Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 21:54:30
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Dober večer! Evo se javljam na raport Danes smo bili že ob 4h pokonci, kot sem že zjutraj pisala . No ampak dan je bil potem super. Manca pridna kot ponavadi, zdravje se ji je občutno izboljšalo, tako da je spet tista naša prava punca . Smo pa šli danes na eno kosilo k stricu od mojega, ki ga prirejajo vsako leto za 1.novembra po maši (ampak mi smo se čez mašo "prešvercali",, smo imeli izgovor, da sta Manca in mamica bolni ), tako da smo se kar večji del dneva potepali . Manca in mamica se zahvaljujeta vsem za izrečene čestitke ob dopolnjenem 6.mesecu; nina7, Edinaos, Valentina, tilči, jana81, Aurora, tally in še katera, če sem jo slučajno poimensko izpustila.
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 21:55:06
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally Nina lepe slikice imaš pod tickerjem. Aja sej res,sm pozabla,da sm mal zamenjala. Hvala. Ti si pa tud lohk daš v profil drugo k se ta tok slabo vid Ma ta program za zmanjševanje mi je takrat tko naredu pa se mi ni dal več s tem ubadat. Bom zamenjala ob priliki.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 21:55:11
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Brez skrbi, da vem ... dej še men pošl link, očitno sm se nekje zgubila ... Ufff tole je pa že kar nekaj časa nazaj, tako da bom tole teško našla. Mislim, da je bilo še na začetku prvega dela. Pisala pa sem takrat ko sem govorila o presenečenju, ki mi ga je moj dragi pripravil. Ti bom 1x v živo razložila, saj veš " RR vse vidi, RR vse ve, ampak tudi naprej pove" Čestitke Manci za polovičko leta ! Hvala, hvala, ...
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 21:56:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Estrella kako ti je zdej ime?Nisi mi odgovorila. Pa slikce dej mal gor nalož. Jana a ti si pa čikast gledala kaj ti jest to ene predloge za prijateljstvo pošiljam?Ti ni blo nč jasn Ja pravo ime je T, ampak me nihče tako ne kliče in ne slišim nanj Ja ja ,sej vem da sm se zmotla.ČUKAST škoda jaz sem pa mislila, da smo spet pri moji omiljeni temi ''čiki''
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 21:56:11
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Estrella kako ti je zdej ime?Nisi mi odgovorila. Pa slikce dej mal gor nalož. Jana a ti si pa čikast gledala kaj ti jest to ene predloge za prijateljstvo pošiljam?Ti ni blo nč jasn Ja pravo ime je T, ampak me nihče tako ne kliče in ne slišim nanj Aja,zakaj ne? Kje si pa pol tega najdla k te kličejo? Joj kok sm ferbčna Sestra mi je dala ime T, ker je bilo tako ime punci njenega kolega , pol je blo pa očitno predolgo in me je mami začela klicat N in tako je ostalo do danes. Sem si pa hotla zamenjat ime ko bi bila stra 18 let, pol se mi pa ni več zdelo pomembno...Sedaj imam pa zmedo in vsakemu na novo razlagam kako pa to
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 21:56:23
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ss: vse naj naj Manci za mesecev!!!!! Lepo, da je bolje 260ml čaja , kam ga pa punca da? Hvala za čestitke!!! Kam pa naša punca da toliko časa se pa tudi sama sprašujem?!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 21:56:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* slike: Ja moram pogruntat kako se jih naloži. Sem mal za luno in imam dolgo lajtungo Si me pa spomnla, da jih moram zamenjat v tickerju, ker je že nov mesec A to jih ti enkrat na mesec zamenjaš? No jest pa kokr se mi sprdne. Sej na fb jih pa ni težko naložit,pa hitrej se naložijo k na rr,pa nč jih ne pomanjšam.Če pa kej ne veš pa kr upraš,naj te ne bo sram
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 21:58:13
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw DRUGI ZOBEK JE ZUNAJ. čestitke!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 21:58:32
