Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 22:18:56
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 valentina ful dobre žabe ima tvoj Matevž... jana81: A ma Nejc tud take... glede na to, da mata kapco isto in glede na to, da mamici zahajata v isto trgovino? še ne ...a so iz H&M ? morem mal prečekirat novo robo, že en teden nisem bla tm So ja... tud jest bom mogla mal naokrog... prečekirat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 22:19:28
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** ... zdravje se ji je občutno izboljšalo, tako da je spet tista naša prava punca . za MANCO, pr nas se še kr vleče ... sej gre na bolš s polžjoooo brzino Hvala! Ma sej se bo tudi Matevž pocajtal, boš videla. Verjamem pa, da si že sita vsega tega. Meni je bilo te dni kar mal težko Manco tako gledat, tako bogica, kar na jok ji je skoz šlo, pa dremala bi, pa ni mogla, .... Z Manco drživa pesti za Matevža, da bo čim prej boljše, pa Manca mu pošilja enega velikega lupčka Matevž vrača ... joj upam, da nav Martina vidla, da Tjašo vara ... Sej Martina pa Tjaša že pančata, vsej upam, tko da nauta vedle
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 22:21:03
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Dorica je , Dorica Grrrrrrrrrrrrrrrrrr tega imena organsko ne prenesem. Je mela moja mama eno kolegico Doro in mi je bila tako antipatična, da imena enostavno ne prenesem Pol me pa folk sprašuje zakaj te pa ne kličejo Tea, al pa Dora
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 22:21:28
|
|
|
|
barbaw
|
Še dobro, da imam Hm tako daleč oz. je zakomplicirano do tja prit, ker se moram zorganizirat, meni pa se to ne da. Zdaj pa si grem čekane umit pa upam, da kaj ne zamudim.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 22:22:27
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Dorica je , Dorica Grrrrrrrrrrrrrrrrrr tega imena organsko ne prenesem. Je mela moja mama eno kolegico Doro in mi je bila tako antipatična, da imena enostavno ne prenesem Pol me pa folk sprašuje zakaj te pa ne kličejo Tea, al pa Dora Meni je pa ime Dora ful lepo. Ne vem zakaj. Danes bomo vse noter spravile. Nič več status quo!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 22:22:37
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** ... zdravje se ji je občutno izboljšalo, tako da je spet tista naša prava punca . za MANCO, pr nas se še kr vleče ... sej gre na bolš s polžjoooo brzino Hvala! Ma sej se bo tudi Matevž pocajtal, boš videla. Verjamem pa, da si že sita vsega tega. Meni je bilo te dni kar mal težko Manco tako gledat, tako bogica, kar na jok ji je skoz šlo, pa dremala bi, pa ni mogla, .... Z Manco drživa pesti za Matevža, da bo čim prej boljše, pa Manca mu pošilja enega velikega lupčka Matevž vrača ... joj upam, da nav Martina vidla, da Tjašo vara ... Sej Martina pa Tjaša že pančata, vsej upam, tko da nauta vedle Upam ... če ne bo kuj kazn padla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 22:24:02
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Dorica je , Dorica Grrrrrrrrrrrrrrrrrr tega imena organsko ne prenesem. Je mela moja mama eno kolegico Doro in mi je bila tako antipatična, da imena enostavno ne prenesem Pol me pa folk sprašuje zakaj te pa ne kličejo Tea, al pa Dora joj sam valjarja ne ven prvlečt...bom kr utihnala ok?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 22:25:27
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Aja sm pozabla povedat da mamo mi eno nofo foro in to je pljuvanje O to je pa tudi pri nas popularno!!!! In sicer že en mesec, odkar jemo GH. Ko je sita enostavno začne pljuvat, pol pa vse leti naokoli, po njej, po meni, po mizi, .... Drugače pa to tudi zelo rada počne, kadar je dobre volje. Je to naredila včeraj, ko sta se z mojim nekaj igrala, pa on izjavi: O glej naša Manca je pa zdrava. In res, HB . Prej pa tega ni počela odkar je zbolela.
