|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
31.10.2008 21:53:33   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

V nasprotnem primeru pa se bom naslednjič pridružila D+BK zasedbi,

Malo sem zlobna.....ampak upam da bodo štrajkale, da ti izpolniš tole kar si reklauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
31.10.2008 21:57:01   
dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

dašabina jaz višinsko ne morem slikati, ker nimam zgornjih omaricuser posted image ,   točno to sem mislilauser posted image user posted image  glede barve las pa....bom poročala kak se je ta obnesla.

sem pa ugotovila, da imaš ti več takih "sem nora na..."user posted image  Če se prav spomnim si bučoljub, dalmatincoljub, lesoljub, orhidejoljub.... Ziher sem kaj pozabilauser posted image
draga moja, kmalu me boš bolj poznala kot moj možuser posted image user posted image user posted image in točno vse to ljubim, kar si napisalauser posted image  ampak, ko imam RD, pa vse to pozabijjouser posted image   in dobim  "fina darila kot ******" user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil dašabina -- 31.10.2008 22:06:36 >

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
31.10.2008 21:58:26   
dašabina

V nasprotnem primeru pa se bom naslednjič pridružila D+BK zasedbi,

Malo sem zlobna.....ampak upam da bodo štrajkale, da ti izpolniš tole kar si reklauser posted image user posted image user posted image
al smo lahk ponosne, aneda, k se tako hitro zmenmo....user posted image user posted image  ti sam prid, sej naša Sunny je šla  tud v Ljubljano user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
31.10.2008 21:59:16   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

za darilo ........

a se tako tudi daje za darilouser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 31.10.2008 22:11:00 >

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
31.10.2008 22:00:11   
dašabina

o, vidim, da smo tri pudgurke tle a ne Sunny in Alfabeta....user posted image user posted image user posted image

no, sem te hotela že prej opomnit ko si majri pisala da je podgurje al pa pudgurje, ne pa podgorje.user posted image Pa vidim da vešuser posted image
nikul ne vem al lahk po dalenjsku ali moram v lepi zborni slovenščini pisati....user posted image user posted image user posted image

btw a imaš nov avatar, zelo lepa Ajdicauser posted image user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
31.10.2008 22:01:48   
Alfabeta

o, vidim, da smo tri pudgurke tle a ne Sunny in Alfabeta....user posted image user posted image user posted image

no, sem te hotela že prej opomnit ko si majri pisala da je podgurje al pa pudgurje, ne pa podgorje.user posted image Pa vidim da vešuser posted image
nikul ne vem al lahk po dalenjsku ali moram v lepi zborni slovenščini pisati....user posted image user posted image user posted image

btw a imaš nov avatar, zelo lepa Ajdicauser posted image user posted image

nartabul da u lepi zborni slovenščini, ja pa kaj še. Sej štajerke se tud po svoje menjouser posted image

Mam, mam, nov avatar, čist vroč še

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
31.10.2008 22:01:52   
dašabina

za darilo ########

a se tako tudi daje za darilouser posted image user posted image user posted image user posted image

ja očitno tud....sem preživela....user posted image user posted image

zakaj pa SUnny nič ne napiše... upam, da nisi jezna....sej greš še lahk u Lublana...user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil dašabina -- 31.10.2008 22:03:55 >

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
31.10.2008 22:04:32   
dašabina
Alfabeta, imaš ZS....

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
31.10.2008 22:08:34   
dašabina
Nussy, imaš ZS

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
31.10.2008 22:11:33   
dašabina
sem pa šla zdajle na aktivne uporabnike in bi me skoraj kap: trenutno na forumu 304 registrirani in 1922 neregistriranih....user posted image user posted image user posted image  pregleduje portal... too much....

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
31.10.2008 22:12:26   
dašabina
Alfabetauser posted image user posted image user posted image user posted image  zlata si....

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
31.10.2008 22:22:10   
dašabina
jaz grem nočko....

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
31.10.2008 23:13:36   
dašabina
no sem že naj, sem šča še slikice uredit:

- takole odprtih rok je Miha sprejel Žana in imeli smo se prav finouser posted image
- uživanje v Čateških toplicah, moje male morske pošastiuser posted image
- uživali smo v rezanju buč, Miha je spuščal prav zanimive glasoveuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
1.11.2008 0:15:59   
ljubljana
dašabina 7 postov za povrstjo to je pa že monologu podobnouser posted image user posted image user posted image . BTW super slikce.

