|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
1.11.2008 20:18:01   
mergetka
IZVIRNO SPOROČILO: lucalu

mergetka full lep avatarček!!! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2
Pa ga jz vprašam, če mi da lupčka, pa se on zasuče k meni, stegne rokice in odpre usta. Pa se nagnem k njemu on pa čist k meni in mi je dal lupčka na lička. Sem bla čist nora, pa kr solzne učke sem mela. Ma, me zmeša tale moj mišek!
[/quaote]
user posted image user posted image user posted image  Moj Tai Tudi deva lupčke... user posted image sem tudi čisto nora!!! user posted image

Pa zdej že kak teden ful obvlada in oponaša indijančka (da si z roko po ustih in zraven dela AAAAAAAAAAA) Ga je bica naučila. Zdej mu sam začneš malo po ustih z roko in se kr takoj začne oglašat. je ful lubano.

Ja, to tudi zna Tai... ga je tudi njegova nona naučila! user posted image

Matic (Mergetka) in Job (Pomlad08) - z rahlo zamudo, ter Maj (gaya24) in Anja (NČK) -brez zamude, iskrene čestitke za obmesečnice!!!
user posted image

Hvala, Lucalu!user posted image

Čestitke Taiju za lupčke in indijančka!!!user posted image user posted image

Dinki, pa ti je ratalo!!!user posted image

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 976
1.11.2008 21:37:45   
aleži
Hvala vam za user posted image user posted image user posted image

popoldne sva šla spet k dežurnemu in ker niso imeli inhalacij za mu dat, nas je napotila v bolnišnico tako,da se Žigec in tata cartata na pediatričnem oddelku zaradi dihanja od danes zvečer in upam,da prideta jutri domov in da bo z Žigcem vse v redu. Sara in jaz pa se cartava doma. Joj, sploh ne veste kako mi je hudo uboga revica. user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil aleži -- 1.11.2008 21:38:25 >

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 977
1.11.2008 21:51:47   
Lona76
IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Hvala vam za user posted image user posted image user posted image

popoldne sva šla spet k dežurnemu in ker niso imeli inhalacij za mu dat, nas je napotila v bolnišnico tako,da se Žigec in tata cartata na pediatričnem oddelku zaradi dihanja od danes zvečer in upam,da prideta jutri domov in da bo z Žigcem vse v redu. Sara in jaz pa se cartava doma. Joj, sploh ne veste kako mi je hudo uboga revica. user posted image user posted image

Joj te zastopim kako ti je hudo user posted image . Upam, da se mu stanje hitro popravi in pride jutri domov. Pa eno tonouser posted image da se Žiga čimprej pozdravi!

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 978
1.11.2008 21:52:57   
Ursi2
Aleži user posted image user posted image user posted image   in  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bo Žiga jutri že doma!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 979
1.11.2008 21:54:09   
Lona76
Ursti2 upam, da bo današnja noč boljša.
A ti je bruhnil ali polil. Ker naša Taja še vedno včasih malo poliva po mleku. Je pa danes dobila banano in malo jogurta notri pa se je popoldne redko pokakala. Upam, da ne zaradi jogurta. Bom še jutri probala pa bomo videli kako bo. Drugače pa nič mlečnih izdelkov še neki časa al kako?

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 980
1.11.2008 22:04:23   
Ursi2
Lona76, ma sej ne vem, ampak mislim, da je to bolj bruhnil. Sva nehala jest in sem ga dala na tla, da je sedel in se igral, p aje kar naenkrat zajamral pa malo bruhnil. Pa sem obrisala, pa se je malo zasukal, pa je poletelo ven. Potem sem ga vzela k sebi, pa ga malo stisnala in se je vstrtan od mene in spet malo zacvilil pa je šlo vse po meni - po laseh, puloverju, hlačah. 4. je pa še čisto malo bruhnil, potem je blo pa vredu in je bil dobre volje in čist brez problema. Malo sumim,da sem imela preveč polno, ker je bila tk nabita, da me je vse bolelo. Pa ga je najbrž preveč zalivalo.
dRGAČ PA sma zdej brez mleka brez jajc, Luka tudi brez pšenice pa poskušam, da se je tudi jz čimbolj izogibam.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 981
1.11.2008 22:18:50   
mumu
Za Žigata od Aleži in Lukita od Ursi  user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 982
1.11.2008 22:35:06   
Lona76

