|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del
2.11.2008 18:02:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Edina dobra stran vsega je, da jaz kar veliko sadja pojem.

Dobro da si me spomnila na sadje, grem takoj zdele kivi in mandarine napasti user posted image

o imaš zdrave prehranjevalne navadeuser posted image

Kje se pa Nina 7 dans potepa??

Aha,evo me tuki,sam ne bom dolg k dobim obiske.
A Alja je pa ratala požrešnica? Zanimivouser posted image . Sta mele pa dons z Gajo enako kosilo krompir in brokoliuser posted image

SS user posted image user posted image user posted image  za zobka.

user posted image user posted image user posted image  Estrella a Edina te mor e po rr iskat???user posted image user posted image user posted image

Pridnauser posted image

Ja saj sem že včeri rekla, da me EMŠO zaj in sem očitno tudi malo naglušna, da ne slišim sms ovuser posted image

Kar se tiče Aljinga kosila, ga je ata prištimal in sem bila prav skeptična, če ga bo jedla(mene ni bilo doma ob pripravi) in je mala zmazala vse in sedaj n+je našemu zrastel še večji greben kot mu je že siceruser posted image  

Ja verjamem da mu je user posted image .  Sej so vsi isti

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3926
2.11.2008 18:16:35   
barbaw
Estrella HB, da je Alja postala prava požrešnica. Mogoče ji je pa luft pasal. user posted image
To, da moškim zraste greben, ko jim kaj uspe pa sploh ne pravi. Se tega prav dobro spomnim. user posted image

Pri nas doma smo čisto anti športno usmerjeni. user posted image  Noben ne gleda ne F! in nič drugega. Nogomet smo malo gledali to pa je tudi vse. Mene je minilo športno obdobje.

Nobody is perfect and I'm nobody!

Neposredna povezava do sporočila: 3927
2.11.2008 18:19:59   
Anitka
Jeeeeej Gal je zaspal nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image tako da se lahko še malo spočijem pred nočnim spancem.user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
2.11.2008 18:21:20   
aurora28
Mi smo se tudi danes potepali, najprej v Celju, nato pa na obisk k moževi sestri, ker je njen mož praznoval abraham. Danes smo mu nesli darilo potovalni kovček Samsonite in je bil ful vesel. Na tapravo fešto pa gremo v soboto user posted image .

Mi tudi gledamo F in meni je zdaj veliko bolj zanimivo, ker ni več Michaela Schumaherja, ker ko je bil še on na sceni se je govorilo, da tardeči vodi, ostali ga pa lovijo in zdaj ga ni več in je bolj zanimivo. Gal pa že spi.

Estrella Galu pa brokoli neje gre dol, usta ima kar zaprta, ker mu je bljak user posted image user posted image . Kako pa narediš krompir z brokolijem, a kar z vodo al dodaš še kaj mleka?

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
2.11.2008 18:24:55   
jana81
Za srebrneuser posted image Že od nekdaj. Oče je gledal F1 in jaz z njim že v 80"letih in on je bil hud šovražnik rdečih in tako se je to preneslo z roda v roduser posted image

no naš je pa za Toyoto. Rdećih pa tud jst ne morem videt.Ko sem slišala za Schumacherja sem vodene koze dobla.

aurora krompir skuhaš v vodi, in prav tako brokoli, pol pa vse skup pretlačiš ali zmiksaš, no krompirja jst ne miksam ker je pol ko driska.
Ma mi smo pa danes kr 2x jedl frutek, kosilo smo spustili, ker je mama dala joško, da je vsaj malo spraznil in sprostil napetost.

Zdej so taveliki in tamali pred TV, tak da lahk v miru naložim slike našega pozerja.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 3930
2.11.2008 18:27:59   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Mi smo se tudi danes potepali, najprej v Celju, nato pa na obisk k moževi sestri, ker je njen mož praznoval abraham. Danes smo mu nesli darilo potovalni kovček Samsonite in je bil ful vesel. Na tapravo fešto pa gremo v soboto user posted image .

Mi tudi gledamo F in meni je zdaj veliko bolj zanimivo, ker ni več Michaela Schumaherja, ker ko je bil še on na sceni se je govorilo, da tardeči vodi, ostali ga pa lovijo in zdaj ga ni več in je bolj zanimivo. Gal pa že spi.

Estrella Galu pa brokoli neje gre dol, usta ima kar zaprta, ker mu je bljak user posted image user posted image . Kako pa narediš krompir z brokolijem, a kar z vodo al dodaš še kaj mleka?

Včeraj je jedla to kombinacijo zalito z juhico, danes pa kar brez in je šlo dol brez problema. Zmazala je tudi cvetačo, koren  in cvetačo koren krompir, samo je blo vse zalit z juhico.Z mlekom ne delam nič več, komaj čakam, da bomo lahko zabelili tudi s smetano , takrat jim bo hrana postala bolj všeč. Lahko pa probaš dodati malo oljčnega olja, da dobi malo okusa.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
2.11.2008 18:30:01   
valentina2006
Ojla punce... že pridno branite trdnjavo... se vidi, da je zuni že nočka...

Soncnica Sandra ***: user posted image user posted image user posted image Manci za user posted image zobek...

tilči:
HVALA, a jest gospo kr pokličem.

Tud jest gledam F1... še dobr, da je zadnja dirka... mormo bit vsako nedeljo, ko je na sporedu strogo doma, da jo user posted image ne zamudi user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
2.11.2008 18:31:57   
aurora28
Gal čez dan poje 190 g sadne kaše. Jana kako se obnese keksolino?

