jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* 13. decembra stoprocentno!!!! Le glej, da si najdeš varstvo !!! kam pa kam babnce? jana kako je Nejc sprejel novo prevozno sredstvo? Nič se ne pohvališ, pa ne da se kritik bojiš ... eh kaj se čem hvalit,lahk pišem cele romane mali ful uživa noter, res ga mam tko po ene 15 minut sam noter zaenkrat, ampak mu je pa ful všeč, sej bi dala posnetek gor, pa je prevelik format. edinaos ti priporočam da se čimprej skušaš navadit na to da jo mal daš od sebe, sej to ne pomen da jo maš kej manj rada, sam ti se boš mal sprostila. Men včasih prav paše, da ga ma mal babi. IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 valentina ful dobre žabe ima tvoj Matevž... jana81: A ma Nejc tud take... glede na to, da mata kapco isto in glede na to, da mamici zahajata v isto trgovino? še ne ...a so iz H&M ? morem mal prečekirat novo robo, že en teden nisem bla tm nina7 ma dons sem čist avt, sploh ne sledim ničemur, sj pol mi potegne, HB še mal dela spomin. mene tolk zaje.bava tale net, da bom pop........ sem se pa prav nasmejala vašim debatam.. IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Vidim, da nas kar nekaj ''oseb'' bere, piše pa nič, pomoje si mislijo, ma te niso normalne Kar naj, upam, da se močno zabavajo. Veš taki, ki to delajo ponavadi slišijo stavri, ki jih nočejo no tole zame ne velja..