posted image user posted image user posted image

Patrik ti moj zlati sonček v se naj naj za 10. mesecev!user posted image user posted image user posted image

vse ki zanima kako je moj maček,
je že včeraj odšel. user posted image

zdaj pa grem spat. sva z Urošom danes delala izolacijo v mansardi.user posted image user posted image počasi bo, najin domek

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
2.11.2008 20:33:31   
klaja
Golobček seveda se bo porihtalo!user posted image

Sunny Morning jaz bi tudi imela tako teto, super za darila1

Alfabeta jaz bi bila verjetno brez besed, kaj vse jim ne pade na pamet!

Nič grem počasi spat, ker nisem najboljše volje danes.

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
2.11.2008 20:34:07   
Lunca1
user posted image user posted image user posted image  mi je zbrisalo.

no tole je ta show Klepetka. http://www.schlag-den-raab.de/videos/artikel/57981/ Sem mal zabluzila ime, tale je Raab, Rapp je bil pa en drug voditelj. to je ena oddaja na nemški tv. En odbit voditelj, izziva dobre in pametne športnike za 500.000 eur v različnih disciplinah. Tip je pa prava faca. Nana kategorije pa vidiš na zgornjem linku. Najbolj odbita je bilo pljuvanje gumijastih medvedkov v daljavo.user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
2.11.2008 20:36:45   
dašabina
Lutiropan, držim pestiuser posted image user posted image  pa bravo Luka....
Triš in ostale za na bazen, jaz lahko torek, četrtek ali petek, če prav razumem dopoldne?

Martinca user posted image  za domek....

Golobček user posted image  za kg, Nina bo pa itak zmagovalkauser posted image user posted image user posted image

GO MAJRA GOuser posted image user posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
2.11.2008 20:38:52   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

Triš in ostale za na bazen, jaz lahko torek, četrtek ali petek, če prav razumem dopoldne?

Jaz bi dopoldan, pravzaprav kar kmalu, tam okoli 10 ure, ker moram ob 15 po sina. Lahko pa katerikoli dan, zaenkrat!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
2.11.2008 20:47:31   
Anonimen
Patrik vse naj naj user posted image user posted image user posted image

Klaja pogledala sem slikice. Imaš zelo zanimivo stanovanje, te barve so zelo lepe. Pa lustri so tudi nekaj posebnega. user posted image  da se boš bolje počutila.

Vaney a je treba do 15.11. odat vlog za znižanje plačila vrtca? Skoraj bi pozabila, še dobro, da si me spomnila. Tnx.

Triš, Alfabeta in Dašabina pridite se kopat jutri ob 13 uri, ko imamo mi plavanje.

(odgovor članu klaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3967
2.11.2008 20:47:59   
Alfabeta
golobček, ja glede izgube tvojih kg najprej user posted image , za Nino pa še vedno pošiljam en roj user posted image user posted image user posted image

mala pikica, kaj pa če poskusiš takole.....Ampak že prej povem, da je tole samo moj nasvet, ti pa naredi ali pa ne. Jaz sem že pri svojem sinu ugotovila, da ga tako kasno popoldan nikakor ne smem dat spat. Enako je pri Ajdi.
Ona nazadnje spi tam okoli 15 ure, cca pol ure. Torej do pol 4. Ob 18 je sicer ful zaspana, zna biti že ob 17, ampak jo zamotim, pa potem ob 18.15 večerja, pa malo se crkljamo, da je še risanka mimo in gremo spat. Zaspi v 5 minutah, pokonci je pa tam okoli 6 ure, sedaj ko se je premaknila ura, sicer pa največkrat potegne do 7 ure.

Eni otroci pač rabijo manj spanja čez dan, ker če ga je preveč potem težko spijo dolgo zjutraj. Pri nas se je to očitno pokazalo. Je pa še nekaj...Nekaj dni je težko, potem se pa bioritem navadi in ni panike več.

