|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
1.11.2008 9:19:22   
san
evo, zdej se spet mal igra, sm hotla še neki napisat in vprašat. urban zdej že par dni ogleduje mojo joško in ga zanima moja bradavica, ko se doji, pa z roko zravn joško stiska, kot bi hotel da hitreje mleko vn tečeuser posted image . pa prav zanimivo ga je gledat, kako on to z zanimanjem vse skupaj opazuje. drugač pa sva zdej uvedla še zajtrk, poleg sadne malice in kosila.

no in zdej po tanovem se urban prebuja s petelini (pa tavelkedva tudi) - zarad premika ure ker je prej svetlouser posted image . no in danes smo pokonc že od pol šestih in se sploh noče plazit, ampak skoz sklece dela, tko na roke se opre in hoče kar vstatuser posted image . pol pa misli, da se bo lahko kar ob kocki dvignil, al pa kakšni igrači. torej, tiste, katerih otroci so se že splazili, a so se potem že od prevga dne naprej, ko so poštekal kako se pravilno plazi, plazili, al je to normalno, da se pol drug dan kar ne? ker včeri je že znal prov šibat, danes pa v treh urah in pol ničuser posted image . s plazenjem še nimamo nobenih izkušenj....

evo alrm, mama pridi se igrat naprej

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 951
1.11.2008 9:21:09   
jagoga
San, včeraj si pa ti prevzela vlogo pokrovke, verjetno res Špela100 kje straši, sploh zdaj ko je rekla, da je za nekaj dni odložila delo in da je prosta.
Terida, če se ne motim, si ti zadnjič spraševala po cenah privat varstva. Meni je tavelikega čuvala (4 mesece v letu 2005) ena kolegica in ti ne morem dati to ceno za primerjavo, ampak mi je pa ena kolegica rekla, da bo ona dala na celjskem 180 € na mesec. Meni osebno je meja nekje v višini cene vrtca, ki bi jo plačala, če bi bil v jaslih. Ampak če ne bo druge bo potrebno tudi več plačat. Če pa pogledam iz druge strani jaz za 180€ ne bi varovala otroka in prevzela vso odgovornost. Varovanje otrok ni mačji kašelj, predvsem iz vidika varnosti.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 952
1.11.2008 9:25:30   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: san

urban zdej že par dni ogleduje mojo joško in ga zanima moja bradavica, ko se doji, pa z roko zravn joško stiska, kot bi hotel da hitreje mleko vn tečeuser posted image .

Tomaž tudi z zanimanjem opazuje bradavico in se igra z njo in jo ščipa, da jaz vpijem av, av av, on se pa smeje. mulc, dec, že zdaj bi se igral, si bo mogel svoje joške najti, ne pa moje, moje so namenjene samo hranjenju, za igranje ima pa dovoljenje nekdo druguser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 953
1.11.2008 9:32:23   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

urban zdej že par dni ogleduje mojo joško in ga zanima moja bradavica, ko se doji, pa z roko zravn joško stiska, kot bi hotel da hitreje mleko vn tečeuser posted image .

Tomaž tudi z zanimanjem opazuje bradavico in se igra z njo in jo ščipa, da jaz vpijem av, av av, on se pa smeje. mulc, dec, že zdaj bi se igral, si bo mogel svoje joške najti, ne pa moje, moje so namenjene samo hranjenju, za igranje ima pa dovoljenje nekdo druguser posted image

user posted image  se pridružujem temu. Točno to dela tudi Tit, torej stiska joško medtem ko pije, ma ne stiska, ščipa user posted image  in ko neha piti se začne igrati z bradavico. in sem že študirala od kje ima naenkrat to foro, no pa vidim, da ni edini. Očitno mu je vedno več stvari zanimivih.

No DOBRO JUTRO še vsem skupaj!
Matr kako vreme imamo user posted image .....oh Lona76, sem videla, da ti je uspelo, grem probati tudi jaz še enkrat....in Zofy, hvala za vzpodbudno navijanje user posted image .

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 954
1.11.2008 9:42:29   
Lona76
Dobro jutro!

Evo Taja že slpi, Tilen gleda Ringaraja mami pa na RR, pol grem pa likat. Ene tri plenice sem že zlikala pol mi je pa volje zmanjkalo user posted image . Madonca kaj vse vaši otročički že znajo. Naša edino kar pokaže je to, da na igralni podlogi točno ve ker piščanc piska če ga potolče user posted image . Ma niti ne vem če je bil Tilen tako napreden. Se mi zdi da ne.