Lona76, ma sej ne vem, ampak mislim, da je to bolj bruhnil. Sva nehala jest in sem ga dala na tla, da je sedel in se igral, p aje kar naenkrat zajamral pa malo bruhnil. Pa sem obrisala, pa se je malo zasukal, pa je poletelo ven. Potem sem ga vzela k sebi, pa ga malo stisnala in se je vstrtan od mene in spet malo zacvilil pa je šlo vse po meni - po laseh, puloverju, hlačah. 4. je pa še čisto malo bruhnil, potem je blo pa vredu in je bil dobre volje in čist brez problema. Malo sumim,da sem imela preveč polno, ker je bila tk nabita, da me je vse bolelo. Pa ga je najbrž preveč zalivalo.
dRGAČ PA sma zdej brez mleka brez jajc, Luka tudi brez pšenice pa poskušam, da se je tudi jz čimbolj izogibam.

Pol pa res lahko da ga je preveč zalivalo. Upam, da ni kaj drugega.user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 983
1.11.2008 23:27:19   
meryy
Aleži   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Žigca
Urši    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Lukca

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 984
2.11.2008 8:19:19   
Ursi2
Dobro jutro! Današnja noč je bila pa MMMMMMMMMMMMMM. Si cer sem kr ene parkrat vstala, potem pa sem rekla, da bom poskusla pustit eno malo lučko prižgano, je pa spal do 8 zjutraj!!!
Jz pa tudi. Ne vem, kdaj že nazadnje!

No, zdej pa najprej ena dobra kavica in še kaj sladkega, za ta lep sončen dan!!!!!!!!!
user posted image

Komi čakam, da gremo ven. Smo že cel teden bolj kot ne not. Pa upam, da bojo danes vsi izvidi vredu. No, morem potem poklicat, da mi bojo povedli.

Lepo se imejte, uživajte zuser posted image  in user posted image !!!!!!!!

(odgovor članu meryy)
Neposredna povezava do sporočila: 985
2.11.2008 8:28:59   
marita
naš maks je pa danes star 8 mesecev. Jeee.user posted image  Si je pa že uspel pripret prstek med predala, no pa ni bilo hujšega. Drgač je bla kr solidna noč. Zdj se plazi po tleh in ves navdušeno raziskuje, js pa sam merkam kam se bo butnil. Ha, ha, ha...ja zdj se je pa začelo zares.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 986
2.11.2008 9:11:42   
Lona76
Dobro jutro!

Maksu in Roku vse naj naj za 8 mesecev user posted image .

Naša noč je bila kot ponavadi. Zbudila se je ob dveh za mleko potem pa je spala do šestih, potem sem jo pa k nama prestavila je pa do nekje sedmih potegnila. Zdejlo jo dragi daje spat, potem pa gremo na pokopališča in na kosilo k tašči. Ji moram še naročiti kaj naj skuha za Tajo.

naš maks je pa danes star 8 mesecev. Jeee.user posted image  Si je pa že uspel pripret prstek med predala, no pa ni bilo hujšega. Drgač je bla kr solidna noč. Zdj se plazi po tleh in ves navdušeno raziskuje, js pa sam merkam kam se bo butnil. Ha, ha, ha...ja zdj se je pa začelo zares.

samo da ni hujšega. Ja začenja se nam obdobje ko bomo morali full paziti na naše user posted image  kaj počnejo. Učeraj sem se na tla ulegla blizu štekarja in si dala Tajo na trebuh. In ko je štekar zagledala se ji je skor snel. user posted image  Prec bi šla do tja če bi ji pustila in prstke not dala. Tko da dokler še ne ve kje so in se še ne plazi po vseh štirih, moram hitro kupiti zaščite da ne bo nesreče.

