nana35
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta Not jet, ker ga še ni doma. Ne vem, ne vem....ta pot nazaj spet nekam dolgo traja. Dol pride v 2,5 urah, nazaj pa v 6 ali več Ja tako ti je to,tega včasih tudi jaz ne razumem...ne vem kaj bi bilo,če bi si me vzele toliko časa zase,moški pa bi prevzeli našo vlogo.Ja me res zanima,bom poskusila 1x. Si me pa res potolažila glede barve Pa še kupila sem od Schwartz....Diamond glos, ta ki naj bi bila obstojna 10 pranj. Mah, bom pa spet kmal nazaj blond. Saj sem rekla, da še tole sprobam potem pa nazaj na blond pramene, teh že dolgo nisem imela, če ne bo ok. Ja barve so pač take,jaz nosim blond,ker mi pač najbolj paše od vseh in ker sem že vse preeksperimentirala,vse se pira,tako da ne verjemi,kaj piše na škatlah.Tako pač je.Če želiš potem barvo obdržati,jo moraš spet dati na cele lase ali pa zadnjih 10 minut prečešeš čez cele lase,ko barvaš izrastek.Samo jaz mislim,da ti barvaš itak cele,kajne? Lep avatar!! Rdeče barve pa zdaj nisem ravno zadela?? Saj ni važno,glavno da se vidi,kje je moj odgovor. Danes pa je dežek in gremo šele v temi na pokopališče,ker gremo takrat radi,saj je toliko luči.In bomo takrat prižgali svečke. mala pikica,no,jaz sem pripravljena da prideva v ponedeljek.Pa naj se še katera zjasni,mogoče bo martinca za to,samo ona bolj malo tole bere in marsikaj spregleda,bo treba črke povdariti!! dašabina,krasne slikice! ljubljana, za 3 zvezdice. triš,kolikor vem se vsaka barva nekoliko spere,tako da ne ostane ista,mogoče nisi opazila,nekatere so res obstojne in lepe tudi ko se malo sperejo, samo svetijo se pa ne več tako kot na začetku. Lunca,upam,da hitro ozdravite.