Krasna je. Prejle se je igrala z ropotuljico, jo tresla in renčala zraven. Jaz pa mehka ko med. Ne vem zakaj ... mogoče zato, ker se zelo zavedam, da je to moj zadnji dojenček ... ali je še kakšna taka?

jaz se tudi topim ko se igra in zraven zelo naglas kriči ali pa ko reče mamama pa vem da to ne kliče mene. Tut Taja je po vsej verjetnosti naš zadnji dojenčke. Čeprav če sem iskrena bi imela še enega user posted image , verjetno zato ker so mi dojenčki tako lušni in to ravno v tej starosti ko so sedaj. No ampak ga ne bomo imeli zaradi financ. Če pa se nam marija pokaže pa nam odplača kredit za stanovanje pol pa prec na delouser posted image .

Zdej grem pa likat dokler Taja še spi. Nč ne bo se je že zbudila

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 955
1.11.2008 9:43:05   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

Krasna je. Prejle se je igrala z ropotuljico, jo tresla in renčala zraven. Jaz pa mehka ko med. Ne vem zakaj ... mogoče zato, ker se zelo zavedam, da je to moj zadnji dojenček ... ali je še kakšna taka?

Jaaa, seveda, jaz te čisto razumem, po mojem smo vse take, pa nimam zadnjega dojenčka user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

Ja, Luka že odreagira, ko ga vprašamo, kje je ura in kje je lučka. Pa ko ga  vprašam, kolk je on močen tk stisne pesti, raztegne roke in se cel napne. Pa včasih mi uspe, ko ga vprašam, kolk je on velik, da dvigne roki visoko v zrak. Isto tudi za jezička. Ga vprašam, kje ma Luka je ziček, on ga pa ven stegne. Sam more bit pa prave volje!
Ko gledama knjigice, kjer so živali not in imajo kožušček nalepljen, da lahko otipa. Pa ga vprašam npr. kolk je zajček mehek, pa se stegne točno tja, kjer je dlaka ven in boža!

Bravo Lukec, madonca si faca user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

A se tudi vaše punčke po luliki šlatajo med previjanjem? Sem brala ravno v eni knjigi, da je treba pustit, da se šlatajo, da pa jim je rokce treba umit pred previjanjem (če se kobacajo), da ne bi prišlo do infekcije lulike. Jaz sem mislila, da je ravno obratnouser posted image user posted image

Tit še ne ve, da ga ima user posted image ....se še nič ne šlata. Sem pa tudi jaz brala, da jim moramo to pustiti, ker na tak način raziskujejo svoje telo.

Punce, men se zdi, da sem zdej dojela odgovarjanje na več postov user posted image

naš urban je pa danes pogruntal kako se je plazit z obema nogama po kolenčkihuser posted image .

Ooooo, čestitke Urbanku za osvojeno plazenje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 956
1.11.2008 9:44:23   
Dinki
Jeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image
uspelo mi je user posted image user posted image user posted image

hvala vsem!!!! sem rabila 100-krat razlago, da sem dojela. In sedaj ko sem dojela, moram iti, me preganja moj dragi....

se beremo kaseneje.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 957
1.11.2008 10:15:40   
Lona76
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Jeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala vsem!!!! sem rabila 100-krat razlago, da sem dojela. In sedaj ko sem dojela, moram iti, me preganja moj dragi....

se beremo kaseneje.

user posted image user posted image user posted image  ha pa nama je ratalo user posted image user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 958
1.11.2008 10:17:58   
jagoga

se beremo kaseneje.

Jeeeeeeee

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 959
1.11.2008 15:05:27   
aleži
Zdaj sem končno uspela priti do računalnika. Zjutraj sem pelajala Žigca k dežurnemu zdravniku, ker je zelo čudno mi kašljal in povrhu še težko dihal in imel vročino. Prav ubožec je!!! Ravno ko sem ponovno klicala k dežurnemu zdravniku,da stanje z dihali ni v redu, je zaspal. Upam,da ko se zbudi,da bo boljše, če ne spet letiva k njemu.
alarem............

