Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 2.11.2008 21:24:23
|
|
|
|
dašabina
|
evo opet jaz z monologi
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 2.11.2008 21:24:31
|
|
|
|
majra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta No, majra, dajmo še dva Ti pomagam smetit Hvala IZVIRNO SPOROČILO: dašabina Marja, ne se sekirat, menda pa ja majo v Metliki kakšen plac za nekaj žensk nekaj bomo našli Čeprav je včasih morala Metlika kak dan k sebi prihajat, če so prišle Ženske k meni na obisk No ja, ampak zdaj sem/smo resne matere z otroci, tako da ne bi smelo bit problemov
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 2.11.2008 21:25:45
|
|
|
|
ljubljana
|
Zdej grem pa še vas pridem še pol malo prebrat. Je bil lubi priden pa je že
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 2.11.2008 21:26:07
|
|
|
|
Alfabeta
|
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina Sunny, mislim, da ciljamo na DT... Ja, Balneo. majra za novo ljubljana a ne veš, da ma Snaga razpis zunaj? Ja kaj čmo, se uvajamo Drgač maš pa ful pridnega lubija
< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 2.11.2008 21:27:07 >
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 2.11.2008 21:28:40
|
|
|
|
Alfabeta
|
IZVIRNO SPOROČILO: majra aaaaaa dober večer! Ne bit sramežljiv/a. Napiši kaj: Pravijo, da ni vljudno samo brati in nič dodati Neee, mislim da ne boš dočakala. Ta pa ni pri Snagi, ampak pri Špijunaža d.o.o.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 2.11.2008 21:28:46
|
|
|
|
ljubljana
|
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana Danes smo pa gobe nabiral smo 10 ježkov (gobe) našli jutri jih bomo pa na solato jedli. tole čudo pa pri nas še nisem vidla.... Pri nas jih je polno, na spodnji strani imajo mehke bodice (2mm) in jih ne moreš zamenjat z nobeno drugo gobo. Baje včasih grenijo in niso ravno najbolj iskane, potem jih pa nobe ne pobira. Mi smo našli samo te in mušnice pa kakšno golobico, ampak jurčke nam je pa vse en stric pred nosom pobral jih je imel 10 v vrečki.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 2.11.2008 21:30:20
|
|
|
|
Alfabeta
|
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina evo opet jaz z monologi Ti, merkaj da te ne bodo izselili na Smetarčke...Se boš morala res naučit odgovarjat v enem postu, ker 5 postov zapored to je pa že..... Kdo se oglaša a ne? Ti, kaj je tvoj na jagi al že spi? MOj je šel dražit prijatelje v zidanco, ker je Hamilton zmagal
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 2.11.2008 21:34:04
|
|
|
|
mala pikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana Joj punce pa kdo bo vse te smeti spucal Jaz se tudi to sprašujem Velikokrat me skoraj kap zadene, ko vidim, koliko imam za prebrat. Potem pa vidim, da so smetarčkom spet obljubili plačilo in zato z veseljem delajo Ampak gor pa še niso prišli, da jih delodajalci samo nategujejo in da ne bo s plačilom nič
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 2.11.2008 21:34:47
|
|
|
|
ursulina
|
ojla, čveketuljice, sem ostala na 137. strani malo za nazaj, hvala vsem za čestitke za RD, sem tako letala po štacunah in zapravljala, kar sem dobila za darilo, da nisem mela čisto nič časa za RR... kupila pa lepe čeveljce, bundo, kavbojke.. pa še kaj bi se našlo majra, čestitke za zvezdico!! mala pikicam upam da bo gašper kmalu kaj potegnil uro dlje!!! mml, z manco upam, ni nič hujšega! zdaj pa grem, toliko, da sporočim, da sem še živa :)
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 2.11.2008 21:35:42
|
|
|
|
mala pikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta IZVIRNO SPOROČILO: majra aaaaaa dober večer! Ne bit sramežljiv/a. Napiši kaj: Pravijo, da ni vljudno samo brati in nič dodati Neee, mislim da ne boš dočakala. Ta pa ni pri Snagi, ampak pri Špijunaža d.o.o. Jaz sem nad to/tem aaaaaa že zdavnaj obupala
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 2.11.2008 21:40:48
|
|
|
|
majra
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana Joj punce pa kdo bo vse te smeti spucal Jaz se tudi to sprašujem Velikokrat me skoraj kap zadene, ko vidim, koliko imam za prebrat. Potem pa vidim, da so smetarčkom spet obljubili plačilo in zato z veseljem delajo Ampak gor pa še niso prišli, da jih delodajalci samo nategujejo in da ne bo s plačilom nič Pa saj ni tako hudo, ali pač
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 2.11.2008 21:42:15
|
|
|
|
ljubljana
|
a je tale aaaaaaaaaa ali
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 2.11.2008 21:43:42
|
|
|
|
mala pikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: majra Pa saj ni tako hudo, ali pač majra, kaj ni dovolj smajlijov zraven?