To je samo nasvet, nočem bit pametna.....Pri nas se je pokazal kot učinkovit, zato ga rada delim naprej

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
2.11.2008 20:48:15   
katee

V glavnem....
Z D&B smo bile zmenjene na enem mestu ob 9:45 da se dobimo. In jaz hitim, vse mi je šlo narobe in sem že zamujala, kar se mi skoraj nikoli ne zgodi. In sem morala it še tankat, tak da sem šele 9.50 prišla na pumpo. Natankam tisto gomilo pleha, šibam not plačat, tečem ven (v petkahuser posted image  in brez jakne, v eni majčki) in na drugi tankšteli en dec, tam okol 50 let star, nkol še vidla reče:" A je treba tako hitet?" In jaz njemu:"JA, ker se mi ful mudi (v mislih pa "Kaj te pa kur.. brigauser posted image )! On pa men nazaj:" AL VAM JOŠKI TAKU SKAČEJO!" In je še pokazal z rokami na svojih prsih gor pa dol.user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sva se sedaj z dragim tako smejala, da so mi solze prišle na oči!!!!

Včeraj je bilo pa super. Maček niti ni bil prehud, sem pa malo hripava, ker je bila muska tako naglas. Ampak grem sedaj vseeno kar spat. Sem domov prišla šele ob 4h in nisem dolgo spala.

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
2.11.2008 20:49:01   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: anitav

Triš, Alfabeta in Dašabina pridite se kopat jutri ob 13 uri, ko imamo mi plavanje.

Meni je to prekasno, poleg tega pa bi jutri težko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
2.11.2008 20:51:17   
mml
Patrik in Alex vse najboljše
user posted image user posted image

Pri nas je stanje tako, da je Manca brez vročine, je pa zbruhala kosilo in večerjo, sicer je pa normalno nagajiva...tako da ne vem, kaj ji je in upam, da bo jutri že boljše...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
2.11.2008 20:52:29   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: katee

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sva se sedaj z dragim tako smejala, da so mi solze prišle na oči!!!!

Včeraj je bilo pa super. Maček niti ni bil prehud, sem pa malo hripava, ker je bila muska tako naglas. Ampak grem sedaj vseeno kar spat. Sem domov prišla šele ob 4h in nisem dolgo spala.

No, važno da je poskrbljeno za pozitivno družinsko vzdušjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In bravo mami, da si si vzela čas zase in uživalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
2.11.2008 20:53:50   
mala pikica
PATRIK IN ALEX VSE NAJ, NAJ OB MINI ROJSTNEM DNEVU!!!

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
2.11.2008 20:54:46   
Alfabeta
mml, še Manci en roj user posted image user posted image user posted image  za čimprejšnje izboljšanje stanja

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
2.11.2008 20:58:09   
mala pikica

mala pikica, kaj pa če poskusiš takole.....Ampak že prej povem, da je tole samo moj nasvet, ti pa naredi ali pa ne. Jaz sem že pri svojem sinu ugotovila, da ga tako kasno popoldan nikakor ne smem dat spat. Enako je pri Ajdi.
Ona nazadnje spi tam okoli 15 ure, cca pol ure. Torej do pol 4. Ob 18 je sicer ful zaspana, zna biti že ob 17, ampak jo zamotim, pa potem ob 18.15 večerja, pa malo se crkljamo, da je še risanka mimo in gremo spat. Zaspi v 5 minutah, pokonci je pa tam okoli 6 ure, sedaj ko se je premaknila ura, sicer pa največkrat potegne do 7 ure.

Eni otroci pač rabijo manj spanja čez dan, ker če ga je preveč potem težko spijo dolgo zjutraj. Pri nas se je to očitno pokazalo. Je pa še nekaj...Nekaj dni je težko, potem se pa bioritem navadi in ni panike več.

To je samo nasvet, nočem bit pametna.....Pri nas se je pokazal kot učinkovit, zato ga rada delim naprej

alfabeta največkrat se zadnjič zbudi okrog druge ali pol tretje ure. Izjemoma (v primeru, da res dopoldan malo spi) kdaj zaspi za kakšne pol ure okrog petih popoldan. Hotela sem samo povedat, da ko pride njegova ura zvečer, je on pač zaspan (pa čeprav se recimo uro in pol pred tem zbudi) in je to uro zelo težko nategovat.In ker hodi tako zgodaj spat, se posledično tudi zgodaj zbuja. Saj meni je jasno, da kaj več kot 10 ur v kosu težko pričakujem od Gašperja, ampak meni je vseeno zelo težko ob petih vstati, zato pa bi rada večerno uro prestavila.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?