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 960
1.11.2008 15:07:12   
tina50
ojla!

vsi so šli na pokopališče, Lan spi, pa lah mal izkoristim, da sem prišla na rr! jaz sem kr zjutraj nesla sveče, pa je!
v enem tednu ste tolk načvekale, da se mi kr ne da tolk prebrat, sam bom!!! počasi bo še šlo!

sem videla, da ste se matrale na enem postu odgovarjat na več postov! jaz tud tega ne znam, bom probala, ko si bom prebrala razlago! upam, da mi bo uspelo! bravo dinki, lona, da vama je uspelo!user posted image

vas grem mal brat!

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 961
1.11.2008 15:48:14   
Vilma
Mene je pa to noč ob pol enih katapultiral iz postelje. Julija je samo zakašljala, potem  pobruhala vse, spalno vrečo, pižamo, posteljo, potem pa še mene. user posted image  Sem se tako ustrašila, da še dve uri nazaj nisem mogla zaspat. Danes je uboga, ji vidim po učkah, da ni 100%. NIma pa vročine, tudi bruhala ni nič več, edino goste hrane noče. Očitno neka mala virozica. Upam, da kmalu mine.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 962
1.11.2008 16:54:33   
Dinki
Juliji od Vilme in Žigcu od Aleži en kup user posted image user posted image user posted image , da se jima zdravje hitro povrne!

Tina50, dobrodošla nazaj med nami čvekicami user posted image .

Mi smo do sedaj imeli obiske, je Tita obiskala njegova prababica, je blo kar luštno.
No, še to vam moram povedati, da smo včeraj tudi mi Titka prvič kopali v veliki banji in sicer spodaj pri tašči in tastu, midva je nimava. joj kako je užival. Je bil notri kakih 20 min ko ena žabica je čofotal z nogicami in rokicami user posted image ...se je tko zmatral, da je potem zaspal v šusu user posted image .
Drugače se je pa na tleh počasi začel postavljati na kolenčka oz. dviguje ritko, ampak mu zmanjka moči okoli trupa, da bi se zadržal na vseh štirih. Še malo pa bo iz bubice, ki se sedaj pleza po tleh, ratal metuljček user posted image .

Lona76 in Jagoga, hvala za čestitke user posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 963
1.11.2008 17:28:03   
gaya24
Hojla!

Na hitro vas pozdravim, gremo zdaj lučke gledat na pokopališče in zvečer kaj več napišem.

Gaya24, tudi moj Tit ima 115 HG in je to čisto v meji normale. .

Ja men se je tud zdelo to čist ok, ne vem zakaj je sirup dobil in je rekla, da je malo pod normalo.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 964
1.11.2008 17:32:20   
gaya24
IZVIRNO SPOROČILO: katj

sem hotla vprašat........

vozite otročke še v lupinicah al v avtosedežih?

Mi ga imamo že 1 mesec v avtosedežu, pri 6. mescih smo ga dali. Če ne bi jajčke tako hitro prerastel, bi ga mela še v jajčki, ker je najbolj varna za moje pojme.

(odgovor članu katj)
Neposredna povezava do sporočila: 965
1.11.2008 17:37:08   
gaya24
IZVIRNO SPOROČILO: meryy

avtosedež -je že katera kupila ? a katera kakšnega priporoča jaz sem sicer že gledala ampak user posted image

Jaz priporočam Tobija od Maxi cosi. Maj se not počuti kot kralj, pa takoj zaspi, ker se lahko da v tri položaje. Pa še poleg Romerja je najbolj varen avtosedež. V xxx Lutzu imajo zdaj akcijo- 170evr, drugač je 240evr. No, vsaj mislim, da je še akcija.

(odgovor članu meryy)
Neposredna povezava do sporočila: 966
1.11.2008 17:38:28   
gaya24
IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

MAJ, vse najboljše!!!
user posted image

Hvala lepa

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 967
1.11.2008 17:38:41   
Azzurra
ZDRAVJE
jaz in Aleži si podajava kljuko pri dežurnem zdravniku, najprej ona Žigca, čez par ur pa jaz Liama. Sicer nam zdravnica ni dala nič, ker pravi, da je ta kašelj ostanek angine (pazite to - pred 1,5 meseca je imel angino in od tedaj kašlja, naj bi bilo čisto normalno če kašelj ne pojenja od 6 do 8 tednov user posted image user posted image user posted image !!!) Zdaj pa je očitno fasal virozo ali prehlad, pa se je kašelj okrepil. Navodilo - mlačni napitki, zbijanje temperature in čiščenje noska. To kar delamo že 6 do 8 tednov, no razen temperature, jao jao...kdaj bo tega konec...Daša pa seveda faše od njega, no, je tudi ona že bila dvakrat zaporedoma prehlajena, pa tudi jaz, no. Sej ne vem kdo komu podaja!

