|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del
2.11.2008 12:33:44   
barbaw
**** če si vsaj malo taka kot jaz imaš verjetno upanje v ljudi in situacijo, potem pa te razočarajo, ker se niti malo ne znajo spremenit. user posted image user posted image user posted image , da ti bo vsaj malo lažje.

SS Manca user posted image user posted image  za zobke.

Hvala za čestitke!!!!

Smo pa bili zunaj na sončku in je toplo za tale letni čas. Ob 11 je bilo 12 stopinj. Če se spomnim časa, ko sem hodila v srednjo šolo (10 let nazaj) sem hodila za 1. november v bundi naokrog, pa ene 15 let nazaj je bil sneg. Danes pa niti jakne ne rabim, ker je pri nas toplo jopica čisto dovolj.

Anitka user posted image  za darilo. To je pa res dobro darilo. Smo te pogrešali, ker imamo cilj do torka najkasneje do 23,59 prit do 4. dela.user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
2.11.2008 12:36:23   
barbaw
Jaz imam ppa e taaoo tako vprašanje. Koliko od vas ima doma steper in ga im za prah gor nirat. Razmišljam namreč o nakupu ampak se bojim, da bo ležal pod posteljo. user posted image  Tile km, ki jih naredim niso dovolj za topljenje maščobe. Hujšat še nočem zaradi dojenja, si pa želim da bi počasi prišla nazaj v formo, ker drugače bom šla po prvem dnevu v službi kar na bolniško, sploh če bo prišla roba. user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
2.11.2008 12:40:23   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Jaz imam pa eno tako tako vprašanje. Koliko od vas ima doma steper in ga im za prah gor nirat. Razmišljam namreč o nakupu ampak se bojim, da bo ležal pod posteljo. user posted image  Tile km, ki jih naredim niso dovolj za topljenje maščobe. Hujšat še nočem zaradi dojenja, si pa želim da bi počasi prišla nazaj v formo, ker drugače bom šla po prvem dnevu v službi kar na bolniško, sploh če bo prišla roba. user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
2.11.2008 12:41:25   
barbaw
Prazne baterije v tipkovnici pa kot bi rekla Estrella pišem budalaštine. Joj kako dolgo že nisem tega sličala. Sem se včeraj nasmejala na ta račun med drugim. user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
2.11.2008 12:43:42   
Anonimen
Barbaw: jaz sem imela doma fitnes v malem... samo ne za prah nabirat, sobno kolo in steper sta mi sluzila kot obesalnika user posted image user posted image

Eh.... jaz bom sla raje v klub...doma ne bom nikoli nic dosegla, ker je zmeri kej druzga bolj pomembnega...naprimer sedeti za racunalnikom in viseti na RR.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 3880
2.11.2008 12:44:23   
jana81

Jaz imam ppa e taaoo tako vprašanje. Koliko od vas ima doma steper in ga im za prah gor nirat. Razmišljam namreč o nakupu ampak se bojim, da bo ležal pod posteljo. user posted image  Tile km, ki jih naredim niso dovolj za topljenje maščobe. Hujšat še nočem zaradi dojenja, si pa želim da bi počasi prišla nazaj v formo, ker drugače bom šla po prvem dnevu v službi kar na bolniško, sploh če bo prišla roba. user posted image

Nimam steperja, imam pa leg magicc in se tud prah gor nabira, ga bom počas zalaufala, ker mi je škoda da ga imam pa ne delam.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
2.11.2008 12:51:53   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Barbaw: jaz sem imela doma fitnes v malem... samo ne za prah nabirat, sobno kolo in steper sta mi sluzila kot obesalnika user posted image user posted image

Eh.... jaz bom sla raje v klub...doma ne bom nikoli nic dosegla, ker je zmeri kej druzga bolj pomembnega...naprimer sedeti za racunalnikom in viseti na RR.user posted image user posted image user posted image

Tega me je strah ja. Ker povsod kamor greš in ima kdo kaj od teh naprav (sobno kolo, ekliptično kolo, ...) se prah gor nabira oz. imajo to za cote obešat. user posted image  
Sem razmišljala,da bi kakšen DVD z aerobiko pridobila z gusarstvom user posted image , pa da probamo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
2.11.2008 12:56:52   
Naty*
Sem razmišljala,da bi kakšen DVD z aerobiko pridobila z gusarstvom user posted image , pa da probamo.

Da te potolažim, tud na tistih se začne prah nabirat user posted image user posted image user posted image ....

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
2.11.2008 13:00:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Da te potolažim, tud na tistih se začne prah nabirat user posted image user posted image user posted image ....

Ja, samo DVD veliko manj prostora vzame...posledicno se nanj nabere manj prahu in potem se ko brises prah si hiter fertik...
Ce bos brisala prah iz sobnega kolesa bos vec kalorij pokurila kot ce bos brisala prah iz DVD-ja.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3884
2.11.2008 13:01:28   
Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

user posted image  MAJA ZA 6 MESECEV

Še z moje strani vse naj naj.user posted image user posted image user posted image

SS vam pa user posted image user posted image user posted image za zobke. In kaj ste kuhali? Sicer pa sem tudi jaz danes že dva stroja perila obesila.  Pa upam, da boste zdaj zdravi, ker bo še nekaj vremena za kakšne sprehode.