Pa sem šelče sedaj opazila da mam  user posted image user posted image user posted image  bravo jaz user posted image

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 1.11.2008 0:17:11 >

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
1.11.2008 6:10:46   
mala pikica
Jutro!

Jaz vas samo pozdravim. Gašper se je spet zbudil ob 5-ih. Pa saj mi je čisto logično, da kaj dlje ne more spati, ko pa že 19.30 spi. Enega samega glaseka ni spustil do petih zjutraj, že drugo noč zapored user posted image Zdaj se igra z atijem. Jaz sem spila veliko skodelico vročega čaja, pojedla tableto, zdaj pa grem nazaj spat. Danes je ati jutranja varuška user posted image

ljubljana si me nasmejala z monologi dašabine user posted image Slikice pa so seveda lepe, sploh triš in Miha user posted image

Jaz... grem zdaj user posted image (mimogrede, a ni ful, ful luškana reklama? Če veste za katero gre user posted image )

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
1.11.2008 6:26:37   
Lunca1
Spet vas ne folgam. user posted image user posted image

No saj ne boste uganile. Mi smo pa spet bolani. Kot da je to kaj novega. No tokrat je za spremembo domov privlekel moj mož. Je pa ena hitra viroza z bruhanjem in driskanjem. V četrtek je najprej zvilo mojega moža, zvečer je že bruhala Pina in potem še 3/4 noči. Je po moje zaspala šele nekje okrog 4h, zjutraj sem jo staknila še jaz in preležala cel dan. No zdaj imam samo še malo vročine, sem jo imela pa včeraj skor 39 in me je prav pošteno zeblo. Luka je imel pa samo drisko, pa upam da ne bo še bruhal. Evo tuto completo,user posted image

No zdaj vas grem pa za nazaj brat.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
1.11.2008 6:39:56   
TRIŠ
Barva las jaz sem imela oranžno in dobro frizerko pa se ni nič spiralo tako da malo reklamirajte take stvariuser posted image .Alfabeta ,ne kar eno barvanje naj ti da Mateja gratis ker to se ne sme zgodit,razen če si se sama barvalauser posted image

Midva z dragim pa sva se odločila da je Žan že dosti velik da hodiva 1x tedensko sama na nočno kopanje in v savnouser posted image .Leto in pol živim samo za mojega Žana(celo nosečnost po bolnicah,potem polno dojenje,sedaj pa lajfuser posted image ) in je čas da spet malo zase in možičkauser posted image

Mala pikica ti samo pridi k nam te bomo zelo veseleuser posted image .Sem pa tudi jaz zbolela  in imam isto kot ti smrkam,grlo me boli...tako da...ja preveč smo navezaneuser posted image

Dašabina krasne slikiceuser posted image user posted image user posted image tista z objemom Miha pa je res krasnauser posted image .Glede kopalk pa je še zelooo daleč da bom dobro izgledalauser posted image hvala pa vseenouser posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
1.11.2008 8:19:39   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: Anchikaa

Ti si ista kot jaz.Sem rekla da grem še enkrat takoj rodit če se odločijo za CR.Ker ko pomislim da sem bla v porodni 27ur,z umetnimi popadki,nakar so se končno odločli za CR.Jaz upam da ko bom spet nosečka,da mam CR.Resda je pol malo boleče,ampak moja prva izkušnja ni bila najbolj pravljična.

Ampak tega pa jaz res ne razumem, kako ne morejo že po 6 urah ugotovit, da ne gre po naravni poti. user posted image

Triš za nakupe. user posted image

Mml nam jo je Pina enkrat podobno zagodla. me je moj peljal na en razgovor v LJ in sva bila na srečo močno prezgodnja, kr je Pina v avtu bruhala in tako izsilila celotno opravo, hlače, majčka, jopica. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: klaja

Ajda in Jan vse lepo ob prazniku!

Nama pa monitor noče in noče crknit, imama še tisto ta veliko kišto in sma rekla, da ko bo crknil grema po novega in nič prej. A ima katera kako idejo, kako se lahko kaj pokvari, tako da moj dragi ne bi pogruntal da sem jaz kriva, da se žeenkrat znebim te kište.