Vidim pa, da ste tudi nekatere druge v podobni situaciji.

SLUŽBA
vem, da se vam zdi čisto zgodaj razmišljat, ampak november je tu, veseli december ni omembe vreden, ker je "mesec, ki ga praktično ni", saj se mi zdi, da se človek 2krat obrne in je že novo leto, pol pa je samo še januar in nekatere se že kmalu vračamo v službo....
Se je katera odločla za skrajšan delovni čas?
Jaz sem se, sem se šla v službo zmenit, da pač povem, da imam tak namen oz. željo, zdej pa moram kmalu dat vlogo na CSD, da se to potem obravnava in pa napiše aneks k pogodbi. Sem se odločila kar za 4 ure, nismo pa še določili koliko časa, oz. bom poskusla nardit tako, da vključim "možnost podaljšanja". Meni namreč hodi narobe to, da imam 2 izmenski urnik, en teden je kar znosno, delam od 8. do 16. ure. Je pa naslednji teden živa katastrofa, ker delam od 10.30 do 18.30. In to ti gre cel dan. Ljudje mislijo, da zjutraj naredim nevem kaj - a kaj naj naredim??? Navadno grem že okoli 9. ure od doma, saj ob taki uri v Kopru ne dobiš parkinga kar tako, potem krožim okoli, nazadnje seveda parkiram kje na pol v Semedeli in pol pešačim še 20 minut do centra, kjer imam službo. In zvečer je podobna pesem, tako da sem okoli 19. oz. 19.15 doma. Tako da zjutraj nimam nič od dopoldeva (recimo niti v trgovino ne morem, ker mi potem zmanjka časa za odpeljat fasngo domov), zvečer pa ob 19. je pri nas urnebes! Oba lačna, zaspana, sitna...ne gre...
In ko delam ta "popoldanski teden", sem dežurna še v soboto in delam vsako drugo soboto od 8. do 12.
In poleg vsega sva samo 2, ki se izmenjujeva. Druga sodelavka je over 50 in samohranilka sinu najstniku. Enkrat je bolna ona, naslednjič sin, tretjič jo ruka menopavza...skratka...ima ful odsotnosti...in če je odsotna na teden, ko dela popoldne...no - saj si predstavljate....
Pri plači se bo sicer poznalo, ampak bomo poskusli.

HRANA
Daša že ful je. Na začetku se mi zdi, da sem malo komplicirala, a sem po načelu "drugi otrok" hitro nehala in zdaj ji kar precej stvari že dam. Se mi zdi, da zdaj pije mleko samo še zjutraj in zvečer. Ponoči nima obroka že pol leta, ker spi. Čez dan pa ima za zajtrk mleko (180ml) in ker sedi z nami pri zajtrku, dobi še kaj od Liama (ma ne dosti, glih za družbo - kak košček kruha s sirčkom, kak košček piškota, sadje...), za malico dobi sadje (danes je snedla 2 hruški in 1 banano...), za kosilo poje poln krožnik, jaz samo gledam kako mlati...včasih se bojim, da se bo razpočila, popoldne ji dam jogurt s sadjem ali skuto s sadjem, zdej zadnje par dni sem ji tudi že dala otroški sadni jogurt LCA, čeprav vem, da je boljše dat sadje+jogurt, ampak smo bli zunaj in je to bolj komot, za večerjo pa navadno faše kaj od nas (ker Liamu kuham večerje, skuham pač več, tako da tisti, ki hoče, ima kuhano večerjo in zadnje čase si ona tudi izprosi kakšno žlico juhe ali rižote ali mineštre ali paštice....skratka, kar je na mizi, če pa ni tolko primerno zanjo, pa vsaj kak košček kruha dobi) in pred spanjem spije še 210ml mleka z rižolinotom...

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 968
1.11.2008 17:39:40   
gaya24
IZVIRNO SPOROČILO: mumu

Maj

user posted image

Hvala lepa!

Zdaj pa res šibam.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 969
1.11.2008 17:41:05   
gaya24
Joj še nekaj!