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
2.11.2008 18:32:35   
Anitka
Jojjjjj jaz pa ne vem kaj naj jutri našemu Galu ponudim za jest. Korenčka sploh ne mara, cvetače sploh ne mara, jabolk ne mara preveč, le banane mu dišijo in pa mlečne kašice.user posted image user posted image user posted image Predlog??

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 3934
2.11.2008 18:33:55   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Gal čez dan poje 190 g sadne kaše. Jana kako se obnese keksolino?

U priden Gal. A mu sadne kašice sama pripravljaš ali jesta gotove. In katere okuse sta že sprobala?

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
2.11.2008 18:34:38   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

Tud jest gledam F1... še dobr, da je zadnja dirka... mormo bit vsako nedeljo, ko je na sporedu strogo doma, da jo user posted image ne zamudi user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image mi je situacija precej znana.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
2.11.2008 18:34:56   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Jojjjjj jaz pa ne vem kaj naj jutri našemu Galu ponudim za jest. Korenčka sploh ne mara, cvetače sploh ne mara, jabolk ne mara preveč, le banane mu dišijo in pa mlečne kašice.user posted image user posted image user posted image Predlog??

Probaj grah z rižom al pa bučke z rižom. Če ne pa mu daj tisto kar rad je, saj ma še dosti časa za druge stvari.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
2.11.2008 18:36:45   
Anitka

Probaj grah z rižom al pa bučke z rižom. Če ne pa mu daj tisto kar rad je, saj ma še dosti časa za druge stvari.

Ja saj vem, da ima še nekaj časauser posted image , samo banane ga malenkost zaprejo, pa bi rada, da papca še kaj drugega. Sicer pa lepo počasi, a ne?user posted image

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 3938
2.11.2008 18:39:27   
valentina2006

Anitka: A mu kej posoliš?? Matevž sploh noče jest zelenjave, če mu je mal ne posolim... S sadjem pa ni problemov, ga obožuje. Mogoče Galu ponud melono, kaki... riž, krompir, bučke...

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
2.11.2008 18:39:32   
Estrella*
Anitka, naša poje kar veliko dozo sadja- probale sva gotove frutke; breskev riž, sliva, maralica hruška, jabolko, borovnica in še nekaj, hruška. Od sadja je jedla kaki, melono, slivo, banano, hruško, jabolko. Vse poje brez izjemeuser posted image  Zelenjave pa ni marala kaj preveč, sedaj pa se počasi stanje izboljšuje.

Neposredna povezava do sporočila: 3940
2.11.2008 18:39:33   
Anitka
Eno vprašanje - a lahko dam Plasmon piškotek brez glutena v sadno kašico oz. a se raztopi v njej?

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
2.11.2008 18:40:58   
Estrella*

Eno vprašanje - a lahko dam Plasmon piškotek brez glutena v sadno kašico oz. a se raztopi v njej?

Jaz ga dam ko sama pripravljam kašico in kar vse zmiksam.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
2.11.2008 18:41:52   
Anitka

Anitka: A mu kej posoliš?? Matevž sploh noče jest zelenjave, če mu je mal ne posolim... S sadjem pa ni problemov, ga obožuje. Mogoče Galu ponud melono, kaki... riž, krompir, bučke...

Nisem še solila. Saj majčkeno soli ne škodi, a ne?

Anitka, naša poje kar veliko dozo sadja- probale sva gotove frutke; breskev riž, sliva, maralica hruška, jabolko, borovnica in še nekaj, hruška. Od sadja je jedla kaki, melono, slivo, banano, hruško, jabolko. Vse poje brez izjeme  Zelenjave pa ni marala kaj preveč, sedaj pa se počasi stanje izboljšuje.

O hvala tudi tebi. Torej bomo jutri probali spet kakšno sadjeuser posted image

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 3943
2.11.2008 18:42:21   
Anitka

Hvalauser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 3944
2.11.2008 18:43:04   
valentina2006

user posted image user posted image user posted image user posted image mi je situacija precej znana.

Eno nedelo sem ga le vn spravla... smo šli v Mercator v Šiško... jest sem nabavlala po štacun on je pa v tegovin stal pred TV in gledu formulo user posted image ... to je prov obsedeno stanje user posted image ... ja sorry, jest tega ne razumem... men se nobena stvar po TV ne zdi tolk pomembna, da jo neb mogla zamudit. To so naši moški, taki so in ga ne obrneš, ma nič user posted image .

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
2.11.2008 18:43:12   
Anonimen

Enako. Anitka če ga banana zapera mu daj pa še dve namočeni slivi zravn.

Neposredna povezava do sporočila: 3946
2.11.2008 18:44:23   
valentina2006

Tud jest. In je nadvse navdušen.

Neposredna povezava do sporočila: 3947
2.11.2008 18:45:24   
Anonimen

Eno nedelo sem ga le vn spravla... smo šli v Mercator v Šiško... jest sem nabavlala po štacun on je pa v tegovin stal pred TV in gledu formulo user posted image ... to je prov obsedeno stanje user posted image ... ja sorry, jest tega ne razumem... men se nobena stvar po TV ne zdi tolk pomembna, da jo neb mogla zamudit. To so naši moški, taki so in ga ne obrneš, ma nič user posted image .

user posted image user posted image user posted image  to pa je obsedenostuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3948
2.11.2008 18:46:43   
valentina2006

Nisem še solila. Saj majčkeno soli ne škodi, a ne?

Jest res minimalno solim... ne vem pa kakšne so kupljene zelenjavne kašice, a so čist brez soli?  

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
2.11.2008 18:46:51   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Enako. Anitka če ga banana zapera mu daj pa še dve namočeni slivi zravn.

A suhi in potem zmiksam?

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?