Ursi2 user posted image  za noč in hvala za kavico. Se je zelo prilegala pa zajtrk tudi. Grem k tašči pa raj k ne bom spet lačna. Namreč ona vedno premalo skuha.user posted image

Grem zdej jest  user posted image

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 987
2.11.2008 9:15:20   
tina50
dobro jutro!

Lanči panča, ati pa avto pere! pri nam je že tak lep sonček, sam je mal mrzlo! ko bo Lan buden boma kr hitro ven šla!

Da mal pokomentiram kar sem prebrala!

Ursi2 upam, da je z Lukcu vse ok.user posted image user posted image in da alergija čimprej izzveni, ker so res te stvari čisto predrage!user posted image
Drugač pa user posted image  za podarjen lubček, pa žoganje, pa za indijančka,....

Zofy user posted image user posted image  Juliji za plazenje, res je prava carica! moj Lan je še kr neki vzadi za vašimi sončki! nima še  zob, ne plazi se, sedi še ne sam, ah pa bo že, sej se ne sekiram, so eni starejši pa še niso tok k je Lan!

Terida jaz imam vode v bani tolk, da ko se vleže, je nima do ušesk, da mu jih ne zalivam, sploh zdej k je mel unete! drugač pa uživa v banji!

ELMA user posted image  med nami(malo sem pozna, ker sem bila na dopustu)

miška_32 user posted image user posted image  za Nevino plazenje in user posted image user posted image  za zdravje vseh tvojih otrok

lucaluuser posted image user posted image  Tai-u za posvetovalnico, pikico, plazenje naprej in nazajuser posted image ,...

Lona76 Lan si tudi vleče vse dol kar ima na nogicah

do tu sem prišla, zdej grem pa naprej, če bo Lan še pančal!

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 988
2.11.2008 9:19:34   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: katj

ojla.

mi smo bli 5 dni v Čatežu in smo se mel super.
smo se srečal z družino Tina50, lušna mlada družinica so.
uživajte še naprej.
Lan pa podoben oz. lep po očiju. pa mami, brez zamere user posted image .

ni kaj zamerit, ker vem da je lep po atijuuser posted image , hvala

(odgovor članu katj)
Neposredna povezava do sporočila: 989
2.11.2008 9:27:13   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

Še en komentar moram dati na mojo taščo. Se ne morem v posteljo sprajt, pa sem malo po drugih temah brskala in sem prišla do teme, kdaj otrokom dovoliti nakit, pa sem se na taščo spomnila. A veste, kaj dela moja tašča, vedno ko smo pri njih, naš tavelik ves čas hodi okoli s kakšnimi verižicami. ma ne  z zlatimi, ampak s takšnimi "kičastimi kravdami". Tašča mi dopušča, da ji brska po škatlji, kjer ima nakit spravljen, potem ga pa ona nakrencla kot kakšno novoletno jelko, pa še, da se našminka mu pusti.  Mali pa uživa, samo da se neumnosti dogajajo. Bi verjetno potrebovala kakšno vnukinjo, se vidi da je že drugi rod brez punčke.
Do sedaj se sploh nisem kaj posebno vznemirjala, ampak mi je pa zdaj pritisk narasel, naslednjič ko to naredi bom pa čist popiuser posted image la.  

od moje sestre tamaladva, sta pa šla k babici(moji mami) v kopalnico in sta se ful namazala s šminkami, pa trepalnice, pa na prfumala sta se, pol je bla pa mami huda, da kaj sta to počela, je pa tamal reku sej se ti tud mažešuser posted image . sej jim nič ne moreš!
se pa strinjam s tabo, jaz tud ne bi pustila, da bi tamalga s kravdami okrencali, sam če se pa sami je pauser posted image