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 2.11.2008 21:44:56
|
|
|
|
Alfabeta
|
IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana a je tale aaaaaaaaaa ali Men se bolj zdi da je prišel samo do črke A, glede na to da nič ne napiše
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 2.11.2008 21:45:56
|
|
|
|
mala pikica
|
Sicer pa ko vidim da so smetarčki na delu, ponavadi bolj rolam kolco na miški kot pa berem Mah, nekaj ga sračkam To sem še hotela pri mojem prejšnjem postu napisat
< Sporočilo je popravil mala pikica -- 2.11.2008 21:47:43 >
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 2.11.2008 21:47:15
|
|
|
|
Sunny Morning
|
IZVIRNO SPOROČILO: majra D & BK,meni je kar nerodno, ker vas ne morem povabit k sebi. K meni lahko pride vsaka posametno za več ni placa majra , enkrat bo tudi pri tebi za vse plac pa se bomo takrat dobile. IZVIRNO SPOROČILO: katee Hamilton prvak IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta Ti sunny pol pa vprašanje če ni tisto z mejo in kg tako povedano, ker morajo šparat za tako ohcet . Joj, ne zameri! Nič ne zamerim. Saj bo plačala samo za svojih 120 povabljencev. Ni šanse, da bi šla s stroški 50:50. Se kar vživi, ko razlaga. majra za . Če se gre pa v Balneo pa prideva.
< Sporočilo je popravil Sunny Morning -- 2.11.2008 21:54:20 >
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 2.11.2008 21:51:38
|
|
|
|
Alfabeta
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica Sicer pa ko vidim da so smetarčki na delu, ponavadi bolj rolam kolco na miški kot pa berem A tako? A taka si?
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 2.11.2008 21:52:30
|
|
|
|
majra
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica Sicer pa ko vidim da so smetarčki na delu, ponavadi bolj rolam kolco na miški kot pa berem nesramnost pa taka Mah, nekaj ga sračkam To sem še hotela pri mojem prejšnjem postu napisat A ha, smetiš
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 2.11.2008 21:58:19
|
|
|
|
Lunca1
|
Mml čim prej se pozdravite. Mi smo pa zadaj zdravi. Nio bolj ali manj, mene še malo boli grlo, ampak to nič več ne šteje. SPET SMETARKE NA DELU.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 2.11.2008 21:59:11
|
|
|
|
Lunca1
|
Grem še mal tv gledat, pa spat. Nočko.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 2.11.2008 22:00:28
|
|
|
|
ljubljana
|
Prej je ena omenjala, da njen otroček nič ne sliši, in ne uboga. Naj te potolažim moji trije so s starostjo se stopnjuje. Jaz temu pravim selektivna gluhost.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 2.11.2008 22:01:30
|
|
|
|
Alfabeta
|
No, ker vidim, da niste zadovoljne z današnjim smetarjenjem, grem raje pred tv pa spat. Mirno noč in čim manj zbujan, pa spanje do poznega jutra!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 2.11.2008 22:04:08
|
|
|
|
mala pikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica Sicer pa ko vidim da so smetarčki na delu, ponavadi bolj rolam kolco na miški kot pa berem A tako? A taka si? IZVIRNO SPOROČILO: majra IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica Sicer pa ko vidim da so smetarčki na delu, ponavadi bolj rolam kolco na miški kot pa berem nesramnost pa taka Drage moje, brez zamere "Ljubim vas u čelo!!!", četudi vedno ne preberem vsake vrstice Sicer pa me boste razumele, ko boste začele delat. Sem vesela, da najdem kakšno minuto, da vas lahko vsaj pozdravim. Razen danes seveda, ko res že smetim skupaj z vami
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 2.11.2008 22:06:52
|
|
|
|
mala pikica
|
alfabeta si že pred štirimi minutami napisala, da greš, pa si še vedno tukaj. Odvisnost pa taka Kdo se oglaša...
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 2.11.2008 22:10:12
|
|
|
|
ljubljana
|
jaz se včasih počutim takole bi starejša dva včasih najraje . Čeprav se potem samo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?