Po pomoti pri brisanju prahu pade na tla.user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

klaja, probaj Julijo, no al pa Hano, spustit na računalnik. pa mogoče ji uspe pokvarit ga,(ker čmrljem hitro rata) in tako prideš do nove kište.Za probat je, zgubit nimaš kaj, razen za dobituser posted image  

Pa nov računalnik tudi. user posted image user posted image user posted image

No kar se čevljev tiče se pa jaz trudim dopit ene navadne črne čevlje za vsakdan in službo. Pa ni nikjer nič pametnega. user posted image  Moj problem je namreč široka in visoka noga. No sem si zadnjič namesto njih kupila rjave.user posted image

Punce lepe slikce. user posted image user posted image user posted image

Intruder user posted image  za zobek.

Joj, jaz pa mojemu ljubemu že 2 meseca težim, da bi nekam šla, pa se nikamor ne premakne. Se včasih pohecam na ta račun, včasih pa imava kar kak tihi dan, ker sem že tako jezna nanj. Mislim, da bom lepega večera rekla, da grem sama. Potem pa da vidim njegov izraz!!!

pa še varstva ti ne bo treba rihtat user posted image

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
1.11.2008 9:51:55   
limma
Jutro,

tudi jaz ne folgam user posted image user posted image

lunca pozdravite se, pa upam, da Luka ne bo bruhal..

Triš super fotke z bazena, kako sta lepa z Žančkom user posted image Torbica je tudi krasna, odločitev za občasni nočni lajf pa sploh user posted image user posted image user posted image

Intruder user posted image za Vidov zobek, pa user posted image da gospa Zmajevka res pozabi prit user posted image

martinca, ljubljana user posted image za user posted image user posted image user posted image

mml sem ti hotela isto napisat kot sani, da prejšnje hlače mu niso bile všeč in to je tudi nazorno pokazal, nove so mu pa sigurno user posted image

mala pikica user posted image user posted image da se čim prej rešiš prehlada

martinca upam, da si se imela lepo na Čipijih user posted image Meni tudi niso všeč.. sem čudna, ne? user posted image

klepetka Lana je lepotička in pol, taka nežna punčka user posted image user posted image user posted image
Neže tudi že dolgo nisem pokazala.. bom prilepila kako fotko...

Alfabeta kako je z Ajdino ritko? Je boljša? user posted image user posted image

Klaja super si pobarvala stanovanje, lustri so tudi lepi, punčki in možek pa sploh user posted image Pa res super, da si se odločila še za enega user posted image user posted image V bistvu je mogoče res boljše zdaj, ko smo še v formi glede neprespanih noči, plenic, dojenje, jokca stokca, itd. user posted image Sunny, a ni zanimivo razmišljanje? Je za razmislit, ne? user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
1.11.2008 9:56:06   
nana35

Not jet, ker ga še ni doma. Ne vem, ne vem....ta pot nazaj spet nekam dolgo traja. Dol pride v 2,5 urah, nazaj pa v 6 ali večuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja tako ti je to,tega včasih tudi jaz ne razumem...ne vem kaj bi bilo,če bi si me vzele toliko časa zase,moški pa bi prevzeli našo vlogo.Ja me res zanima,bom poskusila 1x.

Si me pa res potolažila glede barveuser posted image  Pa še kupila sem od Schwartz....Diamond glos, ta ki naj bi bila obstojna 10 pranj. Mah, bom pa spet kmal nazaj blond. Saj sem rekla, da še tole sprobam potem pa nazaj na blond pramene, teh že dolgo nisem imela, če ne bo ok.

Ja barve so pač take,jaz nosim blond,ker mi pač najbolj paše od vseh in ker sem že vse preeksperimentirala,vse se pira,tako da ne verjemi,kaj piše na škatlah.Tako pač je.Če želiš potem barvo obdržati,jo moraš spet dati na cele lase ali pa zadnjih 10 minut prečešeš čez cele lase,ko barvaš izrastek.Samo jaz mislim,da ti barvaš itak cele,kajne?

Lep avatar!!

Rdeče barve pa zdaj nisem ravno zadela??user posted image Saj ni važno,glavno da se vidi,kje je moj odgovor.

Danes pa je dežek in gremo šele v temi na pokopališče,ker gremo takrat radi,saj je toliko luči.In bomo takrat prižgali svečke.

mala pikica,no,jaz sem pripravljena da prideva v ponedeljek.Pa naj se še katera zjasni,mogoče bo martinca za to,samo ona bolj malo tole bere in marsikaj spregleda,bo treba črke povdariti!!user posted image

dašabina,krasne slikice!

ljubljana,user posted image za 3 zvezdice.

triš,kolikor vem se vsaka barva nekoliko spere,tako da ne ostane ista,mogoče nisi opazila,nekatere so res obstojne in lepe tudi ko se malo sperejo, samo svetijo se pa ne več tako kot na začetku.

