|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del
1.11.2008 22:09:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

nina7: si bom razlago nabila na hrbet, pa bo stvar rešenauser posted image

No vidš,pametna ideja user posted image ,kr na vse majce pa jakne si daš natiskatuser posted image

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3626
1.11.2008 22:09:03   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Vidim, da nas kar nekaj ''oseb'' bere, piše pa nič, pomoje si mislijo, ma te niso normalneuser posted image user posted image user posted image

Ja verjetn da resuser posted image .Sam zdej so pa kr zginleuser posted image

Sem tud že jest porajtala, da nas bere full "majčicam" neznanih user posted image ... in sem šla mal v akcijo in je full takih, k so registrirane in nič ne objavljajo, al majo pa skrit profil. NAŠE ZALEZOVALKE user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
1.11.2008 22:09:35   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Vidim, da nas kar nekaj ''oseb'' bere, piše pa nič, pomoje si mislijo, ma te niso normalneuser posted image user posted image user posted image

Po pravici povedano me prav boli Gospod. K********* kaj si nekateri misliju tu na RR.
Eni imajo tako ali tako preveč opraviti z drugimi, tako da svojega življenja itak nimajo user posted image

Če se jaz prav spomnim, si imela ti tako občestvo že meduser posted image , ker se spomnim, da sem mogla popravit iz seznama user posted image  za user posted image .

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
1.11.2008 22:10:57   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*
13. decembra stoprocentno!!!! Le glej, da si najdeš varstvo user posted image !!!

kam pa kam babnce?

jana kako je Nejc sprejel novo prevozno sredstvo? Nič se ne pohvališ, pa ne da se kritik bojiš user posted image ...
eh kaj se čem hvalit,lahk pišem cele romane user posted image  mali ful uživa noter, res ga mam tko po ene 15 minut sam noter zaenkrat, ampak mu je pa ful všeč, sej bi dala posnetek gor, pa je prevelik format.

edinaos ti priporočam da se čimprej skušaš navadit na to da jo mal daš od sebe, sej to ne pomen da jo maš kej manj rada, sam ti se boš mal sprostila.
Men včasih prav paše, da ga ma mal babi.

IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

IZVIRNO SPOROČILO: jana81
valentina ful dobre žabe ima tvoj Matevž...

jana81: A ma Nejc tud take... glede na to, da mata kapco isto in glede na to, da mamici zahajata v isto trgovino?

še ne user posted image ...a so iz H&M ? morem mal prečekirat novo robo, že en teden nisem bla tmuser posted image

nina7 ma dons sem čist avt, sploh ne sledim ničemur, sj pol mi potegne, HB še mal dela spomin.

mene tolk zaje.bava tale net, da bom pop........
sem se pa prav nasmejala vašim debatam..

Kar naj, upam, da se močno zabavajo. Veš taki, ki to delajo ponavadi slišijo stavri, ki jih nočejouser posted image

no tole zame ne velja..

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
1.11.2008 22:11:02   
Soncnica Sandra ***

... zdravje se ji je občutno izboljšalo, tako da je spet tista naša prava punca user posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image za MANCO, pr nas se še kr vleče user posted image ... sej gre na bolš s polžjoooo brzino user posted image

Hvala!
Ma sej se bo tudi Matevž pocajtal, boš videla. Verjamem pa, da si že sita vsega tega. Meni je bilo te dni kar mal težko Manco tako gledat, tako bogica, kar na jok ji je skoz šlo, pa dremala bi, pa ni mogla, ....
Z Manco drživa pesti za Matevža, da bo čim prej boljše, pa Manca mu pošilja enega velikega lupčka user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
1.11.2008 22:11:08   
Anonimen

Kar naj, upam, da se močno zabavajo. Veš taki, ki to delajo ponavadi slišijo stavri, ki jih nočejouser posted image

a joooj mislim, da si jih prestrašila, saj smo ostale brez občinstvauser posted image user posted image

Ja si mogla vse za.j???user posted image

joooj no, kako naj popravim škodouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3631
1.11.2008 22:12:49   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Da se še jaz malo javim. Ati gleda nek grozen film, jaz pa sem končno prišla do računalnika. Cele dneve smo se potepali.

