Dinki
|
IZVIRNO SPOROČILO: san IZVIRNO SPOROČILO: Zofy IZVIRNO SPOROČILO: Dinki IZVIRNO SPOROČILO: Zofy IZVIRNO SPOROČILO: san http://stores.ebay.ie/Shoes-Zoo_6-12-months_W0QQcolZ4QQdirZQ2d1QQfsubZ3QQftidZ2QQtZkm AJA, vedno pozabim A JE KATERA ZA COPATE? JIH NAROČIMO AL NE? gledat je pa treba, da izberete pravo velikost in kolikor sm informirana je treba naročiti tiste, kjer piše buy now. potem se temu znesku prišteje še okol 3 eur poštnine in carine. se prav niso okol 7 ampak okol 10 eur, če se ne motm, potujejo pa od 7 do 10 dni. tolk sm uspela zvedet, zdej pa res šibam Ja, jaz bi bila kar za. Je pa po moje treba naročit številko od 12m do 18m, a ne? Po moje je od 6-12 premajhna... Joj San, oprosti, sem rekla, da bom tudi jaz enkrat pogledala. Bi pa tudi jaz raje naročila od 12-18 mesecev, ker od 6-12 sem jaz probala od Lana (od Tine50) pa so bile Titku glih za glih. Jih bo pa bolj nosil malce kasneje. torej za copatke smo: San Zofy (12-18m) Dinki (12-18m) dejte se še ostale dopiat če ste za ker mislim, da si rekla San, da potrebuješ 10 naročil? Gremo najprej naročila pobrat, potem pa kater model? Evo, sem gledala zdej na eBayu in tiste, ki niso buy now, ampak se jih da bid-at, imajo kar po par stav. Nič, bom jaz poskusila ene za foro bid-at pa da vidim za kako ceno bi jih dobila. Je pa poštnina res okoli 3, 4 EUR, carine se pa ne plača ker je prenizek znesek. Poštnina je 3.4€ za cel paket. Če bo npr. 10 copatk, bo poštnina ista kot za 1 copatke. TAko, da se pol poštnina razdeli na število copatk in pride ceneje kot če bi 1 sam naročal. Jaz bi mogoče kar dvoje naročila. Še ene za prijateljičino punčko za RD. No, bom vidla koliko se nas bo nabralo. jst bom tudi dvoje, še za eno znanko, tko da pri meni štejte dvoje. številko je pa res bolje tisto 12 do 18, jaz mislim, da za velike noge kot je tit celo 18 do 24. sej baje bi mogl bit nekje v cm napisan, ma men nč ne uspe zadnji teden gledat, ker mam vse otroke na kupu No evo, sem jaz pogledala. Se bomo pa morale tole malo bolj resno zavzeti če ne jih nikoli ne bomo naročile. jaz že bidam 3 različne če mi jih uspe dobiti za 8 $, ampak sej tudi 10$ ni veliko. San, če ne drugega, ti jih bom jaz naročila. Tole so velikosti: Size: 6-12 months. Sole length: 5 inches, foot length up to 4.7 inches (12cm). Size: 12-18 months. Sole length: 5.4 inches, foot length up to 5.2 inches (13.3cm). Size: 18-24 months. Sole length: 5.9 inches. Foot length up to: 5.65 inches (14.3cm) Toliko pride pa poštnina: To Europe: $5.75 for 1-4 pairs, $10.50 for 5-8 pairs We ship by Canada post airmail. May take 5-12 days to get to you.