Naty me veseli, da se je stanje pri vas izboljšalo odkar veste vzrok za bruhanje, krče...user posted image user posted image Pa tudi jaz vam želim, da vse te alergije pri vas kmalu izzvenijo.

Jana imaš lepo slikco v avatarjuuser posted image In je Nejc že vstal za sprehod? Naš Gal je danes po dolgem času spet zaspal v vozičku na svežem zraku.

**** jaz bi tuuuuuuuuuudi imela 30 stopinj. Sva se pa z dragim menila, da bomo spomladi morda obiskali vašo deželico. Glede ta rdeče pa - tudi jaz sem jo ob polnem dojenju že dobila pri petih mesecihuser posted image user posted image user posted image Glede tvoje selitve v "tujo" deželo pa res kapo dol za tvoj pogum. Si res občudovanja vredna ženska. Jaz ne vem, če bi bila sposobna za takšen podvig. Glede banane pa - naš Gal jo ima najraje pa mu je tudi ne dajem pogosto, ker ga včasih malce zapre. Tu pa tam mu jo pa le privoščim.

Valentina ob tvoji ponujeni kavi in sladici pa so se mi sline pocedile.user posted image user posted image

Kasso
zaradi nereda doma pa se ne sekiraj. Bo že enkrat tudi to urejeno.

Edinaos lepo, da je tvoja sončica rada v stolčkuuser posted image user posted image Metanje stvari na tla pa pač sodi zraven.

Aja bi vas vprašala še za en nasvet - glede na to, da nas 18. čaka 3.doza cepljenja in gremo od 19.-23. v Čatež, menite, da je bolje, da cepljeneje prestavim? Baje jih ima največ kakšn reakcije ravno po tej 3.doziuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
2.11.2008 13:04:21   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: ****

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Ja, samo DVD veliko manj prostora vzame...posledicno se nanj nabere manj prahu in potem se ko brises prah si hiter fertik...
Ce bos brisala prah iz sobnega kolesa bos vec kalorij pokurila kot ce bos brisala prah iz DVD-ja.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  če pa imam DVD na računalniku pa sploh prahu ne rabim brisat.

Anitka za cepljenje pa ne vem. Pri na spri prvem ni bilo reakcije, zdaj pa bomo videli v torek. Ne vem kako je s kopanjem, drugače bi ga pa jaz dala vseeno cepit. Mislim pa da teden gor dol ni blema.

Alarm!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
2.11.2008 13:05:31   
Anitka

Anitka user posted image  za darilo. To je pa res dobro darilo. Smo te pogrešali, ker imamo cilj do torka najkasneje do 23,59 prit do 4. dela.user posted image

Upam, da nam bo uspelo. Se bom potrudila, da bom tudi sama kaj pripomogla k temuuser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
2.11.2008 13:11:14   
Anitka
Ja kje ste pa zdaj??? A ste šle prah brisat?user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
2.11.2008 13:12:53   
Anitka
Hja nič, gremo na sprehod...

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
2.11.2008 13:16:27   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Aja bi vas vprašala še za en nasvet - glede na to, da nas 18. čaka 3.doza cepljenja in gremo od 19.-23. v Čatež, menite, da je bolje, da cepljeneje prestavim? Baje jih ima največ kakšn reakcije ravno po tej 3.doziuser posted image user posted image

pri starejšem sinu je bila pri četrti dozi najhujša reakcija- vročina, nogica ga je bolela. Drugače pa pravijo, da je vsaka doza hujša,pri nas je bila le zadnja

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
2.11.2008 13:20:51   
tilči
Valentina...imaš ZSuser posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
2.11.2008 13:28:35   
jana81
Jana imaš lepo slikco v avatarjuuser posted image In je Nejc že vstal za sprehod? Naš Gal je danes po dolgem času spet zaspal v vozičku na svežem zraku.

HVALA..ne še kr spi od 10.30 h, ko bi le ponoči tako spal.

pr nas ni blo nobene reakcije po 3 dozi, tak da če po 1 in 2 ni blo, tud zdej ne bo, naš še zajokal ni. Tud siten ni bil .

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
2.11.2008 14:41:58   
jana81
no naš korenjak se je pred pol ure zbudil, spal 3 ure..user posted image

no pravkar pa smo meli foto sesion, bom dala slikce v album zvečer, ker zdaj se mi je baterija spraznala.

pa itak gremo zdej končno na sprehod..

aja naty dej mi povej a ma vaša hojica tud tako čudno melodijo na začetku kot bi streljal?