Kaj ga gleda na POP TVju?
Tud naš gleda neko "sranje", mislim da je srhljivka z naslovom: Izganjalec duhov

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
1.11.2008 22:13:04   
barbaw
Naty dojim, pa jabolko in breskev v kombinaciji ima najraje. user posted image  Naša je komaj danes pogruntala kako je kotaljenje z hrbta na trebuh fino in je to izvajala kake pol urce. Ostalo pa že itak obvlada. user posted image

Edinaos jaz škrata nisem nikomur dajala in ti povem kako se mi je to grdo maščevalo. Je bil tako navezan name, da se je tudi pri atiju drl in to zverinsko. Zdaj pa malo kar pustim pri tašči malo, pa ati jo ima kar precej, da se kar lepo navadi na druge, ker potem pa je hudič, če ni navajena spoznavat novih obrazov. Če ne prej, se ti bo v vrtcu drla. Pa pred vrtcem jo boš verjetno mogla dat kam v varstvo, ker če mene spomin ne vara gremo nekje v aprilu, ene v maju v službo.
Sicer si ne mislim, da niste normalne, ampak ne utegnem posta dokončat, ker toliko naklofate. Vse noter prinašate.

Estrella tista izjava pa je bila huda o metanju na roke user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa še mene zanima kakšno je tisto prvo ime. Babji firbec. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

Neposredna povezava do sporočila: 3633
1.11.2008 22:13:45   
Estrella*

a joooj mislim, da si jih prestrašila, saj smo ostale brez občinstvauser posted image user posted image

Ja si mogla vse za.j???user posted image

joooj no, kako naj popravim škodouser posted image

Vrži kako provokativno temo, pa bodo šle kot muhe na meduser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
1.11.2008 22:14:13   
Anonimen

ss: vse naj naj Manci za mesecev!!!!! Lepo, da je boljeuser posted image 260ml čajauser posted image , kam ga pa punca da?

Hvala za čestitke!!!
Kam pa naša punca da toliko časa se pa tudi sama sprašujem?! user posted image

SS časa ali čaja, vidim da smo tudi tebe zmedleuser posted image user posted image user posted image

Edinaos: vidim, da žvečiš moje besede, a prideš na čips, s katerim se z mojim trenutno baševa, da ti ne bo treba mojih besed žvečit user posted image

Ej hecam se, ne me slučajno resno jemat user posted image

Hvala, midva se trenutno boriva kdo bo več domačice pojedeluser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3635
1.11.2008 22:14:22   
barbaw
Pri nas pa oba na netu visiva. Še dobro, da imamo 3 računalnike. user posted image  Kakšen luksuz pi*č*imo pri nas. user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
1.11.2008 22:14:23   
jana81
no zdej pa se mal poslavljam, ker bi moj rad en film pogledu z mano...kr čvekajte še naprej, da se bom še pol nasmejala..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
1.11.2008 22:15:22   
barbaw

Hvala, midva se trenutno boriva kdo bo več domačice pojedeluser posted image user posted image

Še dobr, da je ne maram. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
1.11.2008 22:15:32   
Soncnica Sandra ***

Po pravici povedano me prav boli Gospod. K********* kaj si nekateri misliju tu na RR.
Eni imajo tako ali tako preveč opraviti z drugimi, tako da svojega življenja itak nimajo user posted image

Če se jaz prav spomnim, si imela ti tako občestvo že meduser posted image , ker se spomnim, da sem mogla popravit iz seznama user posted image  za user posted image .

Ja Estrella, dobro se spomniš, ni kaj!
Samo takrat tudi zdravniki niso bili čisto prepričani ali bo user posted image  ali user posted image , čeprav so rekli, da bo 90% user posted image .
In ravno zaradi teh ZALEZOVALCEV (draga mooja, če me slučajno bereš, upad, da se ti bo fino zaletelouser posted image ) sem te takrat prosila, če user posted image  spremeniš v user posted image .