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 990
2.11.2008 9:30:09   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: Špela100
samo prijave za srečanje zbiram, da vem kakšen prostor naj iščem, al bo dovolj moja kuhinja, al rabimo telovadnico user posted image
torej:

Špela100
Vilma
Jagoga
Ursi2
Dinki
Aleži

še katera??? pridte, pridte...bom častla kavico....

jaz bi kr prišla, sam mal mi je daleč postojna, k se mi ne lubi sami vozit!

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 991
2.11.2008 9:34:58   
Dinki
Dobro jutro mamice,

midva s Titom sva že od 7h pokonci, danes ni in ni hotel podaljšat spanca, se je zbudil poln motivacije do čvekanja. No, sedaj je ravnokar zaspal, ni zdržal niti 3 ure pokonci...se hoče neki it, da je kao starejši, pa mu ne rata, je še zmeraj dojenček user posted image .

Lona76, čestitke Taji za lep spanec čez celo noč user posted image ...le tako naprej user posted image

Tai, čestitke za že vsakodnevno postavljanje na nogice user posted image .

Ursi2, hvala za čestitke user posted image . In upam, da se tole med Lukcem in tvojo bradavičko ne bo več ponavljalo user posted image ...se pa strinjam, mislim, da sedaj že marskaj razumejo, če seveda hočejo user posted image .

Azzurra, držim pesti, da se teli vaši prehladi popolnoma prekinejo in pa seveda, da ti odobrijo prošnjo za skrajšan delavnik. Hvala za prijetno muziko, ki si jo predvajam, medtem ko pijem user posted image  in odgovarjam na vaše poste user posted image .

Oh Aleži user posted image ....en kup user posted image user posted image user posted image  za Žigca, da boste spet vsi štirje skupaj zdravi....to mora biti pa res hudo...upam, da sta že doma user posted image .

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 992
2.11.2008 9:50:31   
Dinki

Dobro jutro! Današnja noč je bila pa MMMMMMMMMMMMMM. Si cer sem kr ene parkrat vstala, potem pa sem rekla, da bom poskusla pustit eno malo lučko prižgano, je pa spal do 8 zjutraj!!!
Jz pa tudi. Ne vem, kdaj že nazadnje!

No, zdej pa najprej ena dobra kavica in še kaj sladkega, za ta lep sončen dan!!!!!!!!!
user posted image

No, super, to je pa lepo brati...bravo Lukec user posted image user posted image  in hvala Ursi2 za kavico...joj, kaj bi me brez tebe user posted image
ja, danes je pa treba izkoristiti dan ko je tak lep sonček, potem je spet grdo napovedano za cel teden. Mi gremo danes k moji mami na kosilo.

Čestitke Roku in Maksu za user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image  mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Ja začenja se nam obdobje ko bomo morali full paziti na naše user posted image  kaj počnejo. Učeraj sem se na tla ulegla blizu štekarja in si dala Tajo na trebuh. In ko je štekar zagledala se ji je skor snel. user posted image  Prec bi šla do tja če bi ji pustila in prstke not dala. Tko da dokler še ne ve kje so in se še ne plazi po vseh štirih, moram hitro kupiti zaščite da ne bo nesreče.

joj, Titu so pa blazno zanimivi kabli....samo, da jih zagleda, je že pri njih in jih daje v usta user posted image . Kaj bodo ti naši otroc vsi štromarji? user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tina50

moj Lan je še kr neki vzadi za vašimi sončki! nima še  zob, ne plazi se, sedi še ne sam, ah pa bo že, sej se ne sekiram, so eni starejši pa še niso tok k je Lan!

