Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 21:12:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Kam ste se pa spet skrile???Zmer k jest gor vism ni nobene Jaz sem tuki, končno. Ati je šel v nočno Emilija pa se trudi da zaspi. Se mora trudit , a se je že utrudila? Ej spet ga je biksala s spanjem. Spala je od 17-19.30 se zbudila pojedla 200ml kašice breskev-banana in hotla takoj spet spat.Mislim da ji je končno ratalo. Je pa zaspanka dons al kaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 21:15:50
|
|
|
|
jana81
|
ojla,mi smo se cel dan potepali... špelin@ ja ta pridna babi je moja zlata mami. valentina ful dobre žabe ima tvoj Matevž... barbaw tvoja pa zdej že res mal preveč prehiteva to še našmu ne uspeva pa je skor nastarejši. estrella komi sem pogruntala kdo je teodora..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 21:16:31
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Kam ste se pa spet skrile???Zmer k jest gor vism ni nobene Jaz sem tuki, končno. Ati je šel v nočno Emilija pa se trudi da zaspi. Se mora trudit , a se je že utrudila? Ej spet ga je biksala s spanjem. Spala je od 17-19.30 se zbudila pojedla 200ml kašice breskev-banana in hotla takoj spet spat.Mislim da ji je končno ratalo. Je pa zaspanka dons al kaj Dopoldan je slabo spala (beri jedla do 12, 5x tiste svoje majhne dozice) pa je mogla ure not prinest .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 21:18:06
|
|
|
|
Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz imam dva dojenčka. je očka uspaval anejo, pa je ni mogel in sem šla jaz v akcijo. očka se uleže na posteljo in glej ga zlomka, zaspita oba. No pa sej pr ns ni nč drgač,že oba spita,ura pa še devet ni no potem pa greve midve lahko žurat, kje se dobive v Janezu a greva, bi prov pasal ne bi bilo slabo a ne? Joooj kdaj bo prišel čas, ko bomo lahko šle spet malo žurat 13. decembra stoprocentno!!!! Le glej, da si najdeš varstvo !!! barbaw s čim ti to vašo pupo hraniš, da tkole prehiteva?? Žan je pa zdej pri delanju sklec in ugotavljanju, kako se plaziš naprej, ne pa nazaj pa kaj lahko počne na vseh štirih ... jana kako je Nejc sprejel novo prevozno sredstvo? Nič se ne pohvališ, pa ne da se kritik bojiš ... špelin@ veš glede tistega kar si napisala maš prav. Najbolj žalostno je pa, da glih tisti, ki se najmanj za druge briga zmer najbolj n.a.j.e.b.e. In js sm tolk naivna pa me nikol ne bo izučilo. Vidim stvari vedno bolj rožnate, kot so v resnici, pol me pa kr naenkrat realnost trešči po buči . Ampak kaj čmo... važn da smo zdravi pa se mamo radi ane !
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 21:19:03
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz imam dva dojenčka. je očka uspaval anejo, pa je ni mogel in sem šla jaz v akcijo. očka se uleže na posteljo in glej ga zlomka, zaspita oba. No pa sej pr ns ni nč drgač,že oba spita,ura pa še devet ni no potem pa greve midve lahko žurat, kje se dobive v Janezu a greva, bi prov pasal ne bi bilo slabo a ne? Joooj kdaj bo prišel čas, ko bomo lahko šle spet malo žurat Me ko ne dojimo, no vsaj ponoči ne gremo lahko kar že dons Za jutri ti sporočim zjutraj. Načeloma ni problema.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 21:19:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Res ne bi blo. Ja sej greš lahko,jest sm šla že dvakrat ,čeprov prvič je blo kr mal čudn,sam sm se hitr navadla da ni Gaje zravn ma kaj pa vem, jaz še kar nisem pripravljena na to, jaz bi šla če bi lahko Anjo Tio s sabo vzela Veš, do zdaj je še nisem nikomur dala v varstvo niti za eno urco, edino ko likam jo mami pelje na sprehod tukaj okrog blokov, in to je bilo do zdaj le 2X . Si ful želim zdaj na en koncert 15.11. (Dino Merlin) pa ne vem Bo se treba počasi uvajati na urce brez kmalu bomo morale na šiht
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 21:22:53
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Edinaos ti sicer rekla, da naj damo še drugim malo prednosti, ampak se je mala odločila, da se bo probala iz sedečega položaja nagnit na roke in postavit na noge. Se je danes iz ležečega položaja hotela dvignit in ji je ratalo do polovice. Bi mi skoraj s sedežne padla, ampak sem bila bolj hitra. Mi bi rabili eno tako doma da mal naši lenobici demonstrira kako se to dela . Naša samo na hrbtu leži če je dobre volje se obrne na bok se prime za nogice in vriska da jo cel blok sliši .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 21:22:56
