Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 21:40:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* nina7: si pa faca imaš na dveh mestih bojno polje, sedaj si pa še mene porinla v to Naša frača tud spi in imam proste roke.... ja to mam zato,da če se na enem mestu nč ne dogaja,da mam še enga za rezervo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 21:40:59
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* edina; glede dojenja,če je kriza naša tud flaša z AM zagrabi, tako da gremo veselo na žur Nikamor dokler še dojiš Bom joške doma pustila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 21:40:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* nina7: si pa faca imaš na dveh mestih bojno polje, sedaj si pa še mene porinla v to Naša frača tud spi in imam proste roke.... Nikamor dokler dojimo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 21:42:14
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* edina; glede dojenja,če je kriza naša tud flaša z AM zagrabi, tako da gremo veselo na žur Mal je treba dat možgančke na pašo Se strinjam, jaz mojo pustim kar za celih 13h s fotkom- bad mother Sej res kako so pa zize zdržale tolk časa? Moj je še vesel ko jaz kam grem da sta onadva mal sama.
< Sporočilo je popravil tally -- 1.11.2008 21:43:04 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 21:42:24
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* nina7: si pa faca imaš na dveh mestih bojno polje, sedaj si pa še mene porinla v to Naša frača tud spi in imam proste roke.... ja to mam zato,da če se na enem mestu nč ne dogaja,da mam še enga za rezervo A si že slišala, da ni zdravo sedet na dveh stolčkih, ha? Se rado oba zrušita in boš brez
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 21:42:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* edina, naš nikoli ni jezen na noben obisk, zato go ahead! sesil: koliko mleka si bi mogla sčrpat?? tudi jaz čakam odgovor, mogoče mi informacije prav pride Jah sej ga pa mal več načrpaš,se lohk cel tedn pripravljaš pa ga daš v skrinjo,ko pa greš,ga daš pa v hladilnik,pol pa oči futra,ti pa žuraš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 21:43:56
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* edina; glede dojenja,če je kriza naša tud flaša z AM zagrabi, tako da gremo veselo na žur Mal je treba dat možgančke na pašo Se strinjam, jaz mojo pustim kar za celih 13h s fotkom- bad mother Sej res kako so pa zize zdržale tolk časa? Ja čez dan je še šlo, zvečer me je pa orng tiščalo No ko sem prišla dam, je eno spraznila, drugo sem si pa na roke vrgla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 21:44:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* nina7: si pa faca imaš na dveh mestih bojno polje, sedaj si pa še mene porinla v to Naša frača tud spi in imam proste roke.... Nikamor dokler dojimo Ej to se pogovarjamo o fb
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 21:45:04
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* edina; glede dojenja,če je kriza naša tud flaša z AM zagrabi, tako da gremo veselo na žur Mal je treba dat možgančke na pašo Se strinjam, jaz mojo pustim kar za celih 13h s fotkom- bad mother Sej res kako so pa zize zdržale tolk časa? Ja čez dan je še šlo, zvečer me je pa orng tiščalo No ko sem prišla dam, je eno spraznila, drugo sem si pa na roke vrgla
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 21:45:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* edina, naš nikoli ni jezen na noben obisk, zato go ahead! sesil: koliko mleka si bi mogla sčrpat?? tudi jaz čakam odgovor, mogoče mi informacije prav pride Jah sej ga pa mal več načrpaš,se lohk cel tedn pripravljaš pa ga daš v skrinjo,ko pa greš,ga daš pa v hladilnik,pol pa oči futra,ti pa žuraš Evo sesil odgovor
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 21:45:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* edina; glede dojenja,če je kriza naša tud flaša z AM zagrabi, tako da gremo veselo na žur Mal je treba dat možgančke na pašo Se strinjam, jaz mojo pustim kar za celih 13h s fotkom- bad mother Sej res kako so pa zize zdržale tolk časa? Ja čez dan je še šlo, zvečer me je pa orng tiščalo No ko sem prišla dam, je eno spraznila, drugo sem si pa na roke vrgla K si uzuni,greš na wc pa si mal stisneš vn
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 21:46:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* edina; glede dojenja,če je kriza naša tud flaša z AM zagrabi, tako da gremo veselo na žur Mal je treba dat možgančke na pašo Se strinjam, jaz mojo pustim kar za celih 13h s fotkom- bad mother Sej res kako so pa zize zdržale tolk časa? Ja čez dan je še šlo, zvečer me je pa orng tiščalo No ko sem prišla dam, je eno spraznila, drugo sem si pa na roke vrgla zdaj si me pa do solz nasmejala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 21:47:15