JOB in Anja!

VSE NAJBOLJŠE Z RAHLO ZAMUDO

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 970
1.11.2008 19:10:51   
Lona76
Dober večer.

Taja je že v postelji ampak še ne spi. Bo pa kmalu. Tilen pa je prišel ravno z zelo dolgega sprehoda. Sta z možem hodila dve uri. Pridna sta bila ni kaj. Jaz in Taja pa sva bili zunaj ene 20 minut potem pa sva šli noter.
Jutri dopoldne gremo še na Žale prižgati svečke. V tako gnečo se mi res ne ljubi z obema hoditi pa še vreme je bilo krasno. Potem pa gremo k tašči na kosilo. Je prišla včeraj iz Cipra.
Morm pa se pohvalit da je Taja danes poniči spala celo noč user posted image user posted image . Sem rekla da bi jo mogu skos dragi dajati spat. No ob petih sem se jaz zbudila in gledala če še diha. Je spala do sedmih, potem pa sem ji dala mleko v postelji pa ni hotela nič več zaspat. No važno da je noč prespala. Sem pa ugotovila da ji flaša mleka ne zadostuje več za 3 ure. Danes je pa jedla k en ta velik. Govejo juhico notri samo korenček in pa potem rižek piščančka bučke in cvetačko. Ugotovila sem, da ko je z nami veliko več poje, ker se ji fino zdi.

Zdej pa šibam večerjo delat.

user posted image user posted image user posted image  vsem bolančkom!

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 971
1.11.2008 19:30:22   
lucalu
Pozdravljene mamice! Kako ste kaj?
Mi smo danes izkoristili malo sončka, in se sprehajali tako, da me zdaj vse boli... Tai počiva, jaz pa direkt na RR, ker zdaj sem pa res že toliko v zaostanku, da to ni več hec... user posted image
Drugače je pri nas vse vredu, novega je itak vsak dan nekaj... od včeraj dalje bi moje dete bilo samo še na nogah... sploh ne vem, če bomo kaj plazili, zdaj mu je zanimivo bit na nogah... ko se mu je uspelo dvignit ob predalniku v dnevni (v posteljici in v stajici se je dvignil že prej, drugje je pa probaval, a mu ni uspelo), se zdaj dviguje ob vsem. Me je kar groza, ga minutko pustit samega, da se ne bi slučajno kam udaril... tako, da zdaj bo čas za mamico samo še, ko Tai spančka. user posted image
No, dokler je mir, grem nadoknadit zamujeno...

moja tašča je urbanu kupila roza belo rumeno majčko z roza slončkom in komplet hlačke z volančki, take rumene z roza belimi črtamiuser posted image - seveda ni imel oblečeno in p prvem pranju mu je bilo premajhno, ker se na srečo ne spozna na številkeuser posted image . najhuj je pa blo, k je izidor prjavu, da bi on tu tako majco meluser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: jagoga
Elma, res je to kar si napisala o mamah in tega se moramo zavedat, zdaj so srčki, potem pride obdobje, ko smo njim odveč, kasneje pa nas bodo zopet poiskali. Bodimo hvaležni našim staršem, da so nas pripeljali do tega, da imamo svoje otroke.

jagoga tale zadnji stavek si pa tako lepo napisala, da sem kar kurjo polt dobila. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Katiandi
Zdaj me pa res zanima, koliko pojejo vaši malčki na obrok? Je moja mami zadnjič rekla, da Jakata preveč pitam, da sploh ne more dihat pa da ga kao posiljujem, pa poje okrog 2 dcl kašice oz. hrane. A je to preveč?

Mi pojemo dosti manj, ampak je Tai pač slabši jedec (in ker lepo napreduje, se zaradi tega ne sekiram)... Je pa tako, da poje kolikor hoče, ga ne silim, koliko bi pa naj pojedli pa ne vem, pravzaprav me sploh ne zanima (če bi vedela, bi se mogoče sekirala). user posted image  Ti pa za svoje detece pač sama najbolje veš, zato ne poslušaj drugih in se ne obremenjuj z njimi!

