Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 20:17:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Čveke čvekaste, komaj vas dohajam Estrella: thanks za stol mala je čisto navdušena , mislim da ji bo všeč. Drugače pa, ko smo prišli domov smo morali še takoj na zizo, je kar umirala od lakote no saj količinsko res ni veliko pojedla. Tvoj Alja je pa pravi jedec Anja do zdaj vse skupaj ni pojedla toliko GH, kot Alja danes . Špelin@a tako ti nagaja Gregi koliko pa ti spije mleka cca na dan? Barbaw: a tvoja draga bi pa samo od sadja in maminega mčekeca živela ni kej saj to ne najboljš, a ne? kasso: kako je Gašper? Punce, jutri bi šla na ŽALE prižgat svečko malemu angelčku Jakiju (TamaraJ) in seveda vsem angelčkom nesojenih majčic , pa še nikoli nisem bila tam, kje naj bi ta grob bil? Edina , kdaj pa nameravate iti? Ker jaz bom tudi šla in bi šli lahko skupaj, bi ti jaz pokazala kje je. Anery; podatke sem našla in jih vpisala. to bi bilo pa super, sva mislila tam okrog 10h, kaj praviš?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 20:17:37
|
|
|
|
tilči
|
Valentina....Sem videla, da imata tudi 19.11 pregled,kam pa hodita v posvetovalnico?Vem da si Gorenjka, ampak ne vem iz katerega konca.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 20:21:15
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* VALENTINA: Matevž je pa pravi akrobat . Moja je tud bolj pijane sorte in sedi bolj tako tako. Estrella*: Zdej spet leži po širini in ma obe nogici pod strehco ... Kar se pa "pijane" sorte tiče... ne vem, kva dajejo not v hrano, da jih tko prbije .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 20:22:19
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Valentina....Sem videla, da imata tudi 19.11 pregled,kam pa hodita v posvetovalnico?Vem da si Gorenjka, ampak ne vem iz katerega konca. V ZD Škofja Loka. Pa vi?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 20:24:18
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Valentina....Sem videla, da imata tudi 19.11 pregled,kam pa hodita v posvetovalnico?Vem da si Gorenjka, ampak ne vem iz katerega konca. V ZD Škofja Loka. Pa vi? v Kranj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 20:48:14
|
|
|
|
Estrella*
|
Nina, če je pojedla 200 kaše je to skoraj tako kot če bi popila 3dcl mleka, zato ni čudno, če mala ni jedla do 17h Če jo boš tako pitala, bo pravi pujcek ratala .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 20:50:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Kam ste se pa spet skrile???Zmer k jest gor vism ni nobene
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 20:52:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nina, če je pojedla 200 kaše je to skoraj tako kot če bi popila 3dcl mleka, zato ni čudno, če mala ni jedla do 17h Če jo boš tako pitala, bo pravi pujcek ratala . A misliš,da bi blo bolj ji manj dat,pa večkrat al je tko uredu? Itak bo pujsek,če bi ona kr jedla pa jedla,po žlički sevede,po flaški zmer pusti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 20:52:30
|
|
|
|
sesil
|
jaz imam dva dojenčka. je očka uspaval anejo, pa je ni mogel in sem šla jaz v akcijo. očka se uleže na posteljo in glej ga zlomka, zaspita oba.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 20:53:59
|
|
|
|
sesil
|
jaz sem ji dala en dopoldne AM in eno žitno kašico od milupe, pa se je sam zmrdavala. vse je šlo v smeti.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 20:54:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz imam dva dojenčka. je očka uspaval anejo, pa je ni mogel in sem šla jaz v akcijo. očka se uleže na posteljo in glej ga zlomka, zaspita oba. No pa sej pr ns ni nč drgač,že oba spita,ura pa še devet ni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 20:56:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Kam ste se pa spet skrile???Zmer k jest gor vism ni nobene jaz sem še tu A tako ti futraš Gajo, mislim da bo do naslednjega preglede pihnila našo Anjo v teži
