|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del
1.11.2008 21:54:30   
Soncnica Sandra ***
Dober večer!

Evo se javljam na raport user posted image

Danes smo bili že ob 4h pokonci, kot sem že zjutraj pisala user posted image . No ampak dan je bil potem super. Manca pridna kot ponavadi, zdravje se ji je občutno izboljšalo, tako da je spet tista naša prava punca user posted image user posted image user posted image user posted image .

Smo pa šli danes na eno kosilo k stricu od mojega, ki ga prirejajo vsako leto za 1.novembra po maši (ampak mi smo se čez mašo "prešvercali",, smo imeli izgovor, da sta Manca in mamica bolni user posted image ), tako da smo se kar večji del dneva potepali user posted image .

Manca in mamica se zahvaljujeta vsem za izrečene čestitke ob dopolnjenem 6.mesecu; nina7, Edinaos, Valentina, tilči, jana81, Aurora, tally in še katera, če sem jo slučajno poimensko izpustila.

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
1.11.2008 21:55:06   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

IZVIRNO SPOROČILO: tally

Nina lepe slikice imaš pod tickerjem.user posted image user posted image

Aja sej res,sm pozabla,da sm mal zamenjala. Hvala. Ti si pa tud lohk daš v profil drugo k se ta tok slabo vid

Ma ta program za zmanjševanje mi je takrat tko naredu pa se mi ni dal več s tem ubadat. Bom zamenjala ob priliki.

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
1.11.2008 21:55:11   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Brez skrbi, da vem user posted image ... dej še men pošl link, očitno sm se nekje zgubila user posted image ...
Ufff tole je pa že kar nekaj časa nazaj, tako da bom tole teško našla. Mislim, da je bilo še na začetku prvega dela. Pisala pa sem takrat ko sem govorila o presenečenju, ki mi ga je moj dragi pripravil.
Ti bom 1x v živo razložila, saj veš " RR vse vidi, RR vse ve, ampak tudi naprej pove" user posted image
Čestitke Manci za polovičko leta user posted image user posted image user posted image !
Hvala, hvala, ...

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
1.11.2008 21:56:00   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Estrella kako ti je zdej ime?Nisi mi odgovorila. Pa slikce dej mal gor nalož.

Jana a ti si pa čikast gledala kaj ti jest to ene predloge za prijateljstvo pošiljam?Ti ni blo nč jasnuser posted image

user posted image user posted image

Ja pravo ime je T, ampak me nihče tako ne kliče in ne slišim nanjuser posted image

Ja ja ,sej vem da sm se zmotla.ČUKAST

škoda jaz sem pa mislila, da smo spet pri moji omiljeni temi ''čiki''user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3604
1.11.2008 21:56:11   
Estrella*

Jana a ti si pa čikast gledala kaj ti jest to ene predloge za prijateljstvo pošiljam?Ti ni blo nč jasnuser posted image

Ja pravo ime je T, ampak me nihče tako ne kliče in ne slišim nanjuser posted image

Aja,zakaj ne? Kje si pa pol tega najdla k te kličejo? Joj kok sm ferbčna

Sestra mi je dala ime T, ker je bilo tako ime punci njenega  kolegauser posted image , pol je blo pa očitno predolgo in me je mami začela klicat N in tako je ostalo do danes. Sem si pa hotla zamenjat ime ko bi bila stra 18 let, pol se mi pa ni več zdelo pomembno...Sedaj imam pa zmedo in vsakemu na novo razlagam kako pa touser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
1.11.2008 21:56:23   
Soncnica Sandra ***
ss: vse naj naj Manci za mesecev!!!!! Lepo, da je boljeuser posted image 260ml čajauser posted image , kam ga pa punca da?

Hvala za čestitke!!!
Kam pa naša punca da toliko časa se pa tudi sama sprašujem?! user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 3606
1.11.2008 21:56:36   
Anonimen

slike: Ja moram pogruntat kako se jih naloži. Sem mal za luno in imam dolgo lajtungouser posted image Si me pa spomnla, da jih moram zamenjat v tickerju, ker je že nov mesecuser posted image

A to jih ti enkrat na mesec zamenjaš? No jest pa kokr se mi sprdne.

