|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del
1.11.2008 20:17:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Čveke čvekaste, komaj vas dohajamuser posted image user posted image

Estrella: thanks za stol mala je čisto navdušenauser posted image user posted image , mislim da ji bo všeč. Drugače pa, ko smo prišli domov smo morali še takoj na zizo, je kar umirala od lakoteuser posted image user posted image no saj količinsko res ni veliko pojedla. Tvoj Alja je pa pravi jedecuser posted image Anja do zdaj vse skupaj ni pojedla toliko GH, kot Alja danesuser posted image user posted image .

Špelin@a tako ti nagaja Gregiuser posted image koliko pa ti spije mleka cca na dan?

Barbaw: a tvoja draga bi pa samo od sadja in maminega mčekeca živelauser posted image ni kej saj to ne najboljš, a ne?

kasso: kako je Gašper?

Punce, jutri bi šla na ŽALE prižgat svečko malemu angelčku Jakiju (TamaraJ) in seveda  vsem angelčkom nesojenih majčicuser posted image user posted image user posted image , pa še nikoli nisem bila tam, kje naj bi ta grob bil?

Edina , kdaj pa nameravate iti? Ker jaz bom tudi šla in bi šli lahko skupaj, bi ti jaz pokazala kje je.

Anery; podatke sem našla in jih vpisala.user posted image

to bi bilo pa super, sva mislila tam okrog 10h, kaj praviš?

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3526
1.11.2008 20:17:37   
tilči
 Valentina....Sem videla, da imata tudi 19.11 pregled,kam pa hodita v posvetovalnico?Vem da si Gorenjka, ampak ne vem iz katerega konca.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3527
1.11.2008 20:21:15   
valentina2006

VALENTINA: Matevž je pa pravi akrobatuser posted image . Moja je tud bolj pijane sorte in sedi bolj tako tako.

Estrella*: Zdej spet leži po širini in ma obe nogici pod strehco user posted image ... Kar se pa "pijane" sorte tiče... ne vem, kva dajejo not v hrano, da jih tko prbije user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3528
1.11.2008 20:22:19   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Valentina....Sem videla, da imata tudi 19.11 pregled,kam pa hodita v posvetovalnico?Vem da si Gorenjka, ampak ne vem iz katerega konca.user posted image

V ZD Škofja Loka. Pa vi?

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
1.11.2008 20:24:18   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

V ZD Škofja Loka. Pa vi?

v Kranj

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
1.11.2008 20:48:14   
Estrella*
Nina, če je pojedla 200 kaše je to skoraj tako kot če bi popila 3dcl mleka, zato ni čudno, če mala ni jedla do 17huser posted image Če jo boš tako pitala, bo pravi pujcek ratalauser posted image .

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
1.11.2008 20:50:05   
Anonimen
Kam ste se pa spet skrile???Zmer k jest gor vism ni nobeneuser posted image

(odgovor članu tilči)
  Neposredna povezava do sporočila: 3532
1.11.2008 20:52:07   
Anonimen

Nina, če je pojedla 200 kaše je to skoraj tako kot če bi popila 3dcl mleka, zato ni čudno, če mala ni jedla do 17huser posted image Če jo boš tako pitala, bo pravi pujcek ratalauser posted image .

A misliš,da bi blo bolj ji manj dat,pa večkrat al je tko uredu? Itak bo pujsek,če bi ona kr jedla pa jedla,po žlički sevede,po flaški zmer pustiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3533
1.11.2008 20:52:30   
sesil
jaz imam dva dojenčka. je očka uspaval anejo, pa je ni mogel in sem šla jaz v akcijo. očka se uleže na posteljo in glej ga zlomka, zaspita oba.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
1.11.2008 20:53:59   
sesil
jaz sem ji dala en dopoldne  AM in eno žitno kašico od milupe, pa se je sam zmrdavala. vse je šlo v smeti. 