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Res ne bi blo. Ja sej greš lahko,jest sm šla že dvakrat ,čeprov prvič je blo kr mal čudn,sam sm se hitr navadla da ni Gaje zravn ma kaj pa vem, jaz še kar nisem pripravljena na to, jaz bi šla če bi lahko Anjo Tio s sabo vzela Veš, do zdaj je še nisem nikomur dala v varstvo niti za eno urco, edino ko likam jo mami pelje na sprehod tukaj okrog blokov, in to je bilo do zdaj le 2X . Si ful želim zdaj na en koncert 15.11. (Dino Merlin) pa ne vem Bo se treba počasi uvajati na urce brez kmalu bomo morale na šiht Jaz bi šla tud na Merlina. Sem ravno v Logatcu vidla plakat. Se je pa dečko krepko postaral
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 21:24:15
|
|
|
|
sesil
|
sej meni jo tudi nobeden ne čuva. včasih za 15 minut, da se odpravim če kaj grem ali si glavo umijem. drugače ne.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 21:24:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz imam dva dojenčka. je očka uspaval anejo, pa je ni mogel in sem šla jaz v akcijo. očka se uleže na posteljo in glej ga zlomka, zaspita oba. No pa sej pr ns ni nč drgač,že oba spita,ura pa še devet ni no potem pa greve midve lahko žurat, kje se dobive v Janezu a greva, bi prov pasal ne bi bilo slabo a ne? Joooj kdaj bo prišel čas, ko bomo lahko šle spet malo žurat Me ko ne dojimo, no vsaj ponoči ne gremo lahko kar že dons Za jutri ti sporočim zjutraj. Načeloma ni problema. Nikamor baraba ti še dojiš, nikoli ne veš kdaj se ti lahko Alja sredi noči zbudi Upam, da tvoj ni hud za današnji nenapovedani obisk
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 21:26:44
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil sej meni jo tudi nobeden ne čuva. včasih za 15 minut, da se odpravim če kaj grem ali si glavo umijem. drugače ne. Meni tudi ne, se je tašča ene parkrat ponudila in varstvo ni problem, problem je naš k pri nobenmu noče bit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 21:26:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Res ne bi blo. Ja sej greš lahko,jest sm šla že dvakrat ,čeprov prvič je blo kr mal čudn,sam sm se hitr navadla da ni Gaje zravn ma kaj pa vem, jaz še kar nisem pripravljena na to, jaz bi šla če bi lahko Anjo Tio s sabo vzela Veš, do zdaj je še nisem nikomur dala v varstvo niti za eno urco, edino ko likam jo mami pelje na sprehod tukaj okrog blokov, in to je bilo do zdaj le 2X . Si ful želim zdaj na en koncert 15.11. (Dino Merlin) pa ne vem Bo se treba počasi uvajati na urce brez kmalu bomo morale na šiht Jaz bi šla tud na Merlina. Sem ravno v Logatcu vidla plakat. Se je pa dečko krepko postaral ja poje pa svetovno, dokler nisem rodila sem bila na vseh njegovih koncertih v Slo . Tebi je tudi všeč?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 21:28:58
|
|
|
|
sesil
|
jaz bi tudi kaj žurala. me zmeraj vabijo in hecajo prijatelji koliko mleka bi si morala načrpat, da bi bla do 4h zjutraj na žuru.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 21:29:11
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz imam dva dojenčka. je očka uspaval anejo, pa je ni mogel in sem šla jaz v akcijo. očka se uleže na posteljo in glej ga zlomka, zaspita oba. No pa sej pr ns ni nč drgač,že oba spita,ura pa še devet ni no potem pa greve midve lahko žurat, kje se dobive v Janezu a greva, bi prov pasal ne bi bilo slabo a ne? Joooj kdaj bo prišel čas, ko bomo lahko šle spet malo žurat Me ko ne dojimo, no vsaj ponoči ne gremo lahko kar že dons Za jutri ti sporočim zjutraj. Načeloma ni problema. Nikamor baraba ti še dojiš, nikoli ne veš kdaj se ti lahko Alja sredi noči zbudi Upam, da tvoj ni hud za današnji nenapovedani obisk ja seveda, nema prava glasanja!!!n
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 21:31:01
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Res ne bi blo. Ja sej greš lahko,jest sm šla že dvakrat ,čeprov prvič je blo kr mal čudn,sam sm se hitr navadla da ni Gaje zravn ma kaj pa vem, jaz še kar nisem pripravljena na to, jaz bi šla če bi lahko Anjo Tio s sabo vzela Veš, do zdaj je še nisem nikomur dala v varstvo niti za eno urco, edino ko likam jo mami pelje na sprehod tukaj okrog blokov, in to je bilo do zdaj le 2X . Si ful želim zdaj na en koncert 15.11. (Dino Merlin) pa ne vem Bo se treba počasi uvajati na urce brez kmalu bomo morale na šiht Jaz bi šla tud na Merlina. Sem ravno v Logatcu vidla plakat. Se je pa dečko krepko postaral ja poje pa svetovno, dokler nisem rodila sem bila na vseh njegovih koncertih v Slo . Tebi je tudi všeč? Ja zelo, sam ne vizuelno, ker je kot strašilo Vedno se spomnim ob njegovi pesmi na tebe in Anjo, saj veš; teško meni sa tobom, a još teže bez tebe