Sej na fb jih pa ni težko naložit,pa hitrej se naložijo k na rr,pa nč jih ne pomanjšam.Če pa kej ne veš pa kr upraš,naj te ne bo sram user posted image

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3607
1.11.2008 21:58:13   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

DRUGI ZOBEK JE ZUNAJ.

user posted image user posted image user posted image  čestitke!!!!!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 3608
1.11.2008 21:58:32   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

edina; glede dojenja,če je kriza naša tud flaša z AM zagrabi, tako da gremo veselo na žuruser posted image

user posted image user posted image user posted image  Mal je treba dat možgančke na pašouser posted image

Se strinjam, jaz mojo pustim kar za celih 13h s fotkom- bad motheruser posted image

Sej res kako so pa zize zdržale tolk časa?

Ja čez dan je še šlo, zvečer me je pa orng tiščalouser posted image  No ko sem prišla dam, je eno spraznila, drugo sem si pa na roke vrglauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

K si uzuni,greš na wc pa si mal stisneš vnuser posted image

hočeš rečt, da si jo vržeš na rokeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja to sm mislila user posted image user posted image user posted image ,sm se jest tud narežala zravn tej izjavi user posted image user posted image user posted image

O packe ene user posted image user posted image user posted image .

Jah tally to je pa prednost doječih materuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja vsaj nekaj pozitivnegauser posted image imamo hudeeee užitkeuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
1.11.2008 21:59:33   
Anonimen
Vidim, da nas kar nekaj ''oseb'' bere, piše pa nič, pomoje si mislijo, ma te niso normalneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3610
1.11.2008 22:00:09   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Dober večer!

Danes smo bili že ob 4h pokonci, kot sem že zjutraj pisala user posted image . No ampak dan je bil potem super. Manca pridna kot ponavadi, zdravje se ji je občutno izboljšalo, tako da je spet tista naša prava punca user posted image user posted image user posted image user posted image .

Smo pa šli danes na eno kosilo k stricu od mojega, ki ga prirejajo vsako leto za 1.novembra po maši (ampak mi smo se čez mašo "prešvercali",, smo imeli izgovor, da sta Manca in mamica bolni user posted image ), tako da smo se kar večji del dneva potepali user posted image .

Manca in mamica se zahvaljujeta vsem za izrečene čestitke ob dopolnjenem 6.mesecu; nina7, Edinaos, Valentina, tilči, jana81, Aurora, tally in še katera, če sem jo slučajno poimensko izpustila.

Ja meneuser posted image user posted image user posted image user posted image Ni bilo prav estetsko, a ne?

Neposredna povezava do sporočila: 3611
1.11.2008 22:01:34   
Anonimen

ss: vse naj naj Manci za mesecev!!!!! Lepo, da je boljeuser posted image 260ml čajauser posted image , kam ga pa punca da?

Hvala za čestitke!!!

SS časa ali čaja, vidim da smo tudi tebe zmedleuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3612
1.11.2008 22:01:55   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

SS povej a je tvoja Manca tud polulana zjutraj ko vstane, ker zvečer tolk aja spije ?
Ker naš je včeri zvečer spil 100 ml čaja in je bil ob 7h totalno premočen.

Jana, naša zvečer čaja NE pije. In ker čez noč tudi ne papca mleka, zjutraj sploh ni ful polulana.
Danes je bila bolj izjema, da je ponoči-ob 4h zjutraj, spila celo flašo čaja. Itak sva potem ob 5ih vstali in šli v dnevno, sem jo najprej preoblekla, potem pa se je igrala na pena puzlah. Čez kakih 15 minut pa se ga je še tako nakidala da ni bilo res. POtem pa je okrog 6.15 spet zaspala in spala do 8.30, in takrat je bila plenička spet normalno lulana.
Drugače pa je čez dan kar hitro napolnjena plenička, kadar ful čaja spije.

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 3613
1.11.2008 22:02:29   
Estrella*

slike: Ja moram pogruntat kako se jih naloži. Sem mal za luno in imam dolgo lajtungouser posted image Si me pa spomnla, da jih moram zamenjat v tickerju, ker je že nov mesecuser posted image

A to jih ti enkrat na mesec zamenjaš? No jest pa kokr se mi sprdne.

Sej na fb jih pa ni težko naložit,pa hitrej se naložijo k na rr,pa nč jih ne pomanjšam.Če pa kej ne veš pa kr upraš,naj te ne bo sram user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , bom jutr , dans se mi ne ljubi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
1.11.2008 22:03:10   
Anonimen

Dober večer!