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
1.11.2008 20:54:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

jaz imam dva dojenčka. je očka uspaval anejo, pa je ni mogel in sem šla jaz v akcijo. očka se uleže na posteljo in glej ga zlomka, zaspita oba.user posted image

user posted image user posted image  No pa sej pr ns ni nč drgač,že oba spita,ura pa še devet niuser posted image

(odgovor članu sesil)
  Neposredna povezava do sporočila: 3536
1.11.2008 20:56:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

jaz sem še tuuser posted image

A tako ti futraš Gajo, mislim da bo do naslednjega preglede pihnila našo Anjo v težiuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3537
1.11.2008 20:58:38   
Anonimen

user posted image user posted image  No pa sej pr ns ni nč drgač,že oba spita,ura pa še devet niuser posted image

no potem pa greve midve lahko žurat, kje se dobive v Janezuuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3538
1.11.2008 20:59:13   
tally

Jaz sem tuki, končno. Ati je šel v nočno Emilija pa se trudi da zaspi.

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
1.11.2008 20:59:30   
Anonimen

jaz sem še tuuser posted image

A tako ti futraš Gajo, mislim da bo do naslednjega preglede pihnila našo Anjo v težiuser posted image user posted image

Ja kva pa veš,mogoče pa ne.Tvoja je skoz na zizi,moja ma pa sam 5-6 obrokov na dan,tko da ne vem če jo bouser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3540
1.11.2008 21:01:30   
Anonimen

no potem pa greve midve lahko žurat, kje se dobive v Janezuuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  a greva, bi prov pasal

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3541
1.11.2008 21:02:36   
tilči
Tile prazniki pa ubijajo. Cel kup obiskov, pa nobenega časa zase.user posted image Danes smo imeli naročene obiske za ob 11.30, prišli so pa ob 12.20.user posted image Posledično Nejc ni šel spat ob 12. in je bil cel popoldne naveličan, tako da je že ob 19. dol padel.Kasneje ga pa nisem mogla dati spat, ker sem taščo in mojega peljala na grob, potem ju šla iskat in smo še mi šli na obisk k stari mami od user posted image , katera nas vsako leto tak čas povabi. Tam je bila teta od mojega, ki je prav cvilila, še Tilen, ki se vsakemu smeja, se je kisal.
Jutri pa spet dobimo obiske in to ravno to tetko. Saj je fino malo počvekati, a včasih pa paše malo miru.
V ponedeljek bo spet napeto- dopoldne imam ginekologa, popoldne pa ortodonta. En kup letanja od Kranja do Ljublane. V torek so v vrtcu govorilne, v četrtek imava z Nejcem zobarja, tako da bo cel teden zanimiv.

Kako pa  ostali preživljate te praznike?

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
1.11.2008 21:02:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tally

Se mora trudit user posted image user posted image user posted image , a se je že utrudila?

(odgovor članu tally)
  Neposredna povezava do sporočila: 3543
1.11.2008 21:03:18   
Anonimen

ne bi bilo slabo a ne? Joooj kdaj bo prišel čas, ko bomo lahko šle spet malo žuratuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3544
1.11.2008 21:06:27   
tally

IZVIRNO SPOROČILO: tally

Se mora trudit user posted image user posted image user posted image , a se je že utrudila?

Ej spet ga je biksala s spanjem. Spala je od 17-19.30user posted image se zbudila pojedla 200ml kašice breskev-banana in hotla takoj spet spat.Mislim da ji je končno ratalo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
1.11.2008 21:07:12   
barbaw
Estrella pri Jaku GH sploh ni bil problem. On se je dojil dokler ni okusil GH, potem pa je bilo konec. Tamala pa že ve kaj je dobro. Sicer imam z dojenjem manj dela, ampak bi rada sadje zamenjala za "kosilce". Bom jutri spet probala z zelenjavo pa bomo videli kaj bo.
Stari podatki pa tudi mene malo motijo. user posted image  Kvarijo zgled našega seznama. Mi pa imamo v torek 3. pikico in posvetovalnico.

Nina moja je bila enkrat sita od zelenjavne juhe malo več kot 5 ur, pa ni bilo nič narobe. Saj se otroci jokajo, če so lačni.

Naša je nehala z borbami za spanje. Je ga sračkala ko so bli zobki zdaj pa je spet ok, ko sta oba zunaj.