Lunca,upam,da hitro ozdravite.

:))

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
1.11.2008 10:01:45   
limma
2. del user posted image

mam čas, Neži spi, user posted image je pa skočil "za pol šihta" v službo user posted image

lunca jaz tudi iščem črne čevlje, tako s petko, za v službo, pa jih ni user posted image Rjavi ne pridejo v poštev, ker nimam niti ene rjave stvari... meni tudi letošnja šuh moda, kot pravi nana user posted image , ni všeč... kaj bom obula jaunarja, ne vemuser posted image user posted image

Žal ne morem bit pod mizo v supergah, tako kot bo prakticirala sani user posted image user posted image sani, nič se ne sekiraj, pol dveh mesecih v parlamentu, si boš lahko "manolke" (Manohlo Blahnik) kupovala, tako kot sexačice user posted image Pa ne rabiš faxa za politiko, imaš vse naravne dare user posted image Pa jaz sem apolitična, da ne bo pomote... ampak tudi kdaj spremljam parlamentarni kanal user posted image user posted image Korošici sva malo čudni, ne? user posted image

dašabine - lepe fotke lepih otrok in seveda Triš user posted image .. tudi jaz sem si zapomnila, kaj imaš rada user posted image Jaz sem tudi za orhideje in lesene stvari.. tu malo poglej, lesene didaktične igrače: http://www.les-kra.si/sl/ To en naš sokrajan izdeluje, ampak izledkov ne poznam, ker prodaja samo pa netu... no, vsaj včasih jih je...

< Sporočilo je popravil limma -- 1.11.2008 10:04:39 >

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
1.11.2008 10:18:03   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: limma

jaz tudi iščem črne čevlje, tako s petko, za v službo, pa jih ni user posted image Rjavi ne pridejo v poštev, ker nimam niti ene rjave stvari... meni tudi letošnja šuh moda, kot pravi nana user posted image , ni všeč... kaj bom obula jaunarja, ne vemuser posted image user posted image

Tudi jaz sem iskala črne čevlje, pa jih nisem dobila. Potem sem jih pa zagledala reklamnem katalogu, pridem v trgovino, tam mi pa povejo, da jih sploh še niso dobili user posted image

Gre pa za tale čevelj:

user posted image

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
1.11.2008 10:18:07   
Intruder24
Dan,

zdaj sije sonček user posted image !

Hvala vsem za user posted image  zobek, upam, da bo drugi hitro mimo, ker smo bili spet gor ponoči eno uro.

dašabina ja puzzli so leseni, mu jih je Nana kupila in so res super. Tudi meni so fajn lesene stvari in Vidu zaenkrat še tudi user posted image . Zelo lepe slikice in pa super buče. jaz pa letos nekak nisem prišla do njih tako, da nismo nič časrovnic preganjali user posted image

lunca da boste čimprej zdraviuser posted image

mala pikica da se rešiš prehlada user posted image

limma bi že bil čas, da malo pokažeš Nežo user posted image

Nič... me spet čas preganja in morem it...niti vas ne morem prebrat user posted image

Aja še to mene na srečanje ne bo!

Pa Lana vse najlepše za mini rojstni dan user posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
1.11.2008 10:21:46   
limma

IZVIRNO SPOROČILO: katee

Tudi jaz sem iskala črne čevlje, pa jih nisem dobila. Potem sem jih pa zagledala reklamnem katalogu, pridem v trgovino, tam mi pa povejo, da jih sploh še niso dobili user posted image

Gre pa za tale čevelj:

user posted image

Sem se že odjavila, ampak to še morem pokomentirat...

katee, KRASNI so.. od katere firme? Točno nekaj takšnega iščem, ne previska peta, fini, za k hvačam in kavbojkam... jaz bi tudi takšne user posted image Mi boš povedala, ko jih bodo dobili... pridem takoj v Ljubljano in te peljem na kavo user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
1.11.2008 10:22:26   
limma

IZVIRNO SPOROČILO: limma

IZVIRNO SPOROČILO: katee

Gre pa za tale čevelj:

user posted image

Sem se že odjavila, ampak to še morem pokomentirat...

katee, KRASNI so.. od katere firme? Točno nekaj takšnega iščem, ne previska peta, fini, za k hlačam in kavbojkam... jaz bi tudi takšne user posted image Mi boš povedala, ko jih bodo dobili... pridem takoj v Ljubljano in te peljem na kavo user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?