Bakterijsko angino se zdravi z antibiotiki in počitkom. Nič pretresljivega, razen če se ponavlja. Aja, pa sladoledi odpadejo za vsaj pol leta.

zdaj sem se spomnila na Azzurro in na izjavo njenega malega Liama. user posted image user posted image user posted image  S še katera spomni? user posted image

Seveda se... user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Špela100
Terida morda ji je vroče? Jaz včasih opazim, da je Maksu vroče in se vrti in vrti po postelji. V glavnem berem kako vaši malčki jedo. Moj Maks je še vedno nekje na 100 ml goste hrane, danes sem mu kar 4 x dala, vmes pa še dojila. Imam filing, da se midva še vedno ful dojiva.

Kolikokrat se vi še dojite?

Mi se, na žalost, ne dojimo več, ker je meni zmanjkalo mleka... imamo pa še vedno 3 mlečne obroke dnevno... in je Taieva zdravnica rekla, da je tako kar prav. GH pa tudi mi pojemo nekje okrog 100 ml.

IZVIRNO SPOROČILO: Vilma
Midve z Julijo sva od pediatrinje, malčica je bila tretjič cepljena in je dobro prenesla, brez joka.

Bravo Julija!!! user posted image

Evo, danes mi je kar veliko uspelo prebrat (bom spet čez celo stran), čeprav sem še vedno dosti v zaostanku... ampak, počasi (in zanesljivo) se vam približujem. user posted image
Tai me že kliče, tako, da vas počasi zapuščam... če ne pridem danes več nazaj, vam želim lahko in predvsem mirno noč!!!
user posted image

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 972
1.11.2008 20:04:43   
Ursi2
Živjo!

Mis mo doma, skopani, v pižami, zdej pa je malo pri dediju in babici. Se igrajo, p atelefonirajo!user posted image  Ja, se Lukiju tk dopade, moj dragi je pa letu dol, ko je mislil, da je kaj narobe, pa je naš telefon crknil. Pa pride dol, pa tam tamali s telefonom na ušesih pa se smejal! user posted image

Smo se pa dans prav fajn meli. Čeprav je bla noč user posted image user posted image user posted image , sploh ne vem, kaj mu je bilo, tk da sem se zbudla bolj crknjena, kot pa sem šla spat. Ampak, to pač pride v paketu.user posted image  Je bil pa že pred 6 pokonci, potem pa je kr neki govoril in celo okrog 9 za 20 mi n zaspal. Potem smo šli k mojmu bratu na kavo pa k mojim na kosilo. Je Luka ful jedu govejo juhco z rižem in korenlkom, potem pa še krompir, riž in purana. Potem smo šli na pokopališče pa k pradediju in prabici, je pojedel tam cel grozd. No, potem smo šli še k mojim pa počasi domov. Me pa prav skrbi, kaka bo danes noč, ker je jedel zlo malo, razen kosila. Zjutraj sem mislila, da bo jedel, pa me je 3x tako ugriznil in držal bradavico, da sem mislila, da mi jo je odgriznil. Sem bila huda pa mu nisem hotla več dat. Se je nekaj bunil, pa sem ga dala, da se je igral in je bil čisto priden, se je lepo igral, pa sploh ni blo kaj slišat. Potem je pa okrog 9 spet postal malo siten, sem mislila, da bo najbrž hotel jest, ga hočem podojit pa me je spet FUUUULLLLLLLLL ugriznil. Sem mu vzela in ga nesla spat. Pa je bil malo hud, ampak je potem zaspal. Sem mela malo slabo vest, ampak mislim, da zdej pa so ene stvari, ki se mu že lahko malo dopovejo. Ker če ne, bom jz mela vse čist krvavo. Pa ne rečem, če bi bil brez zobkov, tk ma pa ful ostre in prav fajn šavsne. Pa ko se je zbudil ni nič jedel, smo se spravili pa sem mu dala pomarančo, je pojedel ena 2 krhlja pa 1/3 banane in potem do kosila nič. Šele okrog 14 je spet jedu. Potem pa je doma pri nas okrog 17 spet jedel. Sem mela že tako, da se je dotaknat nisem smela tako polna je bila in bolela. Pa je lepo jedel, potem pa je nehal, sem ga dala na tla, da bi se malo igral, mi je pa 4x bruhnil. Pa od zdej ni še nič jedel.
Bomo vidli.

Aleži, user posted image user posted image user posted image  za Žigeca, da bi bil kmalu boljši!!!

Tina50 lepo da si se spet oglasila. Smo te že pogrešale!

Vilma, tudi za Julijo user posted image user posted image user posted image  pa da bi bli zdravi!