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 20:58:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz imam dva dojenčka. je očka uspaval anejo, pa je ni mogel in sem šla jaz v akcijo. očka se uleže na posteljo in glej ga zlomka, zaspita oba. No pa sej pr ns ni nč drgač,že oba spita,ura pa še devet ni no potem pa greve midve lahko žurat, kje se dobive v Janezu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 20:59:13
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Kam ste se pa spet skrile???Zmer k jest gor vism ni nobene Jaz sem tuki, končno. Ati je šel v nočno Emilija pa se trudi da zaspi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 20:59:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Kam ste se pa spet skrile???Zmer k jest gor vism ni nobene jaz sem še tu A tako ti futraš Gajo, mislim da bo do naslednjega preglede pihnila našo Anjo v teži Ja kva pa veš,mogoče pa ne.Tvoja je skoz na zizi,moja ma pa sam 5-6 obrokov na dan,tko da ne vem če jo bo .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 21:01:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz imam dva dojenčka. je očka uspaval anejo, pa je ni mogel in sem šla jaz v akcijo. očka se uleže na posteljo in glej ga zlomka, zaspita oba. No pa sej pr ns ni nč drgač,že oba spita,ura pa še devet ni no potem pa greve midve lahko žurat, kje se dobive v Janezu a greva, bi prov pasal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 21:02:36
|
|
|
|
tilči
|
Tile prazniki pa ubijajo. Cel kup obiskov, pa nobenega časa zase. Danes smo imeli naročene obiske za ob 11.30, prišli so pa ob 12.20. Posledično Nejc ni šel spat ob 12. in je bil cel popoldne naveličan, tako da je že ob 19. dol padel.Kasneje ga pa nisem mogla dati spat, ker sem taščo in mojega peljala na grob, potem ju šla iskat in smo še mi šli na obisk k stari mami od , katera nas vsako leto tak čas povabi. Tam je bila teta od mojega, ki je prav cvilila, še Tilen, ki se vsakemu smeja, se je kisal. Jutri pa spet dobimo obiske in to ravno to tetko. Saj je fino malo počvekati, a včasih pa paše malo miru. V ponedeljek bo spet napeto- dopoldne imam ginekologa, popoldne pa ortodonta. En kup letanja od Kranja do Ljublane. V torek so v vrtcu govorilne, v četrtek imava z Nejcem zobarja, tako da bo cel teden zanimiv. Kako pa ostali preživljate te praznike?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 21:02:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Kam ste se pa spet skrile???Zmer k jest gor vism ni nobene Jaz sem tuki, končno. Ati je šel v nočno Emilija pa se trudi da zaspi. Se mora trudit , a se je že utrudila?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 21:03:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz imam dva dojenčka. je očka uspaval anejo, pa je ni mogel in sem šla jaz v akcijo. očka se uleže na posteljo in glej ga zlomka, zaspita oba. No pa sej pr ns ni nč drgač,že oba spita,ura pa še devet ni no potem pa greve midve lahko žurat, kje se dobive v Janezu a greva, bi prov pasal ne bi bilo slabo a ne? Joooj kdaj bo prišel čas, ko bomo lahko šle spet malo žurat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 21:06:27
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Kam ste se pa spet skrile???Zmer k jest gor vism ni nobene Jaz sem tuki, končno. Ati je šel v nočno Emilija pa se trudi da zaspi. Se mora trudit , a se je že utrudila? Ej spet ga je biksala s spanjem. Spala je od 17-19.30 se zbudila pojedla 200ml kašice breskev-banana in hotla takoj spet spat.Mislim da ji je končno ratalo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 21:07:12
|
|
|
|
barbaw
|