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* edina; glede dojenja,če je kriza naša tud flaša z AM zagrabi, tako da gremo veselo na žur Mal je treba dat možgančke na pašo Se strinjam, jaz mojo pustim kar za celih 13h s fotkom- bad mother Sej res kako so pa zize zdržale tolk časa? Ja čez dan je še šlo, zvečer me je pa orng tiščalo No ko sem prišla dam, je eno spraznila, drugo sem si pa na roke vrgla K si uzuni,greš na wc pa si mal stisneš vn itak, mi vse laufa odkr se pumpco zlomila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 21:47:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Estrella kako ti je zdej ime?Nisi mi odgovorila. Pa slikce dej mal gor nalož. Jana a ti si pa čikast gledala kaj ti jest to ene predloge za prijateljstvo pošiljam?Ti ni blo nč jasn
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 21:48:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* edina; glede dojenja,če je kriza naša tud flaša z AM zagrabi, tako da gremo veselo na žur Mal je treba dat možgančke na pašo Se strinjam, jaz mojo pustim kar za celih 13h s fotkom- bad mother Sej res kako so pa zize zdržale tolk časa? Ja čez dan je še šlo, zvečer me je pa orng tiščalo No ko sem prišla dam, je eno spraznila, drugo sem si pa na roke vrgla K si uzuni,greš na wc pa si mal stisneš vn hočeš rečt, da si jo vržeš na roke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 21:49:04
|
|
|
|
tally
|
Nina lepe slikice imaš pod tickerjem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 21:49:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* edina; glede dojenja,če je kriza naša tud flaša z AM zagrabi, tako da gremo veselo na žur Mal je treba dat možgančke na pašo Se strinjam, jaz mojo pustim kar za celih 13h s fotkom- bad mother Sej res kako so pa zize zdržale tolk časa? Ja čez dan je še šlo, zvečer me je pa orng tiščalo No ko sem prišla dam, je eno spraznila, drugo sem si pa na roke vrgla K si uzuni,greš na wc pa si mal stisneš vn hočeš rečt, da si jo vržeš na roke Ja to sm mislila ,sm se jest tud narežala zravn tej izjavi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 21:50:54
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Estrella kako ti je zdej ime?Nisi mi odgovorila. Pa slikce dej mal gor nalož. Jana a ti si pa čikast gledala kaj ti jest to ene predloge za prijateljstvo pošiljam?Ti ni blo nč jasn Ja pravo ime je T, ampak me nihče tako ne kliče in ne slišim nanj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 21:51:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Nina lepe slikice imaš pod tickerjem. Aja sej res,sm pozabla,da sm mal zamenjala. Hvala. Ti si pa tud lohk daš v profil drugo k se ta tok slabo vid
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 21:51:19
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* edina; glede dojenja,če je kriza naša tud flaša z AM zagrabi, tako da gremo veselo na žur Mal je treba dat možgančke na pašo Se strinjam, jaz mojo pustim kar za celih 13h s fotkom- bad mother Sej res kako so pa zize zdržale tolk časa? Ja čez dan je še šlo, zvečer me je pa orng tiščalo No ko sem prišla dam, je eno spraznila, drugo sem si pa na roke vrgla K si uzuni,greš na wc pa si mal stisneš vn hočeš rečt, da si jo vržeš na roke Ja to sm mislila ,sm se jest tud narežala zravn tej izjavi O packe ene .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 21:52:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Estrella kako ti je zdej ime?Nisi mi odgovorila. Pa slikce dej mal gor nalož. Jana a ti si pa čikast gledala kaj ti jest to ene predloge za prijateljstvo pošiljam?Ti ni blo nč jasn Ja pravo ime je T, ampak me nihče tako ne kliče in ne slišim nanj Aja,zakaj ne? Kje si pa pol tega najdla k te kličejo? Joj kok sm ferbčna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 21:52:54
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally Nina lepe slikice imaš pod tickerjem. Aja sej res,sm pozabla,da sm mal zamenjala. Hvala. Ti si pa tud lohk daš v profil drugo k se ta tok slabo vid Sej vem ob priliki bom zanenjala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 21:53:37
|
|
|
|
Estrella*
|
slike: Ja moram pogruntat kako se jih naloži. Sem mal za luno in imam dolgo lajtungo Si me pa spomnla, da jih moram zamenjat v tickerju, ker je že nov mesec
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 21:53:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Estrella kako ti je zdej ime?Nisi mi odgovorila. Pa slikce dej mal gor nalož. Jana a ti si pa čikast gledala kaj ti jest to ene predloge za prijateljstvo pošiljam?Ti ni blo nč jasn Ja pravo ime je T, ampak me nihče tako ne kliče in ne slišim nanj Ja ja ,sej vem da sm se zmotla.ČUKAST
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 21:54:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* edina; glede dojenja,če je kriza naša tud flaša z AM zagrabi, tako da gremo veselo na žur Mal je treba dat možgančke na pašo Se strinjam, jaz mojo pustim kar za celih 13h s fotkom- bad mother Sej res kako so pa zize zdržale tolk časa? Ja čez dan je še šlo, zvečer me je pa orng tiščalo No ko sem prišla dam, je eno spraznila, drugo sem si pa na roke vrgla K si uzuni,greš na wc pa si mal stisneš vn hočeš rečt, da si jo vržeš na roke Ja to sm mislila ,sm se jest tud narežala zravn tej izjavi O packe ene . Jah tally to je pa prednost doječih mater
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?