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 21:31:42
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 valentina ful dobre žabe ima tvoj Matevž... jana81: A ma Nejc tud take... glede na to, da mata kapco isto in glede na to, da mamici zahajata v isto trgovino?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 21:32:20
|
|
|
|
Estrella*
|
edina; glede dojenja,če je kriza naša tud flaša z AM zagrabi, tako da gremo veselo na žur
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 21:33:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Res ne bi blo. Ja sej greš lahko,jest sm šla že dvakrat ,čeprov prvič je blo kr mal čudn,sam sm se hitr navadla da ni Gaje zravn ma kaj pa vem, jaz še kar nisem pripravljena na to, jaz bi šla če bi lahko Anjo Tio s sabo vzela Veš, do zdaj je še nisem nikomur dala v varstvo niti za eno urco, edino ko likam jo mami pelje na sprehod tukaj okrog blokov, in to je bilo do zdaj le 2X . Si ful želim zdaj na en koncert 15.11. (Dino Merlin) pa ne vem Bo se treba počasi uvajati na urce brez kmalu bomo morale na šiht Jaz bi šla tud na Merlina. Sem ravno v Logatcu vidla plakat. Se je pa dečko krepko postaral ja poje pa svetovno, dokler nisem rodila sem bila na vseh njegovih koncertih v Slo . Tebi je tudi všeč? Ja zelo, sam ne vizuelno, ker je kot strašilo Vedno se spomnim ob njegovi pesmi na tebe in Anjo, saj veš; teško meni sa tobom, a još teže bez tebe samo ta komad pa je res glih za naju z mojo miškico .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 21:34:17
|
|
|
|
Estrella*
|
edina, naš nikoli ni jezen na noben obisk, zato go ahead! sesil: koliko mleka si bi mogla sčrpat??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 21:35:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* 13. decembra stoprocentno!!!! Le glej, da si najdeš varstvo !!! Kaj pa je takrat?A maš rojstni dan? Aja Estrella sm pozabla, da morjo bit ene še ponoč doma. A veš kaj me zanima kako je teb zdej ime?A maš dva al kako? IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Res ne bi blo. Ja sej greš lahko,jest sm šla že dvakrat ,čeprov prvič je blo kr mal čudn,sam sm se hitr navadla da ni Gaje zravn ma kaj pa vem, jaz še kar nisem pripravljena na to, jaz bi šla če bi lahko Anjo Tio s sabo vzela Veš, do zdaj je še nisem nikomur dala v varstvo niti za eno urco, edino ko likam jo mami pelje na sprehod tukaj okrog blokov, in to je bilo do zdaj le 2X . Si ful želim zdaj na en koncert 15.11. (Dino Merlin) pa ne vem Bo se treba počasi uvajati na urce brez kmalu bomo morale na šiht A res je še nisi pustila več kot eno urco? Jo boš mogla kr počas navadit,da bo mal brez tebe,da se ne bo preveč navezala,k pol verjetn kasnej znajo bit problemi.No vsaj jest tako mislim. Sej jest k sm šla prvič vn sm skoz mojga klicala kako je.....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 21:35:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* edina; glede dojenja,če je kriza naša tud flaša z AM zagrabi, tako da gremo veselo na žur Nikamor dokler še dojiš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 21:37:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* edina; glede dojenja,če je kriza naša tud flaša z AM zagrabi, tako da gremo veselo na žur Mal je treba dat možgančke na pašo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 21:37:53
|
|
|
|
Estrella*
|
nina7: si pa faca imaš na dveh mestih bojno polje, sedaj si pa še mene porinla v to Naša frača tud spi in imam proste roke....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 21:39:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* edina, naš nikoli ni jezen na noben obisk, zato go ahead! sesil: koliko mleka si bi mogla sčrpat?? tudi jaz čakam odgovor, mogoče mi informacije prav pride
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 21:40:03
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* edina; glede dojenja,če je kriza naša tud flaša z AM zagrabi, tako da gremo veselo na žur Mal je treba dat možgančke na pašo Se strinjam, jaz mojo pustim kar za celih 13h s fotkom- bad mother
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?