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* edina; glede dojenja,če je kriza naša tud flaša z AM zagrabi, tako da gremo veselo na žur Mal je treba dat možgančke na pašo Se strinjam, jaz mojo pustim kar za celih 13h s fotkom- bad mother Sej res kako so pa zize zdržale tolk časa? Ja čez dan je še šlo, zvečer me je pa orng tiščalo No ko sem prišla dam, je eno spraznila, drugo sem si pa na roke vrgla K si uzuni,greš na wc pa si mal stisneš vn hočeš rečt, da si jo vržeš na roke Ja to sm mislila ,sm se jest tud narežala zravn tej izjavi O packe ene . Jah tally to je pa prednost doječih mater Ja vsaj nekaj pozitivnega imamo hudeeee užitke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 21:59:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Vidim, da nas kar nekaj ''oseb'' bere, piše pa nič, pomoje si mislijo, ma te niso normalne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 22:00:09
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dober večer! Evo se javljam na raport Danes smo bili že ob 4h pokonci, kot sem že zjutraj pisala . No ampak dan je bil potem super. Manca pridna kot ponavadi, zdravje se ji je občutno izboljšalo, tako da je spet tista naša prava punca . Smo pa šli danes na eno kosilo k stricu od mojega, ki ga prirejajo vsako leto za 1.novembra po maši (ampak mi smo se čez mašo "prešvercali",, smo imeli izgovor, da sta Manca in mamica bolni ), tako da smo se kar večji del dneva potepali . Manca in mamica se zahvaljujeta vsem za izrečene čestitke ob dopolnjenem 6.mesecu; nina7, Edinaos, Valentina, tilči, jana81, Aurora, tally in še katera, če sem jo slučajno poimensko izpustila. Ja mene Ni bilo prav estetsko, a ne?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 22:01:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ss: vse naj naj Manci za mesecev!!!!! Lepo, da je bolje 260ml čaja , kam ga pa punca da? Hvala za čestitke!!! Kam pa naša punca da toliko časa se pa tudi sama sprašujem?! SS časa ali čaja, vidim da smo tudi tebe zmedle
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 22:01:55
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 SS povej a je tvoja Manca tud polulana zjutraj ko vstane, ker zvečer tolk aja spije ? Ker naš je včeri zvečer spil 100 ml čaja in je bil ob 7h totalno premočen. Jana, naša zvečer čaja NE pije. In ker čez noč tudi ne papca mleka, zjutraj sploh ni ful polulana. Danes je bila bolj izjema, da je ponoči-ob 4h zjutraj, spila celo flašo čaja. Itak sva potem ob 5ih vstali in šli v dnevno, sem jo najprej preoblekla, potem pa se je igrala na pena puzlah. Čez kakih 15 minut pa se ga je še tako nakidala da ni bilo res. POtem pa je okrog 6.15 spet zaspala in spala do 8.30, in takrat je bila plenička spet normalno lulana. Drugače pa je čez dan kar hitro napolnjena plenička, kadar ful čaja spije.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 22:02:29
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* slike: Ja moram pogruntat kako se jih naloži. Sem mal za luno in imam dolgo lajtungo Si me pa spomnla, da jih moram zamenjat v tickerju, ker je že nov mesec A to jih ti enkrat na mesec zamenjaš? No jest pa kokr se mi sprdne. Sej na fb jih pa ni težko naložit,pa hitrej se naložijo k na rr,pa nč jih ne pomanjšam.Če pa kej ne veš pa kr upraš,naj te ne bo sram , bom jutr , dans se mi ne ljubi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 22:03:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dober večer! Evo se javljam na raport Danes smo bili že ob 4h pokonci, kot sem že zjutraj pisala . No ampak dan je bil potem super. Manca pridna kot ponavadi, zdravje se ji je občutno izboljšalo, tako da je spet tista naša prava punca . Super da je manca bolš IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Estrella kako ti je zdej ime?Nisi mi odgovorila. Pa slikce dej mal gor nalož. Jana a ti si pa čikast gledala kaj ti jest to ene predloge za prijateljstvo pošiljam?Ti ni blo nč jasn Ja pravo ime je T, ampak me nihče tako ne kliče in ne slišim nanj Ja ja ,sej vem da sm se zmotla.ČUKAST škoda jaz sem pa mislila, da smo spet pri moji omiljeni temi ''čiki'' Estrella glede imena je pa tole res zanimivo. No ste si pa pol fajn ime zbral .Je pa res mal smotan tkole vsakmu razlagat .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 22:03:56
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Vidim, da nas kar nekaj ''oseb'' bere, piše pa nič, pomoje si mislijo, ma te niso normalne Kar naj, upam, da se močno zabavajo. Veš taki, ki to delajo ponavadi slišijo stavri, ki jih nočejo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 22:03:59