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 22:26:18
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Dorica je , Dorica Grrrrrrrrrrrrrrrrrr tega imena organsko ne prenesem. Je mela moja mama eno kolegico Doro in mi je bila tako antipatična, da imena enostavno ne prenesem Pol me pa folk sprašuje zakaj te pa ne kličejo Tea, al pa Dora Meni je pa ime Dora ful lepo. Ne vem zakaj. Danes bomo vse noter spravile. Nič več status quo! A ti men misli bereš Kadar grem jaz čekirat, ti napišeš nekaj od tega. Ja 06 smo prišle že na +104 07 pa+66
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 22:26:53
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** ... zdravje se ji je občutno izboljšalo, tako da je spet tista naša prava punca . za MANCO, pr nas se še kr vleče ... sej gre na bolš s polžjoooo brzino Hvala! Ma sej se bo tudi Matevž pocajtal, boš videla. Verjamem pa, da si že sita vsega tega. Meni je bilo te dni kar mal težko Manco tako gledat, tako bogica, kar na jok ji je skoz šlo, pa dremala bi, pa ni mogla, .... Z Manco drživa pesti za Matevža, da bo čim prej boljše, pa Manca mu pošilja enega velikega lupčka Matevž vrača ... joj upam, da nav Martina vidla, da Tjašo vara ... Sej Martina pa Tjaša že pančata, vsej upam, tko da nauta vedle Upam ... če ne bo kuj kazn padla O nebo, nebo, sej pravi, da je na porodniški, da za delo tud slišati noče
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 22:27:31
|
|
|
|
barbaw
|
Estrella prednosti glih nisem gledala, to tebe počakam ali pa Anitko, ki se je skrila. Ampak glede na to koliko se je zdaj naklofalo je
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 22:27:44
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Aja sm pozabla povedat da mamo mi eno nofo foro in to je pljuvanje O to je pa tudi pri nas popularno!!!! In sicer že en mesec, odkar jemo GH. Ko je sita enostavno začne pljuvat, pol pa vse leti naokoli, po njej, po meni, po mizi, .... Drugače pa to tudi zelo rada počne, kadar je dobre volje. Je to naredila včeraj, ko sta se z mojim nekaj igrala, pa on izjavi: O glej naša Manca je pa zdrava. In res, HB . Prej pa tega ni počela odkar je zbolela. Upam, da tega ne doživim, ker sem bolj krkih živcev
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 22:28:21
|
|
|
|
barbaw
|
Če bi imele tak tempo so v 3-eh dneh na 4. delu. A čmo probat?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 22:28:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Aja sm pozabla povedat da mamo mi eno nofo foro in to je pljuvanje O to je pa tudi pri nas popularno!!!! In sicer že en mesec, odkar jemo GH. Ko je sita enostavno začne pljuvat, pol pa vse leti naokoli, po njej, po meni, po mizi, .... Drugače pa to tudi zelo rada počne, kadar je dobre volje. Je to naredila včeraj, ko sta se z mojim nekaj igrala, pa on izjavi: O glej naša Manca je pa zdrava. In res, HB . Prej pa tega ni počela odkar je zbolela. Naša zaenkrat med hranjenjem še ne pljuva ,upam da ne bo . No vidš,tud to je za neki dobr
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 22:29:01
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** ... zdravje se ji je občutno izboljšalo, tako da je spet tista naša prava punca . za MANCO, pr nas se še kr vleče ... sej gre na bolš s polžjoooo brzino Hvala! Ma sej se bo tudi Matevž pocajtal, boš videla. Verjamem pa, da si že sita vsega tega. Meni je bilo te dni kar mal težko Manco tako gledat, tako bogica, kar na jok ji je skoz šlo, pa dremala bi, pa ni mogla, .... Z Manco drživa pesti za Matevža, da bo čim prej boljše, pa Manca mu pošilja enega velikega lupčka Matevž vrača ... joj upam, da nav Martina vidla, da Tjašo vara ... Sej Martina pa Tjaša že pančata, vsej upam, tko da nauta vedle Upam ... če ne bo kuj kazn padla O nebo, nebo, sej pravi, da je na porodniški, da za delo tud slišati noče Se ji bom oddolžila...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 22:29:18