Dinki, supet, da je Tit užival v veliki bani!user posted image user posted image user posted image  So take male žabice, a niso. Pa kk čofotajo. Naš bi tudi bil skoz not. Bi bil čist srečen. Pa pri vseh igračah, ki mu jih dam not je zanimiv samo termometer za temp. vode!user posted image
In čestitke tudi za postavljanje na kolenčka!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Azzura, tudi vam velikouser posted image user posted image user posted image user posted image , da bi se vsi pozdravli. Je pa res smotano, ko se kr vlečejo skoz ti prehladi!!!!!!
Za službo sem pa jaz že pošiljala prošnje okrog, vendar zgleda, da ne bo potrebno, ker smo se doma odločili, da bomo začeli z enim velikim projektom in boma oba z mojm dragim potrebna zraven! Jz resnično upam, da nam bo uspelo. Predvsem zarad mojih staršev!

Čestitke Taji za prespano noč!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 973
1.11.2008 20:10:59   
mergetka
Ojla, mamice!

mi smo se vrnili s kratkega "vikenda" pri mojih doma.
Ste bile kr pridne...
No, pa pojdiva :

IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Zdaj sem končno uspela priti do računalnika. Zjutraj sem pelajala Žigca k dežurnemu zdravniku, ker je zelo čudno mi kašljal in povrhu še težko dihal in imel vročino. Prav ubožec je!!! Ravno ko sem ponovno klicala k dežurnemu zdravniku,da stanje z dihali ni v redu, je zaspal. Upam,da ko se zbudi,da bo boljše, če ne spet letiva k njemu.
alarem............

IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra

ZDRAVJE
jaz in Aleži si podajava kljuko pri dežurnem zdravniku, najprej ona Žigca, čez par ur pa jaz Liama. Sicer nam zdravnica ni dala nič, ker pravi, da je ta kašelj ostanek angine (pazite to - pred 1,5 meseca je imel angino in od tedaj kašlja, naj bi bilo čisto normalno če kašelj ne pojenja od 6 do 8 tednov !!!) Zdaj pa je očitno fasal virozo ali prehlad, pa se je kašelj okrepil. Navodilo - mlačni napitki, zbijanje temperature in čiščenje noska. To kar delamo že 6 do 8 tednov, no razen temperature, jao jao...kdaj bo tega konec...Daša pa seveda faše od njega, no, je tudi ona že bila dvakrat zaporedoma prehlajena, pa tudi jaz, no. Sej ne vem kdo komu podaja!

Vidim pa, da ste tudi nekatere druge v podobni situaciji.

user posted image user posted image user posted image user posted image za Žigo, Liama in Dašo!

IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Morem zaupit Jupi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sara se je začela malo plazit.... ni takšna kot Julija od Zofy ma ji rata naredit nekaj metrovuser posted image user posted image user posted image user posted image  zelo sem vesela, da bomo imeli pri hši plazilko user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image bravo Sara!

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 974
1.11.2008 20:11:39   
mergetka

margetka, upam da je luli že ok in da Matička ne boli več. jaz urbanu kožce nč še dol ne vlečem, izidorju tudi nisem, do kakšnega leta. sicer je njemu P dol kožco potegnil pri 6 mesecih in rekel naj to zdej počneva vsak dan, ma men ni uspelo to počet tako zgodaj, po enem letu sm jo pa vsak dan pri kopanju ali tuširanju, ko se je luli že dovolj navlažil, mal dol povlekla, ampak res mal, tok k je šlo in pri dveh letih in okoli dveh mesecih sva jo prvič šele čist do konca potegnila. pa je P trdila, da ma fimozo, sam sem jaz rekla, da bomo še počakal in evo, je blo vredno. tko da urbanu jo bom tud okol enega leta začela - mu pa tud ne gre kožca skor nč nazaj.

glede teže, ta res astronomno narašča tam do 6, nekaterim do 8 meseca, potem se pa ustavi in gre čisto počasi naprej.

pa ful maš lep nov avatrček in vilma tudi  user posted image user posted image user posted image

Hval atudi tebi San!!! Lulči je boljše, hvala vsem za spodbudne besede in pikepoke!!!
Glede teže pa ni šlo počasi naprej, ampak je že CEL mesec enako user posted image user posted image . Malo se sekiram... ne preveč, malo pauser posted image

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?