tina50 tudi pri nas je še tako. Smo še škrbasti in še ne sedimo, ampak nič zato. Si moram velikokrat rečti, da je Tit pač najmlajši in pa predvsem največji, najtežji....ampak še noben otrok ni ostal, da ne bi tega osvojil. Sicer pa se meni moj Tit vseeno zdi zelo napreden, sej ni sedenje in plazenje vse. In tako kot si rekla ti, se najdejo user posted image , ki so boljši in slabši. Ravno o tem sem se zadnjič pogovarjala s terapevtko v RA...sem jo malo vprašala glede Tita, pa je rekla: toliko kot vi najdete Titovih sovrstnikov, ki so ne boljši, ampak hitrejši od njega v razvoju, toliko vam jih jaz najdem tudi slabših....no, pa me je potolažila s temi besedami. 

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 993
2.11.2008 10:00:45   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: san

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

IZVIRNO SPOROČILO: san

http://stores.ebay.ie/Shoes-Zoo_6-12-months_W0QQcolZ4QQdirZQ2d1QQfsubZ3QQftidZ2QQtZkm

AJA, vedno pozabim A JE KATERA ZA COPATE? JIH NAROČIMO AL NE? gledat je pa treba, da izberete pravo velikost in kolikor sm informirana je treba naročiti tiste, kjer piše buy now. potem se temu znesku prišteje še okol 3 eur poštnine in carine. se prav niso okol 7 ampak okol 10 eur, če se ne motm, potujejo pa od 7 do 10 dni. tolk sm uspela zvedet, zdej pa res šibam

Ja, jaz bi bila kar za. Je pa po moje treba naročit številko od 12m do 18m, a ne? Po moje je od 6-12 premajhna...

Joj San, oprosti, sem rekla, da bom tudi jaz enkrat pogledala. Bi pa tudi jaz raje naročila od 12-18 mesecev, ker od 6-12 sem jaz probala od Lana (od Tine50) pa so bile Titku glih za glih. Jih bo pa bolj nosil malce kasneje.

torej za copatke smo:

San
Zofy (12-18m)
Dinki (12-18m)

dejte se še ostale dopiat če ste za ker mislim, da si rekla San, da potrebuješ 10 naročil? user posted image
Gremo najprej naročila pobrat, potem pa kater model?

Evo, sem gledala zdej na eBayu in tiste, ki niso buy now, ampak se jih da bid-at, imajo kar po par stav.
Nič, bom jaz poskusila ene za foro bid-at pa da vidim za kako ceno bi jih dobila. Je pa poštnina res okoli 3, 4 EUR, carine se pa ne plača ker je prenizek znesek. 

Poštnina je 3.4€ za cel paket. Če bo npr. 10 copatk, bo poštnina ista kot za 1 copatke. TAko, da se pol poštnina razdeli na število copatk in pride ceneje kot če bi 1 sam naročal. Jaz bi mogoče kar dvoje naročila. Še ene za prijateljičino punčko za RD. No, bom vidla koliko se nas bo nabralo.

jst bom tudi dvoje, še za eno znanko, tko da pri meni štejte dvoje. številko je pa res bolje tisto 12 do 18, jaz mislim, da za velike noge kot je tit celo 18 do 24. sej baje bi mogl bit nekje v cm napisan, ma men nč ne uspe zadnji teden gledat, ker mam vse otroke na kupu

No evo, sem jaz pogledala. Se bomo pa morale tole malo bolj resno zavzeti če ne jih nikoli ne bomo naročile. jaz že bidam 3 različne če mi jih uspe dobiti za 8 $, ampak sej tudi 10$ ni veliko. San, če ne drugega, ti jih bom jaz naročila.
Tole so velikosti:

Size: 6-12 months. Sole length: 5  inches, foot length up to 4.7 inches (12cm).
Size: 12-18 months. Sole length: 5.4 inches, foot length up to 5.2 inches (13.3cm).
Size: 18-24 months. Sole length: 5.9 inches. Foot length up to: 5.65 inches (14.3cm)