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Aja sm pozabla povedat da mamo mi eno nofo foro in to je pljuvanje O to je pa tudi pri nas popularno!!!! In sicer že en mesec, odkar jemo GH. Ko je sita enostavno začne pljuvat, pol pa vse leti naokoli, po njej, po meni, po mizi, .... Drugače pa to tudi zelo rada počne, kadar je dobre volje. Je to naredila včeraj, ko sta se z mojim nekaj igrala, pa on izjavi: O glej naša Manca je pa zdrava. In res, HB . Prej pa tega ni počela odkar je zbolela. Upam, da tega ne doživim, ker sem bolj krkih živcev Si kar predstavljam Aljo kako pljune vse tebi v naročje. Jaz sem že bla s krompirjem popljuvana.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 22:31:01
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Upam, da tega ne doživim, ker sem bolj krkih živcev Ti kar upej, to je tud vse kar lahko . Tudi meni kakšem živc poči , ko je oblečena vsa v svetlo in papcava kupljeno kašico iz korenčka (tako kot zadnjič ko smo bili v ZOO) in je potemvsa pikasta po oblačilih
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 22:31:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Če bi imele tak tempo so v 3-eh dneh na 4. delu. A čmo probat? Sam jest sm bl večerna,sej veš. čez dan me ni doma
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 22:31:37
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Aja sm pozabla povedat da mamo mi eno nofo foro in to je pljuvanje O to je pa tudi pri nas popularno!!!! In sicer že en mesec, odkar jemo GH. Ko je sita enostavno začne pljuvat, pol pa vse leti naokoli, po njej, po meni, po mizi, .... Drugače pa to tudi zelo rada počne, kadar je dobre volje. Je to naredila včeraj, ko sta se z mojim nekaj igrala, pa on izjavi: O glej naša Manca je pa zdrava. In res, HB . Prej pa tega ni počela odkar je zbolela. Upam, da tega ne doživim, ker sem bolj krkih živcev Si kar predstavljam Aljo kako pljune vse tebi v naročje. Jaz sem že bla s krompirjem popljuvana. O tud to se dogaja... jest sem učer mela ornh porcijo korenčka na majc .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 22:31:43
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Če bi imele tak tempo so v 3-eh dneh na 4. delu. A čmo probat? Jaz sem za
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 22:32:03
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Aja sm pozabla povedat da mamo mi eno nofo foro in to je pljuvanje O to je pa tudi pri nas popularno!!!! In sicer že en mesec, odkar jemo GH. Ko je sita enostavno začne pljuvat, pol pa vse leti naokoli, po njej, po meni, po mizi, .... Drugače pa to tudi zelo rada počne, kadar je dobre volje. Je to naredila včeraj, ko sta se z mojim nekaj igrala, pa on izjavi: O glej naša Manca je pa zdrava. In res, HB . Prej pa tega ni počela odkar je zbolela. Naša zaenkrat med hranjenjem še ne pljuva ,upam da ne bo . No vidš,tud to je za neki dobr Naša pa med hranjenjem tlači rokice v usta in si potem vse razmaže po obrazku in gre tudi v lase pol se mi pa taka vsa umazana začne režat v faco. Danes sem najdla špinačo celo za ušesom
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 22:32:10
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Če bi imele tak tempo so v 3-eh dneh na 4. delu. A čmo probat? Jaz sem za, sam rabm močen backup A bo zagotovljen??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 22:32:14
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Če bi imele tak tempo so v 3-eh dneh na 4. delu. A čmo probat? Sam jest sm bl večerna,sej veš. čez dan me ni doma Mene pa jutri ne bo, če bo lepo vreme. Danes ni filma na sporedu kot včeraj in lahko tukaj visim.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 22:32:47
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Naša zaenkrat med hranjenjem še ne pljuva ,upam da ne bo . No vidš,tud to je za neki dobr Sej naša med hranjenjem tud ne, samo ko si pa ona zamisle, da ne bo več jedla, pa "obrajha" vse okrog sebe
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 22:33:28
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Če bi imele tak tempo so v 3-eh dneh na 4. delu. A čmo probat? Jaz sem za, sam rabm močen backup A bo zagotovljen?? Jaz se lahko potrudim kolikor se da.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?