Super da je manca bolšuser posted image user posted image user posted image

Ja ja ,sej vem da sm se zmotla.ČUKAST

škoda jaz sem pa mislila, da smo spet pri moji omiljeni temi ''čiki''user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  

Estrella glede imena je pa tole res zanimivo. No ste si pa pol fajn ime zbral .Je pa res mal smotan tkole vsakmu razlagat .

Neposredna povezava do sporočila: 3615
1.11.2008 22:03:56   
Estrella*

Vidim, da nas kar nekaj ''oseb'' bere, piše pa nič, pomoje si mislijo, ma te niso normalneuser posted image user posted image user posted image

Kar naj, upam, da se močno zabavajo. Veš taki, ki to delajo ponavadi slišijo stavri, ki jih nočejouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
1.11.2008 22:03:59   
Soncnica Sandra ***

Dober večer!

Ja meneuser posted image user posted image user posted image user posted image Ni bilo prav estetsko, a ne?

Ajojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj kva bo pa zdej?
Pa tko sem se trudila, da bi si vsa imena zapomnila, pa ravno tebe izpustim, ker imava še tako ali tako neporavnane dolgove user posted image
Upam, da ne boš zdej robe iz Ikeje naprej prodala komu drugemu user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 3617
1.11.2008 22:05:19   
Anonimen

Ja verjetn da resuser posted image .Sam zdej so pa kr zginleuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3618
1.11.2008 22:05:37   
valentina2006

... zdravje se ji je občutno izboljšalo, tako da je spet tista naša prava punca user posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image za MANCO, pr nas se še kr vleče user posted image ... sej gre na bolš s polžjoooo brzino user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3619
1.11.2008 22:06:21   
Soncnica Sandra ***

Po pravici povedano me prav boli Gospod. K********* kaj si nekateri misliju tu na RR.
Eni imajo tako ali tako preveč opraviti z drugimi, tako da svojega življenja itak nimajo user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
1.11.2008 22:06:25   
Anonimen

Kar naj, upam, da se močno zabavajo. Veš taki, ki to delajo ponavadi slišijo stavri, ki jih nočejouser posted image

a joooj mislim, da si jih prestrašila, saj smo ostale brez občinstvauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3621
1.11.2008 22:06:38   
Estrella*
nina7: si bom razlago nabila na hrbet, pa bo stvar rešenauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3622
1.11.2008 22:08:26   
Estrella*

a joooj mislim, da si jih prestrašila, saj smo ostale brez občinstvauser posted image user posted image

Ja si mogla vse za.j???user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
1.11.2008 22:08:29   
Soncnica Sandra ***

Hvala za čestitke!!!

SS časa ali čaja, vidim da smo tudi tebe zmedleuser posted image user posted image user posted image

Edinaos: vidim, da žvečiš moje besede, a prideš na čips, s katerim se z mojim trenutno baševa, da ti ne bo treba mojih besed žvečit user posted image

Ej hecam se, ne me slučajno resno jemat user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
1.11.2008 22:08:45   
hijenca
večer punce!

Da se še jaz malo javim. Ati gleda nek grozen film, jaz pa sem končno prišla do računalnika. Cele dneve smo se potepali.

Estrella jaz sem imela včeraj cel dan gsm blizu sebe, sem mislila, da bo barbaw kaj javila, ampak po 18 uri je pri meni zelo težko, ker Videk postane neznosen. Pa slaba organizacija je bila to včeraj, se vidi da je bil praznik, pa moj user posted image  je doma, pa je hijenca čisto zmedena. user posted image , pa cel dan nisem bila na računalniku.

Da vam še to povem, danes pridemo domov ob 17. uri in najdem v kuhinji na elementu polno mušic, celo stanovanje mušic sem mela. Grem k mami po PIPS in sem do 21. ure zvečer pucala stanovanje, prala zavese, pa še sedaj tu pa tam kaka mimo mene leti. Vse in sve sem spucala, posteljnino slekla, Vidkov kinderpet slekla, z obrobo vred. Upam, da se jutri ne bo ponovilo. Je pa mama rekla, da jih je tudi ona mela kar nekaj v stanovanju. user posted image user posted image user posted image  

Zdaj pa se grem k user posted image  stiskat, potem pa spat.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?