Toliko pride pa poštnina:

To Europe: $5.75 for 1-4 pairs, $10.50 for 5-8 pairs
We ship by Canada post airmail. May take 5-12 days to get to you.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 994
2.11.2008 10:58:47   
Zofy
Dobro jutro!
Najprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Žigcu od Aleži. Upam, da je že domauser posted image Mi je bilo prav hudo včeraj prebrat, da je šel v bolnico in ostal not z očijemuser posted image

Pa še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Lukca. Bogi naši bolni srčki marčevskiuser posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 995
2.11.2008 11:05:46   
Zofy
Dinki, BRAVOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za citiranje. Pa ti je le ratalo user posted image

Imam eno vprašanje zate, ker hodiš v RA in mogoče veš: včeraj smo bili pri tašči na obisku in je tako težila, ker pustimo Julijo, da se dviguje, da je joj. Je rekla, da naj jo je pustim do 1 letauser posted image user posted image user posted image . Da je tako delal nek ...ne vem kdo iz njihove vasi. PA sem vprašala, če je pol uni otrok pri 3h letih shodu, ko mu niso nič pustili delatuser posted image user posted image user posted image
Vem, da ni dobro otročka na noge postavljat, samo če se dvigne sam je po moji logiki to ok (isto kot pri sedenju). Julija npr. se oprime na kavč in se dvigne un stoji oprta na kavč. Pa tudi samo z eno roko se drži in ne pade. Kaj praviš? Mogoče ve še katera druga...

Drugače pa pri nas že 2. noč....user posted image user posted image user posted image user posted image . Včeraj se je Julija zbudila ob 00.30 in več kot eno uro ni zaspala. Pol se je zbudila ob 7h, pa ponavadi spi do 8h. Danes pa se je zbudila ob 5.20 in zaspala nazaj šele ob 7.10. Se mi je že čisto bledlo... No, spala pa je pol do 9h. Upam, da se ne bo tako nadaljevalo, ker je kar naporno.

No, že ko ste se nekaj časa nazaj o taščah menile, bom še to prigodo dodala. Sem hotela pri njej včeraj naribat Juliji jabolko in je imela ribežn čisto zapacan, pa rjav. Tak masten, ki ni bil že 10 let temeljito opran, še sebi nebi jabolka na tem naribala. In pol je bila užaljena češ da bom vidla kako bo, ko bo šla v vrtec in kaj bom naredila ko bo zemljo v usta dala (no, to je govorila mojemuuser posted image , ne meni). HAlouser posted image user posted image user posted image . Če tako razmišlja ji za moje pojme ni za zaupat otroka v neko daljše varstvouser posted image user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 996
2.11.2008 11:24:36   
mumu
ROK vse naj naj

user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 997
2.11.2008 12:44:40   
mumu
MAKS vse naj naj

user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 998
2.11.2008 14:16:44   
Ursi2
ROK in MAKS VSE NAAAAAAAAAJ NAAAAAAAAJ
user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 999
2.11.2008 15:16:13   
Zala.
Pozdravljene...
Ej zdej sem vas pa že res pogrešala. Uspela sem prebrat zadnji dve strani no saj bom, mislim da sem bila nazadnje na 15 straniuser posted image .
Mi imamo kar naprej akcijo, Zala leze, se dviguje, pleza, pada, spi približno 2x po 20 minut čez dan, ponoči se pa kar naprej zbuja, sem včasih ko zombi. Kupil smo stajico da je na varnemuser posted image . Aja pa krstili smo jo.
Glede postavljanja na noge sem vprašala pediatrinjo, je rekla da če sama hoče je OK, in naj jo pustimo, da pa mogoče bi ji kupil čeveljce do gležnjev, kadar je v akciji, drugač je pa najboljše da je bosa, no to itak za čeveljce pa ne vem...

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?