špelin@
|
Pa ne moreš verjet... Šele zdajle sem si priborila mesto za računalnikom... Ampak vprašanje je, za koliko časa... IZVIRNO SPOROČILO: BOJANC Čau drage moje majčice Vedite, da vas redno spremljam in želim veliko sreče vsem skupaj in vsaki posebej.Zdaj so vaši hroščki že kar veliki in vsak dn pogruntajo kaj novega.Mi smo kar v redu. Danes smo bili v parku zvončkov, a tudi optimistično zremo naprej. Tolažim se, da je vsaka slaba stvar za nekaj dobra. Pazite na vaše malčke in se kaj spomnite tudi vaših bivših majčic. Vsem skupaj en kup , pa tudi spanje se bo pri vseh uredilo. Lp Draga BOJANC, vedi, da zelo pogosto mislim nate in ti pošiljam en velikanski Hvala ti za to, da si se oglasila, vem, da si morala zbrati ta prav pogum V Parku zvončkov sem bila pred dobrim tednom in takrat sem prižgala svečko vsem našim Drži se, stiskam pestke zate Ste pa vse naše bivše majčice še vedno del naše skupine: veselimo se z vsako novo pikico BOJANC, v naših srcih sije posebno sonce tudi zate IZVIRNO SPOROČILO: jana81 . ZA MANCO!!! Aja, punce: sem pogledala albume in so res luštne fotke Ne bom vas naštevala, ker sem šele zdajle pogledala vse albume, katerih linke sem dobila na ZS. ****, veš, jaz te zares občudujem. Zase vem, da se verjetno ne bi znala toliko prilagodit popolnoma drugi kulturi, čisto drugačnemu stilu življenja... IZVIRNO SPOROČILO: **** No se vedno ce bi morala izbirat kje bi zivela, bi izbrala kljub vsemu Egipt... ampak po mojih pravilih in v mojem domu bodo prav gotovo bila moja pravila... Tole naj te vodi naprej, si res ena tako srčna in pogumna oseba, da sem prav zares ponosna, da te poznam Da si doživela hudo krizo in pravzaprav šok, le dokazuje, da si normalna oseba, ki ima srce, čustva, občutke,... To je popolnoma ok in vedi, da si res pogumna, ker si se znala pobrati, ker znaš dvigniti glavo in reči "Tu sem in to sem!" Rada te imam, stara moja Estrella*, Alja je pa ful nobel v novem stolčku kasso, za Gašperja. A je danes ok? Uf, kakšni kofetki, sploh un "šlogarski" barbaw, za ta drugi zobek. Naty*, saj to, da pač beremo tudi druge in firbcamo po forumih, je čisto normalno, Priznam, da tudi jaz berem, kaj se dogaja z eno osebo, ki jo poznam in piše na RR. Ampak mi na misel ne pade, da bi o tem s komerkoli razglabljala! Če imam kaj za povedat ali vprašat, ji pošljem ZS Mi gre namreč še vedno na bruhanje, ko se spomnim tiste, tako fine, omikane osebe, ki je glodala moje "kosti" Za mojim hrbtom in na skrajno nizkem nivoju - a je mislila, da res ne bom izvedela?? eole, tole Julijino nespanje te pa res izčrpava Dajta se z vsaj med prazniki toliko menjat, da vsako noč eden od vaju dobi konkreten kos spanja. A ima mala dudo?? jana81, za Nejčevo babi - a je ta pridna varuška tvoja mami? edinaos, a tudi zajčice so lahko namišljeno breje?? Sem mislila, da je to rezervirano za psice Naj se gre solit vse skupaj, jaz ne morem vsega prebrat, me že podijo dol
|