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
2.11.2008 14:56:45   
kasso
****, hvala ker misliš name. Saj vem, da pospravljanje pri  meni itak nima nobenega smisla, a vsake toliko pa si želim imet malo bolj znosno. Sem pa prepozno videla, da si mi napisala, da je nedelja in naj počivam, ker sem tačas že posesala in pobrisala tla. No tamali pa je po Daleronu spet zaživel in začel jokat, da bi šel ven. Pa sem ga fajn zavila in je ene pol urce bil na sončku. Ko se je pa noter vrnil, se je le narahlo useknil in spet mu je teklo. a manj. Ker pa je to vedno le iz leve nosnice, sumim, da s kakšno žilco ni ok. Če bi bilo poškodovano v notranjosti oz ozadju, bi najbrž krvavelo iz obeh nosnic. Bom pa šla k zdravniku ja, ker se je to zgodilo tudi na telovadbi pred dvema tednoma, mi je tašča pred kratkim povedala.
Sem pa prej končno ko je Varja spala in otroka sta po vsej sili hotela v PO, tudi malo pregledala, sortirala in spucala čevlje otrok. Ugotovila sem, da ne rabim prav nič kupovat za tole zimouser posted image ...tako, da bom prišparala kak evrček.

Maji vse naj naj za 6 mesecevuser posted image

Jaz imam tudi leg magic, a je še vedno pri kolegici...no tam se prah nabirauser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
2.11.2008 15:10:07   
barbaw

Ja kje ste pa zdaj??? A ste šle prah brisat?user posted image user posted image user posted image

Na kosilo. user posted image user posted image

Kasso če bo imel še naprej težave boste mogli dat žgat žilice, da se zaprejo. Kako to izgleda ne vem, je pa bila moja sošolka pa nič ni jamrala, da bi bilo kaj boleče, jaz pa sem se temu HB izognila. Fajn bi bilo, da je v nosu čim manj pritiska in da ne piha skozenj premočno, da se zaceli ranica. Verjetno ima krasto, ki se pa vsakič odlušči.
Nedelja - slovenski dan za pucanje. Pri meni je sobota. user posted image  Drugače pa raje čez teden pucam, ker mulca ni doma. Je lažje, ker mi ni treba nikogar iz hiše metat.
user posted image  za prišparane evrčke. zato jaz vsake toliko čassa zaidem na podstrešje. user posted image  Tam imam namreč spravljene stvari, ki sem jih dobila za otroke in imajo tako vsaj nekaj za doma. Stvari do 1,5 leta pa so kot nove, ker jih ne more uničiti, razen našega škrata, ki je že letat veselo okrog in sam jedel. Seveda je bilo kosilo tudi na majici in hlačah. takrat pa nisem imela takšnih sredstev in je vse bolj za doma, kar ni romalo v kanto. pogrešam malo te kolegice, ker za doma se marsikaj ponuca, sploh pri nas ko imamo peskovnik in travo, kjer se stvari nenormalno uničujejo. user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
2.11.2008 15:14:50   
barbaw
Ne vem, če sem zadnjič napisala, ampak sem se razjezila in naročila avtosedež za škrata kar poštno ležeče na pošto na meji in smo ga po 2-eh dneh dobili. Pa sem prišparala 40 eur. user posted image  Sem pa zadovoljna z njim, pa Jaka je vesel, ker nima več pasove med nogami, kar ga je močno motilo.
Me pa razjezi, da iz Nemčije pošljejo poštno ležeče v Avstrijo kar je stalo 5 eur + pošta si je vzela malo manj kot 7 eur, k nam pa če bi ga pošiljali, kar pa ne pa bi stalo 25 eur.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
2.11.2008 15:16:00   
barbaw
user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
2.11.2008 16:54:23   
barbaw
Kaj se vse pripravljate za večerni maraton? user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
2.11.2008 16:56:53   
Soncnica Sandra ***
SS vam pa user posted image user posted image user posted image za zobke. In kaj ste kuhali? Sicer pa sem tudi jaz danes že dva stroja perila obesila.  Pa upam, da boste zdaj zdravi, ker bo še nekaj vremena za kakšne sprehode.

Hvala!
Pri nas smo pa danes imeli kosilo bolj na hitro narejeno. Sem narediala pire krompir, pohane puranje zrezke, ter mešano solato (domača zelena solata+radič).
Tudi jaz upam, da bomo bolj zdravi, samo mene vskoz bolj sinusi dajejo mam že spet čist zabasane user posted image

Jaz na tvojem mestu bi prestavila posvetovalnico, da ne bi slučajno imela uničenega dopusta. Nikoli ne veš kakšno reakcijo lahko pričakuješ, saj so si otroci med seboj različni.

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
2.11.2008 16:57:58   
Soncnica Sandra ***

Kaj se vse pripravljate za večerni maraton? user posted image

user posted image user posted image user posted image  zgleda že tako user posted image user posted image user posted image

moja miška je sedaj končno zaspala v drugo danes, tako, da ji bom šla malo družbo delat na kavč user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?