Ursi2
|
Živjo Mije mišek malo zaspal, kosilo se pa tudi počasi kuha. Je pa danes Luka malo boljši, ima pa še vedno tam okrog 37,5 vročine, pa kr skoz mu iz nosa teče. Sej čistim mu tudi skoz, tk da je najbrž že kr mal jezen na mene ;) Bi mogla it v trgovino, glede na to, da je jutri vse zaprto, ker morem nardit Tiramisu, pa še enga brez jajc za sestro in njenega. No pa še Lukiju bom eno pecivo naredla, da se ne bojo samodrugi sladkali v soboto. ;) Sam pa ne bi glih hodla z njim, ko je tak glih na meji med zdravim in bolanim v trgovino, tk da bo pač mogu moj it, ko pride domov. Al pa ga bo on popazu! Sem pa glih SMS dobila, da mama jutri ob 11 z Lukijem pregled, tako da bomo vidli, kaj bom zvedli. Sem bla čist presenečena. Sem že mislila, da me kdo zabava. No, pa najbrž me ne! Mam p a eno vprašanje. Kako naj čistim zobke Lukiju sedaj, ko jema tele kapljice za železo. Je jih šele en teden, pa se mu že prav pozna, da ma bolj sivkaste zobke. Mi je ena povedla, da lahko prav črni postanejo in potem hodijo na brusenje tega dol z zobkov. Pa si jih čistima z zobno ščetko vsako jutro in vsak večer, pa še popoldan, potem ko mu dam kapljice. Sam spodnje mi še malo pusti čohat, zgornjih pa sploh ne. Kr vgrizne in noče spustit. Pa se pregovarjama, sam nočem, da bi pa se vedno jokal in potem še zasovražil češčenje zobkov. Ma pa ful rad zobno ščetko, tako da mu jo dam, da si kao sam čisti. Pa si še jz in se mu ful fajn zdi. Sem začela zdej mu še s pleničko mokro, da mu malo počoham gor. NČK, DRŽIM pesti za avto. Ma sej avtoradio pa tud kak rabljen kje poceni dobiš. Če ne, si boš pa malo pela, pa je! Aleži, za Saro. A je že dobla izpuščaje, al kako veš, da je 6. bolezen? Mergetka, mislim, da se ti ni treba preveč sekirat za težo. Sej zdej se res precej umiri ta rast kg. Naš je imel pri dobrih 6 mesecih 8330, zdej ko smo bli pa v bolnici in je že bil 8 mesecev je pa imel 8620. Pa tudi ni nobeden nič rekel.
|