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dober večer! Evo se javljam na raport Danes smo bili že ob 4h pokonci, kot sem že zjutraj pisala . No ampak dan je bil potem super. Manca pridna kot ponavadi, zdravje se ji je občutno izboljšalo, tako da je spet tista naša prava punca . Smo pa šli danes na eno kosilo k stricu od mojega, ki ga prirejajo vsako leto za 1.novembra po maši (ampak mi smo se čez mašo "prešvercali",, smo imeli izgovor, da sta Manca in mamica bolni ), tako da smo se kar večji del dneva potepali . Manca in mamica se zahvaljujeta vsem za izrečene čestitke ob dopolnjenem 6.mesecu; nina7, Edinaos, Valentina, tilči, jana81, Aurora, tally in še katera, če sem jo slučajno poimensko izpustila. Ja mene Ni bilo prav estetsko, a ne? Ajojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj kva bo pa zdej? Pa tko sem se trudila, da bi si vsa imena zapomnila, pa ravno tebe izpustim, ker imava še tako ali tako neporavnane dolgove Upam, da ne boš zdej robe iz Ikeje naprej prodala komu drugemu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 22:05:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Vidim, da nas kar nekaj ''oseb'' bere, piše pa nič, pomoje si mislijo, ma te niso normalne Ja verjetn da res .Sam zdej so pa kr zginle
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 22:05:37
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** ... zdravje se ji je občutno izboljšalo, tako da je spet tista naša prava punca . za MANCO, pr nas se še kr vleče ... sej gre na bolš s polžjoooo brzino
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 22:06:21
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Vidim, da nas kar nekaj ''oseb'' bere, piše pa nič, pomoje si mislijo, ma te niso normalne Po pravici povedano me prav boli Gospod. K********* kaj si nekateri misliju tu na RR. Eni imajo tako ali tako preveč opraviti z drugimi, tako da svojega življenja itak nimajo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 22:06:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Vidim, da nas kar nekaj ''oseb'' bere, piše pa nič, pomoje si mislijo, ma te niso normalne Kar naj, upam, da se močno zabavajo. Veš taki, ki to delajo ponavadi slišijo stavri, ki jih nočejo a joooj mislim, da si jih prestrašila, saj smo ostale brez občinstva
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 22:06:38
|
|
|
|
Estrella*
|
nina7: si bom razlago nabila na hrbet, pa bo stvar rešena
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 22:08:26
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Vidim, da nas kar nekaj ''oseb'' bere, piše pa nič, pomoje si mislijo, ma te niso normalne Kar naj, upam, da se močno zabavajo. Veš taki, ki to delajo ponavadi slišijo stavri, ki jih nočejo a joooj mislim, da si jih prestrašila, saj smo ostale brez občinstva Ja si mogla vse za.j???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 22:08:29
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ss: vse naj naj Manci za mesecev!!!!! Lepo, da je bolje 260ml čaja , kam ga pa punca da? Hvala za čestitke!!! Kam pa naša punca da toliko časa se pa tudi sama sprašujem?! SS časa ali čaja, vidim da smo tudi tebe zmedle Edinaos: vidim, da žvečiš moje besede, a prideš na čips, s katerim se z mojim trenutno baševa, da ti ne bo treba mojih besed žvečit Ej hecam se, ne me slučajno resno jemat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 22:08:45
|
|
|
|
hijenca
|
večer punce! Da se še jaz malo javim. Ati gleda nek grozen film, jaz pa sem končno prišla do računalnika. Cele dneve smo se potepali. Estrella jaz sem imela včeraj cel dan gsm blizu sebe, sem mislila, da bo barbaw kaj javila, ampak po 18 uri je pri meni zelo težko, ker Videk postane neznosen. Pa slaba organizacija je bila to včeraj, se vidi da je bil praznik, pa moj je doma, pa je hijenca čisto zmedena. , pa cel dan nisem bila na računalniku. Da vam še to povem, danes pridemo domov ob 17. uri in najdem v kuhinji na elementu polno mušic, celo stanovanje mušic sem mela. Grem k mami po PIPS in sem do 21. ure zvečer pucala stanovanje, prala zavese, pa še sedaj tu pa tam kaka mimo mene leti. Vse in sve sem spucala, posteljnino slekla, Vidkov kinderpet slekla, z obrobo vred. Upam, da se jutri ne bo ponovilo. Je pa mama rekla, da jih je tudi ona mela kar nekaj v stanovanju. Zdaj pa se grem k stiskat, potem pa spat.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?