Estrella pri Jaku GH sploh ni bil problem. On se je dojil dokler ni okusil GH, potem pa je bilo konec. Tamala pa že ve kaj je dobro. Sicer imam z dojenjem manj dela, ampak bi rada sadje zamenjala za "kosilce". Bom jutri spet probala z zelenjavo pa bomo videli kaj bo. Stari podatki pa tudi mene malo motijo. Kvarijo zgled našega seznama. Mi pa imamo v torek 3. pikico in posvetovalnico. Nina moja je bila enkrat sita od zelenjavne juhe malo več kot 5 ur, pa ni bilo nič narobe. Saj se otroci jokajo, če so lačni. Naša je nehala z borbami za spanje. Je ga sračkala ko so bli zobki zdaj pa je spet ok, ko sta oba zunaj. Edinaos ti sicer rekla, da naj damo še drugim malo prednosti, ampak se je mala odločila, da se bo probala iz sedečega položaja nagnit na roke in postavit na noge. Se je danes iz ležečega položaja hotela dvignit in ji je ratalo do polovice. Bi mi skoraj s sedežne padla, ampak sem bila bolj hitra. tilči mene tudi jezijo obiski, ki zamujajo. Imam novo tehniko. Grem namerno od doma, ko zamujajo. Ampak resno.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 21:07:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Tile prazniki pa ubijajo. Cel kup obiskov, pa nobenega časa zase. Danes smo imeli naročene obiske za ob 11.30, prišli so pa ob 12.20. Posledično Nejc ni šel spat ob 12. in je bil cel popoldne naveličan, tako da je že ob 19. dol padel.Kasneje ga pa nisem mogla dati spat, ker sem taščo in mojega peljala na grob, potem ju šla iskat in smo še mi šli na obisk k stari mami od , katera nas vsako leto tak čas povabi. Tam je bila teta od mojega, ki je prav cvilila, še Tilen, ki se vsakemu smeja, se je kisal. Jutri pa spet dobimo obiske in to ravno to tetko. Saj je fino malo počvekati, a včasih pa paše malo miru. V ponedeljek bo spet napeto- dopoldne imam ginekologa, popoldne pa ortodonta. En kup letanja od Kranja do Ljublane. V torek so v vrtcu govorilne, v četrtek imava z Nejcem zobarja, tako da bo cel teden zanimiv. Kako pa ostali preživljate te praznike? Pri nas je pa lih obratno. Nč obiskov.Ko sm še živela pri starših jih je bla vsako leto polna hiša,zdej pa nism navajena k sm na svojem, da nobenga ni .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 21:10:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz imam dva dojenčka. je očka uspaval anejo, pa je ni mogel in sem šla jaz v akcijo. očka se uleže na posteljo in glej ga zlomka, zaspita oba. No pa sej pr ns ni nč drgač,že oba spita,ura pa še devet ni no potem pa greve midve lahko žurat, kje se dobive v Janezu a greva, bi prov pasal ne bi bilo slabo a ne? Joooj kdaj bo prišel čas, ko bomo lahko šle spet malo žurat Res ne bi blo. Ja sej greš lahko,jest sm šla že dvakrat ,čeprov prvič je blo kr mal čudn,sam sm se hitr navadla da ni Gaje zravn
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 21:11:18
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Tile prazniki pa ubijajo. Cel kup obiskov, pa nobenega časa zase. Danes smo imeli naročene obiske za ob 11.30, prišli so pa ob 12.20. Tole pa ni glih fajn. Jaz do pol ure zamujanja toleriram pol sem pa Posledično Nejc ni šel spat ob 12. in je bil cel popoldne naveličan, tako da je že ob 19. dol padel.Kasneje ga pa nisem mogla dati spat, ker sem taščo in mojega peljala na grob, potem ju šla iskat in smo še mi šli na obisk k stari mami od , katera nas vsako leto tak čas povabi. Tam je bila teta od mojega, ki je prav cvilila, še Tilen, ki se vsakemu smeja, se je kisal. Jutri pa spet dobimo obiske in to ravno to tetko. Saj je fino malo počvekati, a včasih pa paše malo miru. V ponedeljek bo spet napeto- dopoldne imam ginekologa, popoldne pa ortodonta. En kup letanja od Kranja do Ljublane. V torek so v vrtcu govorilne, v četrtek imava z Nejcem zobarja, tako da bo cel teden zanimiv. Kako pa ostali preživljate te praznike? Uh pri vas mate pestro. Mi smo doma ker moj dela ne glede na to da je praznik . Danes smo lenarili doma jutr gremo pa tašči na kosilo .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 21:12:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella pri Jaku GH sploh ni bil problem. On se je dojil dokler ni okusil GH, potem pa je bilo konec. jaz bi tudi to Edinaos ti sicer rekla, da naj damo še drugim malo prednosti, ampak se je mala odločila, da se bo probala iz sedečega položaja nagnit na roke in postavit na noge. Se je danes iz ležečega položaja hotela dvignit in ji je ratalo do polovice. Bi mi skoraj s sedežne padla, ampak sem bila bolj hitra. ok zdaj pa že pričakujem, da boš naslednji teden napisala, da ste že shodili nimaš kej malo gimnastičarko imaš
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?