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 3639
1.11.2008 22:15:45   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Naty dojim, pa jabolko in breskev v kombinaciji ima najraje. user posted image  Naša je komaj danes pogruntala kako je kotaljenje z hrbta na trebuh fino in je to izvajala kake pol urce. Ostalo pa že itak obvlada. user posted image

Edinaos jaz škrata nisem nikomur dajala in ti povem kako se mi je to grdo maščevalo. Je bil tako navezan name, da se je tudi pri atiju drl in to zverinsko. Zdaj pa malo kar pustim pri tašči malo, pa ati jo ima kar precej, da se kar lepo navadi na druge, ker potem pa je hudič, če ni navajena spoznavat novih obrazov. Če ne prej, se ti bo v vrtcu drla. Pa pred vrtcem jo boš verjetno mogla dat kam v varstvo, ker če mene spomin ne vara gremo nekje v aprilu, ene v maju v službo.
Sicer si ne mislim, da niste normalne, ampak ne utegnem posta dokončat, ker toliko naklofate. Vse noter prinašate.

Estrella tista izjava pa je bila huda o metanju na roke user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa še mene zanima kakšno je tisto prvo ime. Babji firbec. user posted image

A si brala POD SVOBODNIM SONCEM? Ime od bizantinske despotinjeuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
1.11.2008 22:15:49   
valentina2006

... zdravje se ji je občutno izboljšalo, tako da je spet tista naša prava punca user posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image za MANCO, pr nas se še kr vleče user posted image ... sej gre na bolš s polžjoooo brzino user posted image

Hvala!
Ma sej se bo tudi Matevž pocajtal, boš videla. Verjamem pa, da si že sita vsega tega. Meni je bilo te dni kar mal težko Manco tako gledat, tako bogica, kar na jok ji je skoz šlo, pa dremala bi, pa ni mogla, ....
Z Manco drživa pesti za Matevža, da bo čim prej boljše, pa Manca mu pošilja enega velikega lupčka user posted image

Matevž vrača  user posted image ... joj upam, da nav Martina vidla, da Tjašo vara user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 3641
1.11.2008 22:16:25   
jana81
barbaw enkrat smo ji lahko slikce poslale na tist mail, kjer je njeno ime.Več pa ne upam povedat.user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
1.11.2008 22:16:35   
Anonimen

edinaos ti priporočam da se čimprej skušaš navadit na to da jo mal daš od sebe, sej to ne pomen da jo maš kej manj rada, sam ti se boš mal sprostila.

Ja men tud včasih paše,da jo pustim pri babi.

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3643
1.11.2008 22:16:35   
Anonimen

vem, in tudi jaz bom delala na tem.

no tole zame ne velja..
itak, da ne.

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3644
1.11.2008 22:16:49   
Estrella*

To pa skoraj ne morem verjetiuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
1.11.2008 22:17:17   
barbaw

A si brala POD SVOBODNIM SONCEM? Ime od bizantinske despotinjeuser posted image

user posted image  nisem. grem zdele gledat v wikipedio, če mogoče tam kaj piše.

Neposredna povezava do sporočila: 3646
1.11.2008 22:17:50   
Soncnica Sandra ***

ss: vse naj naj Manci za mesecev!!!!! Lepo, da je boljeuser posted image 260ml čajauser posted image , kam ga pa punca da?

Hvala za čestitke!!!
Kam pa naša punca da toliko časa se pa tudi sama sprašujem?! user posted image

SS časa ali čaja, vidim da smo tudi tebe zmedleuser posted image user posted image user posted image

Edinaos: vidim, da žvečiš moje besede, a prideš na čips, s katerim se z mojim trenutno baševa, da ti ne bo treba mojih besed žvečit user posted image

Ej hecam se, ne me slučajno resno jemat user posted image

Sem se zdele začela smejat, ko sem tvojo izjavo prebrala, pa me je moj vprašu kva je tolk smešn, pa sem mu povedala pa je sam reku: ah babe, babe user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
1.11.2008 22:18:31   
jana81
Dorica je , Doricauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
1.11.2008 22:18:51   
sesil

edina, naš nikoli ni jezen na noben obisk, zato go ahead!

sesil: koliko mleka si bi mogla sčrpat??user posted image

tudi jaz čakam odgovor, mogoče mi informacije prav prideuser posted image

ne vem natančno. če računam, vsake 2 uri ene30 ml - 40 ml nanese na celo noč....pa računajteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
1.11.2008 22:18:52   
barbaw

To pa skoraj ne morem verjetiuser posted image

Kar verjemi. Zdaj se lahko Jani zahvalim, ker me je spomnila na tisti mail.

Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?