Edinaos ti sicer rekla, da naj damo še drugim malo prednosti, ampak se je mala odločila, da se bo probala iz sedečega položaja nagnit na roke in postavit na noge. user posted image  Se je danes iz ležečega položaja hotela dvignit in ji je ratalo do polovice. Bi mi skoraj s sedežne padla, ampak sem bila bolj hitra.

tilči mene tudi jezijo obiski, ki zamujajo. Imam novo tehniko. Grem namerno od doma, ko zamujajo. user posted image  Ampak resno.

Nobody is perfect and I'm nobody!

Neposredna povezava do sporočila: 3546
1.11.2008 21:07:43   
Anonimen

Tile prazniki pa ubijajo. Cel kup obiskov, pa nobenega časa zase.user posted image Danes smo imeli naročene obiske za ob 11.30, prišli so pa ob 12.20.user posted image Posledično Nejc ni šel spat ob 12. in je bil cel popoldne naveličan, tako da je že ob 19. dol padel.Kasneje ga pa nisem mogla dati spat, ker sem taščo in mojega peljala na grob, potem ju šla iskat in smo še mi šli na obisk k stari mami od user posted image , katera nas vsako leto tak čas povabi. Tam je bila teta od mojega, ki je prav cvilila, še Tilen, ki se vsakemu smeja, se je kisal.
Jutri pa spet dobimo obiske in to ravno to tetko. Saj je fino malo počvekati, a včasih pa paše malo miru.
V ponedeljek bo spet napeto- dopoldne imam ginekologa, popoldne pa ortodonta. En kup letanja od Kranja do Ljublane. V torek so v vrtcu govorilne, v četrtek imava z Nejcem zobarja, tako da bo cel teden zanimiv.

Pri nas je pa lih obratno. Nč obiskov.Ko sm še živela pri starših jih je bla vsako leto polna hiša,zdej pa nism navajena k sm na svojem, da nobenga niuser posted image .

(odgovor članu tilči)
  Neposredna povezava do sporočila: 3547
1.11.2008 21:10:31   
Anonimen

ne bi bilo slabo a ne? Joooj kdaj bo prišel čas, ko bomo lahko šle spet malo žuratuser posted image

Res ne bi blo. Ja sej greš lahko,jest sm šla že dvakratuser posted image ,čeprov prvič je blo kr mal čudn,sam sm se hitr navadla da ni Gaje zravnuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3548
1.11.2008 21:11:18   
tally

Tile prazniki pa ubijajo. Cel kup obiskov, pa nobenega časa zase.user posted image Danes smo imeli naročene obiske za ob 11.30, prišli so pa ob 12.20.user posted image Tole pa ni glih fajn. Jaz do pol ure zamujanja toleriram pol sem pa user posted image

Posledično Nejc ni šel spat ob 12. in je bil cel popoldne naveličan, tako da je že ob 19. dol padel.Kasneje ga pa nisem mogla dati spat, ker sem taščo in mojega peljala na grob, potem ju šla iskat in smo še mi šli na obisk k stari mami od user posted image , katera nas vsako leto tak čas povabi. Tam je bila teta od mojega, ki je prav cvilila, še Tilen, ki se vsakemu smeja, se je kisal.

Uh pri vas mate pestro. Mi smo doma ker moj dela ne glede na to da je praznikuser posted image . Danes smo lenarili doma jutr gremo pa tašči na kosilo user posted image .

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
1.11.2008 21:12:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Estrella pri Jaku GH sploh ni bil problem. On se je dojil dokler ni okusil GH, potem pa je bilo konec.

jaz bi tudi touser posted image

Edinaos ti sicer rekla, da naj damo še drugim malo prednosti, ampak se je mala odločila, da se bo probala iz sedečega položaja nagnit na roke in postavit na noge. user posted image  Se je danes iz ležečega položaja hotela dvignit in ji je ratalo do polovice. Bi mi skoraj s sedežne padla, ampak sem bila bolj hitra.

ok zdaj pa že pričakujem, da boš naslednji teden napisala, da ste že shodiliuser posted image user posted image

nimaš kej